Realitní makléřNela Lesňáková Matušková

DĚLÁME REALITY SRDCEM s.r.o.
„Dělám reality srdcem od roku 2011“
Umístění v roce 2023 1. v okrese Karviná 1. v Moravskoslezský kraj 5. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 27. místo celkově 4. místo v Moravskoslezský kraj 1. místo v Karviná

O mně

Mým rodným městem je Karviná. Jako realitní makléřka zde pracuju od roku 2011. Od samého začátku si uvědomuju, že za každou nemovitostí se skrývá lidský příběh. Pomáhám lidem vytvářet jejich vysněné domovy, a to tak, aby cesta za tímto jejich snem nebyla trnitá, ale pohodová a naplánovaná tak, jak kdo potřebuje. Abych klientům zajistila maximální servis poskytuji profesionální služby od ocenění nemovitosti, profesionální homestaging, virtuální staging i vizualizace možného budoucího stavu. Nechybí půdorys, fotografie od profesionálního fotografa, moderní a efektivní videoprohlídka. Natočíme také záběry z dronu, zpracujeme 3D scan nemovitosti a spustíme web nemovitosti, na kterém najdou klienti vše na jedno místě včetně možnosti financování a doplňujících informací. Díky propracovanému marketingu na inzertních portálech, sociálních sítích a v reklamách, oslovuji co nejvíce zájemců a zajišťuji tak úspěšný prodej. Moje práce mě baví, a proto DĚLÁM REALITY SRDCEM

Informace

Makléř
Ing. Nela Lesňáková Matušková
Telefon
+420725360240
Soutěžní oblast
Karviná (kraj Moravskoslezský)
Jako makléř působím od roku
2011
Webové stránky

Reference

Doporučuji maximálně využít příkladného přístupu všech makléřských služeb poskytovaných makléřkou paní Ing. Nelou Matuškovou. Zejména hodnotím rychlost, zodpovědnost, kompletnost při plnění požadavků zákazníka. Pro tyto skutečností doporučuji využít služeb při obchodování a pronájmů z nemovitými věcmi.

https://www.firmy.cz/detail/13339962-ing-nela-lesnakova-matuskova-realitni-maklerka-karvina-frystat.html#hodnoceni


Udo Wybitul, 4.7.0023

Můžu jen vřele každému doporučit, korektní velmi rychlé jednání.Vždy s úsměvem a pozitivní náladou.Byli jsme velmi spokojeni a děkujeme za perfektní spolupráci.

zdroj https://www.firmy.cz/detail/13339962-ing-nela-lesnakova-matuskova-realitni-maklerka-karvina-frystat.html#hodnoceni


Libor Raszka, 18.7.2023

Paní Matušková je člověkem na svém místě. Milá, vstřícná, ochotná, skvělá ženská, zkrátka: vše na jedničku. V dnešní době opravdu příjemné vystupování aby člověk hledal.
Chtěla bych jí touto cestou poděkovat za celou přípravu agendy, spojenou s její každodenní prací. Vše odvedla s gracií a zřejmě vrozeným milým přístupem k lidem.


Jana Šišková, 16.7.2023

Ráda bych poděkovala paní Matuškové za lidský přístup a ochotu. Vstřícnost a rychlé jednání a se vše nám pomohla vyřídit. Ráda se na ní obrátím, kdybych cokoliv potřebovala.
Je to člověk na správném místě a já za její přístup děkuji

zdroj https://www.firmy.cz/detail/13339962-ing-nela-lesnakova-matuskova-realitni-maklerka-karvina-frystat.html#hodnoceni


Michaela Himlarová, 12.7.2023

Maximální spokojenost, jak po pracovní stránce, tak po té lidské.
Profesionální přístup, rychlé jednání a velice příjemné vystupování.
Za mně vše na jedničku, můžu jen doporučit!

zdroj https://www.firmy.cz/detail/13339962-ing-nela-lesnakova-matuskova-realitni-maklerka-karvina-frystat.html#hodnoceni


