Realitní makléřDavid Gold

KAKTUS Reality
„Férový přístup je naší prioritou“
Umístění v roce 2023 1. v okrese Ostrava-město 3. v Moravskoslezský kraj 22. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 22. místo celkově 3. místo v Moravskoslezský kraj 2. místo v Ostrava-město

O mně

Ke všem svým klientům přistupuji profesionálně, ale hlavně férově a v přátelském stylu. Věnuji se jak pronájmům, tak prodejům a do svých zakázek vkládám maximum. Mým cílem je ukázat Vám, že existuje realitní makléř na špičkové úrovni, pro kterého je prioritou spokojenost klientů a perfektně zpracovaná zakázka. Mimo práce v Kaktus reality miluji svou rodinu a té také věnuji volný čas. Stále se vzdělávám, cvičím a vymýšlím s kolegy videa, která vás budou bavit.

Informace

Makléř
David Gold
Telefon
+420739087351
Soutěžní oblast
Ostrava-město (kraj Moravskoslezský)
Působnost
Ostrava-město (kraj Moravskoslezský), Opava (kraj Moravskoslezský), Frýdek-Místek (kraj Moravskoslezský)
Jako makléř působím od roku
2023
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, chaty / chalupy
Nabízené služby
3D prohlídky, video prohlídky, profesionální fotografie, virtuální prohlídky, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, zpracování PENB, homestaging

Reference

Na realitku jsem se obrátil při pronájmu bytu. Profesionální, rychlé jednání. Bylo mi poskytnuto dostatek dat, rad i informací.
Hodnocení: naprostá spokojenost


Petr Novák, 5.5.2023

Dlouho jsme hledali byt k pronájmu v Rezidenci park Hrabůvka, a byli jsme několikrát na první dobrou odmítnuti, protože vlastníme pejska. Až pan Gold to s námi nevzdal a dokázal vytvořit jakýsi kompromis mezi námi a panem majitelem a díky tomu nám splnil náš sen o bydlení a nyní si již skoro necelý měsíc bydlíme v našem 3+kk bytečku s naším milovaným pejskem. Nesmím zapomenout ani na velmi příjemné vystupování a snad nekonečnou ochotu nám vše zjistit/zajistit za velmi krátký čas. Ještě jednou Vá...

Sára Fromeliusová & Petr Molitor, 5.5.2023
Zobrazit celý text reference

Pro Kaktus reality jsem se rozhodl na základě hodnocení jiných klientů a recenze nelhaly.

Jednalo se o zprostředkování podnájmu bytu. Jednání bylo profesionální a rychlé. Pan David Gold byl vždy vstřícný a dokázal vhodně poradit a o vše důležité se postarat.

Celkově velmi dobrá zkušenost. Díky.


Tomáš Axman, 7.2.2023

Jsem moc rád, že mohu veřejně vyjádřit svůj názor k práci pana Golda, který je součástí týmu RK Kaktus.
V prvé řadě musím zdůraznit jeho vysokou profesionalitu, přesnost, důslednost, věcnost, ochotu a cit pro řešení dané situace, která nemusí být vždy komfortní.
Z mé zkušenosti, kterou nyní mám, se opětovně i v budoucnu s důvěrou obrátím na pana Golda a doporučím ho i dalším klientům, kteří budou mít zájem o zastupování své osoby při koupi, prodeji či pronájmu nemovitosti.
Ještě jednou děku...


Rkubacek, 2.3.2023
Zobrazit celý text reference

S panem makléřem Davidem Golden jsem byla hodně spokojená, o vše se profesionálně a rychle postaral a poradil. Mohu jen vřele doporučit a ještě jednou dekuji za skvělou spolupráci.

