Realitní makléřVěra Benáková

VeraEstate s.r.o.
„Co tě nezabije, to tě posílí“
Umístění v roce 2023 1. v okrese Beroun 11. v Středočeský kraj 114. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 124. místo celkově 11. místo v Středočeský kraj 1. místo v Beroun

O mně

Jmenuji se Věra Benáková, profesionál v oblasti realitního trhu a zakladatelka společnosti VeraEstate s.r.o. Oblastí působení je Praha a Střední Čechy. Specializuji se na prodej a nákup nemovitostí, známá svým lidským a zároveň profesionálním přístupem ke klientům. Kladu si za cíl být oporou každého klienta při realizaci a řešení finančních situací a důkladná péče o klienty. Patřim mezi certifikované profesionály v oboru. Hlavní prioritou je spokojenost klienta se snahou najít optimální řešení pro každého zákazníka.

Informace

Makléř
Věra Benáková
Telefon
+420604727523
Soutěžní oblast
Beroun (kraj Středočeský)
Působnost
Beroun (kraj Středočeský), Praha-západ (kraj Středočeský), Příbram (kraj Středočeský)
Jako makléř působím od roku
2011
Specializace
prodej, rodinné domy, chaty / chalupy, stavební pozemky, komerční pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, právní poradenství, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

Milá paní Benáková, s Vaší prací při prodeji naši nemovitosti jsme byli velmi spokojeni. Vaše příprava prodeje byla velmi pečlivá a Váš přístup od začátku až do konce byl velmi profesionální a přátelský. Kdykoliv jsme měli nějaké dotazy ohledně prodeje, vždy jste nám je hned zodpověděla. Děkujeme Vám za úspěšné dokončení prodeje a přejeme Vám hodně úspěchu a hlavně zdraví do budoucnosti. Eva a Stanislav Poddaný

Eva a Stanislav Poddaný, 2.12.2021

S paní Benákovou a jejím týmem jsem byl naprosto spokojen a mohl bych je jen doporučit. Již od začátku prodeje mého domu i přesto že se nejednalo úplně o její region my ve všem pomohla a skvěle se postarala o úspěšný prodej domu. Ještě jednou celému týmu děkuji.

Jaroslav Kryl, 4.9.2021

Dobrý den, chtěli bychom velmi poděkovat realitní makléřce Věře Benákové za její vynikající pomoc a vstřícnost s prodejem výše uvedeného bytu v Praze 8. Obzvláště v období nástupu korona krize nebyla vůbec jednoduchá komunikace s SBD Horňátecká a BD Poznaňská. Díky velké snaze a osobního nasazení věci znalé , milé a taktní paní Benákové jsme byli s její činností nesmírně spokojeni. Její pracovitost a orientace v prodeji nemovitosti jsou příkladné a rádi ji budeme doporučovat i dalším klientům va...

Strouhalovi Jiří a Jaroslava Praha, 14.6.2021
Zobrazit celý text reference

Paní Benáková je nejlepší makléř se kterým jsem měla tu čest spolupracovat. Je velice ochotná a milá. Když jsme řekli, že bychom chtěli prodat dům za určitou částku a pod tu prostě nejít, tak se jí to povedlo. V jiné realitce se mé představě o ceně vysmáli. Mohu vřele doporučit.

Martina Balíčková, 21.5.2021

S paní Benákovou jsme byli opravdu velice spokojeni, prodej naší nemovitosti se nad naše /mé/ očekávání zvládlo rychle a myslím, že i k oboustranné spokojenosti

Petra Voráčková, 28.3.2022

Prostě super děvče!

Miloslava Linhartova, 30.12.2021

Chtěl bych ocenit profesionální a přátelský přístup Věry Benákové ve věci prodeje pozemku v Hradišťku p. Medníkem. Byl jsem velmi spokojen s jejími službami. Můžete být hrdý na takové zaměstnance, kteří vzorně reprezentují Vaší společnost.

Daniel Dvořák, 30.8.2022

S paní makléřkou jsem byl moc spokojen, vše, na čem jsme se domluvili, platilo, je moc milá a ochotná. Rozhodně doporučuji!!!Richard Zákora, Mníšek pod Brdy

Richard Zákora, Mníšek pod Brdy, 30.8.2021

Věruška Benáková byla užasná. Určitě ji ještě oslovím.

Jarmila Malčánková, 16.1.2021

Příjemné vystupování makléře.

