Realitní makléřLenka Martincová

REALITY Špirka s.r.o.
„"Jediný způsob, jak dělat dobře svoji práci, je milovat to, co děláš."“
Umístění v roce 2023 4. v okrese Ústí nad Orlicí 7. v Pardubický kraj 77. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 16. místo v Pardubický kraj 7. místo v Ústí nad Orlicí

O mně

Jmenuji se Lenka Martincová a jsem certifikovaná realitní makléřka. Působím ve společnosti Reality Špirka převážně v okresech Ústí nad Orlicí, Rychnov na Kněžnou a Šumperk ,také částečně Svitavy a Chrudim. Zajišťuji kompletní služby při prodeji i pronájmu nemovitosti. Bezpečně a spolehlivě Vás provedu celým procesem prodeje Vaší nemovitosti. Díky kladným referencím, mi klienti dávají najevo, že se jim moje odvedená práce líbí a mě to motivuje víc a víc. Vím, jak na to!

Informace

Makléř
Lenka Martincová
Telefon
+420604988997
Soutěžní oblast
Ústí nad Orlicí (kraj Pardubický)
Působnost
Ústí nad Orlicí (kraj Pardubický)
Jako makléř působím od roku
2020
Jazykové dovednosti
angličtina
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, stavební pozemky
Nabízené služby
3D prohlídky, video prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

Dobrý den, paní Martincová,

chtěli bychom Vám touto cestou poděkovat za spolupráci při koupi pozemku, především za Váš velmi profesionální a přitom osobní přístup, příjemné a ochotné jednání, skvělou komunikaci. Nějaký podobný pozemek jsme sháněli již několik měsíců, komunikovali jsme i s jinými realitními kancelářemi (makléři). A musím konstatovat, že jsme se nikdy nesetkali s tak vstřícným, rychlým a férovým jednáním jako u Vás.


Skovajsovi - prodávající, 5.1.2023

S paní Martincovou jsem byl při nákupu pozemku v obci Slatina nad Zdobnicí naprosto spokojený. Nákup tohoto druhu nemovitosti byla má první zkušenost a paní Martincová mi jakožto neznalému věci velice pomohla a po dobu celého procesu mi byla dobrým průvodcem. Ochota, spolehlivost, pohotovost při zodpovězení našich otázek a lidský přístup byly samozřejmostí. Paní Martincová, nemohu nic víc než Vás vřele doporučit. Klienti určitě nebudou zklamaní! Ještě jednou moc děkujeme, vážíme si spolupráce s ...

Dušan Kotus - kupující, 5.1.2023
Zobrazit celý text reference

Jednání s paní Martincovou při koupi bytu v Ústí nad Orlicí, ul. Jilemnického bylo naprosto profesionální a k naší plné spokojenosti. Děkujeme za služby, které byly spojeny s koupí bytu a následným pronájmem.

Mikulecký Petr - KUPUJÍCÍ


manželé Mikulečtí, 20.4.2023

Vážená paní Martincová,

dovolte, abych Vám svým jménem vyjádřila poděkování za veškerou pomoc a poskytnuté služby při zajištění prodeje bytu. Byla jsem velmi spokojená, spolupráce s Vámi byla profesionální a současně s nezbytným lidským přístupem a ochotou poradit a pomoci vyřešit vše, co bylo třeba. Realitní kancelář a Vás, jako realitní makléřku, vřele doporučuji


Prodávající H. Ságnerová, 31.5.2023

Tímto bych chtěl poděkovat Vaší realitní makléřce paní Lence Martincové, za věškerý čas a ochotu, kterou projevila při prodeji nemovitosti, se kterou nám pomohla, dokonalý servis a bezproblémové vyřízení všech podkladů, schůzek, přepisů, atd.

Ještě jednou děkuji a rozhodně budu všude doporučovat.



Martin Komárek - PRODÁVAJÍCÍ


Prodávající, 1.5.2023

Zpráva k prodeji stavebních parcel v Loučkách, které zabezpečovala firma REALITY Špirka prostřednictvím p.Martincové v r. 2021

===============================================================================================

1. firmu REALITY Špirka ani p.Martincovou jsem před prodejem stavební firmy neznal

2. musím konstatovat, a to velmi rád, že jsem byl s její prací a celkovým zabezpečením prodeje naprosto spokojen

- odborná zdatnost

- velmi příjemné jednání při vysvětlování vešk...


