Realitní makléřAdam Šimoník

Adam Šimoník reality
„Vaše spokojenost je na prvním místě“
Umístění v roce 2023 1. v okrese Olomouc 1. v Olomoucký kraj 1. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 41. místo celkově 5. místo v Olomoucký kraj 1. místo v Olomouc

O mně

Hledáte profesionální služby? Začněte výběrem profesionálního makléře. Jmenuji se Adam Šimoník a působím jako certifikovaný realitní specialista. Zvažujete prodej nemovitosti nebo sháníte solidního a prověřeného nájemníka? Díky unikátnímu systému a moderním prezentačním metodám to zvládneme v krátkém čase a za tu nejvýhodnější cenu. Obavy jsou přirozené. Brzy ale zjistíte, že i tak složitý proces, jako je prodej nemovitosti, se dá s pomocí zkušeného odborníka hravě zvládnout. O tom se přesvědčilo už více než 200 spokojených klientů, kterým plním přání od roku 2018. Špičkový servis rád poskytnu i vám. Spoléháte se při výběru specialisty spíše na důkazy než slova? Výborně, pak mi dovolte, abych se představil také jako dvojnásobný celorepublikový vítěz prestižní ankety Realiťák roku a dlouhodobý držitel titulu nejlepší realitní makléř pro Olomoucký kraj. Zkrátka a dobře, vážím si vašeho času i peněz, díky naší spolupráci tak ušetříte obojí. Tak co, pustíme se do práce?

Informace

Makléř
Adam Šimoník
Telefon
777158420
Soutěžní oblast
Olomouc (kraj Olomoucký)
Působnost
Olomouc (kraj Olomoucký), Prostějov (kraj Olomoucký)
Jako makléř působím od roku
2018
Jazykové dovednosti
angličtina, polština, slovenština
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, chaty / chalupy
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Spolupráce při prodeji domu s panem A. Šimoníkem perfektní!! Vřele doporučuji!! Profík!!!

František Vlček - Prodej RD - Vilémov, 13.5.2021

Po všech stránkách profesionální a zároveň lidský přístup. Pan Šimoník je člověk na správném místě. Jednání s ním bylo vždy příjemné. Vše, co bylo dohodnuto, také platilo. Děkuji za pomoc při koupi nemovitosti a přeji mnoho dalších, stejně spokojených, klientů. Doporučuji!

Markéta Koutná - Koupě RD - Vilémov, 17.5.2021

Spolupráce s panem Šimoníkem byla nad moje očekávání, obvzlášť oceňuji profesionalitu a rychlost vyřízení našeho společného obchodu.
Je to člověk na správném místě, který má perfektní tah na branku a záleží mu na spokojenosti svých klientů. Takže určitě doporučuji dál.


Lucie Šimková - Prodej Chaty - Domašov nad Bystřicí, 6.1.2021

Moc děkujeme za zprostředkování prodeje bytu .Pan Šimoník se předvedl jako vynikající makléř na vysoké profesionální úrovni s příkladnou spolupráci s klienty Doporučuji všem.

Jaroslav Korytář - Prodej bytu 3+1 Olomouc, 10.4.2021

„S panem Šimoníkem je skvělá spolupráce, kompletně se nám postaral o koupi bytu. Komunikace s ním vždy probíhala na jedničku, je spolehlivý a perfektně připravený na všechny naše dotazy. Můžeme jej vřele doporučit.“

Martin Steidl - Koupě bytu 3+kk Šternberk, 9.6.2021

„Panu Šimoníkovi se podařilo pronajmout moje komerční prostory v té nejhorší možné době - v lockdownu, za což jsem mu velmi vděčný. Není pochyb o jeho kvalitách a rozhodně doporučuji využít jeho služby.“

Masný Petr - Pronájem komerčních prostor - Olomouc, 9.6.2021

Pan Šimoník není pouze certifikovaný realitní makléř. Díky jeho vstřícnému a individuálnímu přístupu stále věřím, že ještě někdo tuto činnost dělá opravdu srdcem! Spolupráce s ním byla absolutně profesionální. Ve velice krátkém čase se mu povedlo najít nemovitost, která přesně odpovídala mému přání a specifikaci. Pokud budu ještě někdy něco kupovat nebo případně prodávat, tak jedině ve spolupráci s tímto zprostředkovatelem.

David Tilšar, 22.6.2021

„Musím ocenit profesionální přístup při pronájmu bytu. Spolupráce probíhala bez komplikací, s maximálním nasazením a snahou vyhovět všem mým požadavkům (kterých nebylo málo).Jde vidět, že pan Šimoník své práci rozumí a že ho baví. Doporučuji a ještě jednou děkuji."

Michaela Fraňková - Pronájem bytu 2+kk Olomouc, 2.7.2021

S panem Šimoníkem spolupracuji již 3 roky a díky jeho exkluzivním prezentačním nástrojům a technologiím vždy najde do mého bytu spolehlivého nájemníka, který odpovídá mým představám. Vážím si jeho profesionálního přístupu a hlavně rychlosti při zprostředkování celého procesu pronájmu. Spolupráce s ním mi nejen usnadnila život, ale také ušetřila čas a zbavila mě stresu, který bývá často spojený s hledáním spolehlivého nájemce. Za mne nemůžu říct tedy jinak než, že doporučuji všem.

Markéta Šlezarová - Pronájem bytu 2+kk Olomouc, 6.7.2021

Výborná spolupráce s panem Šimoníkem . Profesionální přístup. Vždy byl velice ochotný vše a rychle řešit při zprostředkování pronájmu bytu ve Šternberku. Vřele doporučuji. Lepšího profesionála v tomto oboru nenajdete. Ještě jednou děkuji.

Milan Entr - Pronájem bytu 3+KK Šternberk, 2.12.2020

Skvělá spolupráce při realizaci prodeje chalupy. Můžu všem vřele doporučit.

Marie Guralová - Prodej chalupy Oskava, 22.11.2020

Ráda bych poděkovala panu Šimoníkovi za rychlý prodej bytu v Olomouci. Jeho profesionální přístup, vstřícnost, spolehlivost, komunikativnost, pořízení profesionálních fotografií a použití virtuální technologie 3D Scan se mu podařilo najít klienta pro prodej mé nemovitosti. Je vidět, že pan Šimoník má tuto práci rád a věnuje se jí naplno a proto by se měl stát Realiťákem roku v Olomouckém kraji. Doporučuji každému kdo chce řešit prodej, nákup nebo pronájem nemovitosti.

