Realitní makléřMgr. Lenka Kozlíková

Home Kozlík s.r.o.
„BÝT JINÝ NENÍ ŠPATNÉ, JE TO VÝHODA“
Umístění v roce 2023 2. v okrese Praha-východ 12. v Středočeský kraj 122. v celé ČR

O mně

Jsem podnikatelka, která pracuje proto, že jí to baví. Ne pro to, že musí." Žiji se svým mužem, synem Ondráškem a našim zvířectvem nedaleko Prahy v domě, který neustále zvelebujeme. Svou práci si doslova užívám, což na mně poznáte od první minuty setkání. Ve svém volném čase se věnuji designování bytových interiérů a je to doslova mou další vášní. O čemž se můžete přesvědčit i u předpřípravy nemovitosti prodeji či pronájmu. Profesně: V realitách jsem začala působit od roku 2006. Od září 2008 zcela samostatně. Po té jsem v roce 2015 spoluzakládala společnost Home Kozlík, které jsem nyní jednatelem, se svým týmem specializovaných odborníků od profi prezentace až po nemovitostní marketing. Jsem certifikovanou realitní makléřkou, a znám tedy dobře obor své praxe. Ráda poskytuji osobní konzultace. Jak já říkám, nikdy není nad dobrý šálek kávy.

Informace

Makléř
Mgr. Lenka Kozlíková
Telefon
+420 730 147 077
Soutěžní oblast
Praha-západ (kraj Středočeský)
Působnost
Beroun (kraj Středočeský), Praha-západ (kraj Středočeský), Písek (kraj Jihočeský), Mělník (kraj Středočeský)
Jako makléř působím od roku
2006
Jazykové dovednosti
angličtina
Specializace
prodej, pronájem
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

"Napsal jsem ve svém životě snad nespočet recenzí na vědecké články a projekty; rozhodně všechny recenze nebyly pozitivní. Bohužel ale nevím, jak správně formulovat recenzi služeb, jaké podrobnosti uvádět atd. V tomto případě jsem byl velmi spokojen s hladkostí, jak se celý případ odvíjel. Jistě to bylo tím, že prakticky všechno potřebné jste zařizovali sami. Mnohé díky za to.
F.L.


Doc. RNDr. František Lednický, CSc., 27.9.2023

"Vážená, paní Kozlíková,
Ráda bych vám poděkovala za vaše vynikající profesionální služby a úžasnou péči při pronájmu mého bytu v Rezidenci Hlubočepská v Praze 5 - Hlubočepy.
Váš přístup k celému procesu pronájmu je absolutně férový jak k nájemníkovi, tak k pronajímateli. Pracujete poctivě a svědomitě a vytvořila jste vynikající a nápadité video bytu. Poskytla jste dodatečné služby mě a nájemníkům, postarala jste se o to, aby vše proběhlo hladce a bez problémů a ohromila jste mě svou preciznos...


Olga Barochovsky, 27.9.2023
Zobrazit celý text reference

"Chceme se podělit o svou zkušenost s realitní kanceláří Home Kozlík. Koupili jsme nemovitost za pomoci této společnosti, konkrétně jsme vždy jednali s paní magistrou Kozlíkovou. Přestože bydlíme v Německu, přibližně 500 km od koupené nemovitosti, nebyl to nikdy žádný problém, dohodnout se na termínech. Paní Kozlíková se opravdu vždy snažila vyjít vstříc. Je to velmi spolehlivá, ochotná a slušná jednatelka.
Všechna řízení, ohledně koupi nemovitosti, proběhla profesionálně a korektně v rekordním...


Jana a Heiko Hellstern, 27.9.2023
Zobrazit celý text reference

Perfektně odvedená práce! Perfektní dohoda na všem! Rozhodně doporučuji!

Jiří Mika, 27.9.2023

Profesionální přístup, ochota, spolehlivost. Paní Lence Kozlíkové důvěřujeme a doporučujeme Home Kozlík i ostatním klientům.

