Realitní makléřBlanka Šonová

MX reality.cz
„spokojenost klientů“
Umístění v roce 2023 8. v okrese Šumperk
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 7. místo v Šumperk

O mně

Jsem profesionální makléř s dlouholetou zkušeností v obchodě s nemovitostmi. Od roku 2008 jsem prodala přes 2 250 nemovitostí. Zabývám se zprostředkováním prodeje a pronájmů všech druhů nemovitostí. Dlouholeté zkušenosti mě naučily dobře odhadnout ceny nemovitostí. Poradím i v často složitých majetkových případech. Umím poradit i těm, kteří si s nabídkou nemovitostí nevědí rady a nedovedou se sami orientovat v cenách. Posoudím kvalitu i náklady na případné opravy, rekonstrukci atd. Využívám znalostí českého práva a orientuji se v místním prostředí. Poskytuji komplexní realitní služby, spolupracuji s dalšími odborníky jiných profesí. Našim klientům zajistím zvýhodněné financování a také komplexní právní servis od začátku až do konce obchodu. Dodržuji přísný etický kodex, který upravuje jednání vůči klientům společnosti.

Informace

Makléř
PhDr. Blanka Šonová , MBA
Telefon
+420724538648
Soutěžní oblast
Šumperk (kraj Olomoucký)
Působnost
Šumperk (kraj Olomoucký)
Jako makléř působím od roku
2008
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, chaty / chalupy, stavební pozemky
Nabízené služby
profesionální fotografie, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, zajištění vkladu na katastr, zpracování PENB, cenové mapy, marketing nemovitosti na míru

Reference

Dobrý den ,
V UPLYNULÝCH DNECH JSME PRODÁVALI NEMOVITOST V ŠUMPERKU. OBRÁTILI JSME SE NA REALITNÍ MAKLÉŘKU PANÍ ŠONOVOU BLANKU Z MX REALITY ŠUMPERK.
DÍKY JEJÍMU NAPROSTO PROFESIONÁLNÍMU PŘÍSTUPU A VELKOU ZÁKLADNOU POPTÁVAJÍCÍCH ZÁKAZNÍKŮ, JSME PRODALI BYT ZA 2 DNY. JEŠTĚ JEDNOU DĚKUJEME ZA POMOC A MNOHO DALŠÍCH STEJNĚ SPOKOJENÝCH ZÁKAZNÍKŮ.
J.J.


J.J., 25.4.2016

Touto cestou bych chtěl poděkovat makléřce pani Šonové Blance za její profesionální přistup při prodeji bytu. Vřele doporučuji využití těchto služeb.

JOSEF VALOUCH, 14.7.2016

Touto cestou bychom chtěli poděkovat paní B. Šonové a jejímu manželovi z realitní agentury MX reality za vstřícné jednání při koupi nemovitosti. Jednání byla komplikovaná, a přesto jsme vše vyřídili ve stanoveném termínu. Se službami jsme byli spokojeni.
Hana Burešová a Leoš Tylšar


Hana Burešová a Leoš Tylša, 4.8.2016

Chci tímto poděkovat paní Blance Šonové za její vysokou profesionalitu, ochotu, vstřícnost a také za kompletní poskytované služby. Prodej domu byl náročný, ale makléřka vše vyřešila v krátké době s úsměvem a profesionalitou. Byli jsme rádi, že jsme tuto nemovitost svěřili právě realitní kanceláři MX reality.cz. Byli jsme velice spokojeni s prodejem a také jsme zároveň koupili byt pro maminku. Oba dva obchody proběhly bez komplikací, i když prodej byl hodně složitý. V budoucnu ráda využiji jejic...

Petra Valentová, 23.8.2016
Zobrazit celý text reference

Dobrý den,
velice děkuji Vaši realitní kanceláři za ochotu. Byl jsem s Vámi nadmíru spokojen, máte velice ochotné a obětavé pracovníky a určitě Vás doporučím svým známým.