Jiřina Vladařová - Prodej bytu 3+1 Olomouc, 20.11.2020

V rámci Vojta reality mám jedinou zkušenost a to s panem Šimoníkem. Pana makléře charakterizuje příjemné vystupování, absolutně perfektní a bezchybný servis (například bezplatné vyřízení pojištění nebo internetu do nové domácnosti), jednoduchá domluva naprosto na čemkoliv. U pana Šimoníka jde poznat, že to pro něj není jen práce, ale že ho to opravdu baví.

Markéta Šemberová - Pronájem bytu 2+kk Olomouc, 29.9.2020

Profesionální přístup, rychlá komunikace, vše naprosto bez problému. Díky

Tomáš Loutocký - Koupě pozemku Šternberk, 24.9.2020

Chtěla bych i já napsat naší zkušenost s panem Šimoníkem. Pana Šimoníka jsem dostala na doporučení, aby nám nejdříve pomohl s nemovitostí, kterou jsme chtěli koupit. Chtěla jsem tam profesionála, který je ve svém oboru kovaný. Po té nám i pomohl s prodejem našeho bytu, kde si vyhrál opravdu s každým detailem. Takovou krásnou propagaci, jsem u nás, v našem městě ještě neviděla a taky díky vedení toho zkušeného realitního makléře se ten byt prodal velice rychle. Moc děkujeme za vše.

Hana Peštová - Prodej bytu 3+1 Bruntál, 21.9.2020

Chtěli jsme prodat, abychom mohli koupit. Zdálo se to jako neskutečné!!! Akce "Kulový blesk" se ale podařila! Díky panu Šimoníkovi dnes bydlíme v novém, odvedl opravdu skvělou práci - pomohl, poradil, podpořil, dokázal najít řešení i zdánlivě neřešitelného. Díky němu jsme se vyvarovali mnoha chybám, které by člověk-laik z nevědomosti udělal. Vřele jeho služby i spolupráci doporučujeme, stejně jako naše blízká rodina, které pan Šimoník také pomáhal a pomáhá při realizaci bydlení

Boris Mahdal - Prodej RD Bystročice, 10.9.2020

Pan Šimoník poskytuje nadstandartní služby ve velmi krátkém čase (nafocení bytu, včetně vytvoření půdorysu s dispozicí pronajímané nemovitosti, vytvoření popisu). Díky jeho schopnostem je nalezení vhodných nájemníků otázkou několika málo dnů.

David Striček - Pronájem bytu 2+1 Myslbekova, 7.9.2020

S pomocí pana Šimoníka se nám podařilo najít přesně takový byt, který jsme hledali. Během vyřizování všech záležitostí nám vždy pomohl.

David Král - Pronájem bytu 2+1 Olomouc, 7.9.2020

Veškerá dosavadní spolupráce s panem Adamem Šimoníkem dopadla vždy kladně, rychle a s úspěchem. Jeho chování je ohleduplné a nadstandardní vůči všem klientům. Jako přidanou hodnotu vidím i schopnost dotáhnout každý zadaný projekt do dokonalosti, velmi oceňuji například zajištění internetového připojení, nebo kabelové televize a jiných služeb, což jiní makléři nedělají. Ocenění Realiťák roku panu Šimoníkovi patří zcela oprávněně, proto doporučuji spolupráci.

Václav Kryl - Pronájem bytu 3+1 - Olomouc, 7.9.2020

Chtěla bych Vám, pane Šimoníku, velmi poděkovat za ochotu a vstřícnost při hledání bytu. Díky Vašemu profesionálnímu přístupu jsme našly se spolužačkami perfektní studentské bydlení, na které jsme se mohly těšit. Celý proces zařizování byl velmi rychlý a komunikace příjemná. Je opravdu vidět, že Vás tato práce baví a naplňuje. Za to Vám děkujeme.

Veronika Domanská - Pronájem bytu 3+1 Olomouc, 22.8.2020

Spolupráce s panem Šimoníkem byla výborná vyšel vstříc všem našim požadavkům, staral se o naši spokojenost i po podpisu smlouvy kdy jiný makléř už by dal od všeho ruce pryč. Telefon po cca 14 dnech pronájmu s dotazem jestli je vše pořádku a jsme spokojeni velice překvapil a potěšil. Doporučuji

Sampcar - Pronájem výrobních prostor - Olomouc, 5.8.2020

Se službami pana Šimoníka jsem byla velmi spokojená. Byt, který jsem si vybrala, mi obratem zarezervoval a veškerá další komunikace probíhala výborně. Na mé otázky reagoval obratem, veškeré moje požadavky plnil téměř okamžitě, při předávce bytu vše vysvětlil a poradil si i s neposlušným topidlem. Vše řeší s nadhledem a humorem sobě vlastním. Pan Šimoník je určitě kompetentní osobou v oboru, a pokud bych v budoucnu opět potřebovala služby v oblasti realit, obrátím se na něj.

Kateřina Kučerová - Pronájem bytu 3+1 Olomouc, 15.4.2020

Spolupráce s panem Šimoníkem byla výborná. Děkuji za ochotu, spolupráci a férové jednání. Mohu jen doporučit.

Květa Merunková - Pronájem bytu 2+kk - Olomouc, 9.4.2020

Spolupráce s panem Adamem Šimoníkem byla profesionální. Veškeré požadavky z naší strany promptně vyřídil a zabezpečil. Líbila se mi jeho snaha vyjít nám ve všem vstříc, nic nezakrývat, férově sdělovat potřebné skutečnosti a včas plnit slíbené závazky. Titul Realiťák roku 2019 je ve správných rukou. Držíme palce v poskytování těchto služeb a přejeme mnoho spokojených zákazníků.

Rastislav Lukovič - Koupě bytu 3+1 Olomouc, 3.4.2020

Prodej bytu 3+1 Jílová. spolupráce s panem Šimoníkem byla výborná. Velice milý a ochotny. Vše zařídil obratem. Určite doporučuji pro spolupráci při prodeji nemovitosti.

