Realitní makléřMichal Lesňák

DĚLÁME REALITY SRDCEM s.r.o.
„„Komu je práce radostí, pro toho je život štěstím.“ Maxim Gorkij“
Umístění v roce 2023 3. v okrese Ostrava-město 5. v Moravskoslezský kraj 60. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 104. místo celkově 9. místo v Moravskoslezský kraj 4. místo v Ostrava-město

O mně

V realitách jsem od roku 2011, mám vystudovanou stavařinu a práce se stala mým koníčkem. S nemovitostmi Vám mohu pomoci v rámci celého Moravskoslezského kraje, který je mi blízký. Při své práci využívám home staging, služby profesionálního fotografa, využijme spolupráci s dronem, natočíme moderní videoprohlídku, zpracujeme 3D scan nemovitosti, zakreslíme půdorys pro lepší orientaci, dokážeme udělat virtuální staging i vizualizace možného budoucího stavu a připravíme web nemovitosti. Vždy spustím účinný marketing od realitních portálů přes sociální sítě a placenou PPC reklamu, aby se o zakázce dozvědělo co nejvíce potencionálních zájemců. Díky propracovanému a odzkoušenému systému práce společně docílíme úspěšné realizace. Ke svým klientům přistupuji, individuálně a snažím se DĚLAT REALITY SRDCEM

Informace

Makléř
Michal Lesňák
Telefon
+420774101334
Soutěžní oblast
Ostrava-město (kraj Moravskoslezský)
Působnost
Ostrava-město (kraj Moravskoslezský), Nový Jičín (kraj Moravskoslezský), Opava (kraj Moravskoslezský), Frýdek-Místek (kraj Moravskoslezský)
Jako makléř působím od roku
2011
Specializace
byty, rodinné domy, chaty / chalupy, obchodní prostory, nájemní domy / činžáky
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Pana Lesňáka doporučuji. Je profesionální, milý, umí vše potřebné vysvětlit. Vše zařídil. Tak mají vypadat služby realitního makléře.

Alena Hudá, 25.5.2023

Velmi dobrá spolupráce, mohu jen doporučit!

Lukáš Peza, 3.4.2023

Pan Lesňák je vstřícný a velmi ochotny. Spolupráce s nim na velmi dobré úrovni

Dana Molatová, 13.3.2023

Super jednání a vstřícnost, doporučuji na 100%.

Jaromír Šotek, 12.3.2023

Chtěli bychom ocenit vysokou úroveň a profesionalitu pana Lesňáka při prodeji naší nemovitosti od prezentace až po předání. Děkujeme a doporučujeme všem.

Miroslav Plinta, 11.3.2023

Děkujeme p. Lesňákovi za pomoc s prodejem bytu, za jeho profesionální přístup, ochotu a příjemné vystupování. Vždy se snažil nám maximálně vyjít vstříc. Vřele doporučujeme jeho služby

manželé Klimovi, 30.3.2023

Ráda bych touto cestou s radostí pana Lesňáka označila za nejlepšího makléře. Co se týče spolupráce, byla naprosto špičková. Již od prvního kontaktu, až po ten poslední, byl pan makléř naprosto poctivý, informoval mě o všech krocích, o všech schůzkách s potencionálními zájemci, a vlastně o všem... Co se týče samotného zpracování inzerátu, opět špičková práce. OPRAVDU VELICE DOPORUČUJI a do budoucna, pokud by byla potřeba, ráda opět využiji jeho služeb.

Šárka Petrušková, 7.6.2023

Právě jsme dokončili prodej bytu s panem Lesňákem, který jsme s ním před 5ti lety koupili. Není asi nic, co bych vytknul. Komunikace bez problému, vše vyřídil, všude byl včas, výstup jeho práce je opravdu kvalitní a pokud budu něco kupovat nebo prodávat, tak se mu určitě ozvu.

Robin Weiss, 23.5.2023

Pan Lesňák mne zastupoval při prodeji dvou bytových jednotek v Karviné, kdy se nám povedlo oba dva byty prodat za velmi zajímavou cenu a také za velmi krátkou dobu. Spolupráce byla velmi profesionální, perfektní komunikace, inzerce, poradenství, právní služby a všechno co je potřeba. Já jakožto klient jsem opravdu nemusel nic řešit a o vše bylo postaráno. Spolupráci s panem Lesňákem opravdu doporučuji, za mě nejlepší zkušenost, kterou jsem kdy s realitním makléřem měl. Zároveň pokud budu v budou...

