Realitní makléřDavid Kašný

EXPLICIT REALITY
„Jsem pevnou půdou pod nohama klientů. Zatímco jdou, skáčou nebo tančí ke svým snům.“
Umístění v roce 2023 3. v okrese Zlín 4. v Zlínský kraj 40. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 52. místo celkově 5. místo v Zlínský kraj 4. místo v Zlín

O mně

Jako obyčejný člověk si kladu za cíl, aby i moji klienti se cítili pohodlně a respektovaně během celého procesu prodeje své nemovitosti. Pro mě je důležité vcítit se do jejich situace, abych mohl nastavit nejlepší možné podmínky a strategii prodeje. Snažím se být skvělým poradcem, který pomáhá lidem realizovat své sny o vysněném bydlení. Pro dosažení těchto cílů pravidelně investuji do svého vzdělávání, abych byl vždy v obraze o nejnovějších trendech a inovacích v oblasti nemovitostí. Cílem mého neustálého vzdělávání je poskytnout nejlepší a nejaktuálnější informace svým klientům a zlepšit tak kvalitu mého poskytovaného servisu. Mým závazkem je pomáhat lidem s prodejem jejich nemovitostí a přispívat k dosažení jejich snů.

Informace

Makléř
David Kašný
Telefon
+420608558655
Soutěžní oblast
Zlín (kraj Zlínský)
Působnost
Zlín (kraj Zlínský), Kroměříž (kraj Zlínský), Uherské Hradiště (kraj Zlínský), Vsetín (kraj Zlínský)
Jazykové dovednosti
angličtina, němčina, ruština, slovenština
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, chaty / chalupy
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, zajištění vkladu na katastr, homestaging, advokátní úschova, zpracování PENB, aukce nemovitosti
Webové stránky

Reference

Super jednání, skvělá informovanost o průběhu, výborná znalost lokality kolem prodávané nemovistosti.

Ľubomír Mihálik, 2.5.2023

Chci poděkovat panu Davidu Kašnému, za pomoc s prodejem mé nemovitosti. I přesto že prodeji bránilo několik překážek, p. Kašný mě všechno vysvětlil, všechno vyřídil a v krátké době nemovitost prodal. Pokud budu v budoucnu podobné služby potřebovat, přesně vím na koho se znovu s důvěrou obrátit.

Pavel Belžík, 12.4.2023

Ráda bych ohodnotila spolupráci s panem Davidem Kašným a kanceláří EXPLICIT REALITY. Komunikace vždy probíhala a probíhá bezproblémově a pro své klienty dělají maximum, aby poskytli co nejlepší realitní a marketingové služby. Pro nemovitosti, které na první pohled nejsou velmi atraktivní a lákavé, tak využívají mimo jiných marketingových nástrojů i grafických vizualizačních služeb, které poskytuji a tím zvyšují procento atraktivnosti a viditelnosti na realitních inzertních serverech. Pokud chcet...

Veronika Jančíková, 30.3.2023
Zobrazit celý text reference

Společnost Explicit reality, konkrétně pana Kašného můžu vřele doporučit. To, co dokázal on za téměř necelý měsíc, se konkurenci nepovedlo za třičtvrtě roku. Patří mu obrovské díky. Všechno důležité a nezbytné zajistil a my se nemusely vůbec o nic starat. Pokud bychom do budoucna opět měly hledat realitního makléře, se kterým spolupracovat, byl by to stoprocentně pan Kašný z Explicit reality.

Tereza Zatloukalová, 23.2.2023

S Explicit reality, konkretne s panem Kašným, a jejich sluzbami jsme byli velmi spokojeni. Dle nasich pozadavku vyridil vse potrebne ohledne koupi a prevodu nemovitosti. Komunikace velmi rychla a profesionalni.

Hana Němcová, 29.12.2022

Rád bych vyjádřil plnou spokojenost s jednáním realitního makléře pana Davida Kašného a taky se společností, kterou zastupuje Explicit Reality. Velmi oceňuji profesionalitu, pohodové jednání bez jakéhokoliv nátlaku, trpělivost a nadhled. Pokud bych podobné služby v budoucnosti opět potřeboval, vím kam se obrátit. Děkuji, ZL

Zdeněk Lajda, 20.12.2022

Riešili sme prenájom bytu. So službami RK (p.Kašný) sme boli nadmieru spokojný.

