Realitní makléřAnnelie Herz

CENTURY 21 Realitas Central
„Vaše spokojenost je mou životní prioritou.“
Umístění v roce 2023 1. v okrese Praha 2 9. v Hlavní město Praha 59. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 77. místo celkově 8. místo v Hlavní město Praha 1. místo v Praha 2

O mně

Když se procházím prázdnými byty a rodinnými domky, představuji si ten nový život, který v nich vznikne. Vidím potenciál v každé nemovitosti a marketingové možnosti. Baví mě všestrannost mé práce a to, že každý projekt je naprosto jiný a potřebuje individuální přístup. Nudit se prostě nejde. Narodila a vyrůstala jsem v Německu. Doma jsem v Praze, kde se mi před šesti lety narodilo moje úžasňátko. Vystudovala jsem gastronomický marketing a management. I když mým životem jsou nyní reality, vztah k dobrému jídlu a pití mám nezměněný. Vědomosti z oblasti Marketingu mě pomáhají najít tu nejlepší marketingovou strategii pro Vaší nemovitost. Díky managementu mi jde řízení průběhu prodeje lehce od ruky. Zabývám se poradenstvím v oblasti realit, oceňováním nemovitostí a prodejem a pronájmem bytů, rodinných domů a rekreačních objektů. Ráda Vás provedu prodejem nemovitosti tak, aby jste se po celou dobu cítili bezpečně. O všech krocích budete informováni. RYCHLE, BEZPEČNĚ A EFEKTIVNĚ!

Informace

Makléř
Bc. Annelie Herz
Telefon
+420799543787
Soutěžní oblast
Praha 2
Jazykové dovednosti
angličtina, čeština, němčina
Specializace
prodej, pronájem, výměny, byty, rodinné domy
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Chtěl bych touto formou vyjádřit svou velkou spokojenost se službami realitní makléřky paní Annelie Herz. Pronajímali jsme byt po našich rodičích, který jsme za celý kompletně zrekonstruovali. Obávali jsme se aby nám nájemnici zrekonstruovaný byt neponičili. Paní Annelie velmi profesionálně vše zařídila. Nafotila velmi vkusně byt a zařídila inzerci. Vyhledala a vytřídila vhodné kandidáty. Zařídila veškerou administrativu i smlouvy, také se postarala o veškerou komunikaci s klientem. S nájemníky ...

Pavel Melika, 10.3.2023
Zobrazit celý text reference

To get straight to the point: I can warmly recommend Annelie Herz’s services.
As the executor of an estate, I had to sell a large apartment in Prague Vinohrady, as a foreigner and not very fluent in Czech.
Mrs Herz took on the job as a broker, she created a small but fine commercial, starring the apartment, with Ms. Herz as a talented supporting actress, who very cleverly emphasised the advantages of the property.
Within a month, several interested parties got in touch, and Mrs Hart took care...


Eva Venegoni Berkovský, 1.3.2023
Zobrazit celý text reference

Chtěli bychom poděkovat paní Annelie Herz z realitní společnosti CENTURY 21 .
Je makléřkou, která evidentně svoji práci miluje. Přístup a organizace kolem prodeje našeho domu byla úžasná. Počínaje přetvořením vnitřního prostoru domu designovými prvky, které posunuly dům do úplně jiné dimenze. Po té profesionální nafocení celé nemovitosti, a aby toho nebylo ještě málo, tak dokázala vyrobit videoklip, který vás provede celým domem i zahradou. A to vše s doprovodným slovem k dané nemovitosti. Fotk...


Milan a Marie Míkovi, 16.2.2023
Zobrazit celý text reference

Super práce, precizní, zodpovědná, spolehlivá, prostě profík ! doporučuji 👍👍👍

Michaela Flenerová, 1.8.2022

Tak o takovéhle realitní službě jsem si opravdu donedávna jen nechávala zdát (a že mám zkušeností s makléři hromadu, jak dobrých, tak špatných). Annelie je žena malého vzrůstu a velkého srdce a zápalu pro věc. Co slíbí, to udělá, a to bez odkladu, v řádu několika minut či hodin. Je přímá a zároveň příjemná, výkonná a zároveň neznervozňující. Poptala jsem ji proto, aby pronajala náš byt; u části prohlídek jsem byla, takže jsem měla možnost vidět, jak pracuje s klienty z druhé strany. Nejvíc na ni...