Simko 2222, 11.2.2023

Dobrý den,

Chtěla bych poděkovat především panu Davidu Goldovi za perfektní spolupráci během celé transakce. Jeho rychlý, vstřícný, profesionální a milý přístup byl skutečně ukázkový.
Kdyby všichni takto vykonávali svou práci, byl by na světě ráj!
Přeji mnoho dalších spokojených klientů a pokud bych znovu potřebovala služby tohoto typu, s radostí a důvěrou se na Vás obrátím!

Srdečně zdraví

Vladimíra Klausová


Vladimíra Klausová, 22.2.2023

Skvělá realitka, 3 týdny od inzerátu byt prodali, do 5 týdnů peníze na účtě. Neuvěřitelně profesionální.
Doporucuji všem.


Petra Nejedlá, 24.4.2023

Perfektní přístup! Opravdu mohu doporučit :)

Roman Novotný, 4.5.2023

Se službami realitní kanceláře Kaktus jsem byla nadmíru spokojená, především pak s panem makléřem Goldem. Vyzdvihuji především bezproblémovou komunikaci, vstřícnost, rychlé vyřízení a spolehlivost.
Pan Gold byl velice profesionální a zároveň lidský, nic nebyl problém.
Realitní kancelář Kaktus rozhodně doporučuji, a pokud budu v budoucnu opět potřebovat pomoct s realitami, jistě znovu ráda využiji jejich služby.


Michaela Frydrychová, 31.5.2023

První kontakt se společností Kaktus reality byl díky mému zaměstnání v rámci prodeje komerčního areálu naší společnosti a měl jsem jasno i ve věci prodeje druž. podílu bytu v BD. První návštěva na pobočce u p. ředitele Kamila Kůse - profesionální přístup, EXCELENTNÍ !!!!! Poté již spolupráce s realitním makléřem p. Davidem Goldem - jsem velice spokojený s jeho celkovým přístupem, přátelské vystupování a chování, efektivní, informativní, komunikativní, vše proběhlo velice rychle. Mohu jen vřele d...

Vlada Murin, 31.5.2023
Zobrazit celý text reference

Byla jsem velmi spokojená s makléřem D. Goldem, vše mi vysvětlil, zařídil, komunikace bez problémů, rychlé jednání, vstřícný přístup, rovněž i jeho kolega Oldřich, takže tuto realitku doporučuju.

Emulenka, 8.6.2023

Velká spokojenost s pronájmem mého bytu.
DAVID GOLD má velmi profesionální přístup, nevzal hned první zájemce. Pečlivě vybíral nájemníka a konzultoval vše semnou.
Je přátelský, snaží se poradit ze svých zkušeností co nejlépe může.
Vyslechl všechny mé podmínky a přání.
Děkuji za služby kanceláři Kaktus Lenka R.


Lenka Rgarova, 15.6.2023

Zatím moje nejlepší zkušenost s RK. Pan David Gold je velice ochotný a vstřícný. Vřele doporučuji jeho služby.

M Chałupská, 3.7.2023

Vse probehlo na profesionalni urovni a byt se pronajal.
Dekuji za spolupraci.


TomKa, 18.7.2023

Pan David Gold je skutečným zlatým klenotem této realitní kanceláře. Není mu zatěžko obětovat volný čas po pracovní době, abychom si mohli opakovaně prohlédnout kupovaný byt. Jistě i zbytek týmu přispěl k bezproblémovému průběhu koupě. Vřele doporučuji.

Jiří Földeš, 5.7.2023

Vážený pane Golde, chtěly bychom Vám tímto poděkovat za profesionální a nadstandartní služby při prodeji našeho bytu na ulici Svojsíkové.
Víme, že dotáhnout vše úspěšně do konce tak, aby vše na sebe navazovalo (v našem případě prodej a následně koupě bezbariérového bytu pro maminku) nebylo vůbec jednoduché, ale díky Vašemu profesionálnímu přístupu se vše podařilo.
Můžeme říct, že všechny kroky, které jste provedl v součinnosti s prodávajícími a kupujícími byly vždy provedeny tak, aby nedošlo ...


