Realitní makléřNikola Juránková

LEXAMO
Umístění v roce 2023 1. v okrese Třebíč 2. v Kraj Vysočina 101. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 51. místo celkově 3. místo v Kraj Vysočina 1. místo v Třebíč

O mně

Měla jasno ještě před koncem školy, že chce být realitní makléřkou. „Chtěla jsem, když jdu po náměstí, aby na mě mávali z terasy kavárny lidé, kterým jsem pomohla prodat, nebo najít domov.“ Ale nebylo to bez práce. „Zpočátku mi nikdo nevěřil, kromě rodiny. Po roce neúspěchů už ani rodina,“ směji se. „Ale tehdy to k smíchu moc nebylo. Chtěla jsem to vzdát, ale nedokázala jsem si představit dělat něco jiného, kde necítím smysl.“ Přes těžké zkušenosti jsem se vypracovala v realitce M&M na vedoucí pobočky. Ale tím to nekončilo: „Opravdu jsem pro tuto práci dřela každý den od pondělí do neděle, dělala pro klienty první poslední, brzy ráno jsem vstávala a v noci jsem přijížděla dom.“ Po pár letech už jsem věděla, že má dost zkušeností na vlastní podnikání. „Chtěla jsem více poznat své klienty, opravdu udělat rozdíl v jejich životech, pomoct a uklidnit je. Spousta lidí, co prodávají bydlení, je ve stresu a podprahové nedůvěře.“ A tak vzniklo Lexamo.

Informace

Makléř
Nikola Juránková
Telefon
+420732976694
Soutěžní oblast
Třebíč (kraj Vysočina)
Působnost
Třebíč (kraj Vysočina), Znojmo (kraj Jihomoravský)
Jako makléř působím od roku
2019
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, chaty / chalupy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, video prohlídky, profesionální fotografie, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

Realitní kancelář Lexamo mohu vřele doporučit. Makléřka slečna Nikola Juránková je velmi ochotná, pohotová a se vším si dokázala poradit a nám ochotně se vším pomohla, vysvětlila i poradila. Vše proběhlo v naprostém pořádku a za to jí patří velké díky.
Určitě se na slečnu Juránkovou obrátíme i v budoucnu.


Petra Jírová, 4.10.2023

Kancelář Lexamo určitě doporučujeme. Slečna makléřka Nikola Juránková byla velmi příjemná a spolehlivá. Kdykoliv jsme něco potřebovali byla na drátě. Vše proběhlo v pořádku a děkujeme velice za spolupráci.

Zdeněk Koláček, 2.10.2023

Tuto realitní kancelář doporučuji bez výhrad, s jejich vstřícným jednáním jsme velmi spokojeni. Pani makléřka Juránková s námi měla velkou trpělivost. Děkujeme.

Manželé Radovi, 25.8.2023

Po zkušenostech s paní makléřkou Juránkovou, můžu říct, že její přístup a výsledná práce, je na velmi profesionální úrovni. O prodej našeho domu se postarala skvěle a vyřešila za nás vše od A do Z. Byli jsme velmi spokojeni a služby realitní kanceláře Lexamo můžeme jen doporučit. Děkujeme moc

Martin Tischler, 17.7.2023

Profesionální, spolehlivá, mohu doporučit.

Michael Zajíc, 16.2.2023

LEXAMO můžeme jen doporučit. Slečna makléřka Juránková odvádí svoji práci na vysoce profesionální úrovni. Je milá, usměvavá a neobyčejně ochotná se vším pomoci. Nic není problém.
Prodej našeho bytu byl komplikovaný v tom smyslu, že naši kupující, aby mohli koupit, museli nejprve prodat svoji nemovitost a jejich kupující byli v téže situaci.
O celém dění měla slečna Juránková absolutní přehled a průběžně nás o všem informovala. Jen díky ní se podařilo vše urychlit a prodej bytu dovést do zdárné...


Vladimíra Zadražilová, 26.12.2023
Zobrazit celý text reference

Naprostá spokojenost s realitní kanceláří LEXAMO, především chci poděkovat slečně Juránkové za skvělou práci, komunikaci a lidský přístup.
Byla jsem velmi spokojena a vřele doporučuji.