Erika Sýkorová, 16.1.2021

Dobrý den pane Štěpničko, chtěl bych tímto vyjádřit uznání paní Benákové, která mi pomohla prodat dům v Nové Vsi pod Pleší. Nejde mi o prodej samotný, to by měl zvládnout každý makléř, jde mi o věci, které považuji za nadstandard. Po bývalém majiteli byla část nemovitosti chybně zakreslena, paní Benáková zajistila rychlé zaměření a opravu na katastru včetně přípravy podkladů pro stavební úřad a dodatečnou kolaudaci. Dále se snažila maximálně šetřit můj čas, bydlím nyní přes 100 km od Nové Vsi a ...

Václav Rada, 26.9.2022
Zobrazit celý text reference

Uděluji tímto pochvalu makléřce Věře Benákové za vstřícné a profesionální jednání v rámci služeb realitní kanceláře M&M. Přeji Vám i paní makléřce hodně úspěchů v práci a spoustu spokojených zákazníků

Bohumil, 14.8.2018

Minulý týden jsem se s paní Benákovou setkala poprvé osobně. Jednání s paní Benákovou bylo velmi příjemné a konstruktivní. Je milá, s profesionálním vystupováním a ochotná vše vysvětlit.

Ivana Šimonovská, 6.8.2020

Dobrý den, chtěl bych tímto emailem poděkovat paní Věře Benákové za výborně odvedenou práci při prodeji mého pozemku Vaší firmou. Paní Věra přistupovala k této práci zodpovědně a v souladu s mou představou. Ještě jednou děkuji a přeji Vaší firmě více takových skvělých zaměstnanců.

Jiří Vacek, Svaté Pole, 25.6.2021

Dobrý den, s makléřkou paní Benákovou má ty nejlepší zkušenosti a jí i společnost MM REALITY mohu vždy doporučit.

Josef Procházka, 20.2.2021

Dobrý den, posílám zprávu ohledně naší spolupráce. Paní Benákové mi v průběhu minulého roku pomohla s nákupem pozemku v obci Rymaně. byla velmi ochotná a spolehlivá. Spolupráci s realitní makléřkou, paní Benákovou, ráda doporučím všem svým známým.

MUDr. Jana Kryzánková, Praha, 21.2.2021

Paní Benáková je prostě mezi makléři doslova poklad. Profesionální přístup, čestnost, laskavost a vyjít klientovy vstříc. Nebojí se žádné těžkosti a s lehkostí jí řeší .Ještě jednou moc děkuji za dobrou spolupráci při prodeji lesního pozemku. Vřele doporučuji!!!

Magdalena Litošová, Teplice, 7.12.2021

Velmi si cením profesionálního přístupu paní Benákové při koupi nemovitosti v Hradišťku pod Medníkem. Za našim cílem šla cílevědomě, slušně a efektivně, což není běžné v oblasti realit v Čechách. Ještě jednou děkuji za mě i svou rodinu.

Ing. Daniel Dvořák, Praha, 23.10.2021

Milá, ochotná, bez problémů.

Oldřich Dvořák, 15.9.2020

Dobrý den, děkuji paní Benákové za profesionální a zároveň velmi lidský přístup při realizaci koupě pozemku. Ráda ji doporučím svým přátelům.

Vladimíra Olšerová, 9.8.2021

Hezký den, chtěl bych touto cestou poděkovat paní Benákové, která měla na starosti prodej pozemků v Rosovicích. Nebylo vůbec jednoduché uskutečnit tento prodej a to z důvodu nemožnosti se dohodnout mezi námi, původními majiteli. Nicméně prodej byl úspěšně dokončen a to zásluhou paní Benákové. Měla trpělivost a komunikovala. Děkuji.

Robert Sventek, Obořiště, 27.6.2021

Dobrý den, zasílám referenci. Přes paní Benákovou jsem prodával pozemek v Rybníkách s naprostou spokojenností. Již druhý obchod přes paní Benákovou a žádné problémy. Makléřka s velmi profesionálním přístupem. S jistotou doporučuji. Děkuji.

Vlasta Fejtová, Dolní Hbity, 3.4.2020

Dobrý den, zasílám hodnocení. I přes vzniklé problémy se vše vyřešilo ku prospěchu všech a obchod se zdárně povedlo dokončit. Tímto za vše moc děkuji paní Věře Benákové, která se plně obchodu věnovala a dokončila ho s ochotou.