Zuzana Wybiralová, 20.7.2023
Zobrazit celý text reference

Naprosto vynikající spolupráce, skvělá komunikace, co bylo řečeno, bylo i splněno v daném termínu. Pokud bychom v budoucnu cokoli potřebovali, určitě se znovu obrátíme na společnost Kaktus Reality s.r.o. i na pana Davida Golda.
Děkujeme za váš čas, profesionální přístup, úsměv a dobrou náladu!


stanislav suchanek, 1.8.2023

Vse probehlo na profesionalni urovni a byt se pronajal.
Dekuji za spolupraci.


TomKa, 18.7.2023

Ráda bych touto cestou poděkovala Kaktus Realit a konkrétně panu Goldovi, s kterým byla opravdu radost spolupracovat. Profesionální přístup, nadstardarndní služby, rychlý průběh, organizace a milé a přatelské jednání. Naprostá spokojenost. Děkuji

veronika radoslavicova, 31.8.2023

Ráda bych touto cestou poděkovala p. D. Goldovi. S jeho prací jsem velice spokojená. Chválím za jeho profesionální jednání, ochotu a cenné rady při koupi bytu. Moc děkuji a všem vřele doporučuji.

Boda Ch, 21.9.2023

Chtěl bych touto cestou poděkovat RK Kaktus reality za perfektní přístup a profesionálně odvedenou práci při prodeji nemovitosti. Konkrétně s panem D. Goldem, který měl prodej v režii jsem byl velice spokojen a musím zde vyzdvihnout jeho kvality. Od první návštěvy v RK až do finálního předání samotného bytu nebyl jediný problém.

Jakub Pegrimek, 21.9.2023

Spolupráce s panem Goldem z realitní kanceláře Kaktus při koupi bytu byla na profesionální úrovni.

Holek Ales, 2.10.2023

Realitní kancelář Kaktus Reality s.r.o. Ostrava mohu jen doporučit! Co na mě udělalo obrovský dojem byl přístup zaměstnanců a konkrétně pana Davida Golda, který byl ochotný a zařídil všechny informace pro nákup nemovitosti. S takto přátelským, ochotným a profesionálním přístupem je radost spolupracovat. Velice se mi líbí nabídka nemovitostí a zájem posouvat reality trošku jiným (lepším) směrem. Za mě tedy určitě doporučení.Přeji hodně úspěšných obchodů !

Lenka Sonnkova, 10.10.2023

Vstřícné jednání, rozumný lidský přístup, solidní jednání. Za mě díky a doporučuji.

Jan Chochola, 2.11.2023

Děkuji panu Davidu Goldovi z KAKTUS reality, za lidský a vstřícný přístup s vyřízením formalit ohledně pronájmu bytu. Vše bez problémů, rychle a bez jakýkoliv omáček. Tak to má vypadat. Díky a rozhodně doporučuji.

Vojtěch Chalupa, 2.11.2023

Dobrý den,
prohlídka nemovitosti s panem makléřem Davidem Goldem probíhala v přátelském duchu, přesto velmi profesionálně. Milé nás překvapily perfektně zpracované podklady k nemovitosti.

Děkujeme. Pavelková


Radka Pavelková, 2.11.2023

Ráda bych touto cestou poděkovala panu Davidu Goldovi, který projevil až neuvěřitelnou dávku trpělivosti s naším “případem”, který byl z mnoha důvodů náročnější. Jeho profesionální přístup a výborné komunikační schopnosti pomohly vše zdárně uzavřít a my máme svou vysněnou nemovitost. Moc děkujeme!!

Eliška Zahutová, 2.1.2024

Velmi dobrá komunikace jak s realitníkanceláří,tak přímo s p.Goldem. Pomoc při vyřizování smluv a všeho podstatného k prodeji bytu. Nemovitost prodána velice rychle. Vřelé tuto realitní kancelář doporučujeme.