Pavel Kochwasser, 15.9.2016

Velice Vám děkuji za vstřícnost, ochotu, komunikaci, ihned reagující na všechny dotazy. Vše klapalo bez zádrhelů.

MICHAELA HORNÍČKOVÁ, 19.9.2016

Dobrý den, byla jsem s vámi velmi spokojená a i s Vašimi službami.
Děkuji moc Jana Zehnalová


JANA ZEHNALOVÁ, 20.9.2016

Dobrý den paní Šonová,
Děkuji za neočekávaně hladký a rychlý prodej bytu. Díky Vašemu profesionálnímu přístupu jsem s prodejem měl minimální starosti a prodej proběhl k mojí plné spokojenosti a domnívám se, že spokojen byl i kupující. Pokud budu v budoucnu potřebovat služby realitní kanceláře, určitě se na Vás obrátím.
S pozdravem Radomír Kříž


RADOMÍR KŘÍŽ, 25.9.2016

Dobrý den,
s prodejem přes realitní kancelář MX reality jsme byli spokojeni. Paní Blanka Šonová se nám snažila vyjít vstříc, smlouvy byly vyhotoveny v pořádku, doporučila nám hypotekářku paní Šabo - kvůli zpracování hypotéky, se kterou jsme také spokojeni.
Všechno Ok, nám se to líbilo.
K. Svojanovský s manželkou


KAREL SVOJANOVSKÝ, 16.10.2016

Dobrý den,
s Vaší realitní kanceláři jsem byla velmi spokojená a i přes mnohé komplikace se realitní makléřka paní Blanka Šonová opravdu snažila, aby obě dvě strany, jak kupující, tak i prodávající, byly spokojeny a prodej bytu byl uskutečněn. I přes těžkosti, který jí tento zákazník přinesl, se toho Vaše realitní kancelář zhostila s opravdovým profesionálním přístupem. Ještě jednou děkuji a v budoucnu přeju mnoho úspěchů a málo komplikovaných zákazníků.
Markéta Jurková


Markéta Jurková, 13.10.2016

Při prodeji nemovitosti - rekreační chalupy jsem byla velmi spokojena s průběhem prodeje, návštěvnosti a rychlostí prodeje. Prodej nemovitosti i s focením objektu a umístění na portálu realitní kanceláře MX reality Šumperk, p. Šonová proběhlo bez potíží. Nemovitost byla prodána během dvou měsíců. Zapsání do katastru a právní úkony byly vyřízeny během měsíce. Děkuji p. Šonové MX reality Šumperk.
Velká spokojenost. Procházková D.


PROCHÁZKOVÁ D., 7.12.2016

Vážená paní Šonová,
dovolte mi, abych Vám poděkoval za perfektní zprostředkování prodeje mého bytu a za všechny vyřízené náležitosti, spojené s tímto prodejem. Do dalších let Vám přeji pevné zdraví a mnoho osobních i pracovních úspěchů.
S přátelským pozdravem Milan Faulhammer


MILAN FAULHAMMER, 8.12.2016

Dobrý den, chtěl bych touto cestou poděkovat Vaší realitní kanceláři za profesionální přístup při zprostředkování nákupu nemovitosti. Budu-li v budoucnu potřebovat obdobné služby, rád se na Vás znovu obrátím.
S pozdravem Ladislav Matyáš


Ladislav Matyáš, 8.12.2016

Dobrý den, paní Šonová byli jsme s Vaší realitní kanceláří velice spokojeni, za všechno moc děkujeme a rádi Vás budeme doporučovat dál. Přejeme vám veselé vánoce.
M.Kozáková a S.Komínek


MARIE KOZÁKOVÁ A STANISLAV KOMÍNEK, 14.12.2016

Mockrát děkuji realitní kanceláři MX reality, paní Blance Šonové za služby, které pro mě udělala při prodeji bytu v Krchlebech.
S pozdravem Krupalová


KATARÍNA KRUPALOVÁ, 19.12.2016

Dobrý den, s realitní kanceláří MX reality jsem byl spokojen. Oceňuji rychlost a profesionalitu. Děkuji paní Šonové za výbornou spolupráci. MX reality mohu jedině doporučit. Zdeněk Vařeka

