Realitní makléřMartin Svoboda

Lucky Rentals CZ s.r.o.
„Profesionalita s lidským přístupem“
Umístění v roce 2023 3. v okrese Praha 10 7. v Hlavní město Praha 31. v celé ČR

Informace

Makléř
Martin Svoboda
Telefon
+420739226393
Soutěžní oblast
Praha 10
Působnost
Praha 10, Praha 4, Praha-východ (kraj Středočeský), Praha 9
Jako makléř působím od roku
2017
Jazykové dovednosti
angličtina, čeština, slovenština, ruština
Specializace
prodej, pronájem, byty, chaty / chalupy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

S LuckyRentals.CZ jsem kupoval byt na Praze 4 a po dlouhé době jsem měl pocit, že jsem klientem. Přístup byl vysoce nadstandardní, domluvené termíny a kroky byly bezezbytku dodrženy a vše fungovalo zcela bezchybně. Osobní přístup makléře pana Svobody byl zcela příkladný. Věřím, že se nejednalo o poslední spolupráci. Pánové - děkuji :)

Jan Moravec, 25.5.2020

Děkuji za dlouhodobou spolupráci v zajištění pronájmu bytů. Spolupráce probíhá vždy vstřícně a kvalitně. Ať se daří dál!

Kateřina Procházková, 2.6.2020

S Lucky Rentals jsem se setkal na více nemovitostech a vždy byli profesionální. Od potřebného nasazení hned na začátku, až po řešení problémů, které v rámci prodeje nemovitosti vyskytly. Určitě mohu doporučit. Je vidět, že je to realitní kancelář na svém místě.

Ivo Prax, 10.1.2022

Dlouhodobě spolupracuji s realitkou Lucky Rentals CZ, a můžu vřele doporučit.

Bianka Matušeková, 21.9.2022

Přidávám se s kladným doporučením na pana makléře Martina Svobodu. Rychlé a profesionální vyřízení. Zatím nejlepší zkušenost s realitními službami.

Julia Kaminská, 18.10.2022

Jako majitelka bytu pronajímám již přes 20 let a setkala jsem se s mnoha realitkami. Lucky Rentals a pan Svoboda mezi nimi vynikají výrazně jednou věcí. Majitele absolutně k ničemu netlačí, vše probíhá v klidu, s rozumem a navíc jejich znalost lidí vždy vede k výběru toho správného nájemníka. Za mě jediná realitka se kterou jsem ochotná spolupracovat.

Klára Jones Newton, 1.11.2022

Spolupracovali jsme s panem Svobodou, který nám díky svému přímému a lidskému přístupu pomohl najít pronájem pro našeho tatínka. S panem makléřem jsme byli nadmíru spokojeni po všech stránkách, ať už v rámci komunikace či časové flexibility. Vyšel vstříc všem našim požadavkům a hned od první schůzky bylo jasné, že je na pana Svobodu a Lucky Rentals spolehnutí.
Díky své zkušenosti mohu upřímně tuto realitní kancelář i pana makléře doporučit a budu se těšit na další případnou budoucí spolupráci.


Anna Kučerová, 1.11.2022

Lucky Rentals, s.r.o. hodnotím jako zcela profesionální realitní společnost, oceňuji spolehlivost i rychlost prodeje. Od prohlídky po zapsání do Katastru a předání klíčů od bytu uplynul 1 měsíc. Realitní makléř pan Martin Svoboda je odborníkem na svém místě. Vše proběhlo perfektně a solidně s jistotou. Děkuji za komplexní služby a budeme se rádi s důvěrou vracet. Vladimír Karpíšek

Vladimír Karpíšek, 7.12.2022

Se společností Lucky Rentals CZ spolupracuji teprve pár měsíců, ale hned od počátku jsem nadmíru spokojen. V našem domě jsme ve spolupráci s panem Martinem Svobodou pronajali 3 byty. Spolupráce je výborná. Profesionální inzerce. Velmi dobrý předvýběr zájemců. Servis smluvní dokumentaci. Mohu tuto společnost a konkrétně i pana Svobodu vřele doporučit.

Štěpán Elleder, 1.1.2023

Pan Svoboda z LUCKYRENTALS.CZ nás neuvěřitelně rychle, s citem a připraven na všechny naše dotazy provedl celým procesem pronájmu a nastěhování. Děkujeme!

Karolina Hejduková, 31.1.2023

Profesionální přístup, velmi dobrá prezentace bytu včetně 3D prohlídky. Komplexní služby. Byt se pronajal do 14 dnů. Makléř pan Svoboda je velice komunikativní a spolehlivý. Doporučuji

Petr Maleček, 21.3.2023

Skvělý servis, moc příjemné a vstřícné jednání. Moc děkujeme a těšíme se, že to nebylo naposledy 🙃

Kateřina Vitáková, 21.3.2023

Chtěli bychom tímto velmi poděkovat panu Svobodovi z Lucky Rentals za jeho komplexní služby při řešení pronájmu naší nemovitosti na Zbraslavi. Byt nejprve osobně navštívil, zhodnotil stav (klady, zápory) a navrhl marketingovou strategii, kterou jsme si následně vzájemně odsouhlasili. Předali jsme klíče od nemovitosti a o více se nemuseli starat. Prezentace nemovitosti formou 3D prohlídky a podrobného popisu bytu a okolí přinesla kýžené ovoce. Byt byl do měsíce pronajatý slušným a spolehlivým záj...