Vlasta Pavlíková, 11.1.2024

Pred par dny jsme uspesne zakoncili koupi bytu pod taktovkou pana Golda. Pri hledani te spravne nemovitosti jsme se setkali s nekolika makleri. Muzu tedy rict, ze jsme byli velmi radi, ze jsme tento dulezity zivotni krok mohli planovat spolecne s panem Goldem. Bylo nam s nim moc prijemne a uzili jsme si kopec srandy. Velmi zasadni pro me osobne bylo, ze prisel s navrhem B, kdyby se nahodou nevydaril plan A. Opravdu se snazil o to, abychom byli spokojeni. Ocenuji na nem predevsim kus lidskosti v ...

Simona Kravčenko, 31.1.2024
Zobrazit celý text reference

Byl jsem velmi spokojen se spoluprací s realitní kanceláři Kaktus. Obzvláště pan Gold je velmi schopný makléř. Díky

Jakub Müller, 31.1.2024

S realitní kanceláří mám skvělou zkušenost. Konkrétně pan Gold je velký profesionál a pomohl mi rychle zprostředkovat prodej bytu, který byl velmi komplikovaně zatížen. V budoucnu se na kancelář určitě obrátím znovu

Andrea Pešát, 9.2.2024

Ráda bych tímto poděkovala panu Goldovi a celé realitní kanceláři za vstřícnost, rychlost, pomoc a výbornou spolupráci při koupi nemovitosti. Velice doporučuji.

Gabriela Válková, 9.2.2024

Skvělá spolupráce při koupi nemovitosti s makléřem panem Davidem Goldem, příjemné, rychlé a profesionální jednání, více takových makléřů! :) Hladký průběh celého obchodu, velmi dobrá zkušenost s celou kanceláří. Děkuji.

Petra Pozsgai, 12.3.2024

Chci poděkovat za skvělé jednání a pracovní nasazení p.Golda. Jsem ráda, že jsem mohla poznat tuhle realitní kancelář a makléře.Velice ochotný muž, který ví jak zacházet ze zákazníky. Velká spokojenost pane Golde. Přeji vám hodně úspěchů v práci. Aby bylo více zákazníků spokojených,tak jak já. Děkuji Bukovská Irena ☺️

Irena Bukovská, 13.3.2024

Rád bych vyzdvihnul spolupráci s panem Davidem Goldem co se týče doporučením prodeje nemovitosti. Férové jednání, jasné dané podmínky, PROFESIONALITA na svém místě. Určitě znovu využiji. Jak se říká Odborník na svém místě

Marcel Tancoš, 18.3.2024

Rádá bych poděkovala touto cestou realitní kanceláři Kaktus, hlavně makléři p. Goldovi při prodeji nemovitosti za velmi profesionální jednání a lidský přístup.
Ještě jednou děkuji Zachovalová Alena


Ivan Zachoval, 19.3.2024

Kaktus reality je nejlepší realitní kancelář, díky ní jsem našel krásné bydlení v krásné lokalitě.P.David Gold realitní makléř který mi sehnal krásné bydlení je výborný člověk který se vším pomůže,je ochotný, a jsem rád že jsem ho poznal.

Lukasvanicek 226, 2.4.2024

Pronajem bytu proběhl bezproblémově.
Pár drobností se samozřejmě vždy najde, ale musím ocenit velmi vstřícný přístup.


Jan Skalka, 20.3.2024

Certifikáty a školení

9.4.2024, Úvodní online odborný test 2024

11.1.2024, Rétorika a ovlivňování

11.9.2023, Spoluvlastnické podíly nemovitostí

23.6.2023, Kurz management v realitách

12.6.2023, AML pro realitní makléře

23.5.2023, Odborný test

16.5.2023, Právo, daně a finance pro realitní makléře

13.4.2023, Vyjednávejme podle metod FBI