ZDENĚK VAŘEKA, 9.1.2017

Dobrý den, spolupráce s MX reality byla správná volba. Paní Šonova odvedla moc dobrou práci. Velmi rychle, ale opravdu rychle jsme tak prodali naší nemovitost. Neustale s námi byla v kontaktu a vše vedla ke spokojenosti všech zúčastněných stran prodejce, kupující a samozřejmě třetí strana Mx reality. Děkujeme za spolupráci a ať se Vám i nadále daří. Můžeme jen doporučit.
Markovi.


MANŽELÉ MARKOVI, 14.2.2017

Vaše realitní kancelář mi zprostředkovala prodej bytu. Veškerou dokumentaci zařídila a spolupráce byla na profesionální úrovni. Takže z mojí strany veškerá spokojenost.
Kylarová


LADA KYLAROVÁ, 17.2.2017

Kvalitu služeb poskytovaných makléřem společnosti MX reality byla na profesionální úrovni. Paní Šonová byla velmi vstřícná, což oceňuji zejména proto, že jsem z Ostravy a prodej se týkal nemovitosti v Šumperku. Paní Šonovou mohu jen doporučit, ke klientům má velmi profesionální přístup a komplexní znalost realitního trhu i jeho problematiky. Nemá problém s řešením jakékoli i nestandardní situace, komunikace s ni je velmi příjemná. Úspěšným rychlým prodejem dané nemovitosti se potvrdila profesion...

ANNA URBANOVÁ, 23.3.2017
Zobrazit celý text reference

Dobrý den,
chtěla bych touto cestou poděkovat za paní Lounovou, která je moji starší sestrou a má postiženého syna. Shánění bytu pro ni byla velká zátěž, ale díky vaší realitce a rychlého jednání všechno bylo zavčas zařízeno bez velkých starostí, o které jste se postarali a vše zařídili, Vám moc děkujeme a doporučujeme dalším zákazníkům, kteří shání bydlení, aby se na Vás obrátili.
S důvěrou a pozdravem Mušková Miluše.


LOUNOVÁ JARMILA, 29.3.2017

Dobrý den,
chtěla bych takto poděkovat paní Šonové a všem z MX realit, kteří se podíleli na koupi našeho domu. Přístup byl profesionální a lidský, se vším nám pomohli. Díky nim už bydlíme ve svém. Se službami jsme velmi spokojeni.
Veronika Petrová a Tomáš Kristek.


VERONIKA PETROVÁ A TOMÁŠ KRISTEK, 4.4.2017

Dobrý den.
Aspoň touto cestou, by jsme chtěli poděkovat MX Reality, hlavně paní Šonové. Velmi skvělé jednání. Se vším nám vždy vyšla vstříc. Určitě Vás budeme dále doporučovat.
Přejeme hodně štěstí do budoucna :-) S pozdravem Zdráhalovi


MANŽELÉ ZDRÁHALOVI, 10.4.2017

Dobrý den paní Šonová,
děkujeme za zprostředkování prodeje naší nemovitosti. Už jsme ani nevěřili, že se nám podaří prodat náš podíl na nemovitosti za cenu, kterou reálně má. V dnešní době se obtížně shání kupec, který by měl hotovost nebo mohl ručit jinou nemovitostí. Díky Vaší vytrvalosti (a nejspíš i houževnatosti celého týmu MX Reality) se to povedlo.
Taktéž zprostředkování prodeje proběhlo hladce a bez komplikací, za což Vám patří naše velké díky.
Budeme vaši realitní kancelář doporuč...


