Realitní makléřDiana Bartoňová

NEXT REALITY DŮM SNŮ
„BEZ PÍLE A VŮLE V REALITÁCH NEJDE PŘEŽÍT“
Umístění v roce 2023 9. v okrese Šumperk
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 129. místo celkově 11. místo v Olomoucký kraj 4. místo v Šumperk

O mně

Jmenuji se Diana Bartoňová a pocházím ze Šumperka. Hned po škole jsem se dala na energetiku a několik let jsem pracovala na call centru technické a poruchové linky společnosti ČEZ Distribuce, a.s. Je tedy možné, že jsme se ještě neviděli, ale už jsme se slyšeli. No a protože život je plný změn, i já cítila, že by to nějakou změnu chtělo. Mám ráda výzvy a tato práce je sakra výzva, už jen kvůli špatné pověsti realitních makléřů. A jak jsem se tady vlastně ocitla? Jak jinak, než přes prodej bytu, který jsme nakonec s manželem realizovali právě přes Verču Chládkovou. Byla jsem nadšená z toho co jsem slyšela a viděla. Po pár týdnech mi bylo jasné, že to je přesně to, co chci dělat a co mě baví. Těší mě být součástí týmu Dům snů. Mou zálibou je renovace domu a rodina. Když se zrovna nepotkáme pracovně, můžete mě potkat třeba v teplákách pobíhat s rodinou v lese na houbách

Informace

Makléř
Diana Bartoňová
Telefon
+420605981576
Soutěžní oblast
Šumperk (kraj Olomoucký)
Působnost
Šumperk (kraj Olomoucký)
Jako makléř působím od roku
2023
Specializace
prodej, dražby, byty, rodinné domy, chaty / chalupy
Nabízené služby
cenové mapy, video prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, advokátní úschova, výkup nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

Spolupráce s realitní makléřkou Dianou Bartoňovou byla naprosto profesionální. Její pečlivost a preciznost byly patrné při každém kroku procesu pronájmu mého bytu. Dokumentace byla vždy v naprostém pořádku, což mi vytvořilo jistotu a důvěru v celý proces. Komunikace s makléřkou byla vynikající, vždy byla ochotná a vstřícná k mému rozsáhlému dotazování. Její spolehlivost se projevila v rychlém a efektivním obsazování mého bytu kvalitními nájemníky.
Nemohu nezmínit také nabízenou správu nemovitos...


Petr Hoplíček, 7.2.2024
Zobrazit celý text reference

Paní Diana byla od samého začátku spolupráce jedna velká radost.
Byla milá, usměvavá, moc dobře se s ní komunikovalo. Ví, jak s lidmi jednat, co jim nabídnout, má příjemné vystupování, umí navodit pocit důvěry, který je tak potřebný, když máte utratit tolik peněz a nejste si úplně jisti. Nemáte z ní pocit, že jí jde jen o prodej. Pokud budu ještě řešit koupi nějaké nemovitosti, ráda se na ní obrátím.


Martina Rajnochová, 7.2.2024

Děkuji za velmi vstřícný a profesionální přístup během prodeje. Prodej proběhl hladce a bez sebemenších starostí. Ještě jednou děkuji a s radostí doporučuji.

Ladislava Divišová, 7.2.2024

Vše super!

AMP Bohemia Řepa, 7.2.2024