Realitní makléřEduard Dvořák

M&M reality Valašské Meziříčí
Umístění v roce 2023 1. v okrese Vsetín 7. v Zlínský kraj 53. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 102. místo celkově 7. místo v Zlínský kraj 1. místo v Vsetín

O mně

Jmenuji se Eduard Dvořák a ve společnosti M&M reality pracuji na pobočce Valašské Meziříčí a jsem součástí Zelené rodiny. Celá má práce se orientuje na lidi, kteří mají stejně jako já v oblibě dvě věci: „profesionální služby a ušetřený čas.” Práce realitního makléře mě skutečně baví a snažím se ji odvádět na špičkové úrovni. Využívám profesionálního fotografa, pracuji na sociálních sítích, vytvářím stránky nemovitosti a když je třeba, tak i Home Staging. Vše s jasným cílem. Prodat Vaši nemovitost za co nejvyšší možnou cenu k Vaší plné spokojenosti. Záleží mi na odvedení profesionální práce a na spokojenosti klienta. Dbám na svém dobrém jménu a pověsti. Za mě pak hovoří reference spokojených klientů. Pokud vás zajímá více o tom, jak bych Vám mohl s nákupem nebo prodejem nemovitostí pomoci, ozvěte se mi a můžeme to společně, nezávazně probrat. Rád se s Vámi sejdu.

Informace

Makléř
Eduard Dvořák
Telefon
725537666
Soutěžní oblast
Vsetín (kraj Zlínský)
Působnost
Vsetín (kraj Zlínský)
Jako makléř působím od roku
2019
Jazykové dovednosti
angličtina, francouzština
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, chaty / chalupy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Velmi spokojen.

Roman Ruml, 17.2.2020

Šikovný mladý makléř se svým kolegou se opravdu snažili. Možná je poznat dříve, prodali bychom lépe..:O

Jaromír Pohan, 2.4.2020

S panem Dvořákem jsem byla naprosto spokojená. Oproti jiné realitce se mu podařilo náš byt prodat rychle a za cenu, kterou jsem si stanovila. O všem mě informoval a byl velmi ochotný. Mohu jen doporučit.

Pavlína Bajerová, 24.4.2020

Pan makléř byl velmi ochotný a zejména nad očekávání rychlý.

Zdeňka Gelová, 24.4.2020

Dobrý den, chtěla bych poděkovat panu Danielovi Plintovi a Eduardovi Dvořákovi, kteří nám pomohli zrealizovat prodej rodinného domu. Jejich profesionální přístup, ochota a vstřícnost mě velmi potěšila. Vše proběhlo hladce a rychle, vřele je doporučuji dalším klientům. Dávám jedničku z hvězdičkou Přeji Hezký den Eva Volková.

Eva Volková, 25.6.2020

Vše proběhlo podle mých představ, spokojenosti na sto procent.

Soňa Stromšíková, 12.10.2020

Spolehlivost, ochota, optimismus velmi dobrá realitka.

Otakar Hykel, 19.10.2020

M&M reality skutečně doporučuji. Na počátku, kdy jsme s bratry začali prodávat naše nemovitosti, tak jsme se setkali s realitkami, které chtěly nehorázné provize za zprostředkování prodeje. Také jsme se setkali s tím, že nám někteří zkoušeli jen podstrčit papíry, nic moc nám k tomu neřekli a chtěli to podepsat, na což jsme jim nepřistoupili. Také nás chtěli donutit k tomu, ať podepíšeme zprostředkovatelskou smlouvu, že mají klienta a nakonec jsme zjistili, že klient žádný nebyl. Tímto jsme v rea...

Jana Martišková, 22.3.2021
Zobrazit celý text reference

Se službami pana Dvořáka jsme byli spokojeni. Samotný obchod se protáhl na více než půl roku vzhledem k úmrtí původního majitele a dědickému řízení. Po celou dobu jsme byli pravidelně informováni.

Martin Markusík, 22.3.2021

Vstřícnost, profesionalita i lidský přístup. Téměř kdykoliv dostupný. Fungoval jako správný nestranný prostředník mezi prodávajícím a kupujícím. S cílem zajistit obchod a spokojenost všech stran.

Daniela Mirzová, 26.3.2021

Velmi vstřícné a pohodové jednání pana makléře.

Irena Šerá, 22.4.2021

Spolupráce s panem Dvořákem byla velice dobrá.

Jan Tylčer, 3.5.2021

Makléř byl velice svědomitý, ovšem ihned informoval a všechny náležitosti se snažil rychle vyřešit. Určitě doporučuji.

David Spurný, 1.7.2021

Pana Dvořáka jednoznačně doporučuji jako realitního makléře. Výborná komunikace a přehled o realitním trhu, dochvilnost a ochota řešit i věci nad rámec svých povinností. Kdybych měla v budoucnu kupovat/prodávat/pronajímat další nemovitost, s důvěrou se obrátím na pana Dvořáka.

