Realitní makléřJana Reich

REICH REALITY
„.....reality jinak“
Umístění v roce 2023 1. v okrese Praha 4 3. v Hlavní město Praha 8. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 29. místo celkově 3. místo v Hlavní město Praha 1. místo v Praha 4

O mně

Na práci realitního makléře miluji její rozmanitost. Člověk se nesmí bát komunikovat. Musí mít rovněž patřičnou dávku organizačních schopností a orientovat se v oblastech stavebnictví a interierového designu. Pokud si nevíte rady s prodejem nebo pronájmem nemovitosti, jsem tady pro vás.

Informace

Makléř
Mgr. Jana Reich
Telefon
+420602824076
Soutěžní oblast
Praha 4
Působnost
Praha 10, Praha 5, Praha-východ (kraj Středočeský), Benešov (kraj Středočeský)
Jako makléř působím od roku
2015
Jazykové dovednosti
angličtina, němčina
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, chaty / chalupy
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

As someone living abroad that owned property in the Czech Republic, and does not speak the Czech language, I had a lot of difficulties finding someone who could help me when I decided I wanted to sell.

I was extremely fortunate to find Jana Reich. She did an amazing job preparing my flat for sale, ensured I got the best price, answering all of my questions, and helped me navigate all of the extensive documents and contracts by giving a thorough explanation and translating them to English. She...


Roberto Spilka, 14.4.2022
Zobrazit celý text reference

Paní Reich je ve svém oboru naprosto úžasná, spolupráci s ní mohu jen doporučit. Kupovala jsem byt s obavami, co mě všechno čeká, ale díky ní byly veškeré obavy naprosto zbytečné. Má velmi profesionální vystupování, nevyčerpatelnou trpělivost při zodpovídání otázek a hlavně mnoho vědomostí mimo svůj obor navíc, které člověk jako já v této situaci ocení. Pomáhala i v záležitostech, u kterých věřím, že nejsou v popisu práce \'běžného\' makléře. Převod proběhl hladce a bez jediného problému. Touto ...

Helena Hedrich, 12.3.2021
Zobrazit celý text reference

Vážená paní magistro, milá Jano,
omlouvám se za toto poněkud familiární oslovení, které si dovoluji jenom z titulu Vašeho kamarádského vztahu s naším synem Vráťou.
Když jsme začali se ženou uvažovat o prodeji naší chalupy v Třemošnici, vzpomněli jsme si na Váš poutač o Vaší realitní agentuře a řekli jsme si, že to zkusíme. Bylo to šťastné rozhodnutí. Od začátku jste se našeho případu chopila velice aktivně, ale současně i velmi citlivě. Vytvořila jste krásnou prezentaci a věnovala jste naší z...


manželé Šebestovi, 1.3.2021
Zobrazit celý text reference

Paní Reich je naprosto úžasná. Opravdu veliká profesionálka. Je velmi precizní, naprosto ve všem poradí a pomůže. Rozhodně patří k TOP makléřům.

Kateřina Marková, 5.11.2019

Paní makléřka byla vždy milá a vstřícná. Na prohlídku baráčku dorazila vždy včas. Odpověděla nám na jakoukoliv otázku, pokud si nebyla jistá, zavolala majitelům a hned nám volala zpět. Vždy se nám snažila vyjít vstříc. Měla jsem s koupí nemovitosti první zkušenost a paní makléřka předčila mé očekávání. Za mě palec nahoru.

Alena Durchánková, 10.10.2019

Jednání bylo profesionální, rychlé a vstřícné. Byla jsem plně spokojena.

Hana Havlová, 31.7.2019

Paní Jana Reich je milá, vstřícná, svědomitá, obětavá. Poradí a zařídí vše, co je potřeba - 100% profesionálka. Děkuji za její služby. Doporučuji.

Alena Plzáková, 12.7.2019

Paní Jana Reich je 100% profesionál. Není co dodat. Budu-li potřebovat v budoucnu makléře, tak jedině jí.

Pavlína Marková, 7.6.2019

Skvelý prístup, vyčerpávajúce informácie, príjemné stretnutie s pani maklérkou. Takto presne si predstavujem makléra. U mňa zatiaľ najlepšia s akou som sa v Prahe stretla.

Slavka Tomková, 5.6.2019

S paní makléřkou jsme nanejvýše spokojení a její služby můžeme doporučit. Během celého jednání, prodeje a předávání nemovitosti byla velmi vstřícná, připravená a vždy ochotná pomoci a poradit. Velmi si ceníme jejího proaktivniho přístupu a snahy provést obě strany procesem komfortně a s co nejlepším výsledkem jak pro prodavajícího tak kupujícího.Pani makléřka nám pomohla také v jednání s bankou ohledně hypotečního úvěru a dojednávala s předchozím majitelem detaily ohledně bytu i během a po převz...

