Realitní makléřJan Demel

KAKTUS Reality
„Klientova spokojenost je naší prioritou.“
Umístění v roce 2023 2. v okrese Ostrava-město 4. v Moravskoslezský kraj 58. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 181. místo celkově 20. místo v Moravskoslezský kraj 8. místo v Ostrava-město

O mně

Své dovednosti a znalosti jsem piloval při práci v hotelnictví, letectví a samozřejmě i realitním odvětví v USA, Spojených arabských emirátech, Řecku a Turecku. Mezinárodní perspektiva mi umožnila získat hluboké porozumění trhům, seznámit se s různými kulturami a přizpůsobit se různým obchodním prostředím. Soustředím se na každý detail, abych zajistil, že nemovitosti, které zastupuji, jsou prezentovány v nejlepším světle. Od profesionálních fotografií, videí, 3D scanu, Homestagingu až po vytříbené webové stránky - každý prvek marketingové strategie je pečlivě promyšlen a přizpůsoben dané nemovitosti. Věřím, že úspěch při prodeji nemovitosti spočívá v tom, že dokážeme vyvolat emocionální připojení u potenciálních kupujících. Mé zkušenosti a vědomosti mi umožňují najít nejlepší způsob, jak představit každou nemovitost tak, aby oslovila správnou cílovou skupinu a vytvořila silné pouto. Můj závazek k prezentaci, komunikaci a píli pomohou dosáhnout klientovou spokojenost.

Informace

Makléř
Bc Jan Demel
Telefon
+420603105316
Soutěžní oblast
Ostrava-město (kraj Moravskoslezský)
Jako makléř působím od roku
2021
Jazykové dovednosti
angličtina
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, chaty / chalupy, domy na klíč
Nabízené služby
3D prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, sjednání hypotéky, právní poradenství, video prohlídky, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging, cenové mapy
Webové stránky

Reference

Pan Demel se postaral do detailu o naprosto vše související s koupí nemovitosti, včetně zajištění právníka pro kupní smlouvu a její bezpečné vyřízení, převodu elektřiny a veškerou návaznost a kontakt na sdružení vlastníků. Pan Demel vždy odpovídá rychle a má velmi vstřícný přistup. Naprostá spokojenost.

Filip Ječmínek, 18.5.2023

Chtěl bych tímto vyjádřit velké díky panu Demelovi. Jeho přístup, komunikace a ochota jsou na vysoké úrovni. Mohu jednání právě s ním jedině doporučit. Jeho přístup, ač je dnešní doba velice uspěchaná, byl nadstandardně trpělivý. Se vším vždy ochotně a rychle poradil, a zodpověděl případné doplňující dotazy. 👍

Ondřej Havlíček, 17.3.2023

Pan Demel je zkušený,milý a šikovný realiťák. Vše proběhlo v pořádku. Skvělá komunikace a spolupráce. Můžu jenom doporučit!

Petra Krátká, 4.5.2023

Kaktus reality můžu jen doporučit.RM Honza nám vše ochotně vysvětlil a co mohl zařídil.Honza je opravdu odborník na svém místě.Děkujeme Bělaškovi.

Olga Bělaškova, 19.1.2023

S kaktusem jsem prodával rodinný dům. Celé jednání od začátku do konce bylo perfektní. Zástupce firmy pan Demel plnil veškeré své závazky včas a přesně tak, jak jsme se dohodli. Jeho nasazení by se mělo prodávat jako příklad pro ostatní.

Jestli zvažujete prodej nemovitostí, rozhodně dejte příležitost Kaktusu


Michael Juren, 31.1.2023

Pokud někdo v dnešní zvláštní době hledáte "pana realiťáka", který do puntíku splní vše co slíbí a navíc k tomu přidá svůj osobitý přístup, díky němuž máte pocit, že je o Vás maximálně postaráno, pan Demel je správná volba. Ještě jednou za vše moc děkujeme. Miroslav Gažur s rodinou.

Miroslav Gažur, 10.8.2023

Makléře Jana Demela nemůžu hodnotit jinak než pozitivně. Oceňuji hlavně kombinaci profesionálního a lidského přístupu, která z mých předešlých zkušeností s tímto oborem není až tak častá. Zařídil vše, co byste od spolehlivého makléře očekávali, tzn. od nafocení nemovitosti, vložení inzerátu do nabídky a průběžnou aktualizaci ceny, až po komunikaci s advokátem, bytovým družstvem a přepisem energií plnou mocí na nového majitele.

Ondřej Holizs, 15.8.2023

Pokud požadujete profesionála s odborným přehledem a příjemným přístupem tak u tohoto pána jste správně. Oceňuji rychlost komunikace, kvalitu služeb, detailní zpracování nabídky a následná komunikace. Byla jsem velmi spokojena.

Vanda Ličková, 3.1.2023

Velmi příjemný a profesionální přístup 👍🏻

Patrik Rubin, 25.1.2023

Po mnohých zklamáních a oklamáních jinými realitkami jsem dostala tip právě na pana Demela a jsem za to opravdu velmi vděčná. Perfektní spolupráce, drží slovo, skutečný profesionál. Jako bonus mluví skvěle anglicky, což je při jednání s cizinci výhodou. Rozhodně se na něj obrátím i příště, až to bude potřeba. Můžu všem vřele doporučit!

Lada Vůjtková, 30.1.2023

Dobrý den ,
s Kaktus Reality a i s panem Demelem,jsem jak v minulosti tak v současné době měl možnost spolupracovat již několikrát.Vždy jsem se dočkal úžasného přístupu,rychlého výsledného efektu a jednání na rovinu.Pokud se obrátíte na tuto kancelář můžete si být jistí,že jste v dobrých rukou.S pozdravem a poděkováním Zdeněk.


Zdeněk Zachar, 3.2.2023

Certifikáty a školení

23.9.2023, Podílové nemovitosti

23.6.2023, Management v Realitách

11.6.2023, Právo pro Makléře

24.5.2023, On line odborný test

16.5.2023, Právo, daně a finance pro realitní makléře