Realitní makléřMichal Černý

Bidli
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 137. místo celkově 14. místo v Hlavní město Praha 2. místo v Praha 1

O mně

Ve svém profesním životě jsem získával zkušenosti z nejrůznějších oborů. Od financí, přes logistiku, marketing až po gastronomii. I když se jednalo o zcela odlišné oblasti, jednu věc měly společnou, a to nadstandartní péči o klienty. Když jsem se rozhodl vstoupit do světa nemovitostí, věděl jsem, že právě kvalita služeb a profesionální přístup jsou tím nejdůležitějším. Proto jsem se stal součástí BIDLI a nyní jsem rád, že Vám mohu nabídnout své služby, jako průvodce světem nemovitostí a bydlení!

Informace

Makléř
Michal Černý
Telefon
+420773669662
Soutěžní oblast
Praha 1
Působnost
Praha 10, Praha 4, Praha-západ (kraj Středočeský), Praha-východ (kraj Středočeský)
Jako makléř působím od roku
2021
Jazykové dovednosti
angličtina
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy
Nabízené služby
cenové mapy, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

Spolupráce s panem Černým byla naprosto perfektní. Vše potřebné rychle a bez problému zařídil. Kdykoli byl k dispozici a vždy ochoten cokoliv vysvětlit. Skvělá komunikace, lidský, ale zároveň profesionální přístup. Mohu určitě doporučit.

Deana Gocheva, 1.2.2024