Tomáš Stacke, 10.7.2023

Chtěla bych tímto poděkovat paní makléřce za její vysoce profesionální přístup, rychlé jednání a velmi příjemné vystupování. Moji nemovitost prodala za neuvěřitelný jeden den.

zdroj https://www.firmy.cz/detail/13339962-ing-nela-lesnakova-matuskova-realitni-maklerka-karvina-frystat.html#hodnoceni


Veronika Hajdušíková, 7.7.2023

Maximální nasazení a profesionální přístup. Preciznost a vždy max. Připravena .

zdroj https://www.firmy.cz/detail/13339962-ing-nela-lesnakova-matuskova-realitni-maklerka-karvina-frystat.html#hodnoceni


Kamil Černý, 7.7.2023

Velmi rychlé a profesionální jednání při prodeji nemovitosti. Super provedena prezentace. Rozhodně doporučuji.

zdroj https://www.firmy.cz/detail/13339962-ing-nela-lesnakova-matuskova-realitni-maklerka-karvina-frystat.html#hodnoceni


Gražina Rzymanová, 6.7.2023

100% doporučuji paní Nelinku. Prodávala nám barák. Profesionální přístup, o nic jsme se nemuseli starat, vše zařídila, nádherná prezentace k nemovitosti a rychlý prodej bez starostí. Za mě jedno velké děkuji !!!

zdroj https://www.firmy.cz/detail/13339962-ing-nela-lesnakova-matuskova-realitni-maklerka-karvina-frystat.html#hodnoceni


Tereza Mielničková, 5.7.2023

Nedávno jsem měl to potěšení spolupracovat s Nelou Lesňákovou Matuškovou jako s realitní makléřkou v Karviné a nedokážu vyjádřit, jak jsem ohromen její profesionalitou, znalostmi a oddaností klientům. Díky výjimečným službám Nely byla celá moje realitní transakce bezproblémovou a příjemnou zkušeností.

Od našeho prvního setkání Nela prokázala hluboké znalosti místního trhu a smysl pro detail. Věnovala čas pečlivému naslouchání mých požadavků a preferencí a zajistila, aby každá nemovitost, kter...


Martin Vítek, 7.7.2023
Zobrazit celý text reference

Veľmi príjemná a ochotná realitná maklérka, ktorá vybaví a zrealizuje všetko k spokojnosti predávajúceho a aj kupujúceho. Vrelo odporúčam využiť služby tejto realitnej maklérky.

zdroj https://goo.gl/maps/MW7zs9i3sHwq8dA5A


Alena Janušová, 11.7.2023

Rychlé jednání, vše proběhlo bez problémů. Oceňuji hlídání potřebných termínů a připomínání věcí, které je třeba dodat a udělat.

zdroj https://goo.gl/maps/MW7zs9i3sHwq8dA5A


Pavel Stavař, 11.7.2023

Skvělá práce,přístup,odhodláni,vše top.

Daniel Lang, 9.9.2023

Perfektní znalosti, ochota, komunikace. Při dalším nákupu nemovitosti se určitě na paní Lesňákovou Matuškovou s důvěrou obrátíme.

Mirek Zvoneček, 9.9.2023

Vše ok

Vašek Sláma, 10.9.2023

Paní Matušková je opravdový profesionál, vše proběhlo dle domluvy, bez jediného problému vyřídila prodej našeho bytu v krátkém čase.
Opravdu 100% spolehlivost a mohu jen doporučit.
Oldřich Suchý


Oldřich Suchý, 10.9.2023

Velice vstřícná a ochotná paní makléřka, díky zkušenostem bezproblémový obchod. Vřele doporučuji.

Michal Roudenský, 11.9.2023

Moc děkujeme za profesionální jednání paní Matuškové a jejího týmu při prodeji nemovitosti. Rychlost a snaha s Vaší strany byla úžasná, rádi se kdykoliv opět na Vás obrátíme. Ještě jednou moc děkujeme.

