Realitní makléřJitka Biernatová

Reality Ideally
„"Potřeby prodávajícího nebo kupujícího jsou pro mě vždy na prvním místě."“
Umístění v roce 2023 4. v okrese Ostrava-město 7. v Moravskoslezský kraj 73. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 34. místo celkově 3. místo v Moravskoslezský kraj 2. místo v Ostrava-město

O mně

Jsem váš osobní průvodce v realitním světě. S nadšením a odborností Vám pomohu najít ten správný kousek nebe, který nazýváte domovem. S individuálním přístupem, porozuměním a vstřícností se vám věnuji od prvního setkání až po klíče od vašeho nového příbytku. Mé služby: - Profesionální poradenství (S dlouholetou zkušeností v oboru vám nabízím komplexní poradenství při koupi, prodeji nebo pronájmu nemovitosti). - Individuální přístup (Každý klient je pro mě jedinečný. Poskytuji vám personalizované služby, které odpovídají vašim potřebám a představám). - Komunikace a Vstřícnost (Vaše spokojenost je pro mě prioritou. Držím se otevřené komunikace a vždy jsem tu pro vás, abych odpověděla na vaše otázky a vyřešila případné požadavky). Kontaktujte mě: Těším se na setkání s vámi a na to, abych vám pomohla s vašimi realitními potřebami. Kontaktujte mě pro nezávaznou konzultaci.

Informace

Makléř
Jitka Biernatová
Telefon
+420733726910
Soutěžní oblast
Ostrava-město (kraj Moravskoslezský)
Působnost
Ostrava-město (kraj Moravskoslezský), Nový Jičín (kraj Moravskoslezský), Opava (kraj Moravskoslezský), Karviná (kraj Moravskoslezský)
Jako makléř působím od roku
2006
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

"Jitko, jste výjimečný makléř, který vůbec nezapadá do "škatulky standardní makléř". Na nemovitostech, které dokážete prodat, by si mnohý profesionál vylámal zuby. Je báječné, že dokážete poskytovat tak skvělé služby majitelům nemovitostí, které prostě není jednoduché prodávat, natož prodat. Buďte dál takhle skvělá!

S úctou Tomáš Kučera“


Tomáš Kučera, 5.9.2020

„Dobrý den paní Bierntová,
nejprve mi dovolte , abych poděkoval za Vaši rychlou odpověď, také za velmi hezké vaše internetové stránky. Děkujeme za hezkou prohlídku a milé přijetí, .... Každopádně i když se nedohodneme, moc děkujeme za Váš čas v této věci. Hezký den Vám přejeme. Petr Čupa"


Petr Čupa, 5.2.2021

"S paní Biernatovou jsem velice spokojená, vše vysvětlí, poradí a zařídí, moc jí děkuji"

Jiřina Harazimová, 24.3.2021

„Lidské jednání, všestrannost, ochota a dalších mnoho krásných slov je příjmením paní Jitky. Pokud budu moci nabídnout někomu realitního makléře, bude to paní Jitka. Děkuji, děkuji, děkuji... Denisa”

Denisa Jančíková, 17.5.2021

„Teraz som cez paní Jitku predal svoju garáž. Vše bolo v poriadku, kupca našla rýchlo, zariadila aj predkupné právo vlastnikovi pozemku, i problém se zatékaním do nej vyriesila tiež. Môžem len odporůčat.”

Daniel Valter, 16.4.2021

„Doporučuji.. vstřícné jednání a pomoc při stanovení ceny pozemku do druhého dne. Pokud budu opět řešit prodej nemovitosti, opět se obráním na paní Jitku.”

Josef Lindovský, 16.4.2021

„Jitušku znám už 15 let. Je to super ženská, která si ví rady vždy a všude. Člověk se na ní může obrátit s jakýmkoliv problém. Kolem realit to zná od stavebního kamene, přes úřady až po ocenění RD a bytů pro dědické řízení. Moc jí fandím, a od srdce doporučuji, neprohloupíte.”