Mgr.Vratislav a Romana Šulovi, 27.4.2017
Zobrazit celý text reference

Chtěli bychom poděkovat realitní kanceláři za zprostředkování prodeje našeho domu. Paní Blanka Šonová se postarala o prodej naší nemovitosti kvalitně, profesionálně a rychle. Veškeré jednání bylo korektní a bezproblémové.
Děkujeme, Jiří a Miroslava Kynclovi


Jiří a Miroslava Kynclovi, 23.5.2017

Dobrý den,
s realitní kanceláří MX reality.cz jsem byl velmi spokojen, vše proběhlo bez problému a profesionálně.
Děkuji. Pavel Vepřek


Pavel Vepřek, 3.5.2017

Dobrý den,
s MX reality jsme jednali poprvé a byli jsme velmi spokojeni. Jednání bylo profesionální a velmi příjemné.
Děkujeme a Vašich služeb určitě opětovně využijeme.
Šimkovi


Šimkovi, 10.5.2017

Dobrý den.
V životě jsou věci nelehké. Například prodej bytu v dědictví. Nevěřila jsem, že se prodej povede. Ale dopadlo to dobře a to zásluhou paní B. Šonové, která člověka táhne, podporuje a vše zajišťuje. S její prací jsem byla moc spokojená a jiným lidem doporučuji. Ochotná spolupráce.
Dvořáková


Lenka Dvořáková, 10.5.2017

Dobrý den,
Velmi děkuji realitní kanceláři MX reality.cz při prodeji mého bytu. Veškeré služby byly na profesionální úrovni. Protože jsem z daleka, s důvěrou jsem předal realitní kanceláři klíče od bytu. A pak se už o celý obchod včetně prohlídek starala makléřka Blanka Šonová, vždy mně telefonicky kontaktovala o průběhu celého obchodu. Komunikoval jsem i s asistentkou Monikou Drechslerovou, která byla také příjemná a velmi ochotná. Celý obchod i s předáním nemovitosti proběhl bez problémů. Vaš...


Žaneta Bertóková, Martin Dokoupil, 18.5.2017
Zobrazit celý text reference

Se službami kanceláře MX reality a paní Blanky Šonové jsme byli spokojeni. Seriózní jednání, kvalitní asistence v průběhu celého realitního obchodu. Navíc nám zprostředkovala možnost výhodného úvěru k financování koupě našeho nového domu. Můžeme jen doporučit.
Petr a Kristýna Krňávkovi


Petr a Kristýna Krňávkovi, 20.7.2017

Dobrý den,
ráda bych touto cestou poděkovala MX reality za zprostředkování prodeje mého domu. Spolupráce s paní Šonovou byla velmi dobrá přesto, že měla se mnou uzavřenou nevýhradní smlouvu. Vše vždy udělala tak, jak jsem si přála, a to velmi rychle a ochotně. Služby MX reality doporučuji.


Jiřina Dostálová, 20.7.2017

V době, kdy se blíží předání námi prodávaného rodinného domu přes MX reality Šumperk, dokážu ještě více posoudit a ocenit služby této realitní společnosti.
Rychlost a zřetelnost v jednání, ale zejména pak rychlost sehnání kupce mne ujistili, že jsem se obrátil na tu správnou realitku.
Roman Pumprla


Roman Pumprla, 10.8.2017

I když jsme prodej bytu svěřili do rukou více realitních společností, MX reality, měla jednoznačně nejvíce zájemců. Velmi si ceníme, že jste nás zastoupili při prohlídkách bytu a také, že jste nám pomohli i s jeho konečným předáním. Tímto děkujeme (hlavně p. Šonové) za úspěšnou spolupráci a všem vás vřele doporučujeme. :-)
Kocurkovi


Jana Kocurková, 3.10.2017

Prodej přes MX reality byl rychlý, spolehlivý a se vším si poradili.
Spokojenost. Vrbová


IRENA VRBOVÁ, 5.10.2017

Dobrý den paní Šonová,
chtěl bych Vám poděkovat za spolupráci při zakoupení nemovitosti. Hlavně si cením Vašeho profesionálního přístupu, příjemného vystupování a perfektní připravenosti. Pokud budu v budoucnu kupovat či prodávat nemovitost, budete první realitní společnost, kterou oslovím.
Ještě jednou díky a přeji Vám hezký a úspěšný den.
S pozdravem
Ing. Ondřej Rosek