Kamil Červenka s rodinou


Kamil Červenka, 12.9.2023

S paní realitní makléřkou Matuškovou jsme úspěšně realizovali koupi a následný pronájem nemovitosti. Určitě mohu jen doporučit kvůli její vstřícnosti, ochotě a zkušenostem v oboru!

Agáta Zvonečková, 13.9.2023

Paní ing. Nela Matušková je profík každým coulem, u kterého oceňujeme srozumitelnou a zároveň přátelskou komunikaci. Šlo o příjemnou spolupráci na profesionální úrovni ze strany paní makléřky. Postarala se o zajištění pěkných fotografií nemovitosti i prostřednictvím dronu. Od první sjednané schůzky jsme měli veškeré nutné informace. Plus bylo, že jsme měli možnost volat kdykoliv jsme potřebovali vědět o průběhu prodeje. Administrativu jsme měli zařízenou do posledního papíru.
Kdybychom někdy v ...


Pavel Kříž, 20.9.2023
Zobrazit celý text reference

Paní Matušková je skvělá a profesionální makléřka, na kterou je 100% spolehnutí. Má perfektní přehled o nemovitostech a je s ní příjemná spolupráce. Rád její služby znovu využiji.

Lubomír Pavelka, 23.9.2023

Paní inženýrka Nela Lesňaková je Top Makléřka s kterou jsem byla nad míru spokojená. Je velice cílevědomá, lidská a svou práci provádí s velikým nadšením a nadsázkou. Prodala mi 2 nemovitosti ve velice krátké době. Vše proběhlo hladce bez problémů, nemusela jsem nic dělat vše vyřídila Paní Ing. Lesňaková. Touto cestou, bych ji chtĕla mockrát poděkovat, za skvěle odvedenou práci. Vřele doporučuji Všem, kteří mají v blízké době zájem o prodeji nebo koupi nemovitosti.

Lucie Petrovič, 25.7.2023

Paní Matuškovou mohu jen doporučit, její profesionalitu v kombinaci s lidským přístupem jen tak nenajdete. Myslí za klienta a dotahuje věci, které by vás vůbec nemusely napadnout. Naprosto nadstandardní servis ve všech směrech. Pokud jste na ni natrefili, máte štěstí.

Michaela Trojaková, 25.2.2023

Paní Matuškovou vřele doporučuji, má vynikající prezentaci nemovitostí, rychlé jednání, vynikající přístup, s prodejem další nemovitosti bych ji rozhodně znovu oslovil.

Kuba Kočnar, 1.10.2023

Paní Ing. Nela Matušková, se kterou dlouhodobě spolupracuji, se výrazně odlišuje od ostatních makléřů svou pečlivostí, spolehlivostí, proklientským přístupem a komplexností poskytovaných služeb v oblasti realit na nadstandardní úrovni. Jsem velmi spokojen a paní makléřku Nelu mohu vřele doporučit.

Adam Tajchman, 1.10.2023

Jednání a spolupráce s paní makléřkou je vždy na profesionální úrovni. Díky jejím znalostem, zkušenostem a kontaktům vše probíhá hladce, velice rychle a efektivně ve prospěch všech zúčastněných stran. Paní makléřku vřele doporučuji. Maximální spokojenost

Michal Szajer, 4.11.2023

Skvělá práce,přístup,odhodláni,vše top.

David Lang, 9.9.2023

Paní Matuškové moc děkuji za skvěle odvedenou práci při prodeji mého bytu. Ochota, profesionalita, lidský přístup. Děkuji

Radka Hyclová, 17.10.2023

Paní Matušková je velmi profesionální navíc příjemná paní která vám s ochotou vše poradní popřípadě i pomůže. Za mně 100% spolehlivost. Ještě jednou děkuji.

Jakub Brezina, 2.11.2023

Přístup paní Ing. Matuškové hodnotím jako vysoce profesionální – skvěle zpracovaná foto a video prezentace bytu a následné vyřízení všech nezbytných formalit od rezervace bytu až po jeho faktické předání. Velice oceňuji i její ochotu přizpůsobit svůj program mým časovým nárokům. Paní Ing. Matuškovou mohu jen doporučit.
Děkuji za její práci.


