Realitní makléřOndřej Hofman

YD HOME
„Věřím v osobní přístup, spolehlivost a kvalitní marketing - výsledky mluví samy za sebe.“
Umístění v roce 2023 2. v okrese Liberec 3. v Liberecký kraj 25. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 11. místo celkově 3. místo v Liberecký kraj 2. místo v Liberec

O mně

Díky mým bohatým zkušenostem a odborným dovednostem jsem schopen poskytnout prvotřídní a profesionální služby. Mým standardem jsou prezentace na vysoké úrovni, kterou dosahuji díky moderním nástrojům, jako jsou 3D virtuální prohlídky, videoprohlídky, záběry z dronu, profesionální fotografie a design interiérů. Vedle rezidenčního bydlení jsem také získal cenné zkušenosti s prodejem pozemků, penzionu a nemovitostí v insolvenci. Zakládám si na osobním a přátelském přístupu, čemuž odpovídají i reference mých klientů.

Informace

Makléř
Ondřej Hofman
Telefon
+420732106308
Soutěžní oblast
Liberec (kraj Liberecký)
Působnost
Mladá Boleslav (kraj Středočeský), Česká Lípa (kraj Liberecký), Jablonec nad Nisou (kraj Liberecký), Semily (kraj Liberecký)
Jako makléř působím od roku
2018
Jazykové dovednosti
angličtina
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, chaty / chalupy
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, sjednání hypotéky, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Profesionální a milý přístup Ondřeje. Vše bylo vyřízeno rychle a bez problémů. 😎

Dana Florianová, 4.6.2022

V letošním roce jsem využil služeb pana Ondřeje Hofmana s nákupem pozemku na Libereckém kraji a byl jsem spokojen s jeho realitními službami. Pan Ondřej Hofman nám ve všem vyšel vstříc a vyřešil všechny záležitosti rychle a profesionálně.
Doporučuji.

Ondřej Hartman


Ondřej Hartman, 3.6.2022

Děkuji panu Hofmanovi za kvalitní služby zprostredkovani pronájmu bytu, především za rychlé jednání a spolehlivost.

Filip Kučera, 18.1.2023

Bezstarostny prodej nemovitosti. Vse probehlo bez problemu. Super domluva. Pana Hofmana muzu doporucit.

Aleš Baudyš, 13.11.2020

Velmi dobrá spolupráce. Velice děkujeme panu Hofmanovi. Prodal naši chalupu a se vším pomohl. Velmi dobrá komunikace. Vřele doporučujeme.

Petr Hájek, 9.9.2019

Děkuji panu O. Hofmanovi za spolupráci. Výborná domluva vše proběhlo rychle a bez komplikací. S radostí doporučuji.

Petr Šimůnek, 10.12.2019

S panem Hofmanem jsem byli velice spokojení. Profesionální přístup a můžeme ho jen doporučit.

Jana Divácká, 13.8.2020

Mohu jenom doporučit, spolehlivost, rychlost, ochota vše vyřešit...... Hlavně děkuji p.Hofmanovi, zařídil vše potřebné a spoustu věcí navíc.

Stanislav Matěcha, 6.7.2019

Musím poděkovat p.Hofmanovi. Opravdový průvodce při prodeji reality. Prodej mého bytu proběhl bez problémů, bez starostí.

Svitlana Banyas, 3.4.2021

Naprostá spokojenost, super jednání , žádné zbytečné zdržování. S BIDLI konkrétně s p. Hofmanem jsme prodávali náš byt v Jablonci n/N a mohu jen doporučit, zvlášť musím vyzdvihnout možnost a hlavně funkci profesionálního nafocení a natočení bytu. Byt byl prodán téměř okamžitě.

Jana Pietschmannová, 8.3.2020

Jsem naprosto spokojený.Mnohokrat děkuji paní Kleckove a Bömove za super spolupráci při vyřizování našeho bydlení.Nemene také děkuji Ondřejovi Hofmanovy který nám pomohl doladit detaily koupi domu.Mohu jen doporučit

Miloš Mochaň, 9.1.2020

S paní Šárkou Beranovou jsem vyřizovala financováni koupě svého bytu, kde vše proběhlo v naprostém pořádku a s panem Ondřejem Hofmanem jsem byt kupovala a mohu jen doporučit - velmi profesionální a milé jednání.

