Realitní makléřJana Vaňurová

OKNO NEMOVITOSTÍ, s.r.o. - Blansko
Umístění v roce 2023 4. v okrese Blansko 119. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 3. místo v Blansko

O mně

Pracuji pro Blansko jako realitní specialistka už od roku 2006. Toto město dobře znám a je mou srdcovou záležitostí, neboť jsem zde vyrůstala a žiji zde s celou rodinou. Svoji práci dělám velice ráda, protože mě baví a naplňuje. Díky dlouholetým zkušenostem dokáži Vaše obchody řídit s klidem a pohodou. Uvědomuji si, že jsme zde všichni sousedé, a i proto mi záleží na dobrých vztazích a těší mě přízeň mých spokojených.

Informace

Makléř
Jana Vaňurová
Telefon
+420734360876
Soutěžní oblast
Blansko (kraj Jihomoravský)
Specializace
prodej, pronájem, výměny, byty, rodinné domy
Nabízené služby
homestaging, zajištění vkladu na katastr, zastupování při prohlídkách, virtuální prohlídky, právní poradenství, 3D prohlídky, video prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, advokátní úschova, sjednání hypotéky, zpracování PENB

Reference

Po delším shánění bydlení a po mnoha lžích a nesplněných slibech od různých ralitních maklěřů, jsem už ani nedoufal, že je možné se v této branži chovat slušně a čestně...
Skutečně tristní stav.

Paní Vaňurová z RK Okno byla velmi milá (a opravdu po předchozích zkušenostech nečekaná) změna. Ještě jednou děkuji a zorganizovaný prodej a přeji všem z RK mnoho pracovních úspěchů.
PT


Pavel Tejkal, 2.1.0023

Velké poděkování za profesionální přístup paní Vaňurové a paní Šenkové při prodeji bytu vše proběhlo hladce bez problémů mohu jen všem doporučit. Přeji mnoho dalších spokojených zákazníků.

Mrázek, 23.5.2023

4. října 2023
Velmi kvalitní spolupráce za kterou děkuji pí
Vaňurové.Kala Miloslav


Miroslav Kala, 4.10.2023

Ráda bych tímto poděkovala týmu blanenské pobočky RK OKNO NEMOVITOSTÍ za příjemnou a úspěšnou spolupráci při prodeji mého domu. Paní Vaňurová mi během procesu prodeje byla zkušenou a trpělivou průvodkyní. Do RK OKNO jsem zavítala na doporučení :) a stejně tak s klidným svědomím doporučuji vaše služby komukoliv dalšímu.

Bc. Hana Suchá


Hana Suchá, 4.1.2023

Dobrý deň,
Výborná skúsenosť s RK Okno. Pani Vaňurová odviedla fantastickú prácu. Rýchle jednanie, akčné a proaktívne riešenie prekážok aby sa všetko stihlo včas a nič sa nepreťahovalo. Za mňa teda plná spokojnosť a až by bolo znovu potreba riešiť predaj, alebo kúpu, tak RK Okno určite rád oslovím.


Stanislav Stodůlka, 13.8.2023

Děkuji OKNO NEMOVITOSTÍ a makléřce paní Vaňurové za prodej bytu v Blansku. Komunikativnost, ochota a profesionalita. Mohu doporučit:-)

Šenková Gabriela, 5.10.2023

Vážená paní Vaňurová, děkuji Vám za váš profesionální a velmi korektní přístup při zprostředkování zakoupení mého bytu. Realitní kancelář mohu jen doporučit. Přeji Vám další úspěchy v práci i osobním životě. Pernicová

Jitka Pernicová, 17.10.2023

Certifikáty a školení

10.11.2023, certifikát

8.11.2023, certifikát 08.11.2023

28.3.2013, certifikát