Realitní makléřFrantišek Mach

QARA
„Nejlepší způsob, jak se do něčeho pustit, je přestat o tom mluvit a začít to dělat. Walt Disney“
Umístění v roce 2023 1. v okrese Strakonice 2. v Jihočeský kraj 9. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 95. místo celkově 7. místo v Jihočeský kraj 2. místo v Strakonice

Informace

Makléř
Ing. František Mach
Telefon
+420774774387
Soutěžní oblast
Strakonice (kraj Jihočeský)
Působnost
Písek (kraj Jihočeský), České Budějovice (kraj Jihočeský), Strakonice (kraj Jihočeský)
Jako makléř působím od roku
2019
Jazykové dovednosti
angličtina, čeština
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Pan Mach je opravdu skvělý makléř. Vše aktivně řeší a komunikuje. Byl jsem překvapen jak dobře může celý obchod probíhat.

Petr Beneš, 23.3.2023

Férové jednání, v ničem nebyl problém se domluvit, pěkná prezentace prodávající nemovitosti a žádné problémy při samotném prodeji. Mohu pana Ing. Macha jen doporučit.

Jan Uhlík, 17.4.2023

S panem Machem je radost spolupracovat. Je precizní, komunikativní a příjemný. Nezná slovo problém. Byl jsem hodně spokojen - jak se samotným prodejem a cenou i s tím, jak to celé probíhalo. Určitě doporučuji.

Karel Kotrba, 8.9.2022

Efektivita, rychlost, komunikace, osobní přístup, výsledky, nadstandardní a profesionální přístup. To jsou hlavní rysy spolupráce s Ing. Františkem Machem. Jeho služby doporučuji, v budoucnu ho jistě znovu kontaktuji.

Martin Mikšíček, 30.3.2022

Pan Mach mi pomáhal řešit již několik záležitostí spojených s prodejem i nákupem realit. Neskutečně si vážím jeho lidského přístupu. Jeho vstřícnost a ochota řešit danou věc je obdivuhodná. Díky svým odborným znalostem mi vždy dobře poradil. Opravdu mohu jeho služby jen doporučit.

Prokopová Zuzana, 19.11.2021

Výborná komunikace, bezproblémová spolupráce, profesionální přístup, odbornost a hlavně ochota, proto hodnotím pěti hvězdami! Mohu jen doporučit!

Štěpánka Turnerová, 12.10.2021

V loňském roce jsem prodávala dům a kupovala tři byty. Využila jsem služeb čtyř realitních kanceláří.Čtyř realitních makléřů. Poznala jsem naprosto odlišný přístup, od úplně odstrašující přes dva běžné až po skvělou práci realitního makléře pana Macha. Naprosto nesrovnatelné, nadprůměrné služby, ochota, vstřícnost, perfektní znalost oboru..kdybych v budoucnu chtěla prodat či koupit nemovitost obrátila bych se s důvěrou na pana Macha.

Markéta Šimková, 9.5.2023

Realitního makléře pana Ing. Macha mohu opravdu doporučit. Sama osobně si ho velmi vážím za jeho vstřícný a lidský přístup, ochotu a spolehlivost.

Petra Šůlová, 9.5.2023

Ať se jednalo o koupi nemovitosti či pouze pronájem, pan Mach přistoupil k oběma záležitostem s naprostou profesionalitou. Ocenil jsem jeho vstřícný přístup a snahu vše detailně vysvětlit. Mohu jeho služby jen doporučit.

Tomáš Kropáček, 12.5.2023

Pan František Mach, prodával rodičům, penzion s restaurací a už první setkání napovídalo,že oslovení pana Macha pro prodej,byla ta správná volba. Oceňuji jeho profesionální a zároveň lidský přístup. Každý dotaz ochotně zodpověděl nebo vše vysvětlil. Nemovitost byla dána k prodeji brzo a inzerát byl perfektní díky, profesionálním fotkám a videu. Pokud budu někdy něco prodávat nebo kupovat, rozhodně se obrátím na pana Františka Macha a ráda jej doporučím i dál.

