Realitní makléřMunir Hassairi

NEXT REALITY ANGLICKÁ
„Profesionalita a lidský přístup jsou pro mě na prvním místě.“

O mně

Miluji svět realit, který je pestrý, vzrušující, kdy nikdy nevíte, koho potkáte a co budete řešit. Práce v realitách mi přináší velkou radost a nadšení, kterou rád přenáším na své klienty.

Informace

Makléř
Mgr. Munir Hassairi
Telefon
+420737005224
Soutěžní oblast
Praha 2
Jako makléř působím od roku
2021
Jazykové dovednosti
angličtina
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, chaty / chalupy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Pan Munir Hassairi je skvělý průvodce realitním trhem. Oceňujeme jeho profesionální i lidský přístup a lehkost, se kterou vše proběhlo. Vždy jsme měli pocit, že nám naslouchá a hledá win-win řešení pro obě strany, prodej posouvá vpřed a věnuje mu maximální pozornost. Děkujeme a spolupráci vřele doporučujeme.

Barbora a Josef Urbanovi Praha 6, 30.12.2021

Děkujeme Vám za kvalitní služby realitního makléře, oceňujeme osobní přístup, dobrou komunikaci a na čem jsme se domluvili, to platilo. Ceníme si Vaší spolehlivosti a přejeme mnoho spokojených klientů!

Julie a Jiří Petříčkovi Praha, 30.12.2021

Rádi bychom ocenili realitního makléře pana Munira Hassairiho. Jeho přístup byl velmi profesionální a zároveň lidský a vstřícný. Jeho péče a energie o obě strany byla velmi dobrá a konstruktivní. Se spoluprací tohoto makléře i celé realitní kanceláři jsme byli velmi spokojeni. Určitě doporučujeme. Děkujeme, manželé Smetánkovi z Říčan.

Mgr. Barbora Smetánková Říčany, 16.11.2021