Anna Vozárová, 23.3.2021

„Paní Jitka je velmi pracovitá, vychází vstříc a umí zařídit vše, co je potřeba bez zbytečného prodlení. Je velmi komunikativní, příjemná a velmi dobře se s ní pracuje. Umí zajet do terénu a řešit vše za pochodu a sama - ne jako někteří realitní makléři, kteří neudělají ani čárku navíc a masírují své klienty. Mohu jen doporučit.”

Miroslava Drvotová, Ing., 5.3.2021

„Paní je pružná a nápomocna vyřešit různorodé problémy a situace. Za mĕ GOOD GIRL”

Markéta Hovjacká, 3.3.2021

„Pohotová, rychlá, komunikativní, velmi příjemná paní, která se výborně orientuje v oblasti realit a dalších s ní souvisejících. Na základě osobní zkušenosti musím říct, že na rozdíl od jiných realitních makléřů, se nebojí výzev a komplikací spojených s prodejem nemovitostí. Mohu jen vřele doporučit.”

Hana Pátková, 3.3.2021

„Energická a pracovitá žena, která vás nenechá ve štychu, když to nejvíc potřebujete. Ráda dotahuje věci až do konce.“

Vítek Boček, 31.8.2020

„Spolupráce s paní Biernatovou byla naprosto výborná, to se často nevidí u realitních makléřů. Její obětavost a smysl pro pomoc jak prodávajícím tak úvěrující bance byly 100%. Za mě mohu jen doporučit. “

Alena Manová, 5.5.2020

"Chci ti moc říci, že si tvé práce, porozumění mi, a pomoci moc vážím. Za sebe mohu říci, že jsi realitní makléř na svém místě. Vzhledem k tomu, že se prodej domu nakonec neuskutečnil a já vím, že je to pro tebe vlastně komplikace. Přesto jsi neváhala mi pomoci, a to člověku, kterého vlastně neznáš - jsi vnímavá a empatická osoba, která dokázala perfektně vycítit moji situaci a za to ti patří obrovské DĚKUJI."

Michaela Grygerková, 9.4.2020

"Paní Jitka Biernatová mi dodala návrh smlouvy na prodej zahradní chatky a ochotně na požádání upravila text smlouvy podle mého návrhu. Celá spolupráce proběhla bez problémů."

Josef Šuler, 30.4.2021

„Oslovením paní Biernatové se můj problém a obavy, jestli to zvládnu, zcela vytratily. Už jste někdy viděli rybu ve vodě? Já ano. Návštěva katastru nám trvala přesně 10 minut. Mohla jsem tak pozorovat člověka, který za Vás všechno zařídí a na Vás zbývá jen předkládání OP, že jste vlastníkem oné nemovitosti. .“

Jitka Žídková, 20.12.2019

„Díky velmi pěkné a profesionálně připravené prezentaci se dnes již můj dům stal mým bezproblémově a dle časového harmonogramu, tak jak bylo domluveno. Kvalitní právní servis zajištěný advokátem včetně úschovy peněz. Jinými slovy 5 hvězdiček z 5. “

Michal Filip, 15.11.2019

"Člověka, sběhlého v tolika oborech a znalého téměř všech problémů ´kolem nemovitostí, potkáte málokdy. Paní Jitka ví, a když neví, ví kam se obrátit. Klobouk dolů.“

Miroslava Sommerová, 10.12.2020

„Milá komunikace, ochota, rychlé jednání a vyhotovení posudku, doporučuji. “

Kateřina Kovalová, 16.2.2021

„Naprosto vše v pořádku.. nemohu k vám mít žádnou špatnou připomínku“

Štefan Gabčo, 30.1.2020

Vážená paní Biernátová,
nejdřív děkuju za vaší ochotu a za vaše rady a posílám potřebné údaje. Přečetla jsem si váš článek na internetu a mnohé jsem z něj pochopila – je srozumitelný i pro laika. To velmi chválím. … Ještě jednou děkuju a přeju to nyní nejdůležitělší – zdraví a dobrou pohodu.


