Realitní makléřOndřej Dobrovolný

BONO reality s.r.o.
„Úspěch dává jistotu, jistota dává úspěch.“
Umístění v roce 2023 1. v okrese Litoměřice 1. v Ústecký kraj 41. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 33. místo celkově 2. místo v Ústecký kraj 1. místo v Litoměřice

O mně

Jsem certifikovaný realitní specialista. Zaměřuji se na prodej a nemovitostí v Ústeckém kraji. Při realizaci svých zakázek dbám na kvalitní a moderní prezentaci s využitím novodobé techniky a postupů. Nabídka nemovitostí nemusí být jen na klasických inzertních serverech, a proto také pro své klienty řeším i marketing na sociálních sítích nebo přímo na plotě či lodžii jejich nemovitosti. Jedním z mých cílů je, aby byl klient po celou dobu obchodního případu řádně informován a cítil se tak bezpečně. Ke každé zakázce a každému klientovi přistupuji zcela individuálně, dle aktuálních potřeb. S kolegy, za které bych dal ruku do ohně, zajišťujeme kompletní právní servis, financování, přepis energií či stěhování a úklid nemovitostí. Klientům také poskytuji součinnost při řešení katastrálních nesouladů, vyhotovení PENB či vyrovnání jejich závazků vůči věřitelům. Mezi mé hodnoty patří profesionalita, spolehlivost, důvěra a osobní přístup. Mou motivací, je pozitivní hodnocení mých klientů.

Informace

Makléř
Ondřej Dobrovolný
Telefon
739 924 837
Soutěžní oblast
Litoměřice (kraj Ústecký)
Působnost
Děčín (kraj Ústecký), Teplice (kraj Ústecký), Ústí nad Labem (kraj Ústecký), Litoměřice (kraj Ústecký)
Jako makléř působím od roku
2020
Jazykové dovednosti
angličtina
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, stavební pozemky, chaty / chalupy
Nabízené služby
video prohlídky, profesionální fotografie, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, zajištění vkladu na katastr, homestaging, marketing nemovitosti na míru, zpracování PENB, cenové mapy

Reference

“Velmi rychlé jednání a vyřízení pronájmu nemovitosti. S panem Dobrovolným spokojenost.”

Jiří Macháček, 2.9.2020

“Naprostá spokojenost s panem Dobrovolným,který reagoval na náš telefonát i v pátek večer.Smlouvy o pronájmu vyřídil k naší spokojenosti rychle a z pohodlí našeho domova.”

Zdeňka Válková, 12.9.2020

“Služby této RK jsou stoprocentní a nadstandardní. Chválím postup a jednání p. O. Dobrovolného, Mgr. P. Galii a především paní Ing. E. Paraskové. Její starost o klienta je příkladná. Prodej bytu není každodenní záležitost, ale v její režii může klient odložit stranou veškeré pochybnosti, obavy a strach, jak celá transakce proběhne. Co slíbí, to splní ještě dříve, než člověk očekává. Je naprosto spolehlivá a profesionální. Tuto RK můžu i díky ní s klidem doporučit všem, kdo kupují/prodávají.”

Olga Bálková, 14.9.2020

“Dobrý den, chtěla bych nejen touto cestou moc poděkovat Ondřeji Dobrovolnému za lidský přístup, ochotu a super vystupování. V dnešní době, kdy se každý honí za penězi a zapomíná na vše co tohoto makléře povyšuje nad ostatní. Přeji Vám více takových lidí v týmu. S pozdravem Štěrbová”

Petra Štěrbová, 29.9.2020

“Dobrý den, ráda bych se s Vámi podělila o skvělou zkušenost a tímto poděkovala panu Ondřejovi Dobrovolnému za jeho naprosto profesionální jednání, kde nechyběla velká dávka empatie a trpělivosti. Po neblahých zkušenostech s realitními makléři, mě mile překvapil svým slušným vystupování a duchapřítomným jednáním na vysoké úrovni, informace sypal doslova z rukávu. Telefon patří mezi nejtěžších způsoby komunikace jak si získat klienta.... Řadím Vás mezi makléře číslo 1. Děkuji Nedbalová”

