Realitní makléřAndrea Kohoutová

Keller Williams Tábor
„ROZUMÍME REALITÁM I VÁM“
Umístění v roce 2023 4. v okrese Tábor
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 168. místo celkově 9. místo v Jihočeský kraj 2. místo v Tábor

O mně

Reality jsou mou vášní od roku 2012. Specializuji se na jižní Čechy zejména Tábor a České Budějovice. Každý den pomáhám svými zkušenostmi klientům šetřit čas, peníze a chránit jejich celoživotní majetek. Mým cílem je Vaše spokojenost. KDYŽ DVA DĚLAJÍ TOTÉŽ, NENÍ TO TOTÉŽ. Od roku 2014 spolupracuji v týmu s mým manželem Daliborem. Díky této spolupráci jsme schopni lépe uspokojit zvyšující se nároky našich klientů. Jsem specialistou na prodej rezidenčních nemovitostí a nemovitosti v insolvenci či s exekucemi. NADSTANDARDNÍ SLUŽBY PRO KAŽDÉHO - 3D půdorysy , videoprohlídky , profesionální fotograf, Home Staging, propagace na sociálních sítích zejména Facebook a Youtube. Vše s jasným cílem PRODAT VAŠI NEMOVITOST ZA NEJVYŠŠÍ CENU. Za každým prodejem nemovitosti se skrývá lidský příběh. A to je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Stačí zavolat a o vše ostatní se postaráme my. Vaše realitní makléřka Andrea a můj realitní tým

Informace

Makléř
Ing. Andrea Kohoutová
Telefon
+420723504504
Soutěžní oblast
Tábor (kraj Jihočeský)
Působnost
Tábor (kraj Jihočeský)
Jako makléř působím od roku
2012
Jazykové dovednosti
angličtina
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, chaty / chalupy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru
Webové stránky

Reference

Prodej byt Puklicova Č. Budějovice
Vůbec poprvé jsem využil služby realitní makléřky, takže jsem se orientoval právě podle recenzí, které mě dovedly ke kanceláři RK Stejskal a paní Kohoutové. Rozhodl jsem se proto také přispět recenzí. Profesionalita a lidský přístup paní Kohoutové je na nejvyšší úrovni. A já hlavně oceňuji lidský přístup, který paní Kohoutová má. Nemovitost byla prodána doslova během pár dnů, což jsem osobně vůbec nečekal. Už přidám jenom poslední větu - pokud bych v budoucnu ...


Petr Poláček, 21.1.2021
Zobrazit celý text reference

Prodej byt Líšno
Paní Ing. Andrea Kohoutová je opravdu veliký profesionál, už při první schůzce jsme věděli, že pro prodej bytu jsme nemohli vybrat lépe.
Inzerce, schůzky a následně dokumenty, o nic jsme se nemuseli starat, vše bylo vyřízeno velice rychle.
Moc děkujeme za milý, lidský přístup, knížka Krtka je naše nejoblíbenější před spaním :-)
Mít více nemovitostí, jdeme jen za Vámi.
Přejeme Vám ať se Vám moc daří,
protože správných lidí na správném místě je málo.


Veronika Behulová, 26.2.2021

Prodej byt Sezimovo Ústí
Velmi každému doporučuji makléřku paní Kohoutovou. Její jednání bylo velmi profesionální, vše okolo prodeje našeho bytu probíhalo velmi rychle a pro nás bezstarostně. Perfektní a milý přístup k nám, jako klientům byl příkladný.🙂


Zdeněk Zeman, 26.11.2020

Prodej byt Krakovská Tábor
Paní Kohoutová je opravdový profík. Kvalitně odvedená práce, s vysokým nasazením i lidským přístupem. Oceňuji vřelý, milý a pečlivý přístup. Určitě doporučuji!


Carmen Voborská, 26.1.2021

Prodej chata Planá nad Lužnicí
Děkuji paní inženýrce za profesionální přístup při prodeji naší chaty v Plané nad Lužnicí. Prodej nebyl jednoduchý, zájemců velký počet a ona si se vším velmi bravurně poradila v náš prospěch. Společně jsme vybrali nejvhodnějšího zájemce a dokonce se jí podařilo vyjednat vyšší cenu, než jsme s manželkou původně požadovali. Byli jsme nadmíru spokojeni a její služby můžeme vřele doporučit.


Pavel Albert, 26.10.2020

Prodej mezonetový byt Tábor
S paní Kohoutovou je prodej bytu taková pohoda. Pokud si vážíte svého času a peněz, tak se s důvěrou svěřte do jejích rukou. Společně s jejím manželem se postarali od A do Z o realizaci prodeje mého bytu k mé plné spokojenosti. Jsou to profesionálové na trhu realit, které mohu vřele doporučit.


