Realitní makléřZdeněk Mrňák

NEXT REALITY PARDUBICE
Umístění v roce 2023 3. v okrese Pardubice 12. v Pardubický kraj

Informace

Makléř
Zdeněk Mrňák
Telefon
774100336
Soutěžní oblast
Pardubice (kraj Pardubický)
Působnost
Pardubice (kraj Pardubický)
Jako makléř působím od roku
2014
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, chaty / chalupy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

Kdybych opět uvažovala o prodeji či koupi jakékoliv nemovitosti, nebudu váhat a opět se obrátím na pana makléře Zdeňka Mrňáka z Next Reality. Tímto bych mu chtěla vyjádřit své velké poděkování za zcela bezproblémový a rychlý prodej nemovitosti, profesionální, ale i lidský přístup. K makléřům jsem vždy byla skeptická, ale pan Mrňák mne svou ochotou a přístupem přesvědčil o opaku. Rovněž se sám ochotně nabídl jako poradce při prohlídce nové nemovitosti. Přeji mu do budoucna hodně pracovních úspěch...

Bc. Jana Švejcarová Pardubice, 10.4.2022
Zobrazit celý text reference

Rád bych Vám poděkoval za Vaši pomoc při prodeji bytové jednotky Na Drážce. Nenapadlo by mě, že během takové chvíle dokážete sehnat zájemce, který se během jednoho odpoledne a po prohlídce stal i kupujícím. Jsem rád, že jsem se obrátil na Vaši realitní kancelář, neboť nám odpadly rovněž starosti se smlouvami, hypotékou, přepisy energii atd. Pokud k tomu bude příležitost, rád Vaše služby doporučím v mém okolí. Ještě jednou děkuji a třeba v rámci dalšího obchodu na viděnou.

Pavel Menšl Pardubice, 2.4.2022

Rád bych touto cestou poděkoval makléři Zdeňku Mrňákovi a pobočce NEXT REALITY v Pardubicích za prodej domu a pozemku v obci Srch. Pan Mrňák nám poradil prodat parcelu a dům odděleně. Díky tomu jsme z prodeje získali daleko vice peněz, než jsme očekávali. Pan Mrňák zajistil prodej včetně vyklizení domu, vymalování, nafocení atd. Ještě jednou moc děkujeme.

manželé Šťastní Pardubice, 2.5.2022

Rád bych touto cestou poděkoval makléřům Josefu Diveckému a Zdeňku Mrňákovi za rychlý prodej mého pozemku v Třebechovicích pod Orebem.

JUDr. Zdeněk Kadleček Pardubice, 25.4.2022

Moc děkuji makléři Zdeňku Mrňákovi z Pardubic za rychlý prodej mého bytu v Táboře. Byt prodal za pouhých 20 dní a ještě zvládl navýšit kupní cenu. Děkuji

Jaroslava Volková Pardubice, 28.4.2022

Tímto bych chtěl poděkovat za ochotu a bezchybnou práci pana Mrňáka. Jeho přístup a každodenní dostupnost nám výrazně pomohla při koupi bytu. Neplnil pouze své povinnosti, ale byl ochotný nám pomoci i v situaci, kdy se na nás ""vykašlal"" náš finanční poradce. Za celou dobu nenastal v naší spolupráci jediný problém a vše proběhlo hladce.

Jakub Kočí Pardubice, 1.5.2022

Chci se podělit s velice dobrou zkušeností s realitním makléřem panem Mrňákem. Při prodeji chaty jsem byla s manželem velice spokojená jak přístupem tak ochotou. Neshledala jsem v ničem žádný problém. Komunikace telefonická i osobní by se dala hodnotit na jedničku. Vřele doporučuji.

Jirousková Marie Pardubice, 5.2.2020

Přes pana Mrňáka jsem kupoval byt a celá záležitost proběhla více než hladce. S panem Mrňákem je radost komunikovat, reaguje rychle, vstřícně, je dobře informován a jeho přístup je ve všech ohledech naprosto profesionální. I nezkušeného člověka celým procesem prodeje od A do Z provede způsobem, že se snad ani nemůže nic pokazit :-) Budu-li v budoucnu opět řešit něco ohledně nemovitostí, tak doufám, že znovu s panem Mrňákem, můžu ho všem vřele doporučit!

Adam Vašina Pardubice, 5.5.2021

Děkujeme realitnímu makléři panu Zdeňku Mrňákovi za profesionální služby při prodeji našich dvou nemovitostí v Pardubickém kraji, výbornou prezentaci včetně zajištění videa z kamery dronu. Prodej proběhl bez potíží a velmi rychle od zadání.