Boris Pavelec, 3.6.2019
Zobrazit celý text reference

Objednaná služba byla provedena přesně ve smluveném čase s potřebnou pečlivostí a kvalitou. Proto bude-li z naší strany potřeba, obrátíme se na stejného makléře.

Jan a Anna Vydrovi, 9.3.2019

Byla jsem moc spokojená s profesionalitou makléřky Jany Reich. Byla vždy připravená nám cokoliv vysvětlit ohledně prodeje bytu. Po celou dobu prodeje jsme byly ve spojení a věděla jsem o každém kroku prodeje. Paní Janu Reich mohu opravdu doporučit !!!

Monika Smetanová, 5.3.2019

Ráda bych tímto chtěla poděkovat paní Reich za trpělivost a profesionalitu při koupi bytu.

Drahomíra Veselá, 6.3.2019

Naprostá spokojenost s profesionalitou paní Reich, vřele doporučuji! Je navíc velmi milá a ochotná, nevynechá poslední detail, je vidět její nadšení do práce a člověk ví, že vše dopadne dobře a že se nemusí ničeho obávat! :)

Jan Horák, 14.1.2019

Děkujeme paní makléřce Mgr. Janě Reich, že ve velmi krátkém čase našla vhodného nájemce do našeho bytu. Byli jsme maximálně spokojení. Odvedla skvělou práci, o nic jsme se nemuseli starat. Perfektně a profesionálně nafotila a předvedla byt a sjednala smlouvu s nájemníkem. Je spolehlivá, má příjemné vystupování, svému oboru opravdu rozumí a je vidět, že jí ta práce baví. Všem jí můžeme vřele doporučit.

František Růžička, 16.11.2018

Jana Reich je výborná a profesionální makléřka. Já jsem za svůj život koupil a prodal více než 10 nemovitostí v České republice a Kanadě a mohu ze zkušenosti potvrdit, že Jana Reich je jeden z nejvíce pečlivých a profesionálních makléřů. Její pozornost na jednotlivé detaily a schopnost udělat to, co je pro klienta nejlepší, je na té nejvyšší úrovni. Určitě jí doporučuji komukoliv, kdo by chtěl koupit, anebo prodat nemovitost.

Pavel Pavlik, 31.10.2018

Odborně na výši, aktivní, příjemná, lze jen chválit.

Viktor Košťálek, 25.10.2018

Jana je profesionálka, která dělá vše na 100% a nic nepodcení. Je precizní, spolehlivá a vždy má vše připraveno na čas. Jejím velikým talentem je home staging a focení objektu. Navíc už od prvního kontaktu budete komunikovat s milou a velice sympatickou makléřkou, která vás nenechá ve štychu.

Veronika Žižková, 20.8.2018

Vše proběhlo perfektně.

Marie Jahodová (v.z. Jahoda), 9.8.2018

Díky paní realitní makléřce Janě Reich máme vysněné bydlení! Její zásluhou a dobrým přístupem se nám splnil sen. Ochotná a šikovná. Děkujeme za ní.

Josef Uhlík, 1.8.2018

Byla jsem velmi spokojená. Jana Reich je milá a spolehlivá makléřka.

Miloslava Žižková, 17.7.2018

Dobrý den, s paní makléřkou jsem byla velmi spokojená. Celkový prodej/koupě proběhl velmi hladce a bez sebemenších problémů.

Hana Krulišová, 17.7.2017

Tímto bychom paní Mgr. Janě Reich chtěli moc poděkovat za pomoc při prodeji našeho bytu. Děkujeme za velkou dávku optimismu, špičkovou kvalitu, flexibilitu a vstřícnost během naší spolupráce. Výborně načasovala a rychle provedla prodej. Zároveň bychom rádi zmínili i právní služby, které byly perfektní. Při příštím prodeji nemovitosti se jistě s důvěrou obrátíme na paní Reich a realitní kancelář RE/MAX Ambassador. Manželé Jankovští

SJM Jankovští, 21.5.2018

Děkuji za 100% podporu a přístup při prodeji bytu.

Jan Krejčí, 11.4.2018

Spolupráce s paní Janou Reich byla úžasná. Vše probíhalo v přesném harmonogramu, rychle, dokonale. Je vidět, že svou práci má ráda, dělá ji s velkým nadšením a velmi profesionálně. Je to člověk na svém místě a navíc velmi milá , příjemná a empatická. Za mě jednoznačně doporučuji všem svým známým a do budoucna, když budu potřebovat, oslovím jedině ji. Děkuji Jana Procházková

Jana Procházková, 8.1.2018

Příjemná spolupráce. Se vším pomůže, poradí, vysvětlí.