Jana Roupcová, 22.9.2023

Chtěla bych touto cestou poděkovat slečně Juránkové za skvěle odvedenou práci, lidský přístup, skvělá komunikace, prostě odborník na svém místě. Realitní kancelář Lexamo je na vysoké úrovni počínaje slečnou Juránkovou i finanční poradce pan Kašparides, který mi skvěle a ochotně ve všem pomohl. Moc děkuji a přeji spoustu spokojených klientů. Mohu Lexamo vřele doporučit.
S pozdravem Šafranková Ilona


Ilona Šafránková, 16.7.2023

Krásný den děkujeme slečně makléře Nikol Juránkové za profesionální přístup s koupí naší nové chaloupky na Pulkově vše zařídila velice milá a ochotná o každém jejím kroku nás ihned informovala a se vším jsme byli seznámení můžeme jen doporučit tímto jí děkujeme za vše co pro nás udělala s pozdravem Zdeněk a Hana Koláčkovi

Hana Koláčková, 5.10.2023

Naprostá dokonalost ❤️ můžu jen a jen chválit preciznost práce slečny N. Juránkové a T. Svačiny. Máme malé dítě a nemohli jsme se dostavit na každou schůzku, všechno za nás zařídili, včetně přepisu energií. Ještě jednou moc děkujeme a doporučujeme dál ❤️❤️

Eva Eiglová, 6.2.2023

S paní makléřkou Juránkovou a její asistentkou, jsem byl moc spokojený. Hodně se mi líbila jejich pružnost, rychlost a kreativita, jak reagovaly na některé vzniklé situace. Byl jsem velice mile překvapen jejich jednáním a přístupem. Protože můžu hodnotit chování makléřů, se kterými jsem se dostal do kontaktu, tak chování ke klientům, přístup, zodpovědnost, férové jednání, bylo u paní Juránkové a paní Vaštíkové bezkonkurenčně nejlepší, se kterým jsem se setkal. Moc děkuji.

David Hašek, 19.8.2022

Dobrý den! Se službami makléře jsme velmi spokojeni, nemohli jsme si s manželem přát víc!! Mohu vřele Vaše služby doporučit. Paní Juránková a kolegové, jak lidsky, tak profesně na vysoké úrovni, děkujeme.

Miroslava Radová, 12.5.2022

Slečna Juránková byla prostě úžasná. Ve všem mi poradila. Ihned reagovala na mé volání, když jsem potřebovala něco vysvětlit. Prostě odborník na svém místě. Byla jsem s ní moc spokojená.

Věra Adamcová, 9.2.2023

Dobrý den. S jednáním makléřky Nikoly Juránkové, jsem byla velmi spokojená. Je sympatická a má profesionální přístup. V každém případě doporučuji, se na ní obrátit.

Alena Hubáčková, 9.9.2022

Děkuji Nikol Juránkové za perfektní přístup ohledně prodeje bytu. Děkuji

Tomáš Hejda, 14.4.2022

S paní Juránkovou jsme byli s manželkou naprosto spokojeni. O všechno se velmi kvalitně postarala. S pozdravem Richard a Dana Hlavinkovi

Richard Hlavinka, 17.5.2022

Velmi obetava a laskava prodej trval asi 3 mesice v ramci velkych urokovych sazeb hypotek tak mohu rict ze v ramci komoditni krizi a ve velke drahote se odvijelo i na tru nemovotosti vse bylo lokalitne za dobre penize snazila se moc slecna Nikola prodat za nejvisi cenu i v potazu ze jsme na penize i spechala tento makler je nejlepsi a muzu rict ze i na svem miste, hodi se na tuto praci na 100% jako za me bych doporucil mluvil jsem i s jinymi makleri a ti si jen na maklere pouze hrali.

Manželé Kulhánkovi, 8.9.2022

Děkujeme moc makléřce slečně Nikole Juránkové, za profesionální přístup, ochotu, vstřícnost při prodeji bytu a zároveň koupi domu. Byla velice ochotna, mila,a o vse se s klidnou hlavou postarala. Vrele ji doporucujeme vsem ostatnim,kdo se rozhodnou pro koupi prodej nemovitosti. Radek a Markéta Vojtovi

Radek Vojta, 8.7.2022

Výborná makléřka s jasnou vizí. Vše bez problémů.