Renata Hlavsová, 13.5.2023

Pan Mach nám zajišťoval prodej rodinného domu ve Zlivi v jižních Čechách. Vše potřebné k prodeji domu zajistil velmi ochotně sám a z vlastní iniciativy. My se nemuseli prakticky o nic starat. Pan Mach byl vždy pozitivně naladěn a po lidské i profesní stránce byla radost s ním spolupracovat. Kéž by byl přístup všech realitních makléřů alespoň z poloviny takový, jako přístup pana Macha.

Tomáš Hoch, 18.5.2023

Pan František Mach nám asistoval s koupí našeho investičního bytu. Na každé dohodnuté slovo a domluvu bylo spolehnutí, to co jsme si odsouhlasili, tak platilo. Služby pana Macha mohu vřele doporučit, s prodeji nemovitostí má bohaté zkušenosti. Oceňuji profesionální přístup a trpělivost s našimi podrobnými dotazy ohledně nákupu nemovitosti. O každém kroku nákupu nemovitosti nás informoval a představil nám následující postup. V minulosti jsme jednali již několika realitními makléři, pan Mach patří...

Marek Kocián, 25.5.2023
Zobrazit celý text reference

Seriózní přístup, při prodeji využití profesionálního fotografa, dronu,... vše fungovalo skvěle.

Petr Cimpa, 28.6.2023

Pan František Mach už se po několikáté zkušenosti jak s prodejem tak i nákupem nemovitostí stal naším rodinným makléřem. Prodal nám již dvě nemovitosti a jeho odvedená práce byla vždy na nejvyšší možné úrovni profesionality a preciznosti. Pana Macha mohu tedy vřele doporučit a s jistotou vím, že budete nad míru spokojeni. Tak jako my. NŠ

Nikola Šedinová, 4.8.2023

Pan Mach mi pomáhal s nákupem pozemku. Super servis, doporučuji!

Pepa Havelka, 22.8.2023

Pan Ing. František Mach slíbil, že pronajme náš byt do 2 týdnů. Co slíbil, to splnil. Zařídil většinu úkonů bez naší přítomnosti a s naprostou profesionalitou. Doporučujeme pana Macha všem, co chtějí pronajmout svoji nemovitost.

Martin Procházka, 28.9.2023

Pan Mach mimo svou spolehlivost a ochotu dělá velmi dobře jednu věc -svou práci.Pokud budu v budoucnu řešit cokoliv kolem realit vím jistě na koho se obrátit.

Milan Novotný, 14.9.2023

Nejlepší realiťák, jakého jsem kdy potkala. Naprostý profesionál s velmi příjemným jednáním. Děkuji za nadstandardní přístup a z celého srdce doporučuji!

Božena Kadlecová, 16.9.2023

Pan Ing. František Mach je bezesporu realitní makléř s velkým R a jeho služby mohu jen doporučit. Profesionál na slovo vzatý, s lidským přístupem, vstřícný, znalý všeho potřebného v oboru, ochotný kdykoliv poradit a vždy víte, v jaké fázi se transakce nachází. Standardem je i zajištění veškeré administrativy. Uskutečnil prodej mého bytu a vše proběhlo nad veškerá očekávání. Pan Mach je vždy o krok napřed a k nekonešným přednostem určitě patřrí i neustálý úsměv na tváři a pozitivní energie. Ještě...

Hana Šperlová, 18.9.2023
Zobrazit celý text reference

Pan Mach mě pronajímal nĕkolik bytů a musím řici, že jsem naprosto spokojený. Rad bych vyzdvihnul absolutní profesionalitu, čistou komunikaci a obdorné znalosti. Služby pana Macha bez rezervy doporučuji.

Ondřej Polák, 19.9.2023

Se stávající spoluprací jsem nad rámec spokojená. Pan Mach je velice obětavý a ochotný.

Daniela Mlsnová, 22.9.2023

Jednání pana Macha je v současném světě něco zcela ojedinělého. Člověka, který svou práci vykonává s takovou ochotou, profesionalitou a trpělivostí, jsem doposud nikdy nepotkala.

Jana Humrová, 28.9.2023

Se vším maximální spokojenost, profesionální přístup, skvělá komunikace.

Denisa Gutwirthová, 29.9.2023

Není co dodat,vše už bylo napsáno.Pan Mach je profesionál každým coulem i nad rámec poskytovaných služeb.Jsem ráda že jsem potkala právě jeho.
Díky pane Machu.


