Realitní makléřTomáš Surovec

REAL PREMIUM s.r.o.
Umístění v roce 2023 9. v okrese Zlín 15. v Zlínský kraj 169. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 9. místo v Zlín

O mně

Chystáte se prodat nebo koupit dům, byt či stavební pozemek? Pokud hledáte moderního realitního makléře, který Vám bude naslouchat a ochotně hájit Vaše zájmy, abyste dosáhli nejlepších cen, tak se na mě neváhejte obrátit.

Informace

Makléř
Tomáš Surovec
Telefon
+420731765724
Soutěžní oblast
Zlín (kraj Zlínský)
Působnost
Zlín (kraj Zlínský), Kroměříž (kraj Zlínský), Vsetín (kraj Zlínský)
Jako makléř působím od roku
2015
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

S prodejem mého pozemku v Březnici jsem byla velmi spokojená. Pan Tomáš Surovec je velmi ochotný, příjemný, velice rychle všechno zařídil. Pozemek rychle a výhodně prodal, takže naprosto velká spokojenost.
V případě, kdybych prodávala další nemovitost, tak bych určitě za nikým jiným nešla a opět se obrátila na realitního makléře Tomáše Surovce
Hana Škodová


Hana Škodová, 26.8.2021

Chtěl bych poděkovat p. Surovcovi za prodej pozemku. Po přečtení případové studie člověk nabyde dojmu že příprava a prodej pozemku byla holá romantika. Opak je pravdou. Neskutečnou dřinu a spoustu času vyžadoval od p. Surovce prodej tohoto pozemku. Bez jeho bezbřehého nadšení a profesionálního přístupu by se tak nestalo. Za to mu patří ode mne dík a vám všem mé srdečné doporučení.

Pavel Pastyřík, 8.5.2021

Certifikáty a školení

20.12.2021, Závěrečný test

8.12.2021, Realitní road show

2.9.2021, Odborné testy