Michaela Novotná - Prodej bytu 3+1 Olomouc, 1.4.2020

Jsem velmi spokojený se spoluprací s VojtaReality. I když koupě neprobíhala úplně hladce, pan Šimoník se vždy snažil najít řešení a vyjít vstříc oběma stranám, jak kupujícím, tak prodávajícím. I po dokončení celého prodeje neměl problém pomoct s jednou drobností, která se vyskytla. Za celkový profesionální přístup mohu jen doporučit. Děkuji za spolupráci

Jan Konečný - Koupě bytu 3+1 Olomouc, 26.2.2020

Pan Adam Šimoník svým přístupem zcela změnil můj dosavadní pohled na realitní makléře. Vysoká míra profesionality, příjemné vystupování a ochota mě přesvědčily o tom, že je to člověk na správném místě. Mockrát Vám děkuji za Váš nadstandardní servis při prodeji původního a koupi nového bydlení. S klidným svědomím Vás mohu všem jen D O P O R U Č I T !

Alena Nováková - Prodej bytu 3+1 Olomouc, 23.2.2020

S panem Adamem Šimoníkem jsem byla velmi spokojená. Jeho přístup byl profesionální. Doporučuji všem co chtějí prodat nebo koupit nemovitost. Děkuji za příjemnou spolupráci

Stanislava Hanáková - Prodej bytu 3+1 Olomouc, 21.2.2020

Touto cestou by jsem chtěla poděkovat RK VojtaReality a to hlavně panu Adamu Šimoníkovi za zprostředkování prodeje bytu. Jeho vystupování, komunikace i zprostředkování prohlídek bylo vždy přesné a na vysoké úrovni. Díky panu Šimoníkovi jsem byt prodala i když nás bylo více majitelů. Veškeré kupní smlouvy byly zajištěny. Pan Šimoník je profesionál ve svém oboru a vřele ho doporučuji.

Dagmar Piskořová - Prodej bytu 3+1 Olomouc, 16.2.2020

Jsem naprosto spokojená se spoluprací s p. Šimoníkem. Nejen, že mi zprostředkoval prohlídku, komunikace byla skvělá a díky němu mám vysněnou masérnu. Ale dokonce mi nabídl i další nadstandardní služby, např. propojení se skvělým malířem. Vřele doporučuji spolupracovat s p. Šimoníkem!

Renata Sedláčková - Pronájem komerčních prostor Olomouc, 4.2.2020

Spolupráce s panem Šimoníkem při prodeji bytu byla přímo nadstandardní. Pan Šimoník byl skvěle připraven a jeho prohlídky byly opravdu ukázkové, zjistil si veškeré informace o nemovitosti, zajistil podklady, krásné fotky a jeho orientace na potenciální zákazníky byla přesná, komunikace výborná. Díky panu Šimoníkovi jsem byt prodala bez starostí a s vědomím, že se o prodej stará profesionál. Pan Šimoník je realitní makléř na svém místě. Již nyní jsem pana Šimoníka doporučila všem přátelům.

Tereza Dostálová - Prodej bytu 3+1 Olomouc, 4.11.2019

Byla jsem velmi spokojena se spolupráci p. Šimoníka. Teprve pod jeho vedením se našli vhodní nájemnici do meho bytu, což musím říct, že je v dnešní době nadlidský úkol sehnat slušné lidi! Komunikace, spolupráce, pečlivost a cit pro tuto práci, vše na jedničku! Mohu jen vřele doporučit.

Jana Lehká - Pronájem bytu 3+1 Olomouc, 18.8.2019

S prodejem nemovitosti pod vedením p. Šimoníka jsem byla velmi spokojená. Měl zájem o to, aby byl spokojený nejen prodávající, ale i kupující. Komunikace operativní. Po celou dobu prodeje jsem měla dojem, že jsem v těch správných rukách. Mohu jen doporučit. Díky.

Trachtulcová Eva - Prodej chaty - Dolany, 24.8.2020

S prací, pomocí a přístupem pana Adama Šimoníka jsem byla velmi spokojená. Byl velmi ochotný, spolehlivý a vše probíhalo bez problému.

Barbora Klukavá - Pronájem bytu - Olomouc, 23.8.2019

Realitní kancelář a především pana Šimoníka, který se staral o prodej naší nemovitosti mohu jen doporučit. Takto si představuji profesionály v oboru.

Jiří Vlach - Prodej RD Kunčina, 14.8.2019

Touto cestou bych se rád podělil o svou pozitivní zkušenost s p. Adamem Šimoníkem. Jeho přístup v rámci zprostředkování koupi bytu byl profesionální a zcela bez problému. Velké plus vidím v jeho flexibilitě v případě domluvených prohlídek i řešení dotazů a připomínek po telefonu/emailu. Mohu doporučit.

Ing. Zdeněk Vetešník - Koupě bytu 3+KK Olomouc, 12.6.2019

Velká spokojenost s makléřem Adamem Šimoníkem. Zprostředkovával mi prodej chaty a vše bylo podle mých představ. Je pohotový, ochotný a má dobré připomínky. Vřele doporučuji.

Eva Šrůtková - Prodej chaty - Lipina, 10.6.2019

Musím se podělit o svou pozitivní zkušenost s makléřem Adamem Šimoníkem. V pátek ve 4 hodiny jsme měli domluvenou schůzku ohledně pronájmu bytu který vlastním. V 6 hodin přišel první zájemce, byt se mu líbil. V pondělí se podepsala smlouva. Vše proběhlo hladce a bez zbytečných formalit. Vřele doporučuji.

Aleš Kozelský - Pronájem bytu 3+1 Olomouc, 3.5.2019

Adam is prompt, open-minded, resourceful and reliable. Great qualities in a real estate agent!

Alexander Adelaar - Pronájem bytu 2+kk Olomouc, 17.12.2019

Adam is a very friendly and helpful real estate agent. He always responded very quickly to any messages and was always willing to go out of his way if there were any issues. I would certainly recommend Adam if you're looking for a place to live in Olomouc

Jonathon Lee - Pronájem bytu 2+kk Olomouc, 9.6.2019

Při prodeji našeho bytu ze strany pana Šimoníka obrovská vstřícnost, výběr kupce dle našich potřeb, vše proběhlo hladce. Jako nadstandard bych vypíchl pomoc s hledáním nového bydlení formou poradenství a účasti u prohlídek 🙂 realitních makléřů je spousta, ale těch kvalitních a poctivých jen hrstka

Martin Marek - Prodej bytu 2+1 Olomouc, 1.11.2020

S panem Šimoníkem jsme měli možnost zrealizovat koupi bytu a můžeme ho doporučit všema deseti. Byl vždy ochotný cokoliv vysvětlit a zařídit. Rádi bychom mu tedy touto cestou poděkovali za profesionální přístup a ochotu.