Vladimír Vyskočil Pardubice, 24.6.2019

Touto cestou bych chtěla velice poděkovat realitním makléřům Jaroslavu Vaníčkovi a Zdeňkovi Mrňákovi za bezproblémovou realizaci prodeje mého domu. Nemovitost jsem nabízela již dlouhou dobu přes jinou realitní kancelář, avšak bez úspěchu. Až s pomocí NEXT REALITY a díky profesionálnímu, ale i lidskému přístupu výše uvedených makléřů, se podařilo najít kupce a celý případ dotáhnout do zdárného konce. Ještě jednou velice děkuji a budu všem jen a jen doporučovat!

Nina Kořínková Pardubice, 26.7.2021

Chci Vám ještě jednou poděkovat za vše, co jste pro mě s panem Machem udělali. Byla to moje první zkušenost s prodejem nemovitosti a byla perfektní. Zažila jsem vaši práci a byla to práce profesionální, dokonalá, rychlá a založená na komunikaci, spolehlivosti a důvěře. Jsem velice spokojená. Ať se Vám daří.

V.Weisová Pardubice, 12.6.2022

Touto cesto bych velice rád poděkoval pobočce v Hradci Králové za realizaci prodeje našeho rodinného domu. Setkal jsem se s profesionálním, důvěryhodným a lidským přístupem, a i přes dílčí problémy se podařilo najít kupce a prodej dovést do zdárného konce. Velice jsem ocenil pomoc a rady při této realizaci. Chtěl bych jmenovitě poděkovat panu Mrňákovi, dále panu Kopeckému, který se postaral o všechny náležitosti týkající se převodu na katastru nemovitostí a zejména pana Vaníčka, se kterým byla r...

Miroslav Hybský Pardubice, 15.1.2018
Zobrazit celý text reference

Se službami realitního makléře, skutečného odborníka a velmi slušného člověka, pana Zdeňka Mrňáka, jsme byli velice spokojeni. Zaujal nás svou profesionální i lidskou rozvahou, obchodní prozřetelností, korektností (vč. komunikace, poskytování průběžných informací a vedení celého obchodního případu) a schopností náš pozemek rychle a dobře (myšleno za příznivou cenu a s veškerým profesionálním právním i jiným servisem) prodat. Rádi na něj vzpomínáme a můžeme jej rozhodně doporučit.

Ing. Zdeněk Mahler Pardubice, 18.7.2018

Zdravíme Vás a chtěli bychom tímto poděkovat za profesionální a ochotný přístup při prodeji našeho bytu. Také Vám přejeme mnoho osobních a profesních úspěchů. Tímto ještě jednou děkujeme.

K+Z Hejnovi Pardubice, 25.5.2022

Výborná spolupráce z 99% vyřídí makléř - jak oddluženi tak vše potřebné. Opravdu slušné jednaní a bezva přístup ke klientům. Můžu jen doporučit. Proste bomba vracejí životy.

František Pudil Pardubice, 15.6.2022

Dobrý den,

všechno bylo vyřízeno a vyřešeno perfektně. Přístup, komunikace, nemám vůbec nic co bych vytkl. Prodej se podařil velmi úspěšně což bylo stěžejním bodem celého procesu. Také myšlenka podržet pro nás pozemek když by bylo i více jiných zájemců se mi líbilo, jinak bychom se k této lokalitě nedostali a bůh ví kde bychom hledali dál. Úskalí s tím majitelem příjezdové komunikace bylo transparentně sděleno, takže žádné tajnosti a tak bych Vás chtěl pochválit.

Napsal jsem Vám hodnocení ...


Oldřich Burian Praha, 21.6.2022
Zobrazit celý text reference

Skvělý přístup, ochota, tah na branku. Perfektní práce odvedená panem Mrňákem, mohu vřele doporučit. Povedlo se prodat nemovitost za vyšší cenu než jsem nakonec čekal, také všechny smlouvy okolo byly transparentně napsané a vše detailně vysvětleno.

Oldřich Burian Praha - mapy.cz, 21.6.2022

Dobrý den, chci Vám tímto poděkovat za vaše slušné, vstřícné a rychlé jednání . Jsem spokojená ,byt mám už dodělaný, t.j. vymalovaný dle mého vkusu novou kuchyňskou linku včetně obložení kachličkami .
Jsem šťastná, že bydlím opět ve svém rodném městě a ještě nějaké známé potkávám, míváme i srazy se spolužáky. Už bych v životě nešla bydlet na vesnici . Loučím se s vámi a ještě jednou děkuji za vše. Soňa Vomáčková
...


