Realitní makléřJan Plášil

M&M reality Tachov
„Přijměte odpovědnost za Váš život.“
Umístění v roce 2023 3. v okrese Tachov 9. v Plzeňský kraj 141. v celé ČR

O mně

Pocházím z Chebu. Narodil jsem se zde a prožil zde nádherných 35 let. Poslední roky bydlím v obci Drmoul u Mariánských Lázních a na moje rodné město nedám dopustit. Každou chvíli se tam vracím, mám zde rodinu, spolužáky, přátele a známé. V realitách se pohybuji od roku 2018 jako hypotéční specialista a později od roku 2020 i jako realitní makléř. Je dobré propojit tyto dvě profese a nabídnout klientům kompletní servis. Finanční a realitní poradenství jdou ruku v ruce. U M&M realit mě naučili vše co umím, není toho málo. Pracovat u největší realitní kanceláře v ČR má plno výhod a mohu klientům nabídnout to nejlepší. Propracovaný marketingový plán, dokonalá prezentace nemovitosti, právní servis , finanční servis a další služby je skvělá volba pro současné i budoucí klienty. V oboru prosazuji lidský přístup, jsem ochoten poradit, pomoci a projevit pochopení. Mojí prioritou je slušnost ke klientům, vstřícnost a ochota. Pokud klient odchází spokojený, jsem spokojen i já.

Informace

Makléř
Jan Plášil
Telefon
+420776028703
Soutěžní oblast
Tachov (kraj Plzeňský)
Působnost
Cheb (kraj Karlovarský), Sokolov (kraj Karlovarský), Tachov (kraj Plzeňský)
Jako makléř působím od roku
2020
Jazykové dovednosti
angličtina, francouzština
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, chaty / chalupy
Nabízené služby
cenové mapy, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr
Webové stránky

Reference

Vše bylo v pořádku. Je to profesionál. Určitě bych doporučil dále pana makléře.

Tomáš Mertl, 6.5.2022

Pan Plášil je odborník na reality, velice mi pomohl a jsem velmi ráda, že jsem ho potkala. Neváhal řešit všechny problémy, které při prodeji nastali Pána Plašila bych jen doporučila byla jsem sním velice spokojená.

Želmíra Pastorová, 14.7.2022

Dobrý den, rádi bychom poděkovali za vstřícné a profesionální jednání při koupi bytu. Veškeré naše požadavky v průběhu celého procesu koupě bytu byly makléřem řešeny a nikdy nezůstaly bez odezvy. Rádi bychom vyzdvihli lidský přístup našeho makléře, jenž není samozřejmostí a při obdobných životních meznících je příjemným a mnohdy nedoceněným bonusem. Ještě jednou děkujeme za poskytnuté služby a našeho makléře můžeme jen doporučit. S pozdravem, Valentovi

Ondřej Valent, 1.8.2022

Vše v naprostém pořádku, doporučuji.

Karolína Bělová, 25.2.2023

Obchod proběhl naprosto bez problému. Pan makléř byl velice ochotný a vše za mě okamžitě vyřešil. Určitě bych makléře doporučil.

Daniel Duspiva, 22.9.2022

Makléř Pan Plášil byl velice profesionální a určitě bych ho doporučila dalším klientům

Helena Kubiczková, 1.1.2022

Certifikáty a školení

11.4.2023, On-line odborný test