Ing. Ondřej Rosek, 6.10.2017

Dobrý den,
chtěla bych poděkovat paní Šonové, která zprostředkovala prodej mého domu. Velký dík za její profesionalitu, vstřícnost a ochotu. Můžu jen vřele doporučit.
S pozdravem Kovářová Jiřina


Kovářová Jiřina, 17.10.2017

Děkuji realitní kanceláři MX Reality, konkrétně paní Šonové, za profesionální jednání při prodeji nemovitosti. Od začátku až do konce prodeje, byla všechna jednání rychlá, vstřícná a vše bylo vždy velmi dobře připravené.
Díky aktivitě paní Šonové, se podařilo vyřešit i komplikace, které sebou prodej nesl.
Vzhledem k výborné zkušenosti, doporučuji tuto RK i dalším případným klientům.
Jaroslav Ulrich


Jaroslav Ulrich, 18.10.2017

Dobrý den,
chtěl bych poděkovat paní Šonové, která zprostředkovala prodej mého družstevního bytu a koupi rodinného domu. Děkuji za její profesionalitu. Vše se podařilo správně vyřešit k mé spokolenosti. Můžu jen vřele doporučit.
S pozdravem Milan Rösler


Milan Rösler, 23.10.2017

Byla jsem spokojená s prodejem mé zahrádky u MX realit, děkuji za rychlost a spolehlivost.
Hoblová Marie


Hoblová Marie, 30.10.2017

MX reality byla nejlepší volba pro prodej naší nemovitosti. Chceme poděkovat hlavně paní B. Šonové, která nám vše vyřídila, neustále s náma byla v telefonickém kontaktu a hlavně nám poradila ve všem co jsme nevěděli. Všechny zúčastněné strany vedla ke vší spokojenosti dokonce i nad rámec svých pracovních povinností. Všem kdo chce prodat nebo koupit nemovitost doporučuji paní Šonovou, která pracuje na 100% a zná velmi dobře svoji práci. Moc za vše děkujeme.
Manželé Vaňatkovi.


manželé Vaňatkovi, 14.12.2017

Dobrý den,
spolupráce s MX reality byla správná volba. Paní Šonová odvedla moc dobrou práci. Velmi rychle, ale opravdu rychle jsme tak prodali naší nemovitost. Neustále s námi byla v kontaktu a vše vedla ke spokojenosti všech zúčastněných stran prodejce, kupující a samozřejmě třetí strana MX reality.
Děkujeme za spolupráci a ať se Vám i nadále daří. Můžeme jen doporučit.
Markovi


manželé Markovi, 4.12.2017

Dobry den,
spolupráce s paní Šonovou a její realitní kanceláří byla nejlepší volba. Byt prodala a ještě navíc vyřídila plno věcí okolo. Neměla to jednoduché jak semnou tak s bytem, ale i přes všechna úskalí se zadařilo a prodej dovedla do zdárného konce.
Tímto jí chci poděkovat za skvělou práci a trpělivost.


Michal Čermák, 7.12.2017

Děkujeme realitní kanceláři MX reality.cz, paní Šonové a jejímu kolektivu za profesionalní a lidský přístup při prodeji domu a koupi bytu.
Pěkné Vánoční svátky přejí Jelínkovi.


MANŽELÉ JELÍNKOVI, 20.12.2017

Dobrý den,
při koupi pozemku jsme využili vaši realitku. S makléřkou jsme byli spokojeni, vše co jsme potřebovali nám poradila, byla příjemná a ochotná.
Děkujeme Berkovi.