Lukáš Vašíček, 26.9.2020

Prodej byt Havanská Tábor
Určitě doporučujeme realitní makléřský tandem Andrea Kohoutová Makléřka a Dalibor Kohout. Spolupráce probíhala k naprosté spokojenosti, během prodeje bytu nám velmi poradili a pomohli, obdrželi jsme hodně rad a vyšli nám ve všem vstříc. Díky nim jsme získali tip na krásné bydlení, do kterého se už moc těšíme. Jsme vděční, že jsme se rozhodli zvolit Kohoutovi při cestě k novému bydlení.


Dana Krejčí, 26.8.2020

Prodej byt Planá nad Lužnicí
Oceňuji skutečně vstřícný přístup podepřený praxí ve světě realit. Paní Andrea je schopna poskytnout radu či pomoc a díky tomu nedochází ke zbytečným prodlevám. V našem případě vše proběhlo podle předem stanoveného časového harmonogramu a našich představ.


Mirek Korytar, 26.8.2020

Prodej RD Chotoviny
Milá paní Kouhotová,

Tímto příspěvkem zde společně s manželkou děkujeme za váš Vysoce profesionální přístup během celého procesu prodeje obou nemovitostí.
Spolehlivost, pracovitost, ochota, loajalita, tah na branku!
*****Především vyzdvihuji služby přesahující nad rámec povinností daných smlouvou*****.
Během prodeje domu jsem nepocítil nejmenší pochybnost, že jsem ve správných rukou. Souběžně jsme se jako rodina už před časem rozhodli pro paní Kohoutovou,pro makléřku,k...


Manželé Francovi, 26.9.2020
Zobrazit celý text reference

Prodej byt Chýnov
Velice doporučuji paní Andreu Kohoutovou z realitky Stejskal. Nejenže mi prodala moji nemovitost během týdne,ale obratem mi zajistila koupi bytu,který se mi moc líbil a jsem v něm spokojená. Je to zlatíčko,hodně jsem se s ní nasmála.Je profesionálka a zároveň oplývá velkým smyslem pro humor. Svých klientů si hodně váží ,to je poznat. Klidně se jí svěřte do ruček,dobře poradí a pomůže.


Olga Šimíková, 26.8.2020

Prodej RD Náchod Tábor
Moc ráda paní Kohoutovou doporučuji! Příjemná a upřímná komunikace a hlavně vždycky si udělá na vás čas. Opravdu profesionální makléřka!


Jitka Ceccotti, 1.9.2021

Prodej byt 2+1 Náchodská Tábor
Doporučuji realitní služby manželů Kohoutových. Byl jsme při koupi nemovitosti a následném pronájmu nadmíru spokojen. V případě potřeby opět využiji těchto profesionálních služeb s lidským přístupem.


Filip Ryjáček, 1.3.2021

Prodej byt Čsl legií Č.Budějovice
Paní Ing. Andreu Kohoutovou doporučuji ´, jako naprostou profesionálku a lidsky velmi příjemnou makléřku RK. Prodávala jsem nemovitost se složitější agendou kvůli nezletilosti prodávajícího. Bylo zapotřebí doložit množství dokumentů pro opatrovnický soud a přizpůsobit prodej této zdlouhavé operaci. Toto vše paní Kohoutová dokázala perfektně připravit a zajistit k naprosté spokojenosti a hlavně úspěšnému prodeji. Prezentace nemovitosti, virtuální prohlídka i slu...


Kamila Lacinová, 1.1.2021
Zobrazit celý text reference

Prodej chata Na Černé Planá nad Lužnicí
Byl jsem velmi spokojen s profesionálním přístupem při prodeji naší nemovitosti. Přestože vše probíhalo v době covidové, oceňuji rychlost, přesnost a lidský přístup.


Vladimír Jáchym, 1.2.2021

Prodej byt 3+1 Dukelská Sezimovo Ústí
Přes paní Kohoutovou jsme kupovali s přítelkyní byt v Sezimově Ústí a od první schůzky jsme byli rádi, že jsme narazili právě na ní. Paní Kohoutová je velice příjemná a profesionální makléřka a sám, jako obchodník, ji velmi oceňuji. Co se týče pomoci, poradenství a vyřízení všech náležitostí s koupí bytu spojených, zde rovněž musím paní Kohoutové poděkovat a hodnotit ji nejlépe, jak to jen jde. Rozhodně doporučuji.