Kristýna Vávrová - Koupě bytu 3+1 Šternberk, 30.8.2020

Rád bych touto cestou poděkoval panu Šimoníkovi za bleskové a nadstandardní zprostředkování pronájmu bytu v Olomouci. Na základě jeho profesionálního přístupu, komunikativnosti a použitým nadstandardním prezentačním nástrojům jako bylo vyhotovení půdorysu, použití virtuální technologie 3D-Scan a pořízení profesionální fotografií se mu během několika dnů povedlo najít nájemníka dle našich požadavků a představ. Je vidět, že titul Realiťák roku je ve správných rukou.

Petr Dudek - Pronájem bytu 2+kk Olomouc, 7.8.2020

Velmi dobrá spolupráce, vždy ochotný. Mohu jen doporučit. Byli jsme velmi spokojeni s jeho službami.

Zuzana Homolová - Prodej bytu 3+1 Šternberk, 22.9.2020

Profesionální, rychlé a bezproblémové služby při prodeji nemovitosti. Doporučuji

Josef Davydov - Prodej bytu 1+kk Olomouc, 3.6.2019

Profesionální přístup, výborná orientace na trhu nemovitostí a rychlé jednání. Doporučuji.

Robin Brož - Pronájem komerčních prostor Olomouc, 24.1.2019

Spolupráce s p. Šimoníkem byla v pořádku a vše proběhlo, jak mělo. Moc děkujeme za jeho čas a zkušenosti a budeme se těšit na případnou budoucí spolupráci.

Marek Krůta - Pronájem komerčních prostor - Olomouc, 9.7.2021

Přála jsem si rychlé a pro mě bezstarostné zprostředkování pronájmu a dostala jsem nejen to, ale i férové a přátelské jednání, čehož si velmi cením a vřele doporučuji spolupráci s panem Šimoníkem.

Tereza Šnáblová - Pronájem bytu 2+kk Olomouc, 30.7.2021

Chtěla bych velmi poděkovat za milý, lidský a profesionální přístup při prodeji nemovitosti. Opravdu jsme byly se sestrou spokojeny již od začátku. Pan Šimoník zařídil opravdu vše do posledního detailu a byt byl díky němu prodán velmi rychle a dobrým lidem. Moc děkujeme a vřele doporučujeme. Pokud někdo váháte vzít si realitního makléře, tak určitě už neváhejte a hned panu Šimoníkovi volejte 🙂

Pavlína Suková - Prodej bytu 3+1 Uničov, 17.8.2021

Pana Šimoníka můžu jedině doporučit. Komunikace s ním byla rychlá a vždy když jsme ji potřebovali. Zařídil nám krásný byt a choval se k nám přátelsky. Ještě jednou moc děkuji.

Vojtěch Marek - Pronájem bytu 2+1 Olomouc, 27.8.2021

Perfektní spolupráce s p. Šimoníkem . Rychlý , ochotný a vždy nám vyšel vstříc . Rozhodně doporučuji spolupráci právě s ním

Tomáš Halada - Pronájem bytu 1+kk Olomouc, 31.8.2021

Naprostá spokojenost se spoluprací s panem Šimoníkem. Profesionální přístup, vstřícnost a lze se na něj spolehnout . Můžeme vřele doporučit

Adametz Petr - Pronájem bytu 2+1 Olomouc, 31.8.2021

Tato realitní kancelář mi byla doporučena, po osobní zkušenosti mohu vřele doporučit spolupráci s panem Šimoníkem pro jeho naprosto profesionální přístup, milé vystupování a hlavně rychlé jednání

Marcela Mojová - Pronájem bytu 1+kk Olomouc, 31.8.2021

S panem Šimoníkem je radost spolupracovat. Prodej nemovitosti zprostředkoval ke spokojenosti obou stran, přesně takto si představuji ideální obchod

Štěpán Doležal, 13.9.2021

Emma Porubcová
Spoluprácu s pánom Šimoníkom hodnotím jedine pozitívne. Boli sme a aj stále sme nadmieru spokojní. Komunikácia s ním je rýchla, jasná a na úrovni. Prenajali sme si byt, s ktorým sme maximálne spokojný a určite by sme sa na neho obrátili aj v budúcnosti. Naozaj odporúčam všetkým, ktorí hľadajú nové bývanie a profesionalitu, ktorú pán Šimoník určite predstavuje.


Emma Porubcová - Pronájem bytu 2+kk Olomouc, 23.9.2021

Naprostá spokojenost, pan Šimoník je ochotný, vstřícný, velký profesionál, vždy perfektně připravený a rozumí svému oboru. Doporučujeme

Lenka Rosslerová - Prodej RD Přerov, 30.9.2021

Spolupráci s panem Šimoníkem můžu jednoznačně doporučit! Je zárukou profesionálního přístupu, rychlosti a kvality, za využití nejmodernějších nástrojů pro prezentaci nemovitostí. 100% spokojenost!!!

Renata Honzáková - Pronájem bytu 2+kk Přerov, 1.10.2021

Velká spokojenost!!!,spolupráce s panem Šimoníkem výborná - rychlost jednání, ochotný ,vstřícný, vše bylo dokonale připraveno - profesionální přístup. Doporučuji RK ,doporučuji p. Šimoníka

Aleš Lahner - Pronájem bytu 3+kk Olomouc, 1.10.2021

Spolupráci s panem Šimoníkem při hledání nájemníka si velmi chválím: - Má velmi dobré vystupování. - Je na něm vidět, že nad zakázkou přemýšlí a není pro něj jen dokola opakující se rutinou. - Má cit pro prezentaci bytu v inzerátu. Umí pořídit krásné snímky. - Průběžně informuje o průběhu celé akce. - Do dvou dnů od zveřejnění prezentace se zorganizovaly prohlídky a byl vybrán nový nájemce

Ondřej Vítek - Pronájem bytu 2+kk - Olomouc, 12.10.2021

Ráda bych touto cestou poděkovala panu Šimoníkovi za velice profesionální zprostředkování pronájmu naší nemovitosti.
Na základě jeho osobního přístupu a použití unikátních prezentačních technologií se mu podařilo během několika dnů najít pro náš byt nájemníky, kteří odpovídali našim představám a předchozí dohodě. Velice ráda jej v budoucnu doporučím, a ještě jednou děkuji za spolupráci.


Jaromíra Krameriová - Pronájem bytu 1+1 Olomouc, 19.10.2021

Prodej mojí nemovitosti proběhl rychle a bez výhrad, a také včetně kompletního servisu. Spolupráci s panem Šimoníkem mohu jen doporučit.

