Realitní makléřAntonín Fidler

Bidli
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 55. místo celkově 7. místo v Olomoucký kraj 3. místo v Olomouc

O mně

Na realitním trhu se nepřetržitě pohybuji od roku 2013. Díky mému know-how, propracované prodejní strategii a moderním technologiim, které využívám při prodeji nemovitosti jsem schopen prodat vaší nemovitost v rekordně krátkém čase a za maximum peněz.

Informace

Makléř
Antonín Fidler
Telefon
+420739183984
Soutěžní oblast
Olomouc (kraj Olomoucký)
Působnost
Olomouc (kraj Olomoucký), Přerov (kraj Olomoucký), Prostějov (kraj Olomoucký), Šumperk (kraj Olomoucký)
Jako makléř působím od roku
2013
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, chaty / chalupy
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

Prodal jsem přes pana Fidlera byt v Olomouci. Pan Fidler naprosto bezchybně nastavil prodejní cenu nemovitosti a našel solidního kupce. Veškeré fáze prodeje proběhli bezchybně, rychle a bezpečně. Pokud budu ještě někdy prodávat nemovitost pan Fidler bude volba číslo jedna. Jaroslav Šana
Reagovat


Jaroslav Šana, 14.2.2024

Panu Fidlerovi a celému týmu velice děkuji za opravdu vstřícné, skoro až přátelské jednání v rámci koupě bytu.

Profesionalita, perfektní informovanost a poskytování veškerých informací včetně pomoci s financováním. Vřele ho doporučuji já i celá rodina.

Děkujeme!


Jiří Dobrovitovský, 24.1.2024

Prodavali jsme byt s panem Fidlerem a muzeme jen doporucit. Pomohl nam sesynchronizovat prodej bytu (ktery se prodal velmi rychle) s nakupem rodinneho domu. Mel na starosti veskerou komunikaci s kupujicim a prodavajicim, vsechno v nejlepsim poradku. Byli jsme velmi spokojeni.

Miroslava Voglová, 25.2.2024

Certifikáty a školení

26.3.2024, Úvodní online odborný test 2024