Radmila Nedbalová, 6.11.2020

“Chtěla bych touto cestou vyjádřit spokojenost se společností Bono reality. Makléř, p. Dobrovolný nám poskytl kvalitní služby a obchod vedl na vysoké a profesionální úrovni. Všichni jsme věděli co se okolo prodeje našeho rodinného domu děje, a to včetně financování, smluv i katastru nemovitostí. Vše proběhlo rychle a dle našich představ. Bono reality a p. Dobrovolného mohu vřele doporučit. Děkují Čejkovi”

Eva Čejková, 10.11.2020

“Vřele doporučuji tuto firmu.Jejich vstřícný přístup a průběžnou informovanost během celé probíhající transakce.Jmenovitě děkuji pí majitelce Ing.E.Paraskové a panu O.Dobrovolnému. Slavíček”

Antonín Slavíček, 26.11.2020

“Dobrý den, chtěla bych poděkovat panu Dobrovolnému, který mě oslovil po té, co jsem vydala soukromě inzerát. Převzal tak všechnu zodpovědnost, komunikování s lidmi atd. Vybral nám velmi dobře a rychle. Neměl to lehké, protože se jedná o rodinný dům, kdy nový nájemník zde bydlí i s mojí rodinou. Jedná se o seriózního pána a kamarádíme se. Ještě jednou děkujeme a doporučujeme tuto realitku.”

Jitka Procházková, 12.12.2020

“Jednala jsem s panem Dobrovolným. Veškerá komunikace byla v pořádku. Pan Dobrovolný je spolehlivý a vstřícný.”

Daniela Šimková, 20.1.2021

“K prodeji své nemovitosti jsem si vybral realitní kancelář BONO reality s r.o. Po velice dobré zkušenosti jsem se rozhodl prodat i další dvě nemovitosti prostřednictvím této RK. Rád bych tímto poděkoval makléřům p. Pleskotovi a p. Dobrovolnému za jejich přístup, profesionalitu a v neposlední řadě za rychlost, jakou byly všechny tři nemovitosti prodány a veškeré náležitosti vyřízeny. Nemohu jinak, než vřele doporučit!”

Petr Oppl, 5.2.2021

“Velmi příjemná zkušenost z jednání, přístupu a znalostí v oblasti prodeje realit s makléřem p. O. Dobrovolným. Doporučuji. Radomír Kejř”

Radomír Kejř, 7.2.2021

“Výborné jednání a podmínky domluvené předem podle představ zákazníka”

Václav Föhlich, 7.3.2021

“Chtěli bychom poděkovat za profesionální přístup zajištěný ze strany BONO REALITY při zprostředkování koupě a pronájmu nemovitosti, které byly realizovány bez sebemenších problémů a na nejvyšší kvalitativní úrovni. Veškeré smlouvy byly připravený velmi precizně a s potřebným předstihem. Po zkušenostech s dalšími RK, musím hodnotit plným počtem hvězd. Společnost BONO REALITY je velmi spolehlivá a mohu její služby jen doporučit.”

Ing. Anneta Sajnerová, 13.3.2021

“Vysoce profesionální jednání, 100% spokojenost. Mohu jenom doporučit.”

Radek Bárta, 2.4.2021

“Chteli bychom podekovat realitni kancelari Bono Reality pri realizovani koupi nemovitosti.Dekujeme predevsim panu makleri Dobrovolnemu za jeho ochotu a vysoke pracovni nasazeni,profesionalitu a velice slusne vystupovani.Vzdy splnil co jsme si ujednali a vzdy nas detailne informoval o vyvoji probihajici koupe nemovitosti.Dekujeme a pripadnym zajemcum o spolupraci s touto realitni kancelari 100% doporucujeme.”

Petr Freitinger, 5.4.2021

“Realitní kancelář BONO reality doporučuji, konkrétně jednání s panem makléřem Dobrovolným nám přineslo rychle a efektivně výsledek v podobě uzavřené nájemní smlouvy. Spolehlivý a ochotný partner v realitách! Děkujeme, Marta Šašková, Ústí nad Labem”

Ing. Marta Šašková, 29.4.2021

“Prodával jsem nemovitost na severu Čech, bydlím na Ostravsku. Pan Dobrovolný zprostředkoval prodej bytu za lepších podmínek, než jsem měl ve svém inzerátu a také bez toho, abych se o prodej jakkoli staral. Vše se vyřešilo bez zbytečných problémů. Ještě jednou děkuji!”