Soňa Vomáčková - Pardubice, 15.6.2022
Zobrazit celý text reference

Byla jsem velmi spokojená a ráda Vás doporučím.

Irena Talacková - Pardubice, 13.6.2022

Pokud někdo uvažuje o prodeji své nemovitosti, tak bych ráda doporučila, pana Zdeňka Mrňáka z NEXT REALITY. Máme s ním ty nejlepší zkušenosti. Je velice vstřícný a ochotný. Prodal naší nemovitost ke spokojenosti naší i kupujících. Opravdu, moc děkujeme.

Václava Vilgošová - Nepolisy, 12.2.2022

Kolem bytu vše nakonec proběhlo v pořádku, i vyúčtování. Děkuji za bezproblémový prodej. Vše bylo v pořádku, zajistil jste nejen všechny "papíry", návštěvy zájemců i převod energií. Byla jsem ráda, že jsem se nemusela o nic starat. Ať se Vám daří v práci a máte další spokojené klienty.

S pozdravem

Ivana Hanušová


Ivana Hanušová - Pardubice, 22.6.2022

Dobrý večer, pane Mrňáku, reaguji tímto na email, adresovaný mně a žádost o ohodnocení vašich služeb v souvislosti s prodejem naší nemovitosti. Za naší rodinu stoprocentní spokojenost, profesionalita a osobní přístup, který nás přesvědčil, že naše rozhodnutí o volbě vaší realitky bylo správné. Zdravíme z nového domku v Doubravicích.
S pozdravem Strejc Viktor s rodinou.


Strejc Viktor s rodinou - Pardubice, 22.6.2022

„Pan Zdeněk Mrňák je za mě profesionál ve svém oboru a výborný obchodník. S manželkou nám prodával několik nemovitostí a byli jsme velmi spokojeni, zejména s cenou, za jakou se mu podařilo naše nemovitosti prodat. Pan Mrňák je velmi pracovitý, flexibilní, spolehlivý a vždy pro nás zařídil i služby navíc např. v rámci pomoci se stěhováním apod. Jeho služby rád doporučuji i svým klientům, protože Vím, že budou také velmi spokojeni 😊"

Roman Vejdělek - Hradec Králové, 3.6.2022

Dobrý den,
s Vašimi službami jsem byl naprosto spokojený, neměl jsem žádné výhrady a rád Vás doporučím.
s pozdravem
Pavel Teplý


Pavel Teplý - Praha, 22.6.2022

Spolupráce s makléřem byla bezproblémová, vystupování vstřícné a prodej nemovitosti proběhl ke spokojenosti všech zúčastněných stran. Jsme spokojeni a tohoto makléře doporučujeme.

Libor Čáp - Moravská Třebová, 22.6.2022

Dobrý den,

ještě jednou bych Vám rád poděkoval za realizaci prodeje chalupy. Díky Vašemu vstřícnému
a ochotnému jednání, proběhlo vše hladce a pro nás úspěšně. Pokud bych v budoucnu
realizoval prodej nebo nákup nemovitosti, tak se určitě na Vás obrátím.

S pozdravem
Radek Marcín


Radek Marcín - Libenice, 24.6.2022

Dobrý den,
ano, byla jsem spokojená. Jsem ráda, že máme prodáno. Teď ještě dobudovat nové bydlení :)


Iva Hanyková - Hradec Králové, 28.6.2022

Dobrý den, pane Mrňák.
S Vašimi službami jsem byla moc spokojená. V budoucnu, pokud budu tyto služby potřebovat, určitě se na Vás obrátím. Přeji krásné dny Vám i Vaší rodině a věřím, že i Vy se máte fajn. Zdraví Bednářová J.


Jaroslava Bednářová - Pardubice, 28.6.2022

S Vašimi službami jsem byla velmi spokojená, jednání bylo velmi korektní a vstřícné. Jsem velmi ráda, že ještě existují tak slušné a vstřícné realitní kanceláře s tak příjemnými pracovníky. Pokud budu v budoucnosti potřebovat služeb RK s důvěrou se na Vás obrátím.
Ještě jednou děkuji za Vaše služby a přeji mnoho úspěchů v osobním i pracovním životě. Dana Šilarová


Dana Šilarová - Pardubice, 27.6.2022

Dobrý den, pane Mrňáku,
byli jsme s Vámi spokojeni - příjemné vystupování, fajn domluva.
Děkujeme a mějte se hezky


Lucie Hrachová - Pardubice, 27.6.2022

Dobrý den, pane Mrňáku,

s Vašimi službami jsme byli spokojeni. Náměty ke zlepšení ani nemáme.

