Realitní makléřJakub Kaláb

Hit reality
„Věřím, že čím více lidí vaši nemovitost uvidí, tím větší je pravděpodobnost, že mezi nimi najdeme ideálního kupce či nájemce.“
Umístění v roce 2023 4. v okrese Jablonec nad Nisou 15. v Liberecký kraj
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 112. místo celkově 12. místo v Hlavní město Praha 3. místo v Praha 2

O mně

Jsem mladý realitní makléř, jehož hlavním cílem a motivací je budování dlouhodobě spokojených vztahů s klienty, aby se mi to však podařilo, musím svou práci odvádět perfektně. Jako celoživotní sportovec vím, že úspěch vychází z pečlivé přípravy, důslednosti a nadšení. Fotbal mě naučil týmové spolupráci, v tenisu jsem poznal důležitost strategie a lyžování či cyklistika mě připravily na nové výzvy. Tato zkušenost formuje i můj přístup k práci: s klienty pracuji jako se spoluhráči, každý detail je důležitý a výsledky se dostaví díky trpělivosti a jasné strategii. V současné době navíc úspěšně dokončuji své studium na Právnické fakultě Univerzity Karlovy, kde se specializuji na nemovitostní právo, což mi poskytuje silný odborný základ pro mé působení v realitách. Zavolejte mi na čísle + 420 725 469 110 a přesvědčte se o tom, že moderní prezentace a pečlivost v každém detailu ovlivní prodej a pronájem vaší nemovitosti. Těším se na spolupráci!

Informace

Makléř
Jakub Kaláb
Telefon
+420725469110
Soutěžní oblast
Praha 2
Působnost
Praha 2
Jako makléř působím od roku
2021
Jazykové dovednosti
angličtina
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, nájemní domy / činžáky
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Člověk na pravém místě.
Přes skvělou komunikaci, lidský přístup, přímé a fér jednání a profesionální přístup, p. Kaláb vše splňuje.
Služby pana Kalába jsme využili při pronájmu nemovitosti v Praze. Zpětný kontakt na odpověď inzerátu proběhl ještě ten samý den, prohlídka pár dní na to. Takže rychlý a efektivní postup.
Při prohlídce byl p. Kaláb profesionální ale zároveň neskutečně lidský (což se u moc realitních makléřů nevidí), nemovitost skvěle představil, zodpověděl veškeré dotazy a byl tra...


Adam Svoboda, 10.2.2024
Zobrazit celý text reference

Chtěla bych panu Kalábovi opravdu poděkovat za perfektní služby s pronájmem bytu. Díky jeho moderní prezentaci na sociálních sítích, ze které jsem se o něm i dozvěděla, jsme našli nového nájemce do 10 dnů. O každé prohlídce mě informoval a po prohlídce zaslal report o potenciálních zájemcích, abych se mohla s finálním výběrem rozhodnout. Vybrané zájemce prověřil a ihned připravil veškerou smluvní dokumentaci. Děkuji Vám za velmi lidské a profesionální jednání:)

Natálie Dubská, 20.2.2024

S panem Kalábem jsme se poprvé setkali při koupi investiční nemovitosti, kdy pro klienta zajištoval její prodej. Využili jsme pak jeho služeb i pro následný pronájem nemovitosti, kdy nám pomohl sehnat seriózního nájemce. Pan Kaláb je velice příjemný, komunikativní, vstřícný, pracovitý a inteligentní. Velmi dobře se s ním spolupracuje a nemá problém věci vyřešit i o víkendu. Myslím, že představuje prototyp moderního a proklientsky orientovaného realitního makléře.

Zbyněk Bulušek, 13.3.2024

Pan Kaláb měl naprosto skvělý, profesionální a vřelý přístup. :)
Jsem moc ráda, že jsme se na všem domluvili a se vším nám ochotně pomohl.


Anna Sedlická, 19.3.2024

Jakub je absolutní profesionál, který ke spolupráci přistupuje proaktivně a maximálně transparentně pro všechny strany. Zároveň po lidské stránce je komunikace příjemná a vstřícná, rozhodně doporučuji.

Václav Nikrmajer, 24.4.2024

Nevedel jsem ze realitni makleri muzou byt i skvely lide.. Jakub je toho dukazem. Pomohl se vsim s cim se dalo a je ve svem oboru opravdu specialistou. Mel jsem ohromne stesti ze jsem mohl spolupracovat prave s nim! Hodnoceni 10/10 opravdu doporucuji vsemi deseti!

Tomáš Kocián, 25.4.2024

Pracovitý a hlavně přátelský makléř s proklientským přístupem. Nic pro něj není překážkou, působí tak že ho práce opravdu baví

Martin Peterka Firmy.cz, 8.4.2024