Petr Podpinka, 18.5.2021

“Chválím pana Dobrovolného - byl vždy profesionální, přátelský a telefonicky i mailově dostupný. Zároveň používané vzory smluv mi přišly velice srozumitelné a přehledné.”

Jan Matějka, 24.5.2021

“Byl jsem velice spokojen. Profesionální jednání. Všem vřele doporučuji”

Martin Petran, 4.6.2021

“Doporučuji pana Ondřeje Dobrovolného. Zvládl sehnat kupce našeho bytu v ÚnL za 1 den. Prodej proběhl bez problému. Na trhu realit se vyzná a ví co je dobré pro klienta. Pro nás proběhl prodej bez starostí a práce. Upřímně ochotný realitní makléř. Doporučuji a využiji opět. Tímto mu děkuji za spolupráci.”

Jan Gubanič, 23.7.2021

“Vše perfektně připravené.”

Klára Zátková, 1.9.2021

“Naprostá spokojenost - mohu jen doporučit!”

Kateřina Pavezová, 29.9.2021

Velice dobra zkusenost s Bono Reality,potencialnimu zajemci o spolupraci s touto realitni kancelari velice vrele doporucujeme.Jiz druhy obchodni pripad,kdy jsme se s duverou obratili na pana Dobrovolneho a opet mohu potvrdit vysokou profesionalitu a jeho pristup ke klientele.Jeste jednou mockrat dekujeme za spolupraci s Vasi realitni kancelari a nemene panu Onreji Dobrovolnemu.

Petr Freitinger, 5.9.2021

Doporučuji pana Ondřeje Dobrovolného..., dobrá komunikace...

Bc. Jan Klíma, 21.9.2021

Super pan Dobrovolný je jednička.

Simona Šedová, 23.9.2021

Protože investuji do bytů tak se setkávám s různými makléři často ale ještě jsem nenarazil na tak profesionálního makléře, jako je Ondřej Dobrovolný. Výborná komunikace a celá spolupráce. Doporučuji a v budoucnu se na p. Dobrovolného rád znovu obrátím. Za spolupuráci děkuji.

David Krupička, 29.9.2021

Vysoce profesionální a bezproblémový přístup pana Ondřeje Dobrovolného při pronájmu bytu.
Vřele doporučuji!


Pavel Jeřábek, 29.9.2021

Jednání s panem Ondřejem Dobrovolným bylo slušné, rychlé a pečlivé. Mohu jen doporučit.
Děkuji za přístup a pomoc s prodejem nemovitosti.


Marta Opltová, 26.9.2021

Děkuji panu Dobrovolnému za zprostředkování koupě nemovitosti. Pan Dobrovolný byl vždy na příjmu, proaktivní a pečlivý.
Určitě doporučuji využít služby Bonoreality.


Daniel Čermák, 27.10.2021

Výborná spolupráce s makléřem, panem Dobrovolným, při pronájmu naší nemovitosti. Podařilo se mu v krátkém čase sehnat nájemce podle našich představ. Svým vystupováním působí velmi profesionálně, objektivně, umí velmi dobře popsat vlastnosti nemovitosti a aktivně reaguje na veškeré otázky zájemců či klienta. Vřele doporučuji.

Ing. Petr Vacek, 28.11.2021

Profesionální jednání, ochota, rychlost. Z pohledu zájemce o nájemní byt oceňuji zejména velmi kvalitní nájemní smlouvu. Jmenovitě doporučuji makléře pana Ondřeje Dobrovolného.

MUDr. Štěpán Cimrman, 30.11.2021

S Bono reality jsme před pár dny prodali byt v Ústí nad Labem. Pan Dobrovolný byl velice vstřícný a bylo vidět že se ve spoustě věcí vyzná. Nějaké výtky bych měla ale i přesto jsme byli spokojeni. Vše nám vždy bylo dobře vysvětleno a byly nám průběžně podávány informace o stavu ve kterém se prodej nachází.

Michaela Siborová, 7.12.2021

Chválím pana Dobrovolného - byl vždy profesionální, přátelský a telefonicky i mailově dostupný. Zároveň používané vzory smluv mi přišly velice srozumitelné a přehledné.