Stanislav Trnka, 1.4.2020

Dobrý den, chtěla bych moc pochválit paní Benákovou za zprostředkování koupě rodinného domu. Vše proběhlo bez sebemenších problémů a s profesionálním i osobním přístupem. Paní Benáková nám věnovala spoustu času a vše dotáhla do zdárného konce ke spokojenosti všech. Velice ji doporučuji, je na ní opravdu spolehnutí :)

Dis. Lenka Čermáková, Praha 5, 25.1.2020

Dobrý den, paní Benáková nám zprostředkovala koupi rodinného domu, vše proběhlo v pořádku. O průběhu vyřizování nás vždy informovala. Spolupráce s paní Benákovou je výborná. Za vše jí tímto děkujeme.

Pavel Kotalík, Tlustice, 25.1.2020

Dobrý den, chtěl bych pochválit makléřku Věru Benákovou. Její práce je profesionální, osobní přístup a vyřízení všech náležitostí i nad standard. Sežene i další odborníky, zakázku ošetřuje až do konce. Vřele doporučuji.

Šolc Jiří, 7.11.2020

Dobrý den, několik let jsem prodával neúspěšně chatu. Po pověření prodejem paní Benákovou šlo vše jak po másle a prodej byl realizován ke spokojenosti nejen mé, ale i kupujícího. Svůj lví podíl na realizaci prodeje měl velmi příjemný osobní projev paní Benákové, její pracovitost a spolehlivost. Děkuji a vřele doporučuji!

Petr Štěpánek, Petrovice, 11.4.2019

Dobrý den, paní makléřka Benáková zprostředkovala zakoupení mého pozemku. Její přístup byl po všech stránkách skvělý a velmi doporučuji setkání s ní.

Frintová G., 9.4.2019

Dobrý den, paní makléřka Věra Benáková zprostředkovala zakoupení mé nové chaty v Davli. Její přístup byl velmi po všech stránkách skvělý a její služby zcela doporučuji. Pracuje odpovědně, systematicky a je velmi flexibilní.

Petr Špirko, 3.2.2019

Prodej přes paní Benákovou, byl naprosto skvělý. Bez jediných starostí jsem prodal dům rychle a za skvělou cenu. Všem bych ji doporučil. Až příště budu něco potřebovat, tak jedině přes ní.

Michal Tesař, Dobříš, 21.10.2015

Dobrý den, s paní Benákovou jsem již vyřizoval prodej i pronájem a nikdy by jsem ji na vyměnil. Velice profesionální přístup a rychlé jednání. Vše bylo v pořádku a my jsme neměli jedinou starost.

Dobrý den, s paní Benákovou jsem již vyřizoval prodej i pronájem a nikdy by jsem ji na vyměnil. Velice profesionální přístup a rychlé jednání. Vše bylo v pořádku a my jsme neměli jedinou starost., 20.10.2016

Vážená paní Benáková,
jsem ráda, že mohu velice ocenit profesionální přístup a práci Vaší realitní společnosti v případě obchodní záležitosti 807072, kterou jsme společně řešili a byla dovedena do úspěšného konce.
Zejména bych chtěla poděkovat Vám osobně, za Váš perfektní a profesionální přístup, po celou dobu, kdy jste se výše uvedenou záležitostí zabývala.
Pokud v budoucnu budu řešit otázky realitního charakteru, nebudu váhat a velice ráda se na Vás opět s důvěrou obrátím.
Přeji mnoho prac...


Ljuba Kaniščeva, 15.2.2023
Zobrazit celý text reference

Dobrý den,

rád bych prostřednictvím tohoto emailu poděkoval makléřce paní Věře Benákové k profesionálnímu, ale též i lidskému přístupu k prodeji pozemku v Dobříši, kde jsem byl tipařem.

S pozdravem a přáním další spolupráce

Josef Procházka


Josef Procházka, 7.3.2023

Prodej přes paní Benákovou, byl naprosto skvělý. Bez jediných starostí jsem prodal dům rychle a za skvělou cenu. Všem bych ji doporučil. Až příště budu něco potřebovat, tak jedině přes ní.
Michal Tesař


Michal Tesař, 9.8.2023

Certifikáty a školení

12.12.2023, logo společnosti

22.11.2023, Prověřená společnost

25.6.2019, Právní školení III

16.8.2018, Certifikát výkupy

19.4.2017, Právní školení I

21.3.2016, Obchodní dovednosti II

19.10.2015, Právní školení II

11.12.2014, Obchodní dovednosti I

1.12.2011, Odborné školení Náběr