Karolína Smythe, 11.7.2021

Setkání s panem Dvořákem byla souhra náhod, které určitě nelitujeme. Pan Dvořák je profesionál, který rozumí své práci a dělá ji s plným nasazením. To, že se nám s ním jednalo velice dobře, podtrhuje mimo jiné skutečnost, že je to velice milý člověk, velice slušný, až nezvykle zdvořilý muž v dnešní době. Za nás pana Dvořáka doporučujeme všema deseti :-)

Dana Krystyníková, 9.8.2021

Děkujeme panu Dvořákovi, z naší strany absolutní spokojenost;))díky....

Petr Bochýnek, 18.8.2021

Perfektní spolupráce - ochota, profesionalita, vstřícnost!

Libor Strkáč, 2.9.2021

Skvělá komunikace, vše bylo v naprostém pořádku, můžu jen doporučit.

Markéta Klvaňová, 30.9.2021

Pan Eduard Dvořák nás provedl úspěšně obchodem, který byl vlivem vlastností nemovitosti velice náročný a složitý. Velké štěští bylo, že jsme v tomto obchodě narazili na takového profesionála, jakým je pan Dvořák. Po celou dobu obchodu nám dokazoval, že dokonale ovládá komunikaci s lidmi, každý problém má řešení, vždy se dá najít kompromis ke všestranné spokojenosti a také, že tradiční vlastnosti jako lidský příspup a férovost ještě nevymřely. Ještě jednou mu moc děkujeme a přejeme mnoho úspěchů ...

Daniel Rapala, 6.10.2021
Zobrazit celý text reference

Dekuji.

Lenka Jelínková, 6.10.2021

Chtěli bychom velmi poděkovat za profesionální a vstřícné jednání s panem E. Dvořákem, byli jsme naprosto spokojeni. Pan Dvořák byl velmi milý, slušný, ochotný, vše několikrát vysvětlil, nebyl arogantní, jednání s ním bylo vždy na přátelské úrovni. Cokoliv jsme potřebovali dovysvětlit, nebo dořešit, nebyl problém. Komunikace, vstřícnost, vysvětlení, ochota, trpělivost, profesionální lidské jednání, příjemné vystupování - hodnotíme na jedničku a tohoto makléře vřele všem doporučujeme.

Jozefa Děcká, 1.12.2021

Super spolupráce. Vše proběhlo rychle, profesionálně

Renata Slezáková, 2.2.2022

Pan Dvořák je člověk na pravém místě. Oboru ve kterém pracuje rozumí a má velký přehled. Kdykoli jsem mu zavolal, hned se dané věci věnoval. Má dobré, přirozeně upřímné jednání s druhými lidmi. Celý obchod vedl profesionálním způsobem. Celý obchod - koupě pozemku- probíhal rychle, hladce, lepším způsobem, než bylo moje očekávání. Dobrým způsobem probíhalo také zafinancování pozemku. Celý tým lidí v MMreality ve Valašském Meziříčí je krásně sehraný. Moc Děkuji.

Jaroslav Mičulka, 1.4.2022

Pan Dvořák byl velmi ochotný, přesný a vstřícný. Jeho chování bylo vždy naprosto distingovanë a profesionální.

Jana Skalková, 4.3.2022

Makléř se snažil se vším vyjít vstříc. Všechno proběhlo v pořádku a komunikace bezproblémová. Férové jednání.

Vojtěch Změlík, 23.5.2022

⭐⭐⭐⭐⭐👍

Martin Rára, 2.6.2022

Vše proběhlo dle domluvy , makléře mohu jen doporučit.

Martin Žídek, 1.6.2022

Děkuji mockrát za ochotu a příjemné vystupování panu Eduardu Dvořákovi.

Jiří Kristian, 27.6.2022

Děkuji úplná spokojenost, při zájmu doporučím i ostatním. Dušan Plánka.

Dušan Plánka, 16.8.2022

Vše proběhlo v pořádku pan Dvořák je velice solidní a ochotný. Moc děkujeme za vše:)

Renata Kunčarová, 27.9.2022

Dobry den, pane Dvoraku, dekujeme, ze jste nas provedl celou koupi. Ja jsem byla vlastne az zaskocena, jak hladce vsechno bezi:-) diky Vam:-) Doporucim... Preju, at se Vam dari , ksf.

Kateřina Surá Fojtů, 24.9.2022

Dobrý den, pan Dvořák je i přes své mládí příjemný člověk a vynikající odborník, opravdu smekám a děkuji za jeho přístup ke koupi bytu. Jsem více než spokojený, čestně. S přátelským pozdravem, Jiří Lávička

Jiří Lávička, 29.9.2022

Dobrý den, makléř pan Eduard Dvořák je ve svém oboru na pravém místě, byl velmi ochotný, vstřícný, vše na čem jsme se domluvili bylo dodrženo. Pohotově reagoval na jakékoli dotazy, probíhala velmi dobrá komunikace s příjemným a profesionálním vystupováním. Pana Eduarda Dvořáka mohu vřele doporučit. Děkuji za profesionální přístup a přeji Vám hodně pracovních úspěchů. Martina Mírná

Martina Mírná, 30.1.2023

Pan Dvořák, velmi vstřícný, ochotně kdykoli vše objasnil, byl dobrým rádcem, muž na svém místě. Mohu jen doporučit. Děkuje a zdraví Janovský Kamil.

