Realitní makléřLibuše Drozdová

Century 21 Vaše Reality
„Každá nemovitost si zaslouží můj čas a maximální péči. I ta Vaše.“
Umístění v roce 2023 3. v okrese Znojmo 17. v Jihomoravský kraj 97. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 7. místo v Znojmo

O mně

Svět realit je rychlý a má svá pravidla. Pomohu Vám úspěšně a bezpečně projít celým realitním procesem. Práce v realitách mě baví. Přistupuji k ní velmi zodpovědně a ve 100% jsem si jistá, že každá nemovitost si zaslouží můj čas a maximální péči. Ve 100 % se mi to už potvrdilo. Podívejte se, jak pracuji a jak se o Vás a Vaši nemovitost mohu postarat.

Informace

Makléř
Mgr. Libuše Drozdová
Telefon
+420722002352
Soutěžní oblast
Znojmo (kraj Jihomoravský)
Působnost
Znojmo (kraj Jihomoravský)
Jako makléř působím od roku
2018
Jazykové dovednosti
němčina, angličtina
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, domy na klíč
Nabízené služby
cenové mapy, video prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, advokátní úschova, sjednání hypotéky, homestaging, zajištění vkladu na katastr, právní poradenství, zpracování PENB, virtuální prohlídky

Reference

Kvalita komunikace, příjemné vystupování a srdečnost. Děkujeme.

manželé Homolovi, 12.8.2023

Mockrát děkujeme paní Libuši Drozdové za vstřícnost a ochotu. Je moc milá, vlídná. Ochotně spolupracuje. A to bez jakýchkoliv nátlaků, jak je u mnohých RK běžné. Profesionální vystupování je samozřejmostí. Srší z ní energie, výborná nálada a stoprocentní nasazení pro klienta. Můžeme doporučit. Budete určitě spokojeni.

rodina Špringerova, 5.7.2023

Century 21 budu ráda doporučovat. Děkuji makléřce Libě Drozdové za naprosto profesionální přístup. Zprostředkovala mi prodej chalupy za neuvěřitelně krátkou dobu. S důvěrou jsem se na ni pak obrátila při hledání domu. Po celou dobu i na prohlídkách vytipovaných domů byla velice ochotná, empatická, vstřícná a spolehlivá. Doporučila mi i hypoteční financování a vše měla po celý čas až do podpisu smlouvy pod kontrolou a osobně dohlížela na bezproblémovou cestu k novému domovu.

paní Simona, 28.4.2023

Velmi si vážíme a ceníme vašeho vysoce profesionálního a hlavně empatického přístupu. Určitě vás budeme jen a jen doporučovat. Velmi těžký začátek, rozčarování a znechucení z jednáním jiné RK je naštěstí a díky Bohu nahrazeno silným poznáním, že ještě je dost poctivých, rovných, čestných a čistých lidí, jako jste vy. Patří vám naše vděčnost a obrovské díky.

manželé Víchovi, 2.3.2023

Paní Drozdová z realitky byla velmi příjemná, operativní, jednání bylo přímé, otevřené, vše co se domluvilo platilo.

Zatočilovi, 15.6.2023

Při nákupu nemovitosti jsme jednali s paní Drozdovou ze Century 21 Vaše Reality a byli jsme velice spokojeni. Rezervace, kupní smlouva i převod na katastru proběhl k naší největší spokojenosti. Paní vychází také individuálně vstříc. Celkově jsme byli spokojeni. Vřele, bez přemýšlení a v nejlepším úmyslu bychom ji doporučili i nejbližším.

Vránovi, 14.5.2023

Rádi bychom touto cestou poděkovali paní Drozdové za vysoce profesionální a lidský přístup při prodeji naší nemovitosti. Jsme maximálně spokojeni se službami týmu Century 21 Vaše Reality - Znojmo a těšíme se na další spolupráci. Děkujeme.

Moravec Tomáš, 14.9.2023

Rád bych vyjádřil svou velkou spokojenost a upřímné poděkování panu Chovancovi a paní Drozdové za jejich skvělé služby při zprostředkování prodeje mého bytu v Brně a následné koupi domu u Znojma za relativně komplexních podmínek. Oba projevili mimořádný profesionální přístup a hlubokou znalost realitního trhu. Jejich ochota naslouchat mým potřebám a aktivní komunikace mi výrazně usnadnily celý proces. Prodej mého bytu v Brně byl realizován efektivně a rychle.

Schild, 27.9.2023

Velice dobrá spolupráce a úžasný tým. Náš dům jsme prodali velice rychle a vše bylo vyřízeno hladce na velice profesionální úrovni.
Děkujeme paní makléřce Libuši Drozdové, že se o nás tak výborně postarala a vše proběhlo bez stresu a problémů.


Monika Pauswek, 18.8.2023

Děkujeme paní Drozdové za profesionální přístup, vše bylo vždy dle předchozí dohody splněno, naše otázky zodpovězeny do posledních detailů. Milý a přátelský přístup byl skvělým bonusem. Pořizování nemovitosti byla s paní Drozdovou od začátku radost.

paní Voljanská, 11.4.2023

Certifikáty a školení

27.11.2023, Odborný test