Prodávající - manželé Dostálovi, 5.11.2021
Zobrazit celý text reference

Rády bychom Vám touto cestou poděkovaly za Vaši práci při prodeji našeho bytu v Pardubicích. Děkujeme za pěknou prezentaci bytu fotografiemi a video prohlídkou.

Byla jste vždy vstřícná a ochotná nám opakovaně vysvětlit, co jsme potřebovaly, informovala jste nás o výsledcích jednotlivých prohlídek bytu, kam jste vždy přijela, i když vzdálenost byla poněkud větší.

Pomohla jste nám i radou nad rámec Vašich povinností, když jsme současně hledaly byt v Olomouci.



Paní Martincová, ještě ...


Prodávající, 23.9.2022
Zobrazit celý text reference

Při výběru realitního makléře byla paní Lenka Martincová jasnou volbou, její kvalitu jsme si ověřili z referencí a informací od známých, tudíž jsme šli najisto. Už při první schůzce bylo jasné, že jsme vybrali správně.

Její znalosti ohledně problematiky prodeje bytu jsou skvělé, na vše byla připravená a jasně nám představila strategii prodeje našeho bytu. Tudíž prodej našeho bytu proběhl jako po másle a byt byl prodán ve velmi krátkém čase.

Paní Lenku Martincovou velmi doporučuji!


...


Prodávající, 1.3.2023
Zobrazit celý text reference

Děkuji Vám za zprostředkování prodeje chaty Dolní Čermná. Byla jsem s Vámi nadmíru spokojená. Měla jste charizmus, lidskost, pochopení. Ještě jednou veliké dík a do dalších pracovních dnů hodně úspěchů.

Suchá Věra - PRODÁVAJÍCÍ


Prodávající, 11.9.2022

Dobrý den,

od prvního momentu našeho setkání ve Slatině nad Zdobnicí dne 30.3.2022 jsem vycítil, že jsem vybral RK správně. Po celou dobu prodeje nemovitosti a louky jste působila velice profesionálně, s úctou, respektem a pokorou!! Spolu jsme spolupracovali suprově. Co se řeklo, bylo potřeba, to jsme plnili vzájemně do puntíku. Musím říci, že s takovou spoluprácí, která platila od A a po Z jsem se ještě v životě nesetkal. Moc si vážím Vašeho přístupu. Ještě jednou moc děkuji.

Jste super r...


Prodávající, 1.12.2022
Zobrazit celý text reference

Dobrý den,

chtěli bychom tímto poděkovat Vaší makléřce, paní Martincové. Věnovala se nám naplno, provedla nás celým procesem koupě včetně zajištění doprovodných činností s ochotou a jejím osobitým milým jednáním a vystupováním. Velice si vážíme toho, že byla k zastižení ve kteroukoliv dobu a vyřešení jakéhokoliv „problému“ nebyl pro ni problém. Byla nám vždy nápomocna a s její pomocí se nám podařilo vše dotáhnout do zdárného konce.

Vždy u nás budete vítána paní Martincová

Jelínková, Bár...


Jelínková - kupující, 31.7.2023
Zobrazit celý text reference

Naprostá spokojenost vycházející ze tří klíčových faktorů. Rychlá a srozumitelná spolupráce s příjemnou, vstřícnou, usměvavou a odpovědnou makléřkou mající i profesionální a odborný přístup. Dále až neočekávaně brzké domluvení a zprostředkování prodeje. A konečně uskutečnění onoho prodeje za jednu z nejvyšších nabídek nad rámec původních finančních předpokladů.

Prodávající, 1.10.2023

Dobrý den,

chci poděkovat makléřce Lence Martincové, která nám pomohla s koupí domu. Moc děkuji


Stayer - kupující, 1.10.2023

Certifikáty a školení

8.6.2023, certifikát Realiták Roku

16.6.2021, certifikát Aukce

16.10.2020, certifikát Realitní zprostředkovatel

16.10.2020, Osvědčení