MANŽELÉ BERKOVI, 15.1.2018

Prodej nemovitosti proběhl rychle a bez problémů, paní Šonovou můžu jedině doporučit, vše na čem jsme se dohodli platilo i bez nutnosti nějakých předchozích podpisů.
Lukáš


Lukáš M., 16.1.2018

Děkuji paní Blance Šonové za zprostředkování a prodej nemovitosti. Vše šlo tak jak mělo. Paní Šonová je velice spolehlivá a v realitách je opravdu odborník. Ještě jednou děkuji.
Lada Diblíková


Lada Diblíková, 9.3.2018

Dobrý den,
děkuji MX reality konkrétně p. Šonové za bleskový prodej mého bytu, který se prodal během jednoho jediného dne. Byt jsem se pokoušel sám prodat formou soukromé inzerce, ale neuspěl jsem. Sám jsem se přesvědčil, že je lepší svěřit prodej bytu profesionální realitní kanceláři. Lidé k realitce mají větší důvěru než prodej v soukromém sektoru. P. Šonovou mohu jen doporučit, má velmi profesionální přístup a velmi dobrou znalost realitního trhu, o čem jsem se přesvědčil rekordním prodejem ...


Zdeněk Soural, 14.5.2018
Zobrazit celý text reference

Vřele doporučuji paní Blanku Šonovou, prodávali jsme dům a vše bylo vyřízeno rychle a o nic jsme se nemuseli starat. Vše zařídila naše realitní makléřka. Dokonce když jsme spěchali na prodej domu tak nám se vším vyšla vstříc a se vším ráda a ochotně pomohla.
Vendula Vaňková


Vendula Vaňková, 12.12.2018

Dobrý den.
Chtěla bych Vám touto cestou poděkovat za velmi rychlý a profesionální prodej naší nemovitosti. Velmi mne překvapila vstřícnost, příjemné jednání, srozumitelné vysvětlení všech náležitostí kolem prodeje. Celý servis byl bezproblémový, velmi rychlý, takže naše spokojenost je namístě. Poděkování patří vedoucí Vaší pobočky v Šumperku, paní Blance Šonové.
Ještě jednou děkujeme.
Anna Janíčková


Anna Janíčková, 17.12.2018

Touto cestou bych velmi rád poděkoval společnosti MX Reality pobočka Šumperk za profesionální přístup při prodeji bytu. Paní Šonová i přes velkou vzdálenost prodejce Ústí nad Labem zařídila vše potřebné včetně prohlídky bytu, inzerce, vyřízení veškerých potřebných dokladů až po realizaci prodeje. Dohodnutá cena byla zaplacena a zaslána na účet v nejkratší možné době.
Ještě jednou děkuji a vřele doporučuji, David Oršula.


David Oršula, 17.12.2018

Chtěla bych poděkovat realitní kanceláři MX reality Šumperk, zejména pak paní Šonové, která mi tento rok zprostředkovala prodej nemovitosti. Jednalo se o rekreační objekt, který byl na prodej od r. 2016 a žádná ze šumperských realitních agentur neměla o zprostředkování zájem, a když ano, tak okamžitě snížila moji požadovanou cenu na zcela neakceptovatelnou. Paní Šonová našla kupce během pár měsíců. Převod a veškerá administrativa kolem prodeje proběhla velmi rychle a profesionálně. Byla jsem vel...

Jaroslava Brokeš, 20.12.2018
Zobrazit celý text reference

Chtěli bychom Vám touto cestou poděkovat za rychlý prodej našeho bytečku. Paní Šonová dokázala prodat naši nemovitost v termínu domluvy a to navíc ve složitém období vánočních svátků s přelomem roku. Děkujeme za vstřícný přístup, ale hlavně za pocit bezpečí v námi neznámém prostředí prodeje nemovitostí.
Dymáčkovi
Maletín


Manželé Dymáčkovi, 8.3.2019

Dobrý den,
kupovala jsem byt přes MX reality.cz a byla jsem velmi spokojená. Paní Blanka Šonová je velice milá a ochotná. Určitě moc doporučuji.
Tillová


BARBORA TILLOVÁ, 2.7.2019

Dobrý den,
prodal jsem nemovitost přes MX reality.cz. Děkuji paní Blance Šonové, vše proběhlo bez problémů.
Všem doporučuji. Dobrý den, prodal jsem nemovitost přes MX reality.cz. Děkuji paní Blance Šonové, vše proběhlo bez problémů.
Všem doporučuji. Milan Ficnar