Anna Novotná, 19.10.2023

Pan František Mach je profesionál a vše co slíbil tak dodržel. Oceňuji lidský přístup, velmi ochotný a i během víkendu či večerních hodin byl kdykoliv k dispozici.

David Farka, 20.10.2023

Skvělá prezentace nemovitosti, veškerá komunikace příjemná, informace ohledně prodeje jasné a detailní, precizní práce, profesionál na svém místě.

Monika Šmídová, 8.11.2023

Pan Mach je naprostý profesionál a tomu co dělá, opravdu rozumí. Komunikace a rychlost jednání perfektní, vždy vysvětlil a odpověděl na vše, co jsem potřeboval. Ještě bych chtěl vyzdvihnout jeho pečlivost při veškerých jednání. Prostě člověk na svém místě.
Rozhodně doporučuji Všem, kdo řeší prodej či koupi nemovitosti.


Dominik Franěk, 6.12.2023

Při naší zkušenosti s nákupem nemovitosti jsme měli opravdu štěstí na "realiťáka" . Pan Mach vše řešil na jedničku, se vším nám poradil a všechny dotazy zodpověděl.
S jeho pomocí byl nákup hračka.


Jana Sokolová, 23.12.2023

Při koupi bytu mi byl pan Mach při všem velice nápomocný, vždy ochotně poradil a vše vysvětlil. Díky němu byl nákup nemovitosti rychlý a bez komplikací. Spolupráci s ním můžu na 100% doporučit.
Dominika Stögerová


Dominika Stögerová, 31.12.2023

Moc ďakujem za ochotu, promptnosť a profesionalitu pri jednaní ohľadom môjho akútneho zaujme o byt k prenájmu! Pan Mach je vždy ochotný poradiť a pomôcť, kedykoľvek sa na neho človek obráti. Do budúcna by som spoluprácu volila určite opätovne :))

Alžběta Gírethová, 26.2.2024

Jsem nadmíru spokojená s prací pana Macha při prodeji mého bytu. Upřímně doporučuji jeho služby všem, kdo hledají skvělého makléře, který navíc ví, jak vytvořit přátelský a pozitivní vztah s klienty. Byl skvělým průvodcem celým procesem. Prodej proběhl naprosto bez problému.

Václava Blechová, 1.3.2024

Pan František Mach je velmi profesionální a na špičkové úrovní v řadě realitních makléřů. V jeho osobnosti je profesionální přístup, vstřícnost, časová flexibilita, ochota s čímkoli pomoct či vysvětlit. Nám pan Mach prodával dům a zařídil vše. Od inzerování, prohlídek až po předání. A za to mu patří obrovské DĚKUJI! Pokud hledáte někoho na prodej či koupi nemovitosti, mohu vřele doporučit jedině p.Macha.

Nikola Mikešová, 16.3.2024

Pan Ing. Mach je člověk, který na první pohled vypadá jako křehká skořápka, ale věřte, ze uvnitř se schovává velice milý, vstřícný a nápomocny člověk. Je vidět, že svoji práci dělá rád a snaží se proto dělat maximum, nic ho jen tak neporazi. Nedělá mu problém, řešit věci jak v ranních, tak i v pozdních hodinách.
Prostě člověk na správném místě!
Za mě dobrá volba pro další spolupráci!


Sylva Šlechtová, 19.3.2024

Certifikáty a školení

23.11.2023, Storytelling 2: Prodávejte příběhem a zaujměte

21.11.2023, Storytelling 1: Prezentace a business storytelling

19.11.2023, Umělá inteligence pro každého: jak efektivně využívat AI v práci

16.10.2023, Spoluvlastnické podíly nemovitostí

10.10.2023, Realitní roadshow - PODZIM 2023

8.10.2023, PODZIM FEST 2023

5.10.2023, Workshop: AML a whistleblowing

22.9.2023, Obchodní myšlení

21.9.2023, AML pro realitní makléře

21.6.2023, Právo a vady nemovitosti

6.6.2023, Realiťák roku - Online odborný test 2023

1.6.2023, Ovlivňování a rétorika

29.5.2023, Osvědčení o získání profesní kvalifikaci - Realitní zprostředkovatel

30.3.2023, Budoucnost práce: Jak být efektivnější díky umělé inteligenci?