Pavla Krausová, 3.11.2023

Tatínek spokojen a paní moc milá a profesionální 😊 děkuji

Monika Černá, 13.11.2023

Paní Nelu mohu jedině doporučit. Pomáhala nám s prodejem bytu a i přes 400 km vzdálenost vše šlo skvěle. O průběhu prodeje nás aktuálně informovala a pomohla začlenit všechny naše požadavky. Pokud budeme do budoucna realizovat další realitní transakcí, víme na koho se s klidným svědomím obrátit. Děkujeme.

Hana Poláková, 12.11.2023

Makléřka s výborně připravenými materiály k bytu, který nabízí. Velmi proaktivní přístup, nápomocná. Já jako "prvokupovatel" nemovitosti, velmi oceňuji její pomoc a přístup.

Darina Tomajková, 14.11.2023

Děkuji paní Nelce Matuškové Lesňákové za vstřícnost a ochotu při prodeji bytu. Vše za mě ochotně vyřídila. Všechno proběhlo v naprostém pořádku. Vřele doporučuji a děkuji.

Mirek Kotilinek, 12.11.2023

Koupě bytu proběhla bez problémů, paní makléřka vše zajistila.

Michal Dorda, 13.2.2023

Naprosto profesionální práce na vysoké úrovni. Vše rychle a hladce vyřízeno. Absolutně bez starostí. Určitě doporučuji využít makléřských služeb ing. Matuškové.

Lukáš Cipryan, 11.2.2023

Pokud se s prodejem nebo pronájmem nemovitosti obrátíte na pí Matuškovou, tak neuděláte chybu. Za mě nej makléřka v Karviné a okolí. Mi pronajímala byt a služby byly na velice profesionální úrovni, byt byl za týden pronajatý s veškerým potřebným servisem, nájemníka prověřila, zařídila veškeré převody energií, poradila s cenou, nachystala smlouvy. Člověk jí opravdu dal jen klíče od bytu a pak už to běželo jako na drátkách.
Děkuji za profi přístup a dávám palec nahoru!!!


Topmerit, 8.2.2023

Ochotný přístup, profesionalita a kvalitní vyřízení všech záležitosti ohledně prodeje a přepisu. Moc doporučuji

Iveta Kollárová, 8.2.2023

Člověk na svém místě, má kontakty, rychle vše vyřeší, vše bez starostí. Mohu jen doporučit

Lacucaracha Luke, 8.2.2023

S jednáním paní Ing. Lesňákovou Matuškovou jsem byla velmi spokojená. Již při prvním jednání měla vše skvěle připravené. Rychlost, ochota, profesionální přístup při zprostředkování prodeje nemovitosti. Můžu jen doporučit.

Mirka Urbanczyková, 7.2.2023

Naprostá spokojenost. Oceňuji profesionální přístup , rychlost a vstřícnost paní makléřky Ing. Nely Lesňákové Matuškové . Dokonale nás provedla celým procesem pronájmu bytu od úvodní prohlídky , seznámení se s technickými detaily bytu , nájemní smlouvy až po závěrečnou fotodokumentaci a zápisu stavu měřidel. Uvítali jsme také její dochvilnost a ochotu přizpůsobit se našim časovým možnostem . Vřele doporučuji

Edveronika, 7.2.2023

Má zkušenost s prodejem přes realitní kancelář Ing. Nely Matuškové zbořila veškeré mé předchozí domněnky o nevýhodách spolupráce s RK.
Paní makléřka je profesionál na svém místě.Veškeré podklady k objektu měla připraveny již při prvním jednání, další jednání s úřady paní Matušková také zprostředkovala. Naprostá vstřícnost, obrovská flexibilita, milý přístup, a taky velice rychlé a efektivní jednání.Velmi oceňuji lidský přístup.Vysvětlila nám vše do detailu na co jsme se ptali a já měl pocit, že...