Milan Ficnar, 3.7.2019

Rádi bychom touto cestou poděkovali paní Blance Šonové za veškeré poskytnuté služby spojené s koupí a prodejem nemovitostí. Spolupráce naší rodiny s RK MX reality začala na základě rozhodnutí koupit dům inzerovaný touto RK. Následně jsme se souběžně s koupí domu rozhodli přes tuto RK prodat dva byty (část financí z prodeje měla být použita na uhrazení kupní ceny za koupi domu). Profesionálním přístupem, příjemným a rychlým jednáním, vstřícností vše srozumitelně vysvětlit, poradit a zařídit se ná...

David Johanes, 28.7.2019
Zobrazit celý text reference

"Oceňuji vynikající, profesionální přístup realitní expertky Blanky Šonové, která se velmi ochotně a rychle chopila úkolu prodeje nemovitosti. Během celého prodeje Blanka Šonová telefonicky a mailem informovala všechny zúčastněné o aktuálním stavu prodeje, což považuji za vynikající. Oceňujeme její vstřícnost, organizaci, ochotu, a včasné doplnění všech potřebných dokumentů. Irena Janů"

Irena Janů, 29.7.2019

Společnost MX reality nám zprostředkovala koupi bytu po nedokončené rekonstrukci interiéru. I přes nesnadná jednání s prodejcem vystupovala paní Šonová profesionálně, chápala potřeby kupujících a snažila se přizpůsobit termíny schůzek vytíženému programu všech stran.
Děkujeme za její snahu. Vše dospělo ke zdárnému konci.
Manželé E.


Manželé E., 5.8.2019

Dobrý den,
děkuji za vstřícné a milé jednání a bleskové vyřízení prodeje bytu. Neváhejte jít do prodeje či koupě nemovitosti s MX REALITKOU, PANÍ BLANKOU ŠONOVOU.
Eva Ferkova


Eva Ferkova, 8.9.2019

Paní Blanka Šonová byla ochotná a komunikativní. Vždy reagovala na naše dotazy a vše řešila ke spokojenosti. Obchod proběhl v pořádku.
Gronychová


Marie Gronychová, 8.10.2019

“V případě, že si přejete prodat velmi rychle nemovitost, doporučím obrátit se na makléřku Blanku Šonovou. Prodej i předání proběhlo rychle a bez komplikací i díky jejich právnímu servisu.”
Veronika D.


Veronika D., 21.10.2019

Dobrý den,
ráda bych poděkovala za zprostředkování a pomoc při prodeji a koupení nemovitosti. Vše proběhlo hladce a bez starostí a touto cestou bych chtěla poděkovat paní Šonové Blance z MX reality za skvělé zastoupení a vřele doporučuji dalším klientům. Ještě jednou děkuji.
Nejezchlebová Lenka


Nejezchlebová Lenka, 21.2.2020

“Kupovali jsme přes MX reality pozemek a za nás veliká spokojenost, p. B.Šonová se k nám od prvopočátku chovala velice solidně, má přijemné vystupování a především je to opravdu profesionál, co se realit týče. I přes komplikace na úřadech byla po celou dobu "s námi" a informovala nás, pokud došlo ke změnám. Máme zkušenost i s jinými realitkami a tak mohu posoudit rozdíly jak v jednání, tak ve službách. Za mě je MX reality a p. Šonová jednička :)”
Petra Beranová


Petra Beranová, 8.7.2020

“Děkujeme paní Blance Šonové za profesionální služby při koupi chalupy. Vše proběhlo velmi rychle i s menšími komplikacemi. Vřele doporučujeme.
Petrovi”.


