Realitní makléřMichal Müller

Reality stavitelství Kašpar s.r.o.
„Inspiruj sebe, inspiruj ostatní“
Umístění v roce 2023 1. v okrese Pardubice 4. v Pardubický kraj 52. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 148. místo celkově 6. místo v Pardubický kraj 2. místo v Pardubice

O mně

V realitách se pohybuji od roku 2015. Působím jako obchodní ředitel ve společnosti Stavitelství Kašpar s.r.o., kde mám na starost výstavbu nízkoenergetických dřevostaveb. Zároveň jsem jeden ze spolumajitelů realitní kanceláře Reality Stavitelství Kašpar s.r.o. Nabízím také pronájmy na Kanárských ostrovech, kde jsem spolumajitel společnosti Apartmány Gran Canaria | www.apartmany-kanary.cz Pomáhám svým klientům lépe prodat, dobře koupit a vše zastřešit 100% servisem s garancí. Ke své práci přistupuji maximálně zodpovědně a zároveň vnímám individuální příběhy klientů, kterým vycházím maximálně vstříc.

Informace

Makléř
Michal Müller
Telefon
736735415
Soutěžní oblast
Pardubice (kraj Pardubický)
Působnost
Pardubice (kraj Pardubický)
Jako makléř působím od roku
2015
Jazykové dovednosti
angličtina, španělština
Specializace
prodej, pronájem, domy na klíč, stavební pozemky, obchodní prostory
Nabízené služby
advokátní úschova, sjednání hypotéky, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging, cenové mapy, video prohlídky, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, právní poradenství, profesionální fotografie

Reference

Firma, která za Vás zařídí vše od začátku do konce, hlavně papírování na úřadech, čehož si velice vážím.
Samotné jednání společnosti je velice profesionální, přátelské a upřímné. Jsou ochotni se vším poradit. Samotná stavba probíhala rychle a bez větších problémů. Všechny drobnosti se ihned vyřešily. Chlapi, kteří pro firmu dělají různá řemesla (obkladač, sádrokartonáři,....) jsou profíci na svém místě.

Největší dík patří panu Müllerovi, který mi se vším pomáhal po celou dobu a nic pro něj n...


Zuzana Försterová, 30.1.2023
Zobrazit celý text reference

Od prvního setkání a komunikace s panem Müllerem a paní Hrušovou jsme věděli, že naše rozhodnutí postavit dům s touto firmou bylo správné. Od prvního kroku, přes vyřízení hypotečního úvěru a získání stavebního povolení nám byla firma skvělým a ochotným partnerem. V tom nás jen utvrdil průběh realizace a přístup obou stavbyvedoucích pana Vančury a pana Vacha. Po naší zkušenosti mohu firmu jen doporučit, protože vstřícný přístup a ochota pomoci s čímkoliv se v dnešní době již moc nevidí.

Ing. Petr Kelča, 2.2.2023

Když jsme se rozhodli, že si konečně postavíme vlastní dům, rozmýšleli jsme se mezi několika firmami. Nakonec to u nás vyhrálo Stavitelství Kašpar a my si můžeme jenom gratulovat!
Profesionální, vstřícný, ale stále lidský přístup všech zástupců firmy a hlavně pana Müllera., Vyhověl nám ve všech přáních a představách, ale zároveň nás upozorňoval na chyby, které jsme si z nevědomosti vymysleli.
Stavba probíhala rychle, byli jsme o všem informováni, firma vše zařídila a my prakticky jen ukazovali...


Blanka S., 8.2.2023
Zobrazit celý text reference

Jsou to skoro 2 roky co máme dům a nebyl žádný problém . Skvělá komunikace , vstřícnost, přístup, ochota. Za nás opravdu jednička ve svém oboru! Všem doporučuji obraťte se na pana Müllera skvělý člověk ,profesionál. Opravdu můžeme doporučit.

Kristýna S., 8.4.2023

Naprostá spokojenost a výborný přístup.

Karel M., 17.6.2022

V roce 2022 jsme dostavěli s firmou Stavitelství Kašpar s.r.o. atypický velký dvojdům, bungalov ve tvaru písmene U.
Od počáteční spolupráce s panem Müllerem jako přípravy projektu, dodržování termínů průběhu stavby, pomoci při výstavbě základové desky, která byla svépomocí, a součinnosti při řešení problémů, které vyvstanou vždy při stavbě, bylo vše perfektní.
A na závěr, trefili jsme dobu, kdy během stavby vylétly ceny stavebních materiálů o desítky % nahoru, pro nás však ceny zůstaly dle pod...


Jiří H., 15.2.2023
Zobrazit celý text reference

Měli jsme zájem o výstavbu domu, ale neměli jsme pozemek. Pan Müller nám sehnal stavební pozemek v Borohrádku a do roka jsme bydleli. Skvělý přístup a člověk na správném místě.

Denisa D., 3.10.2022

Certifikáty a školení

1.2.2024, Certifikát za 1. místo v okrese Pardubice

2.9.2023, Spoluvlastnické podíly nemovitostí

3.3.2023, Člen realitní komory

2.3.2023, Realiťák roku

10.5.2022, Realitní akademie - osvědčení realitní zprostředkovatel