Lukáš Kloc, 1.10.2020

Prodej RD Protivín
S prací paní realitní makléřky ing. Andrey Kohoutové jsme byli velmi spokojeni, doporučujeme realitní kancelář RK Stejskal.cz-Tábor i dalším zájemcům o profesionální přístup a služby na vysoké úrovni. ing. Bečvář, Písek


Jan Bečvář, 1.1.2021

prodej bytu 2+1 Údolní Tábor
Paní Ing Kohoutovou mohu s čistým svědomím vřele doporučit....spolupracovali jsme s ní při koupi bytu, je to 100% profesionálka, celý prodej probíhal tak jak bylo domluveno, bez jediného problému.
Pokud budeme v budoucnu potřebovat služby realitního makléře tak se na ní a její služby určitě obrátíme


Veronika Šedivá, 1.7.2021

prodej byt 3+1 Tábor Sezimova
Paní Andrea Kohoutová je vzorem pro všechny makléři, kteří se v realitním trhu pohybují. Pro nas udělalá maximum i nad rámec běžných záležitostí.
Vřele doporučujeme.


Anatolii Naumenko, 6.5.2021

Prodej pozemek Čelkovice Tábor
Ing. Andrea Kohoutová mi prodávala pozemek. Mohu její služby vřele doporučit, protože vše proběhlo naprosto hladce. Jedná se o skutečnou profesionálku v oblasti realit.


Michal Hojdar, 6.4.2020

Prodej RD Pelhřimov
S prací realitní kanceláře jsme nad míru spokojeni, obzvlášť s prací paní Ing. Kohoutové. Její přístup je velmi profesionální, se vším ráda pomůže a v každé situaci je velice milá a usměvavá. Příjemným bonusem při koupi je virtuální prohlídka, která Vám umožní se do nemovitosti vrátit kdykoliv potřebujete. Tímto bych chtěla paní Ing. Kohoutové poděkovat za vstřícný a rychlý přístup.


Helena Pokojová, 6.10.2020

Prodej chata Planá nad Lužnicí
Mohu jen doporučit.Vše proběhlo na profesionálni urovni.Za mne 100% spokojenost.


Pavel Prokop, 6.4.2021

Prodej bytu 3+1 Staroměstská Č. Budějovice
Paní Kohoutové a jejímu týmu bychom chtěli poděkovat za vysoce profesionální přístup při prodeji našeho bytu v Českých Budějovicích. Velice nás překvapila tvorba inzerce a prezentace prodeje bytu, osobitý přístup a hlavně vždy rychlý a přesný odhad situace při jednání s kupujícími.Určitě doporučuji.


Jitka Augustýnová, 6.10.2020

prodej chalupa Pořín
Paní ing.Kohoutová je profesionál a člověk na svém místě. Přesně ví, co dělá. Mohu ji všem ostatním vřele doporučit. A děkuji za lidský přístup.


Jana Gutheisová, 6.11.2020

Prodej byt 3+1 Moskevská Tábor
Už první kontakt s paní Kohoutovou byl velmi příjemný a z její strany velmi profesiónalní. Domluvili jsem se velmi rychle na první schůzce, kde jsme si nastavili podmínky naší spolupráce, kde hlavní prioritou byla vzájemná důvěra a férovost. Další kroky už šly rychle po sobě, konzultace o tom co by bylo pro nás nejlepší, příprava bytu k prodeji, nastavení ceny podle vývoje trhu, domluvení se na termínech prohlídek, vlastní prohlídky, konzultace komu pak naší nemov...


Pavel Lehner, 6.11.2020
Zobrazit celý text reference

Prodej statek Sviny u Veselí nad Lužnicí
Naprosto lidské jednání, obětavost, trpělivost. Na focení si paní Andrea přinesla i vlastní dekorace a kvalita fotoaparátu se širokoúhlým záběrem vykonala svou práci. Paní makléřka nám zároveň radila i při koupi nového obydlí, i když by jí to mohlo být fuk. S jejím manželem nám pomohli dotáhnout do konce i takové kostlivce jako nezaměřenou část prodávané nemovitosti, o které jsme nevěděli, dodatečnou kolaudaci apod.... Vše časově klaplo a dobře dopadlo. ...