Jan Matějka, 17.1.2022

Bono reality mohu ke koupi i prodeji nemovitost doporučit, a to konkrétně makléře p. Dobrovolného se kterým jsem jednal. Vše proběhlo dle stanoveného plánu a dle daných dohod. Smlouvy byly přehledné a celý obchod proběhl naprosto profesinálně. p. Dobrovolný se svým klientům skutečně věnuje a řádně informuje. Spokojenost.

Jan Mach, 27.2.2022

Velice profesionální jednání realitního makléře p. Dobrovolného, vše vyřešil obratem, vyzná se v oboru, poradí. Mohu doporučit. S panem Dobrovolným a s BONO reality s.r.o. maximální spokojenost.

Miloslav Král, 20.3.2022

Za me super jednani. Rychla spoluprace. Mohu jen doporucit.

Miloslav Plíva, 25.3.2022

Maximální spokojenost především s přístupem a jednáním pana Ondřeje Dobrovolného. Takto si představuji profesionální služby. Každému bych služby společnosti BONO reality v zastoupení pana Dobrovolného doporučil.

Tomáš Ulrich, 28.3.2022

Doporučuji. p. Dobrovolný se své práci opravdu věnuje a dělá ji s neobvyklým nasazením.

Jan Matějka, 10.2.2022

S panem Dobrovolným maximální spokojenost. Velmi ochotný makléř.

Jiří Prant, 30.4.2022

Vynikající přistup pana Dobrovolného. Byl jsem moc spokojen. Doporučuji

Jiří Latislav, 25.5.2022

Se službami p. Dobrovolného jsem byl i nyní velmi spokojený. Sehnal mi na dva investiční byty nájemníky. I v budoucnu se na p. Dobrovolného rád obrátím, kvůli jeho profesionalitě, ochotě a skvělé komunikaci.

David Krupička, 30.5.2022

Přístup pana Dobrovolného při prodeji naší nemovitosti byl vysoce profesionáoní, a zároveň velice lidský s ohledem na potřeby jak prodávajícho, tak kupujícího . Celkově jsme byli se spoluprací pana Dobrovolného a kanceláře BONO reality velmi spokojeni. Alena a Jiří Zemanovi

Jiří Zeman, 1.6.2022

Vřele doporučuji a děkuji Ondřeji Dobrovolnému za velmi slušné, vstřícné a profesionální jednání.

Lenka Kaliničová, 20.6.2022

Chci poděkovat makléři Ondřeji Dobrovolnému za profesionální jednání, rychlý servis a výbornou komunikaci.

Irena Brejchová, 15.6.2022

Jsem velmi spokojený jak s realitní společností, tak i panem makléřem. Vše proběhlo rychle a bez problémů, mohu všem jen doporučit!

Radek Jiroušek, 28.6.2022

Profesionalni komunikace,proaktivni pristup!

Roman Šimůnek, 15.7.2022

Pan Dobrovolný jedná profesionálně, umí poradit a aktivně reaguje na veškeré dotazy. Mohu doporučit.

Žanna Richtrová, 17.10.2022

Bono reality můžeme vřele doporučit. Již podruhé jsme tuto RK oslovili a byli jsme opět velmi spokojeni. Pan Dobrovolný se naši zakázce poctivě a pravidelně věnoval. Co se dohodlo, to platilo. Obchodní případ byl rychle vyřešený a jsme doopravdy velmi spokojeni. Aktivita pana Dobrovolného je znamenitá, a to o víkendech i ve večerních hodinách. Těšíme se na další spolupráci s panem Dobrovolným a RK Bono reality.

Pavel Štojdl, 14.11.2022

Doporučuji makléře pana Ondřeje Dobrovolného, oceňuji vstřícný a profesionální přístup. Prodeji nemovitosti se věnoval aktivně, za nás se službami velká spokojenost.

Lenka Vondrová, 26.1.2023

Velice milá a profesionální komunikace a spolupráce. Měla jsem tu čest vyřizovat záležitosti s panem Dobrovolným, a mohu všem jen doporučit.

Marcela Vavrušková, 20.2.2023

Chtěla bych doporučit BONO reality a makléře Ondřeje Dobrovolného díky své osobní zkušenosti s prodejem nemovitosti. Prodej proběhl nestandardně rychle a ke spokojenosti obou stran. Pan Dobrovolný je spolehlivý, trpělivý a velice vstřícný. Spolupráce byla profesionální a příjemná.