Honner Otto, 6.2.2023
Zobrazit celý text reference

Jsem spokojený Prodej nemovitosti proběhl v naprostém pořádku ,Rychlost,Pomoc,Profesionální přístup. Paní Ing.Nelu Lesňákovou Matuškovou mohu jen doporučit

pitr 1234, 6.2.2023

Skvělá spolupráce a komunikace. Se vším poradí a snaží se přizpůsobit požadavkům klienta. Jsme opravdu spokojeni a můžeme jen doporučit. Navíc aktivně řeší vaše požadavky a dotazy. Velmi oceňuji lidský přístup. Skvělá volba pro nákup či prodej nemovitostí.

Michaela MM, 6.2.2023

Naprostá spokojenost. Profesionální vystupování, rychlé jednání, vstřícnost, flexibilita. 100% servis. Vřele doporučuji.

Štefan Hájek, 6.2.2023

Má první zkušenost s pronájmem přes realitní kancelář Ing. Nely Lesňákové zbořila veškeré mé předchozí doměnky o nevýhodách spolupráce s realitkou O).
Oceňuji profesionalitu. Rychlost. 100% servis. Výběr vhodného nájemníka byl 100%. Prostě naprostá spokojenost z mé strany. Doporučuji všem, kteří váhají jako já zda s nebo bez realitky spolupráci s Ing. Nelou Lesňákovou, které tímto děkuji.


tk, 6.2.2023

Maximální doporučení. Jestli chcete prodat či pronajmout byt, tak jedině Děláme Reality Srdcem a je to pravda, jak i vystupují za společnost a jednání mají v maximální úrovni. Makléřka Nelka je za mě TOP nejlepší z Karviné, které můžete důvěřovat ve všem, má x letou praxi a je úžasná workoholička :) děkuji za vše, budu Vás maximálně všude doporučovat.

Veronika Ciompová, 30.1.2023

Naprostá vstřícnost, obrovská flexibilita, milý přístup, a taky velice rychlé a efektivní jednání. Bez sebemenší výtky a s čistým svědomím můžu jen a jen paní makléřku doporučit.

Ruchard Majer, 25.1.2023

Skvělá a rychlá spolupráce a komunikace. Veškeré podklady k objektu připraveny již při prvním jednání, další jednání s úřady paní Matušková také zprostředkovala. Doporučuji všem případným klientům. Pokud v budoucnu bude ještě potřeba využít realitního makléře, určitě se obrátíme na paní Matuškovou. Ještě jednou děkujeme.

Zuzana Bucharová, 17.1.2023

Paní Matuškovou mohu jen doporučit, její profesionalitu v kombinaci s lidským přístupem jen tak nenajdete. Myslí za klienta a dotahuje věci, které by vás vůbec nemusely napadnout. Naprosto nadstandardní servis ve všech směrech. Pokud jste na ni natrefili, máte štěstí.

Michaela Trojáková, 16.2.2023

Velmi oceňuji vstřícný přístup, rychlé jednání, profesionalitu. Paní Matušková spolupracuje s klienty, je vždy připravena pomoci a poradit. Vřele doporučuji.

Zuzana Franková, 3.12.2023

Milá paní makléřka, vždy má vše super připravené, takže o nemovitosti víte maximum. Mohu doporučit....

Michaela Volková - MV, 2.12.2023

spokojenost s opakovanými realitními službami, rychlost vstřícnost, ochota, p.Matuškové -doporučuji

Petr Skopal, 2.12.2023

Chtěl bych touto cestou poděkovat a doporučit paní Nelu Matuškovou za profesionální přístup a jednání, všechny dokumenty byly připraveny včas a vše proběhlo, jak jsme se domluvili. Vít Slováček

Vít Slováček, 2.12.2023

Profesionální přístup, doporučuji.