David Mišák - Prodej bytu 2+1 Uničov, 17.10.2021

Se společností VojtaReality, jsem byla nad míru spokojená. Společnost je opravdu známkou kvality, rychlosti a spolehlivosti. Služby u VojtaReality můžu jedině doporučit.

Gabriela Kopřivová - Pronájem ateliéru 2+kk Olomouc, 18.10.2021

Ráda bych tímto poděkovala panu Adamu Šimoníkovi za zprostředkování prodeje mojí "atypické" nemovitosti, kterou jsem se původně snažila neúspěšně prodat prostřednictvím jiné realitní kanceláře. Nemovitost jsem mu následně svěřila na základě osobního doporučení a referencí, které jsem našla na internetu. Vážím jeho individuálního přístupu k celému projektu. Jeho profesionalita, vědomosti a unikátní prezentační technologie ušetřili spoustu mého času, a to i přes jistá omezení, které přinesla probí...

Elena Janssens, 25.11.2021
Zobrazit celý text reference

Chci doporučit pana Šimoníka všem, kdo hledá profesionální, ale i lidský přistup realitního makléře. Ve všem mi vždy vyhověl a opravdu rychle jsme přes něj sehnali podnájem. Moc dekuju a pokud budeme potřebovat v budoucnu, rozhodně se mu zase ozvu.

Martina Lakyn, 29.11.2021

Profesionální jednání, výborná prezentace, serióznost, spolehlivost a nakonec možnost důvěry, osobního a čestného přístupu, který v této oblasti podnikání nebývá vždy pravidlem. Děkujeme p. Šimoníkovi - Manželé Kolářovi

Sylva Kolářová, 29.11.2021

Maximální spokojenost se službami p. Adama Šimoníka. Profesionální, odborné a vstřícné jednání

Petr Kresta, 30.11.2021

Pan Šimoník má velice profesionální přístup. Vždy byl k dispozici a snažil se aby všechno klapalo. Zprostředkování prodeje i nákupu proběhlo myslím ke spokojenosti všech. Určitě můžu jeho služby jenom doporučit.

Jan Milan - prodej bytu Praha - Koupě domu Olomouc, 7.12.2021

Můžu jen doporučit. Jestli chcete mít jistotu, že to vše dobře dopadne!

Darina Ocelková - Koupě zdravotního střediska - Ostrava, 19.12.2021

Děkuji za příjemné a vstřícné jednání. Prodej naší nemovitost proběhl ke spokojenosti všech zúčastněných. Můžu doporučit služby p. Adama Šimoníka.

Dora Segeťová - Prodej komerční budovy - Ostrava, 22.12.2021

Pan Šimoník je velmi profesionální, což může být mnoho lidí, ale zároveň přátelský a lidský, což už není pravidlem. Velmi si cením jeho chápavého, vstřícného a individuálního přístupu v naší situaci, která byla komplikovaná tím, že jsme potřebovali nejdříve bydlet v novém a teprve následně prodat stávající nemovitost. Se vším nám pomohl, komunikace s ním byla vždy empatická, ale zároveň opravdu velmi profesionální a konstruktivní. Pana Šimoníka můžu vřele doporučit. Ještě jednou děkuji za pomoc ...

Eva Milanová, 22.12.2021
Zobrazit celý text reference

Za mě je pan Šimoník třída mezi makléři. Měli jsme složitou situaci a vždycky nám poradil, pomohl, zařídil, opravdu to semnou neměl lehké. Nemovitost nám prodal pro nás v rekordním čase a ještě za vyšší cenu, než jsme měli dohodnuto. Jsem hrozně ráda, že jsem nemovitost svěřila právě jemu. Za mě prostě NEJLEPŠÍ PAN MAKLÉŘ a ještě jednou moc děkuji za všechno.

Iveta Nádvorníková, 29.12.2021

Pan Adam Šimoník nám pomohl najít ideální prostory v centru Olomouce pro naše kontaktní centrum. Vše proběhlo podle představ.

Petr Hansel, 4.1.2022

Ne jen že spolupráce s Adamem byla naprosto profesionální, lidská a jeho osobitý přístup dal všemu hladký průběh, tak mi pomohl splnit si sen a za to jsem mu opravdu vděčná. Jako realitní makléř naprostá jednička a jako člověk naprostý sympaťák. 11 z 10 a vřele doporučuji...

Lenka Srnová - Pronájem komerčních prostor v Olomouci, 16.1.2022

Pana Šimoníka nemohu nic než vřele doporučit. Vše nám pomohl zařídit rychle a s ničím nebyl problém. Komunikace probíhala výborně a s ochotou se přizpůsobil každé spontánně vzniklé situaci, kterou jsme následně vyřešili. Kromě pronájmu bytu nám pomohl i s dalšími záležitostmi, díky kontaktům, které má a doporučí. Děkujeme za vše.

Hana Štěpánová - Pronájem bytu 2+1 v Olomouci, 19.2.2022

Osobně mohu díky vlastní zkušenosti, pana Šimoníka vřele doporučit. Díky svým zkušenostem, kontaktům a profesionálnímu přístupu, mi mohl s řešením nestandardní situace. Skvělá komunikace, pravidelný report, osobní přístup a na konci spokojený klient. Spoluprací s ním jsem ušetřil nemalé finanční prostředky. Touto formou mu chci ještě jednou upřímně poděkovat.

Martin Šram, 5.1.2022

Vážím si velice svého času, proto jsem rád, že jsem mohl navázat spolupráci s makléřem, který svými dobře nastavenými procesy dokáže šetřit můj čas.
S Adamem Šimoníkem jsme řešili jsme společně pronájmy i prodeje.
Co se týče prodejů, jednalo se vždy o objekty v horším stavu k rekonstrukci. Pro makléře to není tak jednoduché, jako prodávat klasický byt ve větším městě, kde je vysoký převis poptávky nad nabídkou. Vše proběhlo k mé spokojenosti. Oceňuji především jeho vyjednávací schopnosti, kdy ...


Marek Sova, 4.3.2022
Zobrazit celý text reference

Rád bych touto cestou poděkoval a doporučil služby pana Šimoníka. Naprosto změnil mé představy a předsudky, které jsem ohledně realitních makléřů měl. Je to profesionál s perfektním přístupem a zcela zaslouženě hodnotím 5/5. 👍

Patrik Lukáš, 28.3.2022

Jednání a průběh realizace záměrů bez výhrad, přesně takto si za sebe představuji, aby mě člověk z oboru i s mými požadavky provedl celým procesem.
Děkuji a budu se těšit v budoucnu na další spolupráci.