Šárka Rohánková, 11.4.2020

Sdílím velice positivní zkušenost v záležitosti prodeje bytu. Od chvíle první schůzky do připsání peněz na účet uběhly dva měsíce. Jednání pana Hofmana bylo vždy profesionální a dobře připravené. Mimo nutné součinnosti při stylingu bytu a podpisu dokumentů jsem nemusel ve věci prodeje bytu nic dělat a ušetřil jsem hodně času. Pana Hofmana mohu vřele doporučit. Celkově nadstandardní přístup a veliká spokojenost.

Michal Mareš, 15.5.2020

Setkal jsem se s řadou realitních makléřů, kteří mě víceméně do něčeho tlačili a snažili se za každou cenu něco prodat. Pan Hofman z Bidli Liberec tuto špatnou reputaci zcela vyvrátil a se vší skromností a úctou věnoval tu energii jinam. Do péče o zákazníka... Se vším umí skvěle poradit, zařídí vše potřebné, má o problematice přehled a naslouchá vám. Takový typ člověka, na kterého se velmi rádi obrátíte znovu. Mockrát děkuji za spolupráci a vřele doporučuji. RS

Radoslav Sládek, 14.8.2020

Oceňuji velmi profesionální přístup pana Hofmana, který postupoval při realizování koupě nemovitosti vždy rychle a ochotně a na zprávy reagoval okamžitě bez ohledu na pracovní dobu.
J. Moravec


Jaroslav Moravec, 15.1.2022

Děkuji za dobrou a rychlou pomoc při koupi nemovitosti panu Hofmanovi a taktéž děkuji p. Bohmové za skvělé poradenství a pomoc při vyřizování financování. Při převodu nemovitostí byla příjemná spolupráce s panem Ježkem, který nabídl a pomohl s výběrem nejvýhodnějšího dodavatele El. energie. Určitě bych tento tým lidí všem doporučil.

František Pešán, 1.9.2021

Koupě nemovitosti s pomocí pana Ondřeje Hofmana, mohu jen doporučit. Děkuji

David Korselt, 9.8.2021

Pana Ondřeje Hofmana mohu vřele doporučit jako realitního makléře,vstřícnost a komunikace za 1...jsme velice spokojeni

Michala Horovská, 3.8.2021

Skvělá spolupráce, spousta záležitostí zařízená navíc, lidský přístup, komunikace, spolehlivost a vše pozitivní co vás napadne.
Ondřej Hofman za reality a paní Böhmová za finance se rovná skvělý tým.
Tahle společnost nabízí i energie které nám zpracoval jejich kolega p, Ježek.
Moc vám všem děkuji!


Viktor Takáč, 10.6.2021

Děkuji panu makléři Hofmanovi za pomoc při prodeji bytu. Doporučuji jej pro jeho lidský přístup a odbornost.

Jana Adamcová, 10.9.2021

Doporučuji naprosto pro bezproblémový prodej. Vše vyřešeno podle dohody k úplné spokojeností všech zúčastněných. Dále bych chtěl pochválit i jeho kolegu pana Pýchu za vzornou prezentaci. Díky.

Jindřich Bednář, 11.1.2020

Chtěl bych poděkovat p. Hofmanovi za velmi proaktivní a vstřícný přístup při zprostředkování koupě nemovitosti. Jeho služby mohu upřimně doporučit.

Pavel David, 3.3.2021

Doporučuji,velice profesionální přístup, rychlé jednání,příjemné vystupování. Pronájem bytu proběhl hladce.

Michaela, 6.12.2021

Naprostá spokojenost, kupovali jsme byt v Děčíně. Všechno proběhlo bez problémů, mohu doporučit.

Veronika Jurišová, 6.3.2020

S panem Hofmanem byla perfektní spolupráce po celou dobu řešení prodeje. Super jednání. Doporučuji!!

David Brož, 11.1.2021

Plná spokojenost, pan Hoffman byl velmi trpělivý a ochotný! Cítili jsme se v dobrých rukou od začátku až do konce! Velmi dobře nám poradil, posháněl a vyřešil vše, co jsme potřebovali! Děkujeme moc, budeme se těšit na další realitní transakce :))

Libuše Suarez, 21.12.2021

Komunikativní, vstricny a profesionální přístup, vřele doporučujeme.