Děkujeme, mějte se hezky,

Jan Ptáček


Jan Ptáček, 23.6.2022

Dobrý den, pane Mrňák


S Vašimi službami jsme byli maximálně spokojeni.
Takže doporučit můžeme jenom to, ať pokračujete v tom, co děláte!


Ještě jednou děkuji za Vaše služby a servis.
Až budeme něco prodávat, obrátím se na Vás- popřípadě Váše služby doporučíme.


děkuji


S pozdravom,



Mgr. Petr Krejčí


Mgr. Petr Krejčí - Pardubice, 7.7.2022

Super profesionální přístup. Ochota pomoci nad rámec běžné služby. Výborné a kvalitní jednání. Využili jsme jeho služeb již podruhé a byli jsme opět maximálně spokojeni. Doporučujeme všem. Zdravíme a přejeme mnoho dalších úspěchů v osobním a pracovním životě. S pozdravem Karel Hejna

Karel Hejna, 23.12.2022

S panem Mrňákem jsme byli velmi spokojeni, byl velmi ochotný a profesionální, celou transakci včetně administrativních náležitostí zajistil na výbornou.

Bernardovi, 27.12.2022

Velmi prijemne jednani vsemi smery a klidne vyrizeni vsech problemu a rychle jednani. Mohu doporucovat.

Alena Jahnkeova, 27.12.2022

Přes pana Mrňáka jsem kupovala byt v Pardubicích a mohu pouze doporučit. Úkol to byl poměrně nejednoduchý, jelikož se sama nacházím na opačné straně republiky a tak bylo potřeba vše synchronizovat nejen mezi námi, ale ještě s mojí mamkou. Vše proběhlo na jedničku, navíc byl vždy ochotný se nám věnovat i třeba o víkendu, když už jsem do Pardubic dorazila. Mockrát děkujeme a ať se daří :)

Renata Guttenová, 27.12.2022

Velká spokojenost s panem makléřem při dvojité akci prodej- koupě bytů, vstřícný, ochotný, moc šikovný a akční ,hlavně při prodeji, doporučuji

Iveta Hamplová, 27.12.2022

Chtěla jsem touto cestou poděkovat za vynikající spolupráci při koupi bytu ve Šternberku. Profesionalita a efektivnost pana Mrňáka na nás mile zapůsobila a jsme moc rádi, že vše dopadlo k všestranné spokojenosti.

Lucie Ryšavá, 27.12.2022

Díky Zdeňkovi se podařilo zrealizovat koupi bytu. Vše s perfektním servisem, rychle a především v přátelském duchu. Děkuji a přeji mnoho nejen pracovních úspěchů 👍

Lucie Mrázková, 27.12.2022

Děkuji panu Mrňákovi za bleskurychlý prodej bytu. Byt jsem se snažila s jinými makléřem prodat neúspěšně několik měsíců, ale jakmile se dostal do rukou pana Mrňáka, za pár dní bylo prodáno. Zároveň děkuji za vstřícnou domluvu při podržení rezervace u koupi nového bytu. Velmi doporučuji a v budoucnu, až budeme potřebovat služby realitního makléře, máme jasno, koho oslovíme. Budínová

Jana Budínová, 27.12.2022

Velmi oceňuji profesionalitu, ochotu a vstřícnost makléře pana Mrňáka, který se naprosto perfektně postaral o prodávající nemovitost. S jeho prací jsme byli navýsost spokojeni a Vaší realitní kanceláři velmi děkujeme právě za pana Mrňáka. 👍😃

Jaroslav Kňava, 27.12.2022

Nemovitost byla prodána během pár dní. Se službou realitky jsem byl nadmíru spokojen. Můžu všem doporučit

Jiří Krudenc, 28.12.2022

S koupí bytu jsem byla spokojená včetně služeb pana Zdeňka Mrňáka

Marie Pazderková, 28.12.2022

Pan Mrňák nám zprostředkoval prodej stavebního pozemku. Musím ocenit jeho profesionální přístup a ochotu s námi řešit cokoli jsme potřebovali. Mohu jenom doporučit

Jitka Zajková, 28.12.2022

Reference 10 z 10 rád bych doporučil práce na 100 procent prijemnej spolehlivý a prijemnej člověk.