Michaela Vlasáková Charypary, 14.10.2021
Zobrazit celý text reference

S nadšením doporučuji. Paní Annelie má profesionální a přátelské vystupování, hlavně velice ochotný přístup. Do své práce vkládá nadšení a preciznost. Povedlo se v krátkém časovém horizontu, telefonicky/online vyřešit všechny mé dotazy a potřebné záležitosti ohledně bydlení. Jsem spokojen. Díky

Ondřej Macháček, 24.8.2022

Profesionální a zároveň přátelský přístup Annelie velice ulehčil všechny záležitosti ohledně bydlení. Můžu jedině doporučit 👍

Lukáš Mrnka, 16.1.2021

S paní Annelie se nám skvěle komunikovalo, byla ochotná a profesionální, zodpověděla všechny naše dotazy a celkově nám zprostředkovala moc příjemnou prohlídku krásného bytu. Doporučuji.

Natálie Zdražilová, 8.10.2021

Opakovaný pronájem bytu , opět na jedničku s hvězdičkou ! Děkuji moc!

Michaela Bastien, 19.9.2023

Mimořádně profesionální, flexibilní, bezproblémová a naprosto spolehlivá spolupráce - moc díky.

Michal Vrablík, 22.9.2023

Děkuji za spolupráci, profesní a vstřícné jednání Reality Herz. Byla jsem spokojená. V případě potřeby se v budoucnu opět obratim na paní Annelie P. Herz.

Alena Vacová, 28.10.2023

Skvělá zkušenost. Absolutní důvěra. Rychlé jednání. Doporučuji!

Helena Poněšická, 24.9.2023

Opakovaný pronájem bytu , opět na jedničku s hvězdičkou ! Děkuji moc !

Michaela Bastien, 19.9.2023

Profesionálni prístup a kvalitní služby... děkuji mockrát

Michael Švec, 31.1.2024

Spolupráci s p. Annelie Herz mohu jen doporučit. Její profesionalita spojená s vstřícným osobním přístupem nás provázela celým prodejem nemovitosti. Cením si jejích rad a pomoci 24/7. Ještě jednou moc děkuji a přeji jen to dobré! :-)

Kamila Heřmánková, 16.1.2024

Děkujeme za pomoc a zprostředkování nákupu naší nemovitosti…

Zuzana Bulíčková, 21.2.2024

Skvělé služby, osobní přístup, možnost domluvit se na všem. Po mnoha letech zkušeností s realitními makléři jsem změnila názor na "vynikající". Dokud si mě paní Herz "nechá", nemám důvod se obracet na nikoho jiného. :) Děkuji za spolupráci.

Pavlína Košťálová, 29.2.2024

Skvělá spolupráce, rychlé a profesionální jednání. Annelie je velmi přátelská a byla radost s ní jednat. Její služby s prodejem/koupí nemovitosti, jen doporučuji.

Jana Bílá, 6.3.2024

Skvělý přístup, p. Annelie Herz je velmi profesionální. Pomohla nám k získání vysněného bytu, za co jsme ji moc vděční. Mohu jen doporučit!

Ester Meissnerová, 8.3.2024

Se službami paní Herz jsem velice spokojený. Prodala mi již 3 nemovitosti.
Vždy se cena oproti nabízené zvýšila. U posledního prodeje dokonce o 800.000,-Kč.
Paní Herz jako realitní makléřku doporučuji.

Děkuji
Ing. Altaie


Ing. Ahmad Altaie, 12.3.2024

Certifikáty a školení

2.2.2024, Výherce okresu za rok 2023

17.11.2023, Realitní dovednosti 2023

12.10.2023, 2. místo makléř senior Century21

10.10.2023, Realitní roadshow - Jak se stát nejlepším makléřem

18.9.2023, Splnění online odborného testu Realiťák roku

14.5.2023, Školení - Realiťák roku jaro fest 2023

25.10.2022, Realitní roadshow - Jak se stát nejlepším makléřem

14.2.2022, Odborné školení na téma vlastní marketing a time management

19.8.2021, Školení ohledně BOZP

8.8.2021, Školení ohledně AML - zákonu