Kateřina Vokatá, 23.3.2023

Ráda bych poděkovala za spolupráci realitní kanceláři BONO reality, jmenovitě pak panu Ondřeji Dobrovolnému. Nemovitost byla prodána ve velmi krátkém čase právě díky efektivní a spolehlivé práci pana Dobrovolného. Každý dotaz a požadavek byl vyřízen s ochotou a trpělivostí. Jde o zodpovědného a spolehlivého makléře, kterého budu velice ráda doporučovat.

Kateřina Vokatá, 23.3.2023

Velká spokojenost s přístupem realitního makléře p.Dobrovolného. Výborná komunikace,ochota a přístup kolem získání nemovitosti. Doporučuji!

Richard Kvěch, 22.3.2023

Skvělé jednání pana Dobrovoleného,
komunikace, vštřícnost, profesionalita.
Koupě domu proběhla bez sebemenších komplikací a ve velmi krátkém čase.

Vřele doporučuji.


Pavel Štípek, 8.5.2023

Skvělá spolupráce s panem Dobrovolným, ochota, profesionalita, vstřícnost.
Vřele doporučuji!


Pavel Štípek, 8.5.2023

Děkuji za příkladnou spolupráci s panem Dobrovolným na prodeji domu mých rodičů. Profesionalita, skvělá komunikace a hladký průběh prodeje do samého konce.
Vřele doporučuji.


Tomáš Uršitz, 11.5.2023

Profesionální přístup, skvělá komunikace s panem Dobrovolným při prodeji domu mých rodičů. Vše proběhlo hladce a rychle. Ještě jednou děkuji.

Tomáš Uršitz, 11.5.2023

Děkuji panu Ondřeji Dobrovolnému za vypracování odhadních posudků k dědickému řízení. V těžké chvíli oceníte, když vám někdo vyjde vstříc a pomůže. Odhady vypracoval ve velmi krátké době a dokonce doručil k notáři. Opravdu moc děkuji celému kolektivu Bono reality. Blanka Tolarová

Blanka Tolarová, 16.5.2023

Jednání s panem Dobrovolným bylo skvělé, je ochotný, vstřícný a přesvědčivý. Moc milé chování.

Jiří Langweil, 26.5.2023

Ráda bych poděkovala panu O.Dobrovolnemu za jeho přístup,ochotu a vstřícnost. Příjemné a férové vystupování jak realitního makléře tím pádem i firmy Bono reality. Určitě doporučuji a ještě jednou děkujeme.

Martina, 21.6.2023

Moc děkuji za činnost při prodeji naší nemovitosti panu Dobrovolnému, který vždy ihned a s ochotou s námi spolupracoval a to myslím i nad rámec jeho povinností. Ještě jednou moc děkujeme.

Miloslav Kvíz, 14.7.2023

Doporučuji tuto realitní kancelář, hlavně pana Ondřeje Dobrovolného. Skvělý přístup a slušní lidé.

Jana Studničková, 22.8.2023

Velmi doporučuji, firmu BONO reality, ale zejména pana Ondřeje Dobrovolného. Díky jeho naprosté profesionalitě a skvělému přístupu, trpělivosti a velké ochotě vyřešit jakýkoli problém či dotaz. Jen díky němu jsme pořídili naši vysněnou chatu. Moc děkujeme a doporučujeme jeho skvělé služby.
Filip a Věra Špelinovi


Filip Špelina, 27.8.2023

Velmi doporučuji, firmu BONO reality, ale zejména pak služby pana makléře Ondřeje Dobrovolného, kdy díky jeho naprosté profesionalitě a skvělému lidskému přístupu, trpělivosti a velké ochotě vyřešit jakýkoli problém či dotaz, jsme pořídili naši vysněnou chatu. Moc děkujeme a 100% doporučujeme jeho skvělé služby.