Ievgenii Romanchuk, 29.12.2022

Ráda bych tímto poděkovala panu Mrňákovi za profesionální přístup, vstřícnost, ochotu a empatii. Příjemná spolupráce s respektem a ohledem k potřebám klienta, doporučuji !!

S.A.Nebesařová, 29.12.2022

Dobrý den,

rád bych tímto poděkoval panu Mrňákovi za perfektní a hlavně velmi profesionální spolupráci s prodejem a pronájmem nemovitostí. Pan Mrňák je férový a pohodový člověk. Dokáže zařídit i nadstandardní služby, např. vyklizení a vymalování. Klient se nemusí o nic starat. Pana Mrňáka mohu 100% doporučit.



Jaroslav Puhlovský, Pardubice


Jaroslav Puhlovský, Pardubice, 29.12.2022

Chtěl bych touto cestou poděkovat za služby panu Zdeňku Mrňákovi z NEXT Reality za prodej mé nemovitosti. I přes nelehkou a turbulentní dobu se nakonec podařilo nemovitost prodat za slušnou cenu. Celý prodej proběhl bezproblémově a hladce. Děkuji a přeji mnoho úspěchů v pracovním i osobním životě.

Jan Mach - Praha, 30.12.2022

Profesionalita, odbornost, ochota jednat a komplexní dlouhodobý realitní servis. Děkuji za bezvadnou spolupráci!

Martin Starý, 31.12.2022

Skvělá komunikace, pan Mrňák je velice spolehlivý a velmi schopný realitní makléř. Je to jednička v oboru.

Jana Šimánková - Pardubice, 31.12.2022

Certifikáty a školení

24.11.2022, AML

24.11.2022, RVI insolvence a daně

23.11.2022, Financování nemovitostí a právní minimum

22.11.2022, Marketing a prezentace zakázky

10.11.2022, RVI katastr a právo

8.11.2022, Exkluzivní náběr zakázek

1.11.2022, Zdroje zakázek

11.10.2022, Prodejní fáze, prohlídky, rezervace, obchodní dovednosti

1.10.2022, Makléř_měsíce_říjen_2022

26.9.2022, Manažerská akademie

15.9.2022, RVI exekuční specialista 2

31.8.2022, Makleř_měsíce_srpen_2022

1.8.2022, Makleř_měsíce_srpen_2022

31.7.2022, Makleř_měsíce_červenec_2022

30.6.2022, Makleř_měsíce_červen_2022

16.6.2022, RVI exekuční specialista 1

31.5.2022, Makleř_měsíce_květen_2022

19.5.2022, Jak na sítě?

21.4.2022, RVI jak zobch. zadl. nem.

1.4.2022, Makleř_měsíce_duben_2022

31.3.2022, Makleř_měsíce_březen_2022

28.2.2022, Makleř_měsíce_únor_2022

12.1.2022, Školení RVI právo a daně

31.12.2021, Makleř_měsíce_prosinec_2021

31.12.2021, Makleř_roku_2021

31.12.2021, Nejvíce_obchodů_ČMRF

31.12.2021, Platinum_club_2022

31.12.2021, Síň_slávy_2022

30.11.2021, Makleř_měsíce_listopad_2021

1.10.2021, Milion_říjen_2021

30.6.2021, Makleř_měsíce_červen_2021

31.5.2021, Makleř_měsíce_květen_2021

1.3.2021, Milion_březen_2021

1.1.2021, Partners_leady_3

31.12.2020, Makleř_roku_2020

31.12.2020, Platinum_club_2021

1.12.2020, rezervace_prosinec_2020

1.9.2020, rezervace_září_2020

1.9.2020, Makleř_měsíce_září_2020

1.4.2020, rezervace_duben_2020

1.4.2020, Makleř_měsíce_duben_2020

31.12.2019, Makleř_roku_2.místo_2019

31.12.2019, Platinum_club_2020

1.12.2019, rezervace_prosinec_2019

1.12.2019, Makleř_měsíce_prosinec_2019

1.6.2019, rezervace_červen_2019

1.6.2019, Makleř_měsíce_červen_2019

31.12.2018, Silver_club_2018

1.8.2018, rezervace_srpen_2018

1.8.2018, Makleř_měsíce_srpen_2018

31.12.2017, Nováček_roku_2017

1.8.2017, Nováček_srpen_2017

1.7.2017, Nováček_červenec_2017

1.6.2017, Nováček_červen_2017

1.5.2017, Nováček_květen_2017

16.1.2015, Osvědčení - videoprohlídky

30.9.2014, Certifikovaný makléř

1.1.2014, Doklad o profesní certifikaci