Realitní makléřDavid Jelínek

OKNO NEMOVITOSTÍ, s.r.o. - Brno
Umístění v roce 2023 5. v okrese Brno-město 112. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 195. místo celkově 9. místo v Brno-město

O mně

Sport a reality jsou moje dvě velké vášně. Disciplína, pracovitost, odhodlání a především FAIR PLAY - čtyři stavební kameny, kterými se řídím a dodržuji jak ve sportu, tak v oblasti realit. Přidávám k tomu zkušenosti, které čerpám každý den z terénu, protože každý den je v realitách úplně jiný a to mě nejvíce baví. Pravidelně absolvuji školení a semináře nejen z oblasti realit, ale i právní sféry. Díky tomuto jsem Vašim spolehlivým partnerem pro prodej Vašich nemovitostí. Obraťte se na mne, těším se na naši spolupráci.

Informace

Makléř
Mgr. David Jelínek
Telefon
+420731341777
Soutěžní oblast
Brno-město (kraj Jihomoravský)
Působnost
Brno-venkov (kraj Jihomoravský)
Jako makléř působím od roku
2017
Jazykové dovednosti
angličtina
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, chaty / chalupy
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

My tuto realitní společnost můžeme jenom doporučit. Super přístup, komunikace s realitním makléřem Mgr. Davidem Jelínkem nad rámec spokojenosti. Bylo nám ctí s Vámi spolupracovat.

Majed Ismail, 31.3.2023

Opakovaně jsme vyhledali služby RK Okno nemovitostí.S profesionálním a bezvadným přístupem jsme nadmíru spokojeni.Zvláště bychom rádi poděkovali Mgr.Davidu Jelínkovi za jeho přístup a odbornou práci při prodeji bytu na Hlinkách.
Hudečkovi


Zdeněk Hudeček a Věra Hudečková, 15.8.2023

Spolupráce s touto realitní kanceláří byla bezproblémová, vstřícnost pana Jelínka byla jistotou, že se všechny problémy dají vyřešit.

Marcela Vlčková, 13.7.2023

Spolupráce s realitní kanceláří OKNO NEMOVITSTÍ,ale hlavně s panem Mgr.DAVIDEM JELÍNKEM, bylo více než perfektní.Velmi vstřícné a lidské jednání,kdykoliv jsme potřebovali poradit,vždy nám velmi ochotně a dobře poradil.
Setkali jsme se s několika realitními makléři,ale nikdo neměl,takový super přístup.Za nás SUPER+včetně jejich právnických služeb..DĚKUJEME Petr a Lea


Petr Zoufalý, 16.4.2023

Certifikáty a školení

13.2.2024, Trénink vyjednávacích dovedností

28.11.2023, Spoluvlastnické podíly nemovitostí

22.11.2023, Online odborný test 2023

19.10.2022, "Jak se stát nejlepším makléřem"