Miroslava Živanská, 9.8.2021

Paní Biernatová je velmi sympatická makléřka, s kterou je radost spolupracovat. Všem vřele doporučuji.

Ondřej Lokos, 18.8.2021

“Super makleřka, služby na špičkové úrovni a vždy lidský přístup”

Světla Uhráková, 21.5.2021

Velká spokojenost s paní Jitkou, rychlá a pohotová práce při koupí pozemku s rodinným domem. Můžu jen doporučit

David Maďa, 2.11.2021

Od prvního jednání a prohlídky až po předání klíčů jsme byli opravdu mile překvapeni přístupem makléřky paní Jitky stále jsme spolu o všem jednali, volali si o všech změnách, mohli se na ni kdykoliv obrátit a hlavně vždy byla velmi milá, empatická, profesionální a díky ní jsme si s dětmi splnili svůj sen o vlastním domově. Moc děkujeme a rádi ji všem doporučíme. Krásný den

Žabenský Rudolf, 30.11.2021

Paní Jitku znám již přes 3 roky ze stáje v Ostravě - Hrabové, kde nám chodí vypomáhat ke koním. Znám ji jako dříče, který pomůže kdykoliv je potřeba.
Sama vychovala úžasnou dceru a i z jejího syna bude dobrý člověk. Dokáže pomoc člověku, když to opravdu potřebuje...proste , je člověk s dobrým srdcem a je fajn ji mít ve svém životě.


Petra Kraftová, 14.12.2021

Znám tě víc než desítku let a díky tomu, že sis sama prošla hodně těžkými životními karamboly, máš pochopení pro problémy ostatních. A kdybys neměla dobré srdíčko a na svém místě, nemohla bych tě mít ráda. A taky ti vděčím za hodně pomoci, když bylo se mnou hodně zle. Na to se nezapomíná.
Líbí se mi, jak vychováváš malého Míšu, bude z něho chlap a ne jen rozmazlené městské dítě. Jsem ráda, že jsi Terezku přivedla k lásce ke zvířatům, hlavně koním.
Pracovně jsem na tobě vždy ocenila rychlost a ...


Jitka Desortová, 15.12.2021
Zobrazit celý text reference

S Paní makléřkou je velmi příjemná komunikace a je vidět, že se jako jedna z mála opravdu vyzná. Zároveň má velmi příjemný a profesionální přístup ke své práci i klientům. Proto ji mohu jen vřele doporučit.

Jan Černý, 21.12.2021

Paní Jitka Biernatová je profesionálka, jak se patří. Pracovitá a ochotná realiťačka pro kterou, není žádná překážka problém. Jsem rád ,že jsem ji poznal a velice si vážím, spolupráci s ní. (majitel RD Oldřichovice)

Ivo Kratochvíl, 4.1.2022

„S paní Jitkou Biernatovou jsem velice spokojená můžu jen doporučit je spolehlivá vše vyridi, vysvětlí a přijede i k vám domů vše vysvětlit. Jsem ji moc vděčná za pomoc s pronájmy a prodejem baraku. Moc jí děkuji Harazimova”

Jiřina Harazimová, 9.2.2022

„Naprosto profesionální a přitom velmi lidská a příjemná. Vše, co jsem se marně pokoušela zjistit u jiných realitních makléřů, když jsem chtěla pronajmout svůj byt, jsem se od paní Biernatové dozvěděla během pár minut, plus další velmi užitečné věci navíc. A to jsem ještě ani nebyla její klientkou. Ušetřila mi spoustu peněz i problémů. Skutečně vřele doporučuji!”

Vendula Uhrová, 28.3.2022

„Milá paní Biernatová,
minulý týden jsme s Vámi absolvovali prohlídku bytu na Elišky Krásnohorské v Havířově. Máme podobný vkus jako paní majitelka, takže jsme vnímali celý byt jako celek. A bude to znít asi hodně zvláštně, ale od prvního okamžiku jsme měli pocit, jako bychom znali Vás, paní majitelku a vlastně i celý byt. Jako bychom s ním byli zvláštně provázaní, spojení. Moc by se nám líbilo v něm bydlet, věřím, že bychom zachovali jeho atmosféru a energii. ...
Děkujeme za Vaše úžasné vstř...