Petra Nápravníková, 22.1.2021

Koupe bytu probehla v poradku, pan Hofman byl vzdy ochotny, prijemny a profesionalni, a pripraveny poradit a pomoct 🤝 Inzerat byl vytvoreny poutave, prehledne a 3D model byl skvely. Hlavne jeste pred prohlidkou upozornil na to,ze pokoje jsou mensi a at si poradne prohlednu vymery pokoju. Byla jsem i na jinych prohlidkach, ale musim rici, ze zde udelalo sve i prijemne vystupovani, informovanost pana Hofmana o byte s jeho vybaveni a prohlidka s ucasti majitelu, kteri byli velice mili a sdelili dal...

Sylvie Vrbová, 12.5.2021
Zobrazit celý text reference

Děkuji panu Hofmanovi za skvěle odvedenou práci při prodeji domu. Vše proběhlo rychle a bez problémů. Jeho služby mohu jenom doporučit.

Marta Tothová, 13.7.2021

Pan Hofman je velice příjemný a ochotný. Jeho jednání je naprosto profesionální a se vším dokázal pomoci. Prodej proběhl v pořádku a já ho mohu jen doporučit.

Jan Černý, 4.8.2021

Přes pána Hofmana jsme kupovali nemovitost. Pán Hofman je velice příjemný, ochotný a férový člověk. Jeho jednání je naprosto profesionální a se vším nám dokázal pomoci.
Moc doporučujeme


Míša Nguyenová, 18.2.2022

Pan Hofman byl po celou dobu velmi příjemný a ochotný. I přes menší komplikace, které v průběhu koupě vznikly vše vyřešil ke spokojenosti obou stran rychle a profesionálně. Určitě doporučuji!

Johanka Kulhánková, 6.5.2022

Profesionální přístup, kultivované a milé vystupování, veškeré záležitosti spolehlivě a rychle zařízeny. Maximální spokojenost. Doporučuji, bohužel u hodnocení chybí 6.hvezdicka,jinak bych dala 6.

Helena Hoření, 13.6.2022

Velmi doporučuji. Příjemné vystupování. Vše na jedničku.

Lenka Moudříková, 13.6.2022

Vše v naprostém pořádku. Všechny náležitosti k prodeji vyřízeny samostatně a bez nutnosti zbytečné mojí přítomnosti. Obchod proběhl bez jakýchkoliv problémů a hladce. Můžu tohoto makléře doporučit bez výhrad.

Ladislav Máchal, 4.7.2022

Takto si představuji hledat nájemníka do svého bytu. Perfektní práce. Děkuju

Petr Svoboda, 12.7.2022

Byli jsme velmi spokojeni s domluvením pronájmu bytu.Bylo to rychlé a profesionální s přidanou hodnotou ochoty a příjemného vystupování.

Michal Vašátko, 22.7.2022

Pomohl nám ohodnotit nemovitosti do dědického řízení velice rychle a také poradit s dalšími otázkami ohledně prodeje nebo pronájmu. Velmi ochotný a rychle odpovídal na e-maily. Dekuju

Pavel Breuer, 7.8.2022

Super proaktivní přístup. Bezchybná komunikace. Pomohl i s věcmi, které se přímo netýkaly jeho agendy. Zdárně dotaženo do konce. Velká spokojenost. Doporučuji všem.

Jan Miler, 15.8.2022

Děkuji Ondřeji Hofmanovi za pomoc při zprostředkováni pronájmu bytu. Za profesionální přístup a ochotu. Vše proběhlo na jedničku a velice oceňuji proklientský přístup. Mohu jedině doporučit.

Richard Kaschte, 1.11.2022

Pan Hofman byl velmi slušný, snaživý, pracovitý, spolehlivý, mohu jen doporučit. Jistě se do budoucna na něj ráda obrátím.

Michaela Konopíková, 4.3.2019

Rychle, zdvořile a férově, tak bych hodnotil služby pana Ondřeje Hofmana. Mohu jen a jen doporučit v oblasti realitního trhu.

Ondřej Hlavatý, 6.3.2019

Bezproblémový prodej domu. Mohu p.Hofmana doporučit.

Jiří Kubát, 5.8.2019

S panem Hofmanem spolupracujeme dlouhodobě a plánujeme pokračovat i nadále. Kvalitní a rychlé zpracování a především řádné a včasné plnění požadavků vede k mé naprosté spokojenosti. Mohu pouze doporučit, a to jak ze strany poptávajícího tak i také ze strany nabízejícího.

Petr Líman, 29.1.2020

"Pan Hofman je profesionál, se kterým je radost spolupracovat. Vždy platí co řekne