Realitní makléřAdéla Galovičová

BIDLI Hradec Králové
Umístění v roce 2023 3. v okrese Hradec Králové 5. v Královéhradecký kraj 100. v celé ČR

Informace

Makléř
Bc. Adéla Galovičová
Telefon
775161758
Soutěžní oblast
Hradec Králové (kraj Královéhradecký)
Působnost
Hradec Králové (kraj Královéhradecký), Trutnov (kraj Královéhradecký), Kolín (kraj Středočeský), Náchod (kraj Královéhradecký)
Jako makléř působím od roku
2021
Jazykové dovednosti
angličtina, čínština, španělština
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, chaty / chalupy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Rád bych poděkoval za profesionální přístup realitní makléřce Adéle Galovičové při koupi rodinného domu. Oceňujeme zejména vstřícnost, odbornost a ochotu, se kterou k našim požadavkům přistupovala. Spolupráce byla bezproblémová a rychlá . Jako profesionální makléřku paní Adélu Galovičovou velmi doporučuji.

Milan Macht, 28.6.2021

Rád bych poděkoval za spolupráci a pomoci při prodeji nemovitosti v Hynčicích u Broumova. Mohu jen doporučit vše na čem jsme se dohodli vše platilo, Paní Galovičová je profesionálka , vždy když nastal problém vždy ho kladně a rychle vyřešila. Firmu BIDLI mohu jen doporučit. Přátelský přístup a seriózní jednání. S Pozdravem Stanislav Brentner a Kateřina Zubajová

Stanislav Brentner a Kateřina Zubajová, 12.7.2021

Dobrý den, rád bych touto cestou poděkoval zástupci realitní kanceláře Bidli slečně Adéle Galovičové za vstřícný a profesionální přístup při realizaci koupě nemovitosti. Velice si cením jejího zájmu a ochoty při mých dotazech. Pokud se v budoucnu rozhodnu využít služeb realitní kanceláře, tak se na ní zcela jistě s důvěrou obrátím. S pozdravem R. Lohnický

R. Lohnický, 30.7.2021

Musím poděkovat realitní makléřce Adéle za vstřícný přístup při prodeji mé nemovitosti. Pohotová reakční doba, reprezentativní vystupování, reakce na veškeré mé požadavky jsou u této makléřky samozřejmostí, což na realitním trhu z mých dosavadních zkušeností nebývá zvykem. Makléřka navíc správně dokázala odhadnout ceny na trhu nemovitostí, a tak jsem byl s celým procesem nadmíru spokojený. Adélu vřele doporučím dále!

Maxiset, s.r.o., 25.8.2021

Dobrý den, chtěl bych napsat referenci na Adélu Galovičovou, se kterou jsem měl čest potkat se při koupi bytu. Jelikož pracuji s lidmi, tak Vím, jak by měla vypadat komunikace a spolupráce v jednom. Jediné co mohu napsat jsou samé klady. I když to nešlo všechno úplně jednoduše a podle plánu, zachovala chladnou hlavu a všechno vykomunikovala a vyřešila. Tímto bych ji dal hodnocení 10/10 a pokud bych ještě někdy něco kupoval, určitě bych se na ní obrátil, ještě jednou děkuji.

Martin Čepelka, 27.1.2022

Dobrý den, děkujeme Adéle Galovičové za profesionální pomoc s prodejem bytu. Je to makléřka na svém místě, práce je pro ní koníčkem. Umí klientům naslouchat i odborně a rozumně poradit. A její stálý úsměv a klid, vyřeší i lehké komplikace, které občas nastanou. VŘELE DOPORUČUJEME manželé Koubovi

Koubovi, 28.3.2022

Chtěl bych tímto poděkovat Adélce za profesionální přístup při prodeji mé nemovitosti. I když byli s prodejem komplikace a prodej se prodloužil, Adéla byla schopná vše vykomunikovat na jedničku a se vším si poradit. Byl jsem moc spokojený s homestagingem a mediální prezentací mé nemovitosti. Komunikace byla také naprosto perfektní. Nakonec se nemovitost prodala i za vyšší cenu než jsem původně předpokládal, za což může jedině skvělá prezentace. Můžu jen vřele doporučit. S pozdravem, Pavel Hajduc...