Iva Šustková, 6.8.2020
Zobrazit celý text reference

prodej chalupa Hrejkovice
Asi po půlročním hledání vysněné chaloupky dobře dostupné z Prahy, jsme s přítelem narazili na inzerát paní Kohoutové. A dobře jsme udělali. Od prvního kontaktu a až do zapsání nás coby nových majitelů do Katastru nemovitostí utekly pouhé 2 měsíce a jeden den a to je opravdu bleskurychlé. Během toho času jsme dostali vždy všechny informace a bylo nám vycházeno vstříc k naprosté spokojenosti a domnívám se, že kdybychom potřebovali poradit (například s kontakty na řemesl...


Jarmila Charfreitagová, 6.7.2020
Zobrazit celý text reference

prodej pozemek Jeníčkova Lhota a prodej byt Hanojská Tábor
Měli jsme zkušenost již dvakrát a vždy jsme byli spokojeni jak s rychlostí, tak s milým přístupem. Tento manželský pár za vás vše vyřídí, dobře vysvětlí a pokud si s něčím nevíte rady, rádi vám ve všem poradí a pokud je v jejich silách pomůžou jak nejlépe to umí. Hned po prvním setkání víte, že mluvíte s profíkem ve své profesi. Ale zároveň v nich vidíte lidskost a pochopení. Za nás doporučujeme na sto procent. Jste jedničky


Nikola Žáková, 6.5.2020

prodej chalupa Malý Ježov
Vřele realitní služby paní inženýrky Kohoutové a jejího manžela doporučuji. Pomáhali mým rodičům s prodejem chalupy. Vše zařídili, krásně odprezentovali na webu, Facebooku, na YouTube atd. Profi foto, video a 3D prezentace jsou dechberoucí. Vyřídili převod energií, daň z nabytí a nám připomněli zrušení daně z nemovitosti. Prostě servis od A do Z. Doporučuji všem, kteří chtějí profesionální a přesto lidský přístup


Tereza Růžičková, 6.4.2020

Rychlé a naprosto profesionální jednání. Stoprocentní spokojenost. Vřele doporučuji. Pokud budeme potřebovat, určitě znovu s důvěrou p. Kohoutovou oslovíme.

Anna Vangelová, 6.7.2020

Prodej byt Havanská 4+1 Tábor
Asi před rokem jsme rozhodli koupit byt nebo barácek. Nějakou dobu jsme projížděli inzerce a pokaždé se vraceli k bytu, který inzerovala paní Kohoutova. Nakonec jsme se rozhodli, ze do toho půjdem a byt koupíme. Jelikož jsme vše řešili na dálku, tak nám paní Kohoutova velmi pomohla a nakonec se vse stihlo v termínech.
Kdykoliv jsme něco potřebovali, byla tu pro nas a nejen při koupi, ale i po ní. A Timto bychom ji rádi poděkovali a az se jednou rozhodnem stěhovat ...


Tomáš Picek, 6.2.2020
Zobrazit celý text reference

prodej byt Chýnov a prodej byt Průmyslová Planá nad Lužnicí
Velice doporučuji paní Andreu Kohoutovou z realitky Stejskal. Nejenže mi prodala moji nemovitost během týdne,ale obratem mi zajistila koupi bytu,který se mi moc líbil a jsem v něm spokojená. Je to zlatíčko,hodně jsem se s ní nasmála.Je profesionálka a zároveň oplývá velkým smyslem pro humor. Svých klientů si hodně váží ,to je poznat. Klidně se jí svěřte do ruček, dobře poradí a pomůže.


Olga Šimíková, 6.1.2020

prodej byt Hanojská Tábor a prodej byt Havanská Tábor
Chtěli bysme moc poděkovat a doporučit manželé Kohoutovi, kteří nám pomohli prodat nás byt a koupit nový krásnější větší. S jakýmkoliv dotazem, otázkou čímkoliv i soukromým životem nebyl problém se domluvit, jejich přístup je vidět, že dělají s radostí, ochotou,spolehlivosti a při tom se mají rádi.Preji Vám, ať se daří dál tak jako doteď. A brzy u nás na kolaudaci u dobrého vína v novém.


Alena Rácová, 6.1.2020

Certifikáty a školení

29.9.2021, Odborné testy Realiťák roku

5.9.2019, Právo a nemovitosti v realitní praxi

21.6.2018, Certifikace normy ISO od České společnosti pro jakost

26.8.2017, Prodej nemovitostí v exekuci a insolvenci

30.3.2017, Manažer realitní kanceláře

2.3.2017, Certifikace znalostí realitního makléře

8.2.2017, Obchod s nemovitostmi v exekuci a oddlužování

24.2.2015, Jak z telefonátu vytěžit maximum

5.2.2015, Prodej nemovitostí v insolvenci

18.9.2012, Oceňování nemovitostí

8.4.2012, Realitní profesionál