Realitní makléřAlena Hefková

BONA ELECTA s.r.o.
Umístění v roce 2023 3. v okrese Nový Jičín
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 145. místo celkově 16. místo v Moravskoslezský kraj 3. místo v Nový Jičín

Informace

Makléř
Alena Hefková
Telefon
+420734836618
Soutěžní oblast
Nový Jičín (kraj Moravskoslezský)
Jako makléř působím od roku
2014
Specializace
prodej, pronájem, dražby

Reference

Chtěla bych touto cestou poděkovat paní A.Hefkové a panu Vl.Štrbavému za profesionální práci při prodeji nemovitosti. Ochotně se vždy přizpůsobili mým časovým možnostem. Jejich vstřícnost a příjemné chování bylo příkladné, což v dnešní době není samozřejmostí. S jejich přístupem jsem byla velmi spokojená a pokud hledáte tento druh služeb, mohu všem vřele doporučit.

Kudělková Eva, 30.4.2023

Profesionálové každým coulem. S paní Hefkovou výborné jednání, smlouvy vždy připraveny. Jsou ochotni se časově přizpůsobit, ochotně člověku poradí.
Doporučuji.


march s, 8.8.2022

Vysoce profesionální a skvělé jednání,obzvlášť s p.Vl.Štrbavým a také p.A.Hefkovou po opakované spolupráci a moc jim za to děkuji.Mohu jen vřele doporučit.

Vera Hanzelková, 18.7.2020

Paní Hefková je člověk na svém místě. Profesionální a příjemné jednání, skvělá domluva. Vše na jedničku. Spokojenost a doporučuji.

Jan Šumšala, 7.1.2021

S realitní společností jsme prodávali rodinný dům. Měli jsme specifické problémy, se kterými se jmenovitě paní Hefková vždy naprosto poprala a vyřešila ke spokojenosti všech zúčastněných. Bez vstřícnosti a snahy by to nešlo, a tady to šlo🙏 dále jsme v rodině řešili koupi nemovitosti, kdy naopak zainteresovaná realitka nebyla schopná dlouhou dobu nastavit podmínky tak, aby vše bylo právně v pořádku. Obrátili jsme se opět na paní Hefkovou, která nám ochotně zkonzultovala kroky, které máme udělat, ...

Kristýna Palová, 22.9.2023
Zobrazit celý text reference

Děkujeme paní Hefkové a panu Štrbavému za velmi profesionální a ochotný přístup při realizaci prodeje rodinného domu. Děkujeme, že dokázali poradit a zvládli vyřešit i nečekané problémy. Bez nich by jsme to nezvládli. Vřele doporučujeme.
Horákovi


Horákovi, 18.1.2024

Mohu jednoznačně doporučit! Kdysi jsme s manželkou kupovali přes tuto realitní kancelář byt a paní Hefková nám všechno dobře vysvětlila a celý obchod proběhl v pořádku.

Stanislav Slovák, 28.8.2023