Kamil Janovský, 26.1.2023

Pan Dvořák byl velice příjemný, vstřícný a vždy velmi ochotný. Byli jsme rádi se synem, že jsme s ním mohli spolupracovat. Ještě jednou mu moc děkujeme za spolupráci. Vladimíra a Jan Zedníkovi

Vladimíra Zedníková, 26.1.2023

Velká spokojenost. Děkuji.

Adéla Šopová, 14.2.2023

Byla to má první koupě bytu, ze všech papírováni jsem byl lehce zmatený ale pan Dvořák vždy vše vysvětlil lidsky abych vše pochopil.

Radek Hrstka, 12.4.2023

Byl skvěle informovaný a ve všem ochotný a vstřícný, radost spolupracovat.

Martin Kubela, 20.2.2023

Děkuji vaši společnosti za skvělou práci. Zvláště by jsem chtěl poděkovat panu Dvořákovi za vyčerpávající výkon. Ještě jednou děkuji. S pozdravem váš spokojený zákazník. Holčík Jaroslav

Jaroslav Holčík, 3.5.2023

Domluva, spolupráce i přístup makléře byl výborný. V případě potřeby se na něj opět rád obrátím.

Jaroslav Vavřík, 9.5.2023

Opravdu skvělý přístup k zákazníkovi, věnoval se nám na 100%.

Vlasta Palíková, 13.5.2023

Spolupracujeme s makléřem už podruhé, služby i přístup byly perfektní. A v budoucnu nebudeme váhat jeho služeb znovu využít.

Jaroslav Vavřík, 2.6.2023

Dobrý den, se službami poskytovanými při prodeji nemovitosti Vaším realitním makléřem p. Eduardem Dvořákem jsem byla velmi spokojená. Byl velmi vstřícný, ochotný a profesionální.

Milada Vlčková, 9.8.2023

Spolupráce s panem Dvořákem byla příjemná a bez problémů. Byl ochotný a se vším pomohl. Děkujeme.

Adam Janošec, 8.8.2023

S panem Dvořákem se nám dobře spolupracovalo, byl profesionální, ochotný, snažil se vyjít vstříc.

Silvie Cigánková, 11.9.2023

Děkujeme za profesionální přístup při prodeji domu.

Karel Wiesner, 12.9.2023

Jednání s panem Dvořákem bylo výborné. O obchodu podrobně informoval, domluvené termíny vždy dodržel, vycházel ve všem vstříc. Děkuji.

Jaromír Kotůlek, 28.11.2023

Naprostá spokojenost, profesionální a proaktivní přístup, seriózní jednání, skvělá komunikace. Pan Dvořák je člověk na svém místě. Děkuji.

Jarmila Nastálková, 30.11.2023

S komunikací a přístupem pana Dvořáka jsem velice spokojená. Horaková

Zdenka Horáková, 1.12.2023

Děkuji za perfektní spolupráci, pan Dvořák byl velmi příjemný, veškeré dotazy zodpověděl přesně, včas mně informoval, výborná spolupráce, vše proběhlo hladce a rychle. Doporučuji pana makléře a realitní kancelář.

MUDr. Natálie Hlavinková, 14.12.2023

Pan Dvořák splňuje všechny mé požadavky na úžasného obchodníka. Vše bylo více než nad mé očekávání.

Bc. Michal Novák, 24.12.2023

Děkujeme panu makléři za příjemné provedení celým procesem nákupu nemovitosti.

Jan Holík, 14.2.2024

Certifikáty a školení

2.2.2024, Realiťák roku 2023 - 1. místo okres Vsetín

7.9.2023, Portál podílů - Spoluvlastnické podíly nemovitosti

17.5.2023, Realiťák roku 2022 - 1. místo okres Vsetín

17.5.2023, Odborný test 2023

6.2.2023, Realiťák roku 2022 - 2. místo - Zlínský kraj

11.4.2022, Nejlepší makléř pobočky - březen 2022

4.4.2022, Odborný test 2022

25.1.2022, Realiťák roku 2021 - 1. místo - okres Vsetín

25.1.2022, Realiťák roku 2021 - 3. místo - Zlínský kraj

11.12.2021, Závěrečný velký odborný test 2021

7.12.2021, Odborný test 2021

3.6.2020, Školení realitního práva III.

11.5.2020, Nejlepší makléř pobočky - duben 2020

7.2.2020, Školení realitního práva II.

3.2.2020, Školení realitního práva I.

28.1.2020, Školení makléřských dovedností II.

27.1.2020, Školení makléřských dovedností I.

15.10.2019, Školení výkupu I.