Radomír Radil, 30.5.2022

Pokud hledáte zkušeného realitního makléře, jste na správné adrese. Profesionální jednání a vystupování, empatie, rychlost a v neposlední řadě časová flexibilita ve prospěch možností klienta jsou aspekty, kvůli kterým bych se na Pana Šimoníka bezpochyby obrátil i v budoucnu.

Petr Tesař, 27.5.2022

Velmi rádi bychom ocenili vysoce profesionální služby pana Šimoníka při koupi nemovitosti. Počínaje prohlídkou nemovitosti, přes zajištění celého procesu (včetně právních služeb), až po převod do vlastnictví odvedl pan Šimoník perfektní práci. Komunikace s ním byla vždy velmi jasná, byli jsme průběžně o všem informováni. Velmi oceňujeme jeho vstřícnost a ochotu. Po zkušenostech s procesem nabytí nemovitosti si nedokážeme představit, že bychom to zvládli bez využití služeb realitního makléře. Mo...

Kateřina Konečná, 13.6.2022
Zobrazit celý text reference

Profesionální přístup, vlídnost, vstřícnost. Můžu jedině doporučit

Radim Stenchlý, 25.6.2022

Se službami pana Adama Šimoníka jsem byla nadmíru spokojena pro jeho flexibilitu a rychlost, s jakou se prodeje mého bytu ujal. Na prohlídky zval jen vážné zájemce, kteří navíc byli schopni vyhovět mé potřebě koupit nemovitost ihned. Pan Šimoník se skvěle orientuje na trhu s nemovitostmi, odhadl, jak se budou vyvíjet ceny bytů, a tak dokázal ten můj prodat za vyšší nabídku, než byla ta původní. Každému, kdo potřebuje realitního makléře, bych jej vřele doporučila.

Martina Machová, 14.7.2022

Když potkáte člověka, kterého práce opravdu baví a vyzná se v ní, máte na půl vyhráno. Přidejte k tomu neuvěřitelný lidský přístup, časovou flexibilitu, snahu dotáhnout vše k dokonalosti a hlavně spokojenosti obou stran, pak se prodává jedna radost. S panem Šimoníkem jsme měli možnost řešit koupi a následný prodej a můžu jen vřele doporučit

Iveta Svobodová, 4.8.2022

Vše super, rychlé, bez problémů, profesionální, děkujeme a doporučujeme.

David Medfek, 22.8.2022

Vřele doporučuji. S panem Šimoníkem jsme byli ve všech směrech ohledně prodeje nemovitosti nadmíru spokojeni! Je to opravdu profesionál ve svém oboru.
Vše zařízeno, bez jakéhokoliv problému. Přeji mnoho dalších spokojených klientů.


Tomáš Daniš, 24.8.2022

Skvělý servis při koupi bytu, perfektní komunikace. Zajištění vymalování nového bytu ve skvělé kvalitě, za super cenu a v extra rychlém termínu. Top služby.

Michaela Dvořáková, 25.9.2022

Spokojenost, doporučuji všem.

Jana Pallyová, 28.8.2022

Na pana Šimoníka jsme se obrátili, když jsme hledali studentský byt k pronájmu na začátku září (po skoro měsíčním neúspěšném hledání). Vše šlo jak na běžícím páse a do méně jak dvou týdnu jsme bydleli! Skvělá, rychlá a férová komunikace. Děkujeme a doporučujeme.

Magdalena Žejdlová, 3.10.2022

Prodat byt bylo těžké rozhodnutí. Následovalo pak ale to nejlepší - spojit se s panem Šimoníkem. Od začátku až do konce, do předání bytu, jsme byli ve spojení. Pan Šimoník mi pomohl ve všech krocích prodeje. Zpracoval profesionální inzerát, radil v oblasti dokumentace, komunikoval s kupujícím, pomáhal. Pokud uvažujete nad prodejem, pronájmem ... pokud potřebujete pomoc v oblasti realit, rozhodně doporučuji pana Šimoníka - uděláte to nejlepší rozhodnutí.

Petra Pospíšilová, 8.11.2022

Spokojenost. Doporučuji a velmi oceňuji průběžnou informovanost o průběhu prodeje bytu.

Eva Trachtulcová, 23.11.2022

Moje rodina z Ukrajiny je panu Šimoníkovi velmi vděčná za jeho vysokou profesionalitu, diplomatický talent, snadnost a spolehlivost, stejně jako kompetence ve všech záležitostech souvisejících s nemovitostmi a příjemnost v komunikaci. Díky němu jsme koupili pěkný byt ve skvělé lokalitě a doufáme, že zde bude mnoho let klidného a tichého rodinného života. Z celého srdce doporučujeme spolupráci s panem Šimoníkem a jeho týmem, zejména pak s finančním analytikem panem Petrem Masným.

Yuliya Krasylenko, 27.11.2022

Spolupráce s panem Šimoníkem byla skvělá. Rychlá a příjemná domluva, ať už při prohlídce či při samotném předávání bytu. Vše proběhlo bez starostí a komplikací. Moc doporučujeme.“

Adéla Hrnčárková, 1.12.2022

Zprostředkování prodeje nemovitosti přes p. Adama Šimoníka bylo skvělým rozhodnutím. Služby na vysoké úrovni, profesionálně zpracované prezentace, cenový odhad, komunikace s kupujícími, vypracování všech smluv. Osobně, rychle, od začátku do konce nás prodejem provedl. A to i v době, kdy trh s nemovitostmi není zrovna v nejvyšších otáčkách.

David Novák, 13.12.2022

Skvělý profesionální přístup k práci. Prodej nemovitosti proběhl rychle a příjemně. Naprostá důvěra.

Jana Nováková, 14.12.2022

Pan Šimoník mi neváhal pomoci s komplikovaným prodejem nemovitosti. Svým proaktivním a zodpovědným přístupem se zasloužil o hladký průběh prodeje. Byl neustále k dispozici k zodpovězení jakéhokoli mého dotazu a vše řešil efektivně a bez odkladu. Jsem mu velmi vděčná a patří mu moje velké poděkování. Pokud budu v budoucnu potřebovat služby spolehlivého realitního makléře, obrátím se opět na p. Šimoníka.