Vladimír Dužík, 21.3.2023
Zobrazit celý text reference

Profesionální přístup, doporučuji!

Jakub Csomor, 13.5.2023

Pana Lesňáka, coby makléře, mohu vřele doporučit. Kvality jeho komplexně poskytovaných služeb spočívají zejména v připravenosti, vstřícnosti a přímočarosti, empatii, spolehlivosti, odbornosti a profesionalitě, v hladkém průběhu a dochvilnosti. Jednání s panem Lesňákem je navíc vždy velmi příjemné a sympatické.
Tímto mu rovněž děkuji za dosavadní spolupráci.


Lenka H., 24.2.2023

Pan Lesňák je profesionál na svém místě. Při prodeji bytu jsme nemuseli nic řešit, o vše bylo postaráno do největšího detailu. Styl a způsob prezentace nemovitosti je na špičkové úrovni. Velmi osobitý přístup. Děkujeme.

Martin Urbánek, 20.9.2023

Pan Lesňák je profesionální makléř, našla jsem ho dle recenzí a teď jednu připojuji i já. Naše jednání nemělo jedinou chybičku, opravdu doporučuji. Pokud budu v budoucnu potřebovat, určitě se znovu obrátím na něj.

Jaroslava Weiss, 9.10.2023

Dobrý den, pan Lesňák je více než jen realitní makléř. Při koupi bytu je jeho přístup vůči klientovi již od počátku na velmi vysoké profesionální a morální úrovni. Od zadání GPS informace k jednoduché orientaci na dané místo, vynikající prezentaci nemovitosti a kompletní poskytování přesných informací na jakékoliv dotazy kupujícího, tak po celou dobu realitního řízení včetně nadstandardních služeb k vyřízení veškerých náležitostí spojených s bydlením. Je nezbytné také zmínit úsměv, pohodu a dodá...

Jitka Otáhalová, 7.11.2023
Zobrazit celý text reference

Moc Vám ještě jednou děkujeme za profesionální přístup, a velkou pomoc v prodeji bytu. Vše bylo super a určitě Vás moc rádi doporučíme každému kdo bude uvažovat o prodeji nebo koupě nemovitosti.

Michaela Bilaničová, 16.12.2023

Špičkové služby, 10/10. :)

Radim Pečka, 29.1.2024

Pan Lesňák měl po celou dobu velmi profesionální přístup a má hluboké znalosti ve všech záležitostech týkajících se nemovitostí. Pana Lesňáka doporučujeme a v budoucnu se na něj opět rádi obrátíme.

Marek Stratil, 22.2.2024

Chtěl bych poděkovat PANU MAKLÉŘI, ještě jednou zdůrazním PANU MAKLÉŘI Lesňákovi, je to opravdu člověk, který dělá REALITY SRDCEM, takto má vypadat profesionál. Jeho přístup, ochota, připravenost, vstřícnost...nemám opravdu co vytknout. Celý proces prodeje, focení, video, inzerce, komunikace…takto vypadá člověk, kterého práce baví a navíc ji rozumí. Vždy usměvavý a pohodový. Radost spolupracovat. Mohu pouze doporučit. Mockrát děkujeme za Vaše služby.

Palus, 12.4.2024

Pan Lesňák je TOP makléř. Příjemný,komunikativni, nápomocný. Za mě 1 s hvězdou. Jeho komunikace je úžasná, přátelská. Prostě člověk který to co dělá to dělá pro lidi. Velká spokojenost.

Markéta Kokeš Polášková, 14.4.2024

Dlouhodobá spolupráce, vždy maximální spokojenost

Jakub Adámek, 4.4.2024

Certifikáty a školení

16.12.2023, Workshop Staň se realitní hvězdou

7.9.2023, Odborný test realiťák roku 2023

31.10.2019, Certifikovaný realitní makléř 2019

3.10.2017, Realitní profesionál

13.4.2014, Certifikovaný realitní makléř 2014

20.6.2013, Profesionální nábor realitních zakázek