Realitní makléřMichal Hrdina

Realitní kancelář Pohoda
„Mým cílem jste Vy - spokojení klienti!“
Umístění v roce 2023 3. v okrese Ústí nad Orlicí 5. v Pardubický kraj 61. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 226. místo celkově 9. místo v Pardubický kraj 4. místo v Ústí nad Orlicí

O mně

V realitách jsem od roku 2001. V roce 2005 jsem založil realitní kancelář POHODA s tím, že chci vybudovat seriózní a profesionální firmu. Za dobu působení naší kanceláře jsme si vybudovali dobré jméno a stálou klientelu. Stále častěji se na nás obracejí další zájemci na doporučení našich spokojených klientů, což svědčí o profesionalitě a osobním přístupu. Za mě pak hovoří reference spokojených klientů. Za každým prodejem nemovitosti se totiž skrývá lidský příběh. A to je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani prodávající, ani makléř. Prosím, přečtěte si mé tipy a články o naší práci. Věřím, že Vám tyto informace pomohou v rozhodování a že si pro prodej své nemovitosti zvolíte tu správnou cestu. Pokud Vás cokoliv dalšího zajímá, neváhejte mě kontaktovat. Rád se s Vámi sejdu u kávy nebo v kanceláři a probereme, jak co nejvýhodněji prodat Vaši nemovitost.

Informace

Makléř
Michal Hrdina
Telefon
+420608233027
Soutěžní oblast
Ústí nad Orlicí (kraj Pardubický)
Jako makléř působím od roku
2001
Jazykové dovednosti
angličtina
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, chaty / chalupy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Jednání s panem Hrdinou bylo bezproblémové a vyřízení záležitosti věcné a spolehlivé.

Jaroslav Nespěšný, 25.2.2023

Realitní kancelář Pohoda mě prodala moji nemovitost rychle a bez průtahů. Profesionální přístup
a vstřícné jednání pana Hrdiny přispělo k zdárnému vyřízení celé
záležitosti. Mohu jen doporučit !
Jiří Mikulecký Vysoké Mýto


Jiří Mikulecký, 25.2.2023

Pan Michal Hrdina z realitní kanceláře POHODA prodal naši nemovitost velice rychle, jednal profesionálně a vstřícně. Pana Hrdinu budu vřele doporučovat všem kamarádům a známým.

Helena Birket, 10.2.2023

Realitní kancelář Pohoda a zejména pana Michala Hrdinu mohu jen vřele doporučit. Skvělý přístup, profesionalita a ochota je jeho vizitkou.

Jonáš Jirka, 27.4.2023

Velké poděkování realitní kanceláři Pohoda, jmenovitě panu Michalu Hrdinovi, za velmi profesionální přístup a spolupráci v pomoci s prodejem nemovitostí. Velmi osobní přístup, kvalitní a příkladné jednání. Vřele doporučuji, pokud se rozhodujete pro pravého partnera pro zprostředkování projede vaší nemovitosti.

Jan Janoušek, 22.3.2023

Koupě nemovitosti je s panem Michalem Hrdinou doslova POHODA! Jeho výborná komunikace, profesionální a pozitivní přístup jsou totiž v takových případech moc důležité. Byli jsme velmi spokojeni a spolupráci s Reality Pohoda můžeme všem jen doporučit.

Radek Štěpán, 15.3.2023

Profesionální jednání, vše rychle vyřízeno. Rozhodně doporučuji a děkuji panu Hrdinovi za perfektní službu.

Petr Exner, 2.3.2023

Realitní kancelář Pohoda mohu jen doporučit. Děkujeme panu Michalu Hrdinovi , za jeho velmi rychlý prodej naší nemovitosti. Perfektní přístup a služby.

Iveta Víšová, 6.5.2023

Fotky super a videa reality z dronu.
Spolupráce s p. Hrdinou velmi dobrá - lidský přístup.
Doporučujeme.


Bohuslav Řehák, 10.6.2023

Velké díky RK Pohoda v pomoci s prodejem nemovitostí. Velmi profesionální a osobní přístup pana Michala Hrdiny. Doporučuji, pokud se rozhodujete pro pravého partnera pro zprostředkování prodeje skrze realitní kancelář.

Jan Janousek, 10.4.2023

Profesionální přístup.

Pavel Fajkus, 31.10.2023

Příjemné jednání, profesionální přístup!

Dominik Pidima, 31.10.2023

Oceňuji spolupráci s realitní kanceláří POHODA při pořízení nemovitosti v Luži, konkrétně s p. Michalem Hrdinou.
Vysoce profesionální přístup, provede vás celým procesem (notář, katastr, předání) naprosto bezchybně, u mě má za 1:)


Stanislav Ludvík, 31.10.2023

Fotky super a videa reality z dronu.
Spolupráce s p. Skipalou a p. Hrdinou velmi dobrá - lidský přístup.
Doporučujeme.


Bohuslav Řehák, 31.10.2023

Realitní kancelář POHODA, zastoupená panem Hrdinou mě příjemně překvapila vstřícností a rychlostí jednání. Inzerce byla připravena na profesionální úrovni. Prodej mého rodinného domu proběhl bez problémů, veškeré smluvní dokumenty a technické podklady byly včas připraveny, podpis kupní smlouvy a předání nemovitosti bylo bezproblémové. Věřím, že i noví majitelé byli spokojeni.
RK POHODA mohu doporučit.


Jiří Plocek, 31.10.2023

s RK POHODA to byla jedním slovem opravdu POHODA! Přístup p. Michala Hrdiny byl nadmíru profesionální. Vše proběhlo bez jediného problému a k mé veliké spokojenosti. Díky za vše, nemělo to chybu!! Vřele doporučuji.

Petra Krupová, 31.10.2023