Radim Volek, 5.12.2023

Paní Matušková zajistila dvě transakce v krátkém čase na velmi vysoké profesionální úrovni od prezentace a prohlídek nemovitostí přes pohotové řešení nestandardních požadavků zájemců po doladění detailů smluvní dokumentace ke spokojenosti obou stran. Paní makléřka s velkým M.

Jiří Burysz, 7.12.2023

Maximální spokojenost. Velmi profesionální a korektní přístup a jednání. Pokud budu v budoucnu budu chtít využít služeb nebo rad realitní kanceláře, tak se s důvěrou jako na prvního obrátím na "Reality srdcem " a paní Nelu. Doporučuji!

Roman Vrbica, 13.12.2023

Velmi oceňuji ochotu a vstřícnost k pomoci paní Ing. Nely Lesňákové Matuškové a mohu potvrdit, že 100% dělá reality srdcem. Kéž by bylo více takových realitních makléřů.

Ingrid Brzuchanská, 6.3.2024

Milá, energická paní. Všechno mi hezky vysvětlila a zařídila. Děkuji.

Kateřina Horváthová, 26.3.2024

Výborná komunikace a rychlé jednání. Takhle by měl každý makléř fungovat. Jsem velmi spokojená a pokud budu v budoucnu řešit cokoliv dalšího, tak se obrátím na paní Nelu. Děkuji velmi za Vaše služby! :)

Natálie Woznicová, 26.3.2024

Naprostá vstřícnost, obrovská flexibilita, milý přístup, a taky velice rychlé a efektivní jednání. Bez sebemenší výtky a s čistým svědomím můžu jen a jen paní makléřku doporučit.

Richard Majer, 27.3.2024

Skvělý profesionální přístup.

Václav Blecha, 16.4.2024

Špičková profesionalita, maximální pracovní nasazení a současně velmi milý, empatický přístup.

Beáta Blechová, 16.4.2024

Maklérka bola velmi ústretová, rychlá v v reakciách na moje požiadavky ako kupujúceho. Reaguje (pomáha) i po predaji bytu.

Martin Špaldoň, 17.4.2024

Díky paní Ing. Lesňakové Matuškové jsem měla pronajatý byt za týden. Paní makléřka je velice milá a ochotná a její rychlý a profesionální přístup je naprosto skvělý. Vřele doporučuji všem, kteří chtějí řešit prodej, koupi nebo pronájem nemovitosti. Byla s ní radost spolupracovat. Myslela naprosto na všechno. Ještě jednou velice děkuji.

Lucie Štolbová, 18.3.2024

Mnohokrát děkuji za vaši práci. Nadstandardní komunikace a vycházení vstříc. Jde opravdu vidět, že vás vaše práce baví a mně nezbývá než jen doporučit všem, kteří hledají spolehlivost a profesionalitu v realitních službách. Díky

Sebastián Pluskal, 24.3.2024

Nadstandardní lidský přístup a ochota vyjít vstříc - služby paní makléřky jsem doposud využila dvakrát a pokaždé k mé maximální spokojenosti, s čistým svědomím doporučuji a paní makléřce děkuji. :-)

Klára Blechová, 29.3.2024

Paní Matuškovou jsme oslovili ohledně prodeje bytu a vše proběhlo na výbornou. Profesionální přístup a výborné jednání 10/10.

Andrej Kozma, 6.4.2024

Certifikáty a školení

2.2.2024, Certifikovaný realitní makléř - vítěz kraje - Moravskoslezský

2.2.2024, Certifikovaný realitní makléř 2023 - vítěz okresu Karviná

29.1.2024, Certifikovaný realitní makléř 2023 - 5 místo v celé ČR

16.12.2023, Workshop Staň se realitní hvězdou

20.11.2023, Hodnocení kvality mapy 2023

4.10.2023, Realitní Roadshow - podzim 2023

26.9.2023, Test realiťák roku 2023

31.10.2019, Certifikovaný realitní makléř

1.6.2019, Oceňování nemovitosti

15.1.2019, Realiťák roku 2018 - realiťák kraje - Moravskoslezský kraj