Realitní makléřKarolína Pospíšilová

EVROPA realitní kancelář ČESKÝ BROD
„Ty sám musíš být změnou, kterou chceš vidět ve světě - Mahatma Gandhi“
Umístění v roce 2023 3. v okrese Kolín 235. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 189. místo celkově 3. místo v Kolín

O mně

Prodej nemovitosti je jedno z největších finančních a emocionálních rozhodnutí, které běžný člověk za svůj život udělá. Jedenáct let života v zahraničí, a zkušenosti při práci na různých realitních projektech mě naučilo, že realitní zprostředkovatel musí být vysoce profesionální expert s rozsáhlými znalostmi. Píle, spolehlivost, pokora, a vůle učit se stále novým věcem mi umožńují dělat svou práci zodpovědně. Realitní makléř by měl být především slušný člověk, který Vás i Vaši nemovitost chrání, a zároveň maximalizuje Váš zisk. Měl by být dobrým obchodníkem, i dobrým člověkem, a rozumět nejen nemovitostem, ale také lidem. Vždy se Vám věnuji s maximální pečlivostí a k Vašim individuálním potřebám přistupuji citlivě. Veškerý právní servis, vypracovaný marketingový plán prodeje, častá a transparentní komunikace s klienty, dobrá příprava, a prodej za nejvyšší možnou cenu, jsou pro mě samozřejmostí.

Informace

Makléř
Mgr. Karolína Pospíšilová
Telefon
+420777367367
Soutěžní oblast
Kolín (kraj Středočeský)
Působnost
Praha-východ (kraj Středočeský), Kolín (kraj Středočeský)
Jako makléř působím od roku
2013
Jazykové dovednosti
angličtina, polština
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, dražby, domy na klíč
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

“Vřele doporučuji. Majitelka pobočky Mgr. Karolína Pospíšilová, dokázala navýšit prodejní cenu naší nemovitosti o 7%, z její původní tržní hodnoty. Dům byl prodaný do třech týdnů od podepsání rezervační smlouvy. Velmi profesionální a lidský přístup.”

Jiří Titěra, 8.3.2021

“S realitní makléřkou Karolínou Pospíšilovou jsme realizovali pronájem bytu. Byt perfektně připravila k prezentaci, kompletně se postarala o celý proces výběru nájemce a pravidelně nás informovala o průběhu celého procesu. Pokud vybíráte, komu svěříte do péče svou nemovitost, určitě zvolte paní Pospíšilovou.”

Ing. Monika Háková, 15.5.2021

“Paní magistra pro naší rodinu zprostředkovala prodej rodinného domu. Původní cenu se jí podařilo významně navýšit. O celém procesu prodeje nás pravidelně informovala, a vše proběhlo hladce. Děkujeme Vám za Váš lidský a vysoce profesionální přístup paní Pospíšilová.”

Jana Vondrová, 12.5.2021

"Ještě jednou Vám děkuji, paní magistro. Vážím si vašeho přístupu, pečlivosti a profesionality se kterou jste nás provázela po celou dobu prodeje. Pokud bude příležitost rád Vaše služby doporučím."

Ondřej Malina, 10.8.2023

Certifikáty a školení

19.1.2023, Výkupy a developerské projekty

26.10.2022, Realitní marketing v praxi

29.3.2021, Osvětčení o získání profesní kvalifikace

25.3.2021, První předpisy v realitním oboru

4.2.2021, Praxe realitního makléře

28.1.2021, Realitní a obchodní dovednost