Realitní makléřPavel Jíra

MAPA reality
„„Jediným způsobem jak dělat skvělé věci je dělat to, co milujete. Pokud jste to ještě nenašli tak hledejte. Nepřestávejte.“ — Steve Jobs“
Umístění v roce 2023 2. v okrese Chomutov 7. v Ústecký kraj 159. v celé ČR

O mně

Hledáte profesionálního realitního makléře, který vám pomůže s prodejem či nákupem nemovitosti? Pak jsem tou správnou volbou pro vás! S mými odbornými znalostmi a zkušenostmi v oboru nemovitostí získáte klid a jistotu, že celý proces proběhne hladce a bez problémů. Jsem realitní makléř s dlouholetou praxí, který se specializuje na prodej a nákup nemovitostí. Jeho hlavním cílem je usnadnit vám celý proces a zajistit, abyste dosáhli co nejlepších výsledků. Ať už prodáváte svůj dům, byt nebo hledáte nový domov, jsem tu, abych vám pomohl najít to nejlepší řešení.

Informace

Makléř
Pavel Jíra
Telefon
608495948
Soutěžní oblast
Chomutov (kraj Ústecký)
Působnost
Most (kraj Ústecký), Chomutov (kraj Ústecký)
Jako makléř působím od roku
2013
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, chaty / chalupy, zahrady
Nabízené služby
profesionální fotografie, advokátní úschova, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, marketing nemovitosti na míru, video prohlídky
Webové stránky

Reference

Spolupráce s makléřem byla naprosto super. Oslovil větší množství potenciálních klientů, předání informací, všech dokumentů i podpisy, vše probíhalo hladce a bylo možné i v nestandardní dobu i místech.

Milan Fišer, 30.3.2022

Prodej bytu dopadl velice dobře. V aukci byla dokonce i kupní cena o trochu navýšená, což mě, jako prodávájící těší. Makléře, pana Jíru, mohu vřele doporučit! Při prodeji se postaral naprosto o vše!

Martina Škarýdková, 30.8.2021

Po druhé stejný makléř, jednou jsem byl kupující, po druhé prodávající a 100% spokojenost. Pokud bude další příležitost, určitě se ne něj rád znovu obrátím.

Čeněk Cajthaml, 8.11.2021

Pan Jíra projevil velkou snahu o to, aby se byt prodal co nejdříve. Jeho služby považuji za velmi profesionální, jednání vstřícné a byl velmi ochotný. Byl k dispozici i ve svém volném čase. Mockrát děkuji a díky němu se vždy budu obracet na MM.

Veronika Hašková, 2.8.2021

Byl jsem velice spokojený s ochotou a přístupem. Byla provedena kvalitní a profesionální práce.

Jakub Nedbálek, 8.6.2021

Pan Jíra je skvělý makléř a člověk, který nám hodně pomohl s prodejem bytu, vždy nás informoval jak se věci mají.S úctou Dufkovi

Eva Dufková, 30.7.2021

Výborná spolupráce. Bez jakékoliv nadsázky neznám lepšího makléře než je Pan Jíra (podotýkám, že se na realitním trhu "pohybuji" cca 20 let). Velmi profesionální a empatický přístup. Mohu všem vřele doporučit.

Kateřina Aubrechtová, 26.4.2021

Vstřícné vystupování, pravidelně nás informoval o průběhu prodeje. Vše zařídil a kdykoliv byl k dispozici, když jsme potřebovali něco probrat, poradit apod.. Nabídli jsme byt k prodeji a nemuseli jsme se o nic starat a nic řešit. Děkujeme

Alena Jiráčková, 8.2.2021

Chtěl bych touto cestou panu Pavlu Jírovi poděkovat za kvalitní služby a přístup. Byl jsem naprosto spokojen. Děkuji.

Martin Tůma, 17.5.2021

Pana Jíru bych jednoznačně DOPORUČILA. Velmi ochotný, vždy rád pomůže a poradí. Jelikož jsem už pár prodejů zažila, mohu konstatovat, že pan Jíra je profesionál co odvede svou práci na 100% k vaší ale i kupujícího spokojenosti. Tímto panu Jírovi ještě jednou za vše děkuji MH.

Michaela Hrapková, 22.2.2021

Velice děkuji panu Jírovi za rychlost a spolehlivost při prodeji mé nemovitosti. Byla jsem velice spokojená a vřele ho doporučuji.

Jana Hlaváčková, 1.2.2021

Dobrý den, ráda bych touto cestou poděkovala realitnímu makléři Vaší společnosti panu P. Jírovi z pobočky Chomutov za zcela profesionální a zároveň i lidský přístup při zprostředkování prodeje nemovitosti.

Miroslav Ištok, 6.10.2020

Dobrý den, díky profesionálnímu přístupu pana Jíry , při realizaci obchodu, byly obě strany obchodu určitě spokojeny.

Petr Kratochvíl, 12.7.2021

Chtěla bych moc poděkovat panu Jírovi za pomoc s prodejem mého bytu. Je to čestný a férový člověk, o všem mě informoval a spolupráce s ním byla vynikající. Budu ho všude doporučovat. Ještě jednou děkuji.

Šárka Dostálová, 20.9.2021

Dobrý den, s makléřem, panem Jírou, jsme byli velice spokojeni, profesionální přístup, rychlost, příjemné vystupování. S Vaší společností jsme spolupracovali při prodeji jedné nemovitosti, nákupu dvou nemovitostí a pronájmu. Můžeme jen doporučit, děkujeme a přejeme hodně úspěchů.

Tomáš Olišar, 19.10.2021

Byla jsem maximálně spokojena. Pán byl milý, ochotný, profesionální, kdykoliv na příjmu a vše řešil okamžitě. Byla jsem překvapena, jak rychle jsme prodej uskutečnili. Za mne obrovské díky panu Jírovi a palec nahoru :-)))).

Romana Hříbalová, 30.6.2021

Certifikáty a školení

6.4.2022, RR

21.5.2020, Marketing

18.7.2019, Právo IV.

20.11.2018, Právo III.

18.11.2016, Investice

2.6.2015, Obchodní dovednosti II.

12.2.2015, Obchodní dovednosti I.

5.9.2013, Náběr nemovitostí