Manželé Sobolčíkovi, 22.3.2023
Zobrazit celý text reference

Chtěla bych touto cestou moc poděkovat panu Martinu Svobodovi. Pronájem mého bytu proběhl s jeho velkou pomocí naprosto bez problému a pro mě s minimem starostí. Byla to pro mě první zkušenost s realitní kanceláří a díky panu Svobodovi naprosto pozitivní.
Ještě jednou moc díky,
L. Havlinová


Lenka Havlinová, 8.4.2023

Rádi bychom touto cestou poděkovali panu Svobodovi za zprostředkování prodeje našeho pozemku. Pan Svoboda byl během celého procesu prodeje velmi spolehlivý, příjemný, vstřícný, férový a naprosto profesionální. Vše proběhlo hladce a bez problémů. Určitě bychom jeho služby doporučili. Manželé Láníkovi

Manželé Láníkovi, 29.4.2023

Mercedes mezi realitkama! Profesionalita, servis, úroveň a kvalita komunikace Lucky Rentals je neskutečná. Spolupracovala jsem s nimi již 3x, pokaždé s jiným členem týmu. Všichni absolutní profíci, co poradí se vším, co je potřeba a perfektně vše ošetří a zařídí. Jestli pronajímáte, můžete se spolehnout, že vyberou slušné a fajn nájemce. A hlavně, jsou tu pro vás ochotně i po podpisu smluv a v případě potřeby jejich úprav, dodatků, atd. Doporučuji všema deseti.

Pavlína Šelbická, 15.5.2023

Skvelá spolupráca pri riešení podnájmu v Prahe. Od prehliadky, podpis zmluvy až po odovzdanie bytu. Díky za profesionálny prístup od pána Svobody a určite sa v budúcnosti na Lucky Rentlas znovu radi obrátime.

Petra Klaučová, 15.5.2023

Přidávám se s kladným doporučením na pana makléře Martina Svobodu. Rychlé a super vyřízení. Pan Svoboda byl velmi ochotný a velice mi pomohl s věcmi okolo pronájmu. Zatím nejlepší zkušenost s realitkou , určitě mužů doporučit.

Michael Žaloudek, 1.5.2023

Ze strany realitní kanceláře vše v pořádku, rychlé jednání, dodání smluv dle dohody, komunikace s nájemníky ok, mohu pouze doporučit.

Josef Dolejš, 1.5.2023

RK Lucky Rentals mi byla doporučena kamarádkou, když jsem hledala, kdo mi pomůže pronajmout byt. Hned mne zaujalo, že sídlí v oblasti kde byt vlastním. A byla jsem rozhodnutá je kontaktovat. Dostala jsem doporučení přímo na pana Martina Svobodu. Hned při prvním telefonickém rozhovoru jsme si jasně řekli, co já jako vlastník očekávám a pan Svoboda navrhl systematický postup. Vše šlo rychle, druhý den jsme se sešli v bytě, další den se vypustil inzerát a za dva dny jsme měli několik solidních záje...

Barbora Jarolímová, 1.8.2023
Zobrazit celý text reference

Rádi bychom se podělili o velmi pozitivní zkušenost s RK Lucky Rentals, konkrétně s makléřem Martinem Svobodou. Původně jsme uvažovali, že si zajistíme pronájem bytu v novostavbě RD svépomocí, ale protože jsme neměli zkušenosti, rozhodli jsme se vyzkoušet služby zmíněné RK. Přístup p.Svobody byl od začátku velmi proaktivní a profesionální a velmi nás překvapilo, jak se vše odehrálo rychle a „hladce“ – od první schůzky a seznámení se s nemovitostí a naší představou, přes profi zpracování inzerátu...

Manželé Myslíkovi, 18.8.2023
Zobrazit celý text reference

Skvělá domluva a prvotřídní jednání.

Daniel Dlabal, 25.9.2023

Služby realitní kanceláře Lucky Rentals CZ, pana Martina Svobody, jsem já i moje rodina využily opakovaně a vždy k naší naprosté spokojenosti. Oceňuji profesionální přístup a po všech stránkách korektní jednání pana Svobody i jeho maximální pochopení pro potřeby klientů. Vše bezvadné. Doporučuji.

Ing. Marcela Smolová, 28.9.2023

S realitní kanceláří Lucky Rentals jsem byla velmi spokojena. Po babičce nám zůstala chalupa v malé vesnici nedaleko Přeštic, kam bychom to měli za rekreací velmi daleko a k bydlení to pro nás díky vzdálenosti do práce nebylo myslitelné a tak nezbývalo nic jiného, než domek se zahradou prodat. Nejprve jsme se obrátili na konkurenční realitní kancelář, přes známého, ale ta svým vystupováním na mne neudělala dobrý dojem, a to jednak proto, že makléř babiččin domek a zahradu velmi zkritizoval a pr...

Hana Duspivová, 28.9.2023
Zobrazit celý text reference

Skvělá domluva a prvotřídní jednání.

Daniel Dlabal, 27.9.2023

Certifikáty a školení

27.9.2023, 3D Scanning of Real Estate Properties

27.9.2023, Advanced Negotiation Skills

20.9.2023, Podílové nemovitosti

1.8.2023, Certifikát Základy SEO 01.08.2023

1.7.2023, Využití AI při tvorbě obsahu

18.6.2023, Recenziště Certifikát

18.6.2023, Recenziště Bezpečný nákup 2023

1.6.2023, Certifikát COPYWRITING 01.06.2023

23.5.2023, Online odborný test Realiťák roku 2023

31.1.2023, Realitka Roku 2022 - vítěz Praha 10

1.8.2022, Prověření rizikovosti osob

11.7.2022, Realiťák-roku-2022-online-odborný-test