Jiřina Kopečná, 7.3.2023

Při zprostředkování prodeje mého bytu, jsem byla maximálně spokojená s profesionálním přístupem pana Šimoníka, s jeho ochotou vše bezodkladně a srozumitelně vysvětlit, s jeho vstřícností a přátelským jednáním. Doporučuji bez výhrad každému, kdo zamýšlí prodávat či kupovat nemovitost.

Růžena Hovorková, 25.3.2023

Skvělá spolupráce s p. Šimoníkem. Ochota z jeho strany především a spolehlivost

Jiří Lipus, 2.4.2023

Rychlé a profesionální jednání, skvělá komunikace. Pana Šimoníka mohu vřele doporučit.

Karolína Macková, 3.5.2023

„Profesionální přístup, rychlé a příjemné jednání. Můžeme jedině doporučit. Těšíme se na budoucí spolupráci.“

OB Eparchie - Úřad, 30.5.2023

Profesionální přístup na úrovni. Je vidět, že pan Šimoník je odborník svého řemesla. Vždy k dispozici, vždy nápomocen. Vřele doporučuji!

Karel Buriánek, 30.5.2023

Chtěla bych vám poděkovat za skvělý prodej bytu. Váš přístup je velice profesionální .Měl jste s tím spoustu starostí . Doporučím vás známým, kteří budou tyto služby potřebovat. Jsem ráda, že jsme využili vaši realitní kancelář . Ještě jednou velké díky.

Jana Kalová, 27.6.2023

Pan Šimoník nám zprostředkoval pronájem bytu již podruhé a opět jsme byli s jeho službami nadstandardně spokojeni. V případě další spolupráce se na něj určitě obrátíme

Bělinová N., 29.6.2023

Musím z celého srdce poděkovat realitnímu makléři Adamu Šimonovi za profesionální práci a nejlepší přístup jaký jsem kdy zažila. Je vidět, že své v práci dává celé srdce. Jeho ochota nezná mezí ,takových makléřů kdyby bylo více. Za mě můžu říci že jsem poznala toho nejlepšího makléře , který si zaslouží velké uznání. Adame ještě jednou velice moc děkuji. A jsem ráda že jsem vás poznala, jste skvělý člověk. Přeji Vám co nejvíce úspěchů v pracovním i v osobním životě. Zasloužíte si to.

Radka Škrobánková, 28.6.2023

Vstřícné, rychlé jednání. Super komunikace

Hana Urbancová, 2.7.2023

Děkujeme panu Adamu Šimoníkovi za 100% profesionální přístup prodeje bytu. Pan Šimoník a jeho tým se o všechno perfektně postaral. Naprosto skvělá komunikace a vždy okamžitá zpětná vazba na jakýkoliv dotaz. V porovnání s jednou největší realitní kanceláří v ČR se kterou jsme prodávali a kupovali dva domy se to nedá srovnat. Adame k Vám by se měli jezdit učit, jak má vypadat profi přístup ke klientovi. A upřímně řeknu, nesahají Vám ani po kotníky. Všude Vás vřele doporučujeme a ještě jednou za vš...

Bedřiška Stříteská, 7.7.2023
Zobrazit celý text reference

Chtěla bych mnohokrát poděkovat za profesionální přístup Vaši realitní kanceláře. Díky Vaší profesionalitě a nasazení se nám podařilo prodat dům v daleko kratším čase, než jsme předpokládali. Rychlost prodeje byla neuvěřitelná. S Vašimi službami jsme byli nadmíru spokojeni. Neměli jsme s tím žádnou práci. Oceňuji způsob prezentace a ochotu kdykoli zodpovědět veškeré naše dotazy. Celý proces převodu proběhl bez problému a dle domluveného časového horizontu. Pan Šimoník byl vždy ochotný poradit, p...

Michaela Bachanová, 27.7.2023
Zobrazit celý text reference

Jsem velice spokojený s přístupem pana Šimoníka, který zajistil kompletní služby spojené s pronájmem nemovitosti. Počínaje profesionálně připraveným inzerátem vč. krásného 3D návrhu pro virtuální prohlídku, až po zajištění právního servisu. Tímto děkuji za spolupráci. Služby, bez výhrad, doporučuji

Martin Vebr, 28.7.2023

Pan Šimoník je naprostý profesionál, který své práci rozumí a ví co dělá. Skvělý přístup a starost o klienta, v mém případě i o protistranu (byl jsem prodávající a pan Šimoník zastupoval kupujícího). Spolupráce na nejvyšší úrovni. Mohu jen doporučit. Rychlé a efektivní řešení všech požadavků a dotazů. Moc děkujeme. Urbánkovi

Urbánkovi, 8.8.2023

Moc děkujeme panu Šimoníkovi , za naprosto precizní práci od začátku do konce s prodejem naší nemovitosti. Celá naše spolupráce probíhala úplně skvěle, o každém kroku jsme věděli a všechno šlapalo 🙂 musím za sebe i manžela říct ,že jsme se nesetkali s lepším přístupem realitní kanceláře ,jako doposud . Určitě doporučujeme všemi 10ti 🙂 a ještě jednou moc děkujeme . 😊

Vendula Šebestová, 7.8.2023

Maximální spokojenost, není co vytknout. Pan Šimoník je člověk na pravém místě. Můžeme jen doporučit

Soňa Ošťádalová, 25.8.2023

My experience with Adam Šimoník was absolutely exceptional. Not only did he help me find the perfect apartment, but his invaluable assistance with document translation made my transition into a new place seamless. Adam's unwavering attention to detail and dedication to customer service set him apart.
Throughout the process, Adam exhibited unwavering professionalism, patience, and an impressive knowledge of the real estate market. He made me feel like a top priority, addressing all my concerns p...


Owais Khademi, 29.8.2023
Zobrazit celý text reference

Pan Šimoník je jeden z mála makléřů, kterému jde hlavně o komfort budoucích nájemníků. Komunikace je naprosto bezproblémová, moc nám pomohl při samotném zařizování bytu. V jeho portfoliu naleznete mnohé potřebné služby od internetu v domácnosti až po pojištění. Celkově jsme maximálně spokojení a spolupráci s ním můžeme pouze doporučit.

Dominik Šmotek, 1.10.2023

Touto cestou bych chtěla poděkovat za zprostředkování prodeje mého bytu. Pan Šimoník je naprostý profesionál ve svém oboru. Odvedl dokonalou práci.