Filip Špelina, 27.8.2023

Spolupráce s RK Bono reality,potažmo s makléřem p.Dobrovolnym v případě pronájmu bytu byla významná a unikátní. Vše dohodnuté bylo vyřízeno promptně a k mé plné spokojenosti. Pan Dobrovolný je člověk na svém místě, je vidět, že ho práce baví ,pracuje i nad rámec svých povinností. Mohu ho dalším potenciálním zákazníkům této RK vřele doporučit. Vše je absolutně 100% a bez chybičky. Jen tak dál....těšilo mě, Patková Pavlína

Pavlína Patková, 3.9.2023

Rychlost, přesnost, spolehlivost, ochota, vstřícnost, pečlivost, to vše jsou vlastnosti pana Dobrovolného. Vynikající realitní makléř. Pracuje s oběma stranami velmi precizně, bez nátlaku. Pravidelně informuje o průběhu. Nelze mu nic vytknout. Mohu jen doporučit, byla to dobrá volba.

Jana Kolářová, 8.9.2023

Pan Dobrovolný: super přístup , vše probíhalo nad mé očekávání.. každý týden jsem měla info co a jak.Ráda doporučím.

Adéla Laviňová, 13.10.2023

Velice profesionální přístup zástupce realitky p. Dobrovolného. Dostávali jsme vždy včasné, plné a přesné informace a čas si vždy udělal podle našich potřeb.

Michal Beran, 14.10.2023

velmi doporučuji služby pana Dobrovolného , vše probíhalo nad mé očekávání , týdenní informace o stavu zakázky, vyřízení všech potřebných dokumentů. Je vidět že má svou práci rád a děla jí na 200%.

Adéla Laviňová, 13.10.2023

Skvělé a férové jednání, moc doporučuji.

Jana Studničková, 22.8.2023

Doporucuji skvely ,svoji praci dela s radosti,na 1000 % slusny ,inteligentni vzdy na telefonu skratka super

Eva Majerová, 27.10.2023

Naprostá spokojenost!
Moc děkuji panu Dobrovolnému za pomoc a ochotu.
Vše proběhlo přesně podle domluvy.


Veronika Topková, 18.12.2023

Děkujeme makléři,panu Dobrovolnému, za vynikající spolupráci.Oceňujeme jeho aktivní a především lidský přístup, který byl na velice profesionální úrovni.Pan Dobrovolný nás po celou dobu naší spolupráce informoval o naší zakázce.Hledal společně s námi řešení.Ještě jednou děkujeme a velice rádi se na něj opět s důvěrou obrátíme.Čmejlovi

Marcela Čmejlová, 29.12.2023

Kromě profesionálního jednání pana Dobrovolného, které by mělo být samozřejmostí, oceňuji nadstandardní a vstřícné jednání.
Mohu všem doporučit. M. N.


Martin Nerger, 22.2.2024

Mohu jen doporučit, speciálně makléře pana Dobrovolného. Seriózní, vstřícné jednání po celou dobu.
Děkuji. M. N.


Martin Nerger, 22.2.2024

Realitní makléř, poskytující služby nad rámec obvyklostí a svých povinností. Roční spolupráce proběhla k mé maximální spokojenosti. Mohu jen doporučit. M. N.

Martin Nerger, 22.2.2024

Doporučuji p.Dobrovolného . Je to člověk na svém místě . Super přístup , lidské jednání . Naše spolupráce byla vynikající ohledně pronájmu bytu . Určitě doporučuji .

Martin Beňka, 10.3.2024

Super přístup , profesionalita , flexibilita , jednání . Doporučuji

Martin Beňka, 10.3.2024

Při prodeji nemovitosti (bytu) probíhalo vše v pořádku a na profesionální úrovni. Veškerá domluvená ujednání byla vždy ze strany zástupce RK, pana Ondřeje Dobrovolného, plněna neprodleně a spolehlivě. Po získání kupce probíhala další jednání ohledně kupní smlouvy a advokátní úschovy kupní ceny zodpovědně a spolehlivě s vysokou odborností. Peníze za prodej nemovitosti byly převedeny z advokátní úschovy ihned po splnění ujednání kupní smlouvy.
Doporučuji a v případě potřeby se opět obrátím na tut...


Tomáš Zdrubecký, 9.4.2024
Zobrazit celý text reference

Certifikáty a školení

27.3.2023, Kurz AML pro realitní zprostředkovatele.

13.3.2023, Online odborný test 2023 - Realiťák roku 2023

13.4.2022, Odborný test v rámci projektu Realiťák roku 2022

17.12.2021, Certifikát za úspěšné vypracování velkého odborného testu v rámci projektu Realiťák roku 2021

4.9.2021, Odborný test v rámci projektu Realiťák roku 2021