Realitní makléřJiří Podešva

ERA Bydlení
Umístění v roce 2023 7. v okrese Olomouc 15. v Olomoucký kraj 154. v celé ČR

Informace

Makléř
Ing. Jiří Podešva
Telefon
731604714
Soutěžní oblast
Olomouc (kraj Olomoucký)
Působnost
Olomouc (kraj Olomoucký), Přerov (kraj Olomoucký), Prostějov (kraj Olomoucký), Jeseník (kraj Olomoucký)
Jako makléř působím od roku
2021
Jazykové dovednosti
angličtina
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Nabízíme kanceláře do pronájmu v blízkosti centra Olomouce. Jedna z kanceláří se nám uvolnila a tak jsme oslovili pana Jiřího Podešvu z ERA Bydlení, jestli by nám nesehnal klienta pro tuto kancelář. Bleskurychlé a vstřícné jednání z jeho strany nám ani ne do týdne, tuto kancelář obsadil novým klientem k naší spokojenosti. Tuto firmu můžeme všem vřele doporučit a dáváme palec nahoru.
Roman Holy😁


Roman Holý, 20.5.2021

Jirka nám doporučil dobrého poradce pro hypotéku a konzultoval s námi nákup nemovitosti. Jeho rady nám byly v každém případě velmi užitečné, proto můžeme práci s ním jenom doporučit. Především zodpovědný a férový přístup!

Vilda O., 20.5.2021

Profesionální a rychlý přístup. Komunikace na úrovni. Osobní a vstřícné jednání. Co jsem potřeboval bylo vyřešeno po všech stránkách, včetně právního poradenství. Rozhodně mohu doporučit a v případě potřeby, v budoucnu jednoznačně využiji.

Marek Č., 17.9.2021

Musím hodnotit velmi kladně odpovědný přístup pana inženýra, jeho profesionální a velmi seriózní jednání. Určitě doporučuji pana ing. Podešvu jeho dalším zákazníkům.

Jiří B., 9.9.2021

Na doporučení jsem oslovil pana Ing. Jiřího Podešvu z RK ERA. Jeho profesionální a lidský přístup byl perfektní. Děkuji za skvělou spolupráci a realitního makléře doporučuji.

Jaroslav Jemelka, 20.2.2023

Certifikáty a školení

9.5.2023, Realiťak roku odborný test

31.12.2021, Závěrečný velký odborný test 2021