Realitní makléřJana Krohová

TAURUM reality s.r.o.
„Vaše nemovitost - moje vášeň“
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 30. místo celkově 3. místo v Plzeňský kraj 1. místo v Klatovy

O mně

Od roku 2018 působím jako vášnivá a certifikovaná realitní makléřka. Mé bohaté zkušenosti v oboru a dvacetiletá praxe v obchodu mi umožňují přistupovat ke každé situaci s empatií a profesionalitou, přičemž mým hlavním cílem je dosáhnout naprosté spokojenosti klienta. Má práce pro mě není jen zaměstnáním, ale skutečnou vášní. S radostí se věnuji každému aspektu prodeje nemovitosti - od prvotní konzultace až po finální předání klíčů. Specializuji se na komplexní realitní servis, který zahrnuje vše od profesionální prezentace nemovitostí, přes právní poradenství, až po finanční služby, jako je vyřízení hypoték. Věřím, že každá nemovitost i každý klient je jedinečný, a tak přistupuji k práci s individuálním přístupem, abych zajistila, že každá transakce je co nejefektivnější a nejvýhodnější pro všechny strany. Jsem zde, abych Vám pomohla realizovat Vaše sny o ideálním domově nebo investici. Pokud hledáte realitní služby na nejvyšší úrovni, neváhejte se na mě obrátit!

Informace

Makléř
Jana Krohová , M.R.E.
Telefon
+420723403403
Soutěžní oblast
Klatovy (kraj Plzeňský)
Působnost
Beroun (kraj Středočeský), Praha-západ (kraj Středočeský), Plzeň-město (kraj Plzeňský), Rokycany (kraj Plzeňský)
Jako makléř působím od roku
2018
Jazykové dovednosti
angličtina
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, stavební pozemky, chaty / chalupy
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr
Webové stránky

Reference

"Jsme velmi spokojeni s profesionálním přístupem, ochotou a kvalitou zpracovaných podkladů v souvislosti s prodejem našeho bytu v Rokycanech. Kromě toho nám paní Jana Krohová velmi ochotně pomohla i s následnými úkony po prodeji bytu / ČEZ, Inzula. Vřele doporučujeme."

Manželé Mašterovi, 9.2.2024

"Vynikající spolupráce, profesionální přístup, rychlé řešení případných problémů, skvěle připravené dokumenty. P. Krohová je profesionál na svém místě! Děkujeme za zdárně uzavřený obchod."

Hana Malačková, 27.2.2024

"Velká spokojenost s profesionálním přístupem při prodeji bytu v Horšovském Týně. Ochota, vstřícnost, vynikající spolupráce. Prostě paní Jana Krohová je makléř na svém místě. Je vidět, že svou práci dělá s láskou. Mockrát jí děkujeme a vřele doporučujeme všem."

Věra Beisbierová, 2.4.2024

"Děkuji realitní kanceláři Taurum v Plzni za vstřícnost, ochotu předně poděkování paní Janě Krohové za profesní a lidský přístup, je skvělá a pracovitá makléřka, své práci velmi rozumí, moc chválím. Děkuji Vám a přeji hodně zakázek."

Anna Popovičová, 2.4.2024

" S paní Krohovou jsme měli zkušenost při koupi investiční nemovitosti. Během celého procesu byla maximálně profesionální, pečlivá, vstřícná, přátelská a proto bych jí určitě doporučil na spolupráci kolem jakékoliv obchodu s nemovitostmi. Děkuji! "

Pavel Procházka, 3.4.2024

Certifikáty a školení

18.4.2024, Stavební minimum a inzerce nemovitostí

21.3.2024, NOVINKY V ChatGPT Jak se stát více pokročilým uživatelem a využít nové funkce na maximum?

13.3.2024, Jak tvořit grafiku pomocí umělé inteligence?

29.1.2024, Mindset v éře AI