MANŽELÉ PETROVI, 27.6.2020

Dobrý den. Děkujeme PhDr. Blance Šonové, MBA za bezproblémové zajištění koupě pozemku v Kunčicích. Oceňujeme rychlost, profesionalitu a osobní jednání ve věci převodu nemovitostí. Doporučujeme ostatním.
Lubomír Šmída


Lubomír Šmída, 3.8.2020

„Prodej proběhl rychle a služby RK byly na vysoké úrovni. Spokojenost. Děkuji za dobrý a rychlý obchod. Děkuji pí Šonové a MX reality.”
Filip Štrimpfl


Filip Štrimpfl, 9.10.2020

30.9.2020 jsme s MX reality dokončili prodej rodinného domu. Ráda bych touto cestou poděkovala paní PhDr. Šonové za zprostředkování a pomoc při prodeji. Její přístup byl profesionální, vše proběhlo rychle a bez komplikací. Její služby mohu doporučiti i dalším klientům. Zvlášť ocení pomoc RK pokud mají náročné povolání a není možné si pracovní harmonogram nabourávat prohlídkami nemovitosti.
Ještě jednou děkuji.
Daniela Coryn


Daniela Coryn, 15.10.2020

“Chci poděkovat paní Blance Šonové při rychlém zprostředkování prodeje bytu, za velmi příjemné a profesionální jednání. Tuto RK mohu všem jen a jen doporučit.” Ivona Krmelová

Ivona Krmelová, 7.3.2021

Oceňuji pomoc při prodeji bytu v této nelehké době. Rychlé jednání paní Blanky Šonové.
Tomanová


EVA TOMANOVÁ, 19.3.2021

“Velká spokojenost. Perfektní zprostředkování prodeje bytu. V případě potřeby opět oslovím tuto společnost, konkrétně paní makléřku Blanku Šonovou. Mohu jen doporučit.”
Petra Hutnyk


Petra Hutnyk, 19.3.2021

„Děkuji paní Šonové, vše proběhlo rychle a služby RK byly na vysoké úrovni. Spokojenost. Vše proběhlo do jednoho měsíce, super.”
Martin Tichý


Martin Tichý, 10.4.2021

“Paní Šonová je velmi příjemná a ochotná, děkujeme jí za to, že máme vysněný domeček.”
Věra


Věra, 8.5.2021

Dokončili jsme s MX reality prodej rodinného domu. Ráda bych touto cestou poděkovala paní PhDr. Šonové za zprostředkování a pomoc při prodeji. Její přístup byl profesionální, vše proběhlo rychle a bez komplikací. Její služby mohu doporučiti i dalším klientům. Zvlášť ocení pomoc RK pokud mají náročné povolání a není možné si pracovní harmonogram nabourávat prohlídkami nemovitosti. Ještě jednou děkuji.
Daniela Coryn


Daniela Coryn, 26.5.2021

„Velmi příjemné a přátelské jednání paní Šonové, za mě super rychlost celé realizace vyřízení koupě bytu.
Děkujeme.”


SIDOUS 18, 10.6.2021

Naprostá spokojenost, výborná spolupráce. Po katastrofální zkušenosti s předchozí realitkou, jsme velice spokojeni. V případě potřeby máme jasno, koho opětovně oslovit. Všem doporučuji. Paní Šonová je profík na svém místě ! Prodej nemovitosti proběhl hladce, bez problému a hlavně rychle. Moc děkujeme !
Anežka Greifová


Anežka Greifová, 16.10.2021

Práce paní makléřky PhDr. Blanky Šonové, MBA byla při prodeji naší chaloupky profesionální a rychlá. Děkuji za její služby a všem ji mohu doporučit.

ING. ET BC. MARTA ŠTURCOVÁ, 16.10.2021

Vše bylo rychlé, paní Šonová je profesionál. Mohu doporučit.
Pavlína Langová


Pavlína Langová, 11.2.2022

„P.Šonová je velmi sympatická, milá, vstřícná a ochotná.. a profesionál.. jen díky ní se nám splnil náš sen a mohli jsme koupit náš vysněný domeček.

Sedláková Vladislava, 12.5.2022

„Zprostředkování koupi bytu proběhlo naprosto v pořádku a tuto realitku, konkrétně paní Blanku Šonovou, mohu vřele doporučit.”

Vladka Av, 12.5.2022