David Neužil, 3.11.2017

Paní makléřka Jana Reich je naprostá profesionálka ve svém oboru. Všechny rady, které nám při prodeji bytu poskytla, byly na vysoké úrovni a je vidět, že své práci rozumí a dělá jí ráda a s nadšením. Paní Reich doporučuji a určitě ji doporučím dále, pokud někdo z mého okolí bude potřebovat služby realitního makléře. Do své práce dává více jak sto procent. Patří jí veliké DÍKY!

Linda Sedlecká, 31.10.2017

Domnívám se, že poskytnuté služby paní Reich byly nad rámec standardních služeb realitního makléře. Velkou pomocí mi byla pomoc s převodem energií a kontakt makléře s předsedou společenství, vše zařídila makléřka a já jsem se nemusel o převod téměř vůbec starat. Díky a jsem s pozdravem

Lubomír Molnár, 18.10.2017

Komentář: Děkuji paní makléřce Mgr. Janě Reich za kvalitní servis, poradenství, ochotu a lidský přístup. Je profesionál na svém místě. Maximální spokojenost.

René Ouředník, 11.5.2017

U pí. Mgr. Reich jsme oceňovaly nejen vysokou profesionalitu, ale i pracovní nadšení, což u podobných profesí není tak obvyklé, Nemluvě o empatii k našim osobním problémům.

Kamila Vondráčková, 4.4.2017

Neuvěřitelný člověk! Neskutečně obětavá a ochotná, pozitivní, svou práci dělá na 110 %.Opravdu velmi doporučuji! Náš prodej nebyl úplně jednoduchý, ale paní Reich se ho vůbec nezalekla a dotáhla ho do uspěšného konce. Moc jí děkujeme!

Alena Kronbergová, 15.5.2017

Moje poděkování paní Mgr. Janě Reich, která mě přesvědčila, že i mezi realitními makléři existuje TOP elita! Profesionalita, 100% transparentnost v jednání, vstřícnost, empatie a lidský přístup. Celkově nadstandardní servis pro kupujícího i prodávajícího. Perfektně připravená nemovitost s velkou vlastní všestrannou investicí. Ve všech směrech NADSTANDARD! Nic podobného se mi dosud nepřihodilo, a to mám rozhodně několikanásobné srovnání s jinými službami rádoby realitních makléřů. Mohu tuto dámu ...

Marcela Linhartová, 2.2.2023
Zobrazit celý text reference

***** Doporučuji! P. Reich je velice laskavá a dokáže poradit /pomoct. (recenze Google)

Iveta Nováková, 26.10.2023

Jsem ráda, že jsem měla možnost seznámit se s paní makléřkou Janou Reich. Koupila jsem byt k pronájmu v Ústí nad Labem přes jinou realitku , která mi sehnala komplikovaného nájemníka jenž neplatil. Realitka přes kterou jsem byt koupila nespolupracovala a nevymohla mi nájem od nájemníka kterého mi sehnala. Jediná paní makléřka Jana Reich mi vyřešila problém s nájemníkem. Vřele doporučuji je jednička ve svém oboru pomáhá všeobecně nad rámec svých povinností. Obdivuji její profesionální přístup a o...

Olga Červinková, 10.1.2024
Zobrazit celý text reference

Velké poděkování makléřce paní Janě Reich za pomoc a profesionální přístup při pronajímání nemovitosti. Paní Reich má bohaté zkušenosti a osobní přístup ke každému klientovi zvlášť.
Ne každý se umí plně vcítit do požadavků klienta, což je u této profese velmi důležité. Ještě jednou děkuji a přeji mnoho dalších spokojených zákazníků, ať při pronájmu, prodeji nebo nákupu nemovitosti.


Silvie Syrovátková, 12.1.2024

Certifikáty a školení

5.3.2024, Úvodní odborný test

2.2.2024, Realiťák roku 2023- vítěz okresu Praha 4

2.2.2024, Top 30 semifinalistů

29.1.2024, Realiťák roku 2023 3.místo Praha

29.1.2024, Realiťák roku 2023 celkové pořadí

10.10.2023, to nejlepší pro realitní makléře

9.10.2023, Spoluvlastnické podíly nemovitostí

8.10.2023, Realiťák roku podzim fest 2023

9.5.2023, Právo, daně a finance pro realitní makléře

29.4.2023, Odborný test

3.2.2023, Realiťák roku 2022- vítěz okresu Praha 4

17.6.2022, Odborný test

28.2.2022, 2. místo Realitka roku Praha 4

19.10.2021, ISO CRM

27.8.2021, prověření nájemníků

8.10.2019, Kurz nájem bytu a nebytových prostor

11.9.2019, KURZ KOMUNIKACE S PROBLÉMOVÝM ZÁKAZNÍKEM

26.9.2018, ISO CRM

4.5.2018, Osvědčení o souboru školení před státní zkouškou - 181h vzdělávání

28.6.2017, Certifikát makléře 2. stupně

19.10.2016, Certifikát makléře 1. stupně 15.7.2015 a 19.10.2016