Realitní makléřKamil Cupák

Reality Cupák
„S porouchaným autem do servisu s nemovitostí k makléři!“
Umístění v roce 2023 7. v okrese Ústí nad Orlicí 15. v Pardubický kraj

O mně

Jsem realitní makléř z Rychnovska a Orlických hor, který se neustále vzdělává, pravidelně se účastní školení, seminářů a webinářů, abych stále držel vysoký standard poskytovaných služeb. Zakládám si na perfektní prezentaci nemovitosti za použití moderních technologií. Profesionální fotografie, video prohlídka a virtuální prohlídka jsou nedílnou součástí každého prodeje. Díky těmto nástrojům prodávám svým klientům nemovitosti, za vyšší cenu než původně čekali. Můžu Vám nabídnout maximální péči a vždy budu hájit Vaše zájmy.

Informace

Makléř
Kamil Cupák
Telefon
+420732558908
Soutěžní oblast
Ústí nad Orlicí (kraj Pardubický)
Působnost
Ústí nad Orlicí (kraj Pardubický)
Jako makléř působím od roku
2019
Specializace
prodej, rodinné domy, chaty / chalupy
Nabízené služby
video prohlídky, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, výkup nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr

Reference

“Perfektní práce pánové! Tímto Vám děkujeme za bezproblémový a rychlý prodej naší nemovitosti. Opravdu profesionální a přátelské jednání, ke spokojenosti všech zúčastněných stran. Profesionální prezentace prodávané nemovitosti jistě pomohla k jejímu rychlému prodeji. Ještě jednou díky!”

Lubomir Mikeska, 24.10.2020

“Super práce. Moc děkuji.”

Petra Broulíková, 20.1.2021

“Výborná prezentace, jednání . Mohu vřele doporučit jen tak dál pánové”

Denisa Vašatková, 20.1.2021

“Kluci z Hácé - reality jsou naprostí profesionálové, navíc se vstřícným a příjemným jednáním s klienty. Mám s nimi osobní zkušenost a mohu pouze doporučit.”

Zdena Kounova, 1.2.2021

“Byli jsme velmi spokojeni. Příjemné jednání, vstřícný přístup a ochota, perfektní vyřízení všech úředních záležitostí, o nic jsme se v podstatě nemuseli starat. Vřele doporučujeme!”

Jiří Matějka, 3.3.2021

“Velká spokojenost!”

Michal D., 3.3.2021

“Kupovali jsme přes tuto realitku nemovitost a jsme úplně spokojeni. Rychlé a férové jednání, žádné skryté poplatky nebo háčky, vše, co slíbili splnili, včetně našich možná neobvyklých trochu požadavků.”

Ivča a Tonda Sedláčkovi, 4.3.2021

“Děkuji týmu HáCé-Reality za profesionální a rodinný přístup. Vše proběhlo bez problémů tak, jak bylo domluveno. Doporučuji výběr této firmy všem prodávajícím i kupujícím.”

Geolog, 9.3.2021

“Byl jsem velmi spokojen se zajištěním prodeje naší nemovitosti. S tak perfektním jednáním jako u HáCé-Reality jsem se ještě nesetkal. Vše proběhlo bez nejmenších problémů k naší spokojenosti. Vřele tuto firmu doporučuji všem kdo uvažuje se svojí nemovitostí jakkoliv nakládat.”

alois franke, 10.3.2021

“S HáCé- Reality jsme byli moc spokojeni a to hlavně díky osobnímu kontaktu a vzájemnému pochopení. Komunikace a samotné vyřizování proběhlo absolutně bez problému. Tímto Vám moc děkujeme, pokud budeme v budoucnu využívat zase realitní služby, určitě se ozveme.”

irena anderová, 13.3.2021

“Pány z této realitky vřele doporučuji. Udělali pro prodej mého domu vše potřebné, dokonce i nestandartní věci, které nemuseli. Děkuji Kuba”

Kubacervak, 18.3.2021

Velke diky realitni kancelari a zejmena panu Cupakovi a jeho tymu. Ziji jiz dlouho v zahranici a z duvodu pandemije jsem nemohl byt u schuzek co se prodeje bytu tyce. Avsak diky servisu profesionalu se podarilo byt prodat i bez me pritomnosti (elektronicky) , pro mne bez vetsich problemu. Jeste jednou diky Petr”

Petr Šanda, 1.5.2021

“Na této realitní kanceláři mě zaujal profesionální a současně i lidský přístup ke klientům. Se službami jsem opravdu spokojená.”

Olga Dašková, 2.8.2021

“Zaměstnanci této realitní kanceláře byli velice ochotní, jednali s vysokou mírou profesionality, dodržovali sjednané termíny i časový harmonogram, který jsme si domluvili. Zajišťovali informace i nad rámec svých povinností. S jejich prací jsem byla velice spokojená. Doporučila bych ji všem, kteří potřebují pomoc při prodeji nebo koupi nemovitosti. Je to bezva parta a ráda na ně vzpomínám. Přejí vám všem mnoho úspěchu. Zdraví Hela H.

Helena Hubena, 4.9.2021

Radek Martinek
Tito dva pánové jsou skutečně třída. Zadal jsem jim prodej bytu 2+1 a garáže v Modřicích (kdo neví, asi 10 km na jih od Brna). Všechno probíhhalo rychle, od zadání uběly 3 týdny, byt i garáž jsou prodaný, veškerá komunikace byla a je na 1!!!. Moc vám pánové děkuji za spolupráci. Všem, kdo chce prodat nebou koupit nějakou nemovitost, plně tyto realitní makléře DOPORUČUJI!!!!!!


Radek Martinek, 4.2.2022

Certifikáty a školení

4.2.2022, umístění v ročníku, okres 2021

4.2.2022, umístění v ročníku, kraj 2021

22.9.2021, Test - Realiťák Roku 2021