Irena Musilová, 12.10.2023

Velice si vážíme vysoké profesionality pana Šimoníka, nejen že se Vám postará o nemovitost a nemáte vůbec s ničím starosti, ale jeho lidský přístup a časová flexibilita je neuvěřitelná! Prodal nám dvě nemovitosti a ctím jeho heslo "každá nemovitost si najde svého kupce". Prodal moji srdeční záležitost úžasným lidem a já jsem velice ráda, když vidím jak jsou šťastní a rekonstruují 230 let starý domeček. Ještě jednou moc děkujeme. Kalabisovi

Martina Kalabisová, 31.10.2023

Pan Šimoník je profesionál na špičkové úrovni. Patří mu náš obrovský dík. Náš dům prodal ve velmi krátké době za daleko větší cenu, než za jakou se dům nabízel. Připravil nádhernou prezentaci, na prohlídku pozval zájemce, kteří byli schopni náš dům koupit okamžitě. Vždy měl perfektně připravené všechny dokumenty a kdykoliv byl ochoten odpovědět nám na všechny naše dotazy. Ceníme si jeho spolehlivosti, dochvilnosti, časové flexibility a ochoty. V neposlední řadě mu patří velké poděkování za pomoc...

Hana Ošťádalová, 13.11.2023
Zobrazit celý text reference

Touto cestou bychom chtěli panu Šimoníkovi poděkovat za rychlé a vstřícné jednání při zprostředkování pronájmu bytu. Komunikace s ním byla naprosto skvělá. Je to člověk na správném místě.

Filip Neumann, 1.11.2023

„Velmi rychlé zajištění týkající se pronájmu a všech potřebných podkladů, rovněž velmi profesionální přístup a bohatá nabídka dalších služeb (internet, pojištění atd.). Ještě jednou děkuji a doporučuji.“

Nicola Stella, 10.12.2023

Profesionální služby na vysoké úrovni, velice rychlé vyřízení mých požadavků na pronájem bytu. Pan Šimoník je spolehlivý, jeho realitní firmu mohu doporučit se 100% jistotou

Marcela Mojová, 11.12.2023

Služby pana Šimoníka mohu vřele doporučit - nejenom, že asistoval při koupi domu i na dálku během jeho zahraniční pracovní cesty, ale pomáhal a radil i mě jakožto kupující s mým předchozím prodejem nemovitosti, což určitě nemusel a za což jsem mu velice vděčná.

Tereza Duchová, 8.12.2023

Děkuji panu Šimoníkovi za perfektní spolupráci. Doporučuji

Jana Šmerdová, 4.3.2024

Spolupráci s panem Adamem Šimoníkem rozhodně doporučuji. Je to profesionál, který své práci opravdu rozumí a dělá ji se 100% nasazením. Při pronájmu bytu nám poradil nejen s úpravami, ale zajistil i vše potřebné od začátku až do konce a my neměli vůbec s ničím starosti. Velkým bonusem jsou jeho technické možnosti videoprohlídky, které ve svých prezentacích nabízí. Komunikace s ním byla vždy bezproblémová. Byl trpělivý, flexibilní a ochotný nám se vším pomoci. Oceňuji i jeho lidský přístup. Nesna...

Michaela Vítková, 20.2.2024
Zobrazit celý text reference

Chtěla bych poděkovat panu Šimoníkovi za jeho vysoce kvalitní služby. Pomohl mi nejen při koupi bytu, ale i při jeho úpravách a pronájmu. Cením si také jeho přímého jednání, vstřícnosti a lidského přístupu. Proto pana makléře mohu s klidným svědomím doporučit.

Dagmar Bodečková, 1.3.2024

Nejlepší realitní kancelář se kterou jsem se kdy setkal, prvotřídní a férové jednání, pravidelná informovanost a ochota, výstupy jak po stránce inzertní tak i grafické naprostá jednička. Služby pana Šimoníka hodnotím 10 hvězd/5, od něj by se měly realitní zástupci učit.

Roman Stejskal, 25.1.2024

Vstřícné jednání, rychlé vyřízení rezervační smlouvy, předání nemovitosti v předem dohodnutém čase, profesionální přístup. 1*

Jakub Palik, 14.3.2024

Profesionální a lidský přístup na úrovni, pan Šimoník je opravdu vstřícný. Už teď se těším na příští spolupráci.

Eduard Pekař, 28.2.2024

Profesionální přístup a znalosti, rychlé a vstřícné jednání, přizpůsobení se mým časovým možnostem. Děkuji.

Petr Štěpánek, 17.1.2024

Vážený pane Šimoníku,

jsem naprosto spokojen s Vaším profesionálním přístupem při pronájmu bytu v Olomouci. Děkuji za rychlý a perfektní servis. Vaše efektivita a ochota pomoci mi velmi pomohly. Doporučuji Vaše služby všem hledajícím spolehlivého realitního makléře.


Bedřich Říha, 11.4.2024

Certifikáty a školení

4.4.2024, RVI Výkupy - Kouzla a tajemství

27.2.2024, Staň se realitní hvězdou

13.12.2023, Celoroční vzdělávání v Realiťák roku KLUBU

16.11.2023, Realitní dovednosti 2023 - USA

19.7.2023, Odborný test - Realiťák roku 2023

1.6.2023, Rétorika pro makléře

29.5.2023, Stavby a jejich technický stav v realitní praxi

16.5.2023, Realitní Roadshow - právo, daně a financepro realitní makléře

4.2.2023, Realiťák roku 2022 - certifikace TOP 30

4.2.2023, Realiťák roku 2022 - certifikace celkové pořadí

17.11.2022, Realitní dovednosti USA

16.9.2022, Obchodování se zatíženými nemovitostmi

13.6.2022, Realitní development

7.6.2022, Odborný test - Realiťák roku 2022

13.4.2022, Absolvent konference Realitní Svět

24.3.2022, Manažer realitní kanceláře

24.1.2022, Realiťák roku 2022 - 1. místo Olomoucký kraj

24.1.2022, Realiťák roku 2021 - 1. Místo v ČR

29.12.2021, Reliťák roku - velký odborný test 2021

4.9.2021, Certifikace - Absolvent vědomostních testů - Realiťák roku 2021

18.8.2021, Master of Bargain Arts - Vyjednávání pro realitní makléře

5.8.2021, Realitní akademie - Prodejní techniky v realitní praxi

29.6.2021, Aktuální situace na trhu s nemovitostmi v roce 2021

24.6.2021, Určování ceny obvyklé

16.1.2021, Realiťák roku 2020 - 2. Místo v ČR

16.1.2021, Realiťák roku 2020 - 1. místo Olomoucký kraj

13.7.2020, Osvědčení o získání profesní kvalifikace