Michal Skácel, 20.9.2021

VELICE MILÁ, OCHOTNÁ, SVĚDOMITÁ MAKLÉŘKA. SPOLUPRÁCE S MAKLÉŘKOU BYLA VÝBORNÁ. JE VIDĚT ŽE ROZUMÍ SVÉ PRÁCI.
MAKLÉŘKU BYCH DOPORUČILA KAŽDÉMU KDO MÁ ZAJEM O NEMOVITOST. DĚKUJEME MOC ZA SPOLUPRÁCI MANŽELÉ DZÚRIKOVI


Vladimíra Dzúriková, 9.11.2021

S realitní makléřkou Nikolou Juránkovou jsem byl velice spokojen, při každém zavolání byla velice ochotná a vstřícná. Všechny moje dotazy nebo požadavky byli zodpovězeny a nebo okamžitě řešeny. Prostě člověk na svém místě. Pokud v budoucnu budu potrebovat makléře určitě se na ni obrátím. Velice chválim a přeji hodně úspěchů. S pozdravem David Bílský

David Bílský, 12.7.2021

obrý den, chtěl bych Vás krátce informovat ohledně spolupráce s realitní makléřkou sl. Nikolou Juránkovou, která vždy byla příjemná, ve všem nám vyšla vstříc a o všem nás během prodeje informovala. Byli jsme s ní velice spokojeni a těšíme se na další spolupraci. S pozdravem Kiš Miroslav

Miroslav Kiš, 26.3.2021

Slečna makléřka Nikola Juránková je hodně příjemná a sympatická. Velmi dobře se mi s ní spolupracovalo. Moc děkuji Jana Hermanová

Jana Hermanová, 9.1.2021

Se slečnou makléřkou se nám spolupracovalo skvěle. Měla přehled, včas a průběžně nás informovala o všem důležitém. Byla s ní perfektní domluva a spolupráce. Věříme, že služby této makléřky ještě využijeme!

Bohumil Dědek, 26.9.2020

Se spolupráci s paní Juránkovou jsem byla velmi spokojená. Na dotazy odpovídala obratem a jakýkoliv problém co nejdříve vyřešila. S klidným svědomím bych paní Juránkovou doporučila svym přátelům.

Simona Srncová, 13.5.2022

Moc doporučujeme realitní kancelář LEXAMO, děkujeme hlavně slečně Juránkové, která nám při prodeji domu poradila, doporučila, pomohla a vždy byla k ruce. S ničím jsme neměli starost, vše zařídila. Ještě jednou moc děkujeme za perfektní přístup. Přejeme mnoho spokojených klientů.

Denisa Botková, 25.1.2024

Chtěla bych tímto poděkovat slečně Juránkové za skvěle odvedenou práci při kupování domu.
Slečna Juránková je velmi milá, vstřícná a vždy ochotná poradit a pomoct. V oblasti realit má velké znalosti a přehled. Koupě našeho nového domu byla o to složitější, že jsme museli nejdříve prodat náš byt. Slečna Juránková všechno vyřídila, vždycky trpělivě vysvětlila, co bude dál. Skoro o nic jsme se nemuseli starat.
I když jsme nevěřili, že se to dá zvládnout, všechno nakonec dopadlo skvěle.
Pokud ...


Hana Kotková, 24.1.2024
Zobrazit celý text reference

Realitní kancelář LEXAMO můžu doporučit, slečna Juránková je velice příjemná a ochotná. Nejvíce si vážím toho, že co slíbila to dodržela na 100% to v dnešní době nebývá zvykem. Za mě 1 na trhu.

Ludmila Dvořáková, 16.2.2024

Super přístup a moc děkuji Nikole Jurankove za chatu, kde budu dal žít svůj sen. Lexamo bylo jak padající hvězda a splnilo mé přání. moc děkuji

Petr Šlapanský, 14.3.2024

Slečna Juránková Nikola vždy pomůže co se týče bydlení, má pro každého vždy čas i po pracovní době a pomůže když je to jejich silách, proto ji dáváme 5 hvězdiček nejlepší makléř.

Alena Glogarová, 7.3.2024

Certifikáty a školení

21.3.2024, Úvodní online odborný test 2024

31.12.2023, Online odborný test 2023

31.12.2023, Spoluvlastnické podíly nemovitostí