Patrik Ostrovský, 28.10.2022

S partnerkou jsme se stěhovali do Zlína a hledali jsme pro nás vhodné bydlení. V omezeném výběru ve Zlínském kraji nám v užším výběru zůstal i byt, který byl nabízen kanceláří Explicit Reality s makléřem panem Davidem Kašným. Již první kontakt na nás udělal pozitivní dojem a o to více jsme se těšili na prohlídku. Pan Kašný byl na místě dokonce s předstihem oproti domluvenému času a tudíž jsme nemuseli na nic čekat. Přístup hodnotím jako naprosto profesionální a lidský zároveň což je dnes velmi t...

Jan Rychtar, 25.10.2022
Zobrazit celý text reference

Pro prodej nemovitosti jsem si vybral Explicit Reality na základě doporučení od známého. A udělal jsem jenom dobře.

Pan Kašný - naprosto profesionální ale zároveň i přátelský přístup. A to nejen co se týká zmíněného prodeje. I když jsem se na něj i po měsíci obrátil s dotazem a prosbou o pomoc tak poradil, pomohl, věnoval svůj čas, i když by už ani nemusel.

Za mě naprostá spokojenost! Rolls-Royce mezi realitkami.


Petr Vintrlík, 14.9.2022

Velká spokojenost s prací pana Kašného. Děkujeme

Dagmar Rusňáková, 5.9.2022

Perfektní servis, profesionalita a možnost spolehnout se v jakoukoliv denní hodinu. Od příprav prodeje, přes samotnou prezentaci, až po součinnost při samotném prodeji, stěhování. Nic není problém a na všem jsme se domluvili. Děkuji a doporučuji.

Tomáš Hlavica, 2.9.2022

Moc děkuji panu Davidovi Kašnému za velmi profesionální přístup při prodeji naší nemovitosti. Vyřešil nám v průběhu prodeje odkup pozemku, na kterém stál náš dům i legalizaci černých staveb za domem (a že jich nebylo málo). Ještě jednou díky moc a ráda Vás budu doporučovat i pro Vaše přátelské chování, kdy jste nám se sestrou se vším pomohl a vyšel vstříc.

Hana Tomšů, 15.6.2022

S realitní společností EXPLICIT REALITY jsem velmi spokojený. Děkuji panu makléři Kašnému za zájem o zákazníka, jeho služby kolem nákupu nemovitosti jsou nadstandartní, a to se jen tak někde nevidí. Všechny úkony k nemovitosti - prohlídka, historie, zaslání 3D prohlídky, sousedské vztahy jsou samozřejmostí. Navíc pomoc s připojením inženýrských sítí a pod. Velmi rád doporučuji realitní společnost EXPLICIT REALITY každému kdo chce získat či prodat nemovitost. Zvláště děkuji makléři panu Kašnému z...

Miloš Gašpar, 26.1.2023
Zobrazit celý text reference

Vážení, dovětek za jménem pana Davida Kašného opravdu nelže - férový makléř. Velice milý, příjemný, ochotný člověk, na kterého se můžete stoprocentně spolehnout. Pro prodej naší nemovitosti udělal opravdu maximum, komunikace nevázla ani o víkendu.

Jana Čermáková, 3.8.2023

Výborná spolupráce

Tomáš Samohýl, 18.1.2023

Děkuji za spolupráci

Václav David, 14.9.2022

Chtěl bych zde udělit velikou pochvalu Davidu Kašnému, je to vyborný realiťák, který mi nezištně pomohl s koupením chaty, byť nebyla z jeho nabídky. Je úžasné moct trávit čas s tak pozitivní energií nabitou osobou jako je David. Opravdová výjimka mezi makléři, které jsem do té doby potkal.

Tomáš Majc, 4.11.2023

Chtěl bych pozdvihnout velice dobrého realitního makléře pana David Kašný. Vše klaplo jak mělo. Děkuji

Martin Macháň, 23.11.2023

Spolupráce byla perfektní. Všechno proběhlo bez problémů. Stoprocentní spolehlivost. Není na co si stěžovat. Děkuji

Marta Hradilová, 23.11.2023

S panem Kašným jsem byla velmi spokojená. Splnil vše co bylo potřeba. Je to makléř na správném místě. Vyřídil vše co bylo třeba. Opravdu velká spokojenost.

Zdeňka Nosková, 23.11.2023

Certifikáty a školení

3.3.2024, Odborný test 2024

11.10.2023, Spoluvlastnické podíly nemovitostí

10.3.2023, Realitní profesionál

2.3.2023, Odborný test 2023

24.4.2022, Odborný test 2022

3.6.2021, Certifikovaný makléř

1.1.2021, Certifikát pojištění odpovědnosti

27.11.2020, Osvědčení o získání profesní kvalifikace