Klaudie Fachinelli, 31.5.2022
Zobrazit celý text reference

„Děkujeme za včerejší prohlídku domu OV-Hrabová. Byli jsme moc spokojeni se službami paní makléřky! Děkujeme moc. Hezký den přeji Petr Číp “

Petr Číp, 21.6.2022

„Osobní a milý přístup, ochota vysvětlit vše potřebné. V jejím podání nic není problém.”

Martin Látal, 15.9.2022

„Paní Jitka je velmi ochotná makléřka, která do toho dává všechno. Žádné překážky se nelekne, a že jich u nás bylo...vždy mi dodala klid, když jsem začala stresovat, že se něco nedaří. Nikdy na mě nebyla nepříjemná a to jsem opravdu často volala v nekřesťanské hodiny. Je to člověk na svém místě a já si neumím představit, že bych věc prodeje a koupě řešila s někým jiným. Paní Jitka je milá, ochotná, přátelská, vše řeší okamžitě! Nebýt jí tak nemáme to, co teď máme...a to doslova! Děkuji”

Lucie Vilášková, 15.9.2022

Paní Biernatová,
Děkuji Vám za Vaše služby. Moc si cením Vaší věcné komunikace a toho ze jsem se nemusel o nic starat. Co jsem měl podepsat to jste mi donesla až pod nos, se všemi dotcenymi jste se domluvila k jejich spokojenosti. Prodejní cena odpovídala mému očekávání. Prodej jste dotáhla až k podpisu předávajících protokolů. Skvělé.
Vit Měrka


Vít Měrka, 9.1.2023

Paní Biernatová je maximálně vstřícná a ochotná osoba, která mi nesmírně pomohla v pro mě neřešitelné situaci, vše zařídila k mé maximální spokojenosti, smlouva, právnické služby, zápis do katastru. Vše v rychlosti a pečlivě. Moc děkuji za pomoc.

MUDr. Hana Brablcová, 2.2.2023

S paní Biernatovou je radost spolupracovat. Snaží se maximálně vyjít vstříc, ku prospěchu prodávajících i kupujících. Je odborník na svém místě. Vychází z reálných cen a nesnaží se zákazníkovi prodat něco o čem sama není přesvědčena, že je za danou cenu reálné. Ne náhodou obhájila 2. místo jako realiťák roku. Poradí, pomůže. Můžeme jen doporučit.

Petra Novotná, 6.2.2023

Certifikáty a školení

3.3.2024, Part-time Real Estate Investing

29.2.2024, Odborný on-line test

2.9.2023, Spoluvlastnické podíly nemovitostí

13.7.2023, Virtuální investování v realitních nemovitostech

16.5.2023, Právo, daně a finance pro realitní makléře

28.4.2023, Virtual Investing in Real Estate

27.4.2023, Pre-investing: Before Investing in Real Estate

21.3.2023, Social Media Marketing: Real Estate

21.3.2023, Introduction to Real Estate Business

14.3.2023, Real Estate: Investing 101

6.3.2023, Real Estate: Negotiating with Sellers

3.3.2023, Odborný test 2023

28.2.2023, Real Estate: Developing a Growth Mindset

10.2.2023, Rental Properties

3.2.2023, Real Estate: Estimating Repair Costs

26.1.2023, Seven Streams of Real Estate Income

19.10.2022, Jak se stát nejlepším realitním makléřem

14.5.2022, práce s google analytics

13.5.2022, školení AML zákona

4.4.2022, Odborný test 2022

18.3.2022, teoretické a praktické zaškolení pro provádění vnějších kontaktních zateplovacích systémů Baumit

9.12.2021, Závěrečný velký odborný test 2021

3.11.2021, Realitní marketing v praxi

2.9.2021, Odborné testy 2021

20.5.2021, Kurz "Aukce nemovitosti"

2.6.2020, Kurz Milionový Makléř 2020

31.5.2019, Kurz Milionový Makléř 2019