Mgr. Iva Harabišová, 27.9.2023

Veľmi pekne ďakujem pani Kozlíkovej za jej prístup a ochotu riešiť všetko čo príde do cesty v prípade predaja nemovitosti, či aj iných osobných záležitostí. Bola som veľmi spokojná a určite Vás budem odporúčať ďalej. Nech sa Vám darí :)

Ing. Olívia Kukačková, 27.9.2023

"Paní Kozlíková - Lenko Spolupráce na pronájmu bytu, včetně smluv a práce okolo s tím spjatá byla příkladná, hladká a bez komplikací. V případě potřeby bych se na paní Kozlíkovou určitě znovu obrátil a mohu ji v tomto směru jen a jen doporučit. S pozdravem Cendelín Martin "

Martin Cendelín, 27.9.2023

Moc bych chtěla poděkovat paní Lence a celému týmu za neskutečnou rychlost, velice profesionální jednání a velikou pochvalu za to, že jedná s lidmi do posledního momentu velice ochotně. Velice děkuji za koupi i přes všechny potíže ze strany prodávajícího. Dokázala vyřešit obě strany velice v klidu a vše proběhlo jak má být. Jinak proste jednou větou : Lenka a její tým je prostě za mě TOP. Jen tak dál. Velice doporučuji ‼️‼️

Tereza Šindelářová, 27.9.2023

Vážená paní Kozlíková,
v nasyceném realitním trhu oceňuji především Váš nadstandardní komunikativní a empatický přístup. Mockrát děkuji za kompletní realitní služby od reálného odhadu prodejní ceny našeho domu, vytvoření inzerce až k podepsání smluv o prodeji.
Vašim dalším klientům mohu vzkázat, že si velmi dobře vybíráte nemovitosti. Pokud mají zájem o nemovitost, kterou zastupujete, nemusí se ničeho obávat.


Dagmar Píšová, 27.9.2023

Naprostá spokojenost profesionální jednání doporučuji !!!!

Jan Veleba, 27.9.2023

"Lenička mi prodávala mou chatu v Roztokách po smrti mého manžela. Naprosto oceňuji její laskavý a přátelský přístup. Je to nejen velice schopná realitní makléřka, ale také je úžasná vrba, a za to jsem jí vděčná. Stala se mou přítelkyní, a jsem velice ráda, že jsem jí poznala. Děkuji Ti, Leni."

Květoslava Havlíčková, 27.9.2023

Paní Lenka Kozlíková odvedla naprosto profesionální a skvělou práci. Mohu ji všem jen doporučit. Kdybych do budoucna potřebovala prodat nebo pronajmout nemovitost, nikoho jiného než ji, bych neoslovila. Jana Ďoubalová

Jana Ďoubalová, 27.9.2023

"Děkujeme paní magistře Kozlíkové za vysoce profesionální, vstřícný a otevřený přístup v rámci realitních služeb. Jak při nájmu, tak následně prodeji paní Kozlíková "na první dobrou" propojila zájemce a prodávajícího. Zná velmi dobře oblast Roztok, ve které působí. Umí nabídnout opravdu komplexní služby a řešení (od přípravy k prodeji přes vyřízení veškeré legislativy až po přepisy energií) i v této nelehké době.Velice dbá o dlouhodobou spokojenost svých zákazníků. Zkrátka dobrá reference je nad...

Ing. Martin Střecha, 27.9.2023
Zobrazit celý text reference

Jsem velice potěšena s profesionálním jednáním a prodejem mé nemovitosti na velice profesionální úrovni. Jak realizace tak i inzerce. Informovanost na všech serverech. Všem moc doporučuji.

Jindřiška Shonová, 27.9.2023

"Leni, velké díky za profesionálně odvedenou práci! Pracovní nasazení u našeho prodeje ustálo i nemožné. Díky za nekonečné množství empatie, doporučuji!!!"

Petra Keclíková, 27.9.2023

Pokud hledáte někoho, kdo je opravdu čestný, profesionální, empatický, a jedná s vámi narovinu, tak paní Kozlíková je ta pravá. I přesto, že paní Kozlíková nebyla náš makléř, ale prodávala byt nám, byla tu pro nás. Byla plně k dispozici a pomáhala nám, když náš poradce byl naprosto neschopný a spoustu práce odvedla za něj. Bojovala za nás, i když vlastně nemusela. Komunikovala s námi 24/7 a zařídila nemožné. Pokud někdy budeme prodávat nebo pronajímat nemovitost, tak jedině s paní Kozlíkovou. Pě...

Zuzana Šarbochová, 27.9.2023
Zobrazit celý text reference

"Lenka nám moc pomohla při koupi nemovitosti kdy nám vybrala krásny rodinný dům přesně na míru našim potřebám, na klidném místě se skvělou dostupnosti k náměstí a škole. Delší dobu jsme v Roztokách hledali dům a jen díky její informaci o plánovaném prodeji jsme přišli na prohlídku první a rovnou podepsali rezervaci. Tímto jsme ji ani nedali šanci dům inzerovat, vše co nám slíbila to platilo a za to dekujeme za lidsky přístup a profesionální práci, hladký proces převodu nemovitosti. Po roce bydle...

Oleksandra Karpenko, 27.9.2023
Zobrazit celý text reference