Realitní makléřIvana Fialová

RK Real Gold, s.r.o.
„Úsměv je moje logo. Osobnost moje vizitka. Poctivost je samozřejmostí. Pocit, který lidé mají po zkušenosti se mnou je moje ochranná známka. – Mgr. Ivana Fialová, majitelka kanceláře“
Umístění v roce 2023 2. v okrese Třebíč 3. v Kraj Vysočina 130. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 167. místo celkově 7. místo v Kraj Vysočina 2. místo v Třebíč

O mně

Dobrý den, jmenuji se Ivana Fialová a jsem majitelka realitní kanceláře Real Gold. Ráda si dávám náročné a z pohledu druhých i neuskutečnitelné cíle. Před pár lety jsem se rozhodla, že napravím špatný kredit realitních makléřů, stejně tak, jako se mi během třicetileté kariéry pedagoga, podařilo mnoha lidem dokázat, že učitelky nejsou jenom protivné, seschlé báby s brýlemi a drdolem na hlavě! Tak jako jsem se snažila, aby se dětem ve škole líbilo a rodičům vysvětlovala, že není až tak důležité, co se dítě ve škole naučí, ale aby bylo šťastné a chodilo do školy rádo. Stejným způsobem nyní všem lidem dokazuji, že i realitní makléř může být poctivý, profesionální, důvěryhodný, spolehlivý, milý, vtipný a hlavně užitečný! Klientovi chci být dobrým partnerem, který pomůže vyřešit jeho problém. Dobře vím, že kdo žije jen pro úspěch, vyhoří. Kdo jde za úspěchem, má radost jen poloviční a kdo si zvolí radost z práce jako prioritu, má úspěch zaručen! A proto jsem si zvolila radost!

Informace

Makléř
Mgr. Ivana Fialová
Telefon
+420724410421
Soutěžní oblast
Třebíč (kraj Vysočina)
Působnost
Třebíč (kraj Vysočina)

Reference

Monika Šturalová:
"U nás taky velká spokojenost. Rychlé a férové jednání. Vždy u paní Ivanky výborná nálada, i když jí určitě není pokaždé do zpěvu."


Monika Šturalová, 4.4.2018

"Naprosto profesionální jednání a všem mohu vřele doporučit. Úžasná profesionálka, ale hlavně úžasný člověk. Přeji spoustu spokojených a férových klientů."

Marie Procházková, 13.5.2019

"Připojuji se se slovy chvály. Příjemné, profesionální a rychlé jednání. Přeji hodně spokojených klientů!"

Ivana Březinová, 12.2.2019

“Realitní kancelář odvádí svojí práci na sto procent. Komunikace s RK REAL GOLD paní Ivanou byla vynikající. V každém momentě nákupu/prodeje nemovitosti byla naprosto ve věci a věděla co se v danou chvíli musí udělat. Termíny se plnily, co se řeklo na schůzce, opravdu platilo. Realizace nákupu bytu v Hostivaři byla perfektně. Všem doporučuji !!!”

Zámečnictví Husak, 27.9.2018

“Děkuji za právě dokončený obchod ! S RK Real Gold a Ivankou si budete připadat, že Vaše starosti s prodejem jsou skutečně pro někoho číslo jedna, oceníte 100% servis, neustálý úsměv, ochotu, dobrou náladu a rychlé informace. Pro všechny, co chtějí mít klid, o nic se nestarat, 100% se spolehnout a ještě si připadat jako VIP klient doporučuji !!”

Pavla Chudobová, 14.11.2019

“Děkuji paní Ivaně Fialové za práci, kterou dělá. Je to žena na správném místě. Při setkávání s ní máte pocit, že ještě pořád svět kolem funguje, jak má. Svou radost z práce přenese na všechny. Je profesionál ve svém oboru. Jsem moc ráda, že jsem ji poznala, protože i po dokončení prodeje zůstane v mé blízkosti jako člověk, na kterého se mohu vždy obrátit. Pomoc z její strany je samozřejmostí. Takovéto človíčka vám všem přeji do pracovního i osobního života. Moc děkuji, Jana Martinů”

Jana Martinů, 17.10.2020

"Paní Ivano, děkujeme za velice příjemnou a profesionální spolupráci při prodeji našeho bytu a blahopřejeme k osamostatnění a vybudování vlastní RK REAL GOLD. Přejeme Vám mnoho dalších spokojených klientů a mnoho úspěchů ve Vašem byznysu. Koupili jsme (a prodali) osm nemovitostí během našeho pobytu v USA, takže máme zkušenost s mnoha „real estate agents“! Můžeme tedy zodpovědně říci, že spolupráce s Vámi byla jedna z nejlepších a nejpříjemnějších. Takže znovu – mnoho úspěchů, zasloužíte si to!"

George a Jitka Plsek, New Hampshire, USA, 11.3.2020

"Velice děkujeme za precizně provedenou práci v oblasti prodeje bytové jednotky na ulici Novodvorská v Třebíči. Hlavně pak paní Ivaně Hladké Fialové. Jednání, informovanost a celý proces včetně převodu, na velmi profesionální úrovni. Doporučujeme!"

Renata Uhrecká a Karel Kříž, 10.12.2021

"Dobrý den! Dostali jsme se do situace, kterou jsme sami nějak nedokázali vyřešit. Díky paní Ivance, kterou nám snad seslalo samo nebe, daly se věci rychle do pohybu. Šlo o pronájem bytu. Paní Ivanka nám s přehledem a lidským, srdečným přístupem předvedla práci na úrovni skutečného profesionála. Během týdne nám dokázala pronajmout byt a sehnat nájemníka, přesně podle našich představ. Její chování a milé vystupování nás majitele, ale i zájemce o byt přesvědčilo, že je to žena na pravém místě, a p...

Eva a Jiří Mafkovi, 26.6.2022
Zobrazit celý text reference