Pavel Hajduch, 31.3.2022
Zobrazit celý text reference

Dobrý den, chtěla bych poděkovat za příjemnou spolupráci s Vaší společnosti za zprostředkování prodeje bytu. Velké díky patří Adélce, byla velice hodna, příjemná a vstřícná. Kdybych znovu přemýšlela nad prodejem, tak neváhám. Děkuji za příjemnou spolupráci Dunová

Helena Dunová, 20.5.2022

Dobrý den, chtěl bych poděkovat realitní makléřce Adélce Galovičové za perfektní a profesionální spolupráci na prodeji mé nemovitosti.Byl jsem velice spokojen se skvělou prezentací, s jejím přístupem i odborností. Všechny moje požadavky byly vyřízeny na jedničku. Adélka je prostě profesionál na svém místě a proto ji doporučuji všem, kteří budou prodávat , či kupovat nemovitost.

Václav Havel, 4.8.2022

S paní Galovičovou jsem byla moc spokojená, byla milá, ochotná. Ohodnotila bych ji známkou 1.

Lucie Ronová, 18.8.2022

S Adélou spolupracujeme na našem developerském projektu již rok. Velmi učenlivá sympatická mladá slečna, která hledá způsoby, ne důvody. Snaží se vždy najít průsečík pro obě strany a přitom respektuje naše požadavky.

Hlaváč & Blažek s.r.o., 4.11.2022

Dobrý den, jsme velice rádi, že se nám při prodeji naší nemovitosti mohla věnovat slečna Adélka Galovičová. Ve všech směrech byla velmi profesionální a přitom milá a vstřícná našim požadavkům. Aktivně vytipovala a kontaktovala potencionální klienty, pro které by mohla být koupě naší nemovitosti jako vhodná investice. Bez její pomoci bychom prodej realizovali jen velmi těžko. Slečnu Adélku Galovičovou můžeme každému vřele doporučit a jsme přesvědčeni, že s jejími službami bude stejně spokojen jak...

Petrlovi, 4.11.2022
Zobrazit celý text reference

Dobrý den, s realitní makléřkou sl. Adélou Galovičovou jsme byli spokojeni a doporučili bychom ji dalším klientům. Jednání probíhala bez zbytečného zdržování. Domlouvání schůzek bylo také rychlé, když jsme potřebovali. Prohlídka bytu proběhla bez problému a sl. Galovičová zmínila vše podstatné. S přátelským pozdravem J.F.

J.F., 4.11.2022

Se slečnou Adélou Galovičovou vše proběhlo v pořádku. Realitní makléřku bych doporučil všemi deseti. Byli jsme velmi spokojeni s prezentací nemovitosti, komunikací a také s ochotou, kterou nám slečna Galovičová poskytla. Myslím, že pokud budete mít v týmu tyto lidi, určitě se realitní trh Bidli nezastaví. Vyzdvihl bych taky její spolupráci při odhadu nemovitosti a celkový sympatický projev při vyřizování potřebných dokumentů s právnickou kanceláří. Děkujeme za spolupráci a třeba někdy nashledano...

Nejmanovi, 6.11.2022
Zobrazit celý text reference

Sl.Galovičová má všechno co potřebuje velmi zdatný realitní makléř. Jednání se slečnou Adélou probíhala konstruktivně a aktivně. Disponuje velkou osobnostní silou v pozitivních směrech. Je kreativní a přímá. Má velice pozitivní vztah k zákazníkům. Doporučuji.

Milan Jareš, 10.11.2022

Byli jsme velmi rádi za milé a vstřícné vystupování realitní makléřky slečny Galovičové. Při plánování schůzek a prohlídek byla slečna Galovičová vždy ochotná a dochvilná. Ocenili jsme, že nám vždy byla k dispozici na telefonu či e-mailu.

G.H., 23.11.2022

Určitě a ráda bych sl. Galovičovou doporučila dalším klientům. Spolupráce proběhla naprosto bez komplikací, celkově to byl příjemný obchod.

Elisabeth Fáborská, 5.12.2022

Vřele doporučuji Adélku Galovicovou jako realitní makléřku za super spolupráci a prodej tři našich nemovitostí těšíme se na další spolupráci.

Filip Blažek, 22.12.2022

Pro prodej nemovitosti vřele doporučuji spolupráci se slečnou Galovičovou. Díky jejím radám se nám podařilo byt prodat za vyšší cenu, než jsme původně očekávali, zároveň nám byla velmi nápomocna při přípravě bytu na prohlídky, včetně aranžmá na focení. Při prodeji zařídila vše potřebné, o všem jsme měli dostatečné informace včas a měli jsme přehled o průběhu celého prodeje. Děkujeme za veškerou péči, jsme rádi, že jsme si jako parťáka vybrali právě Vás.

Filip Zelenka, 28.12.2022

Certifikáty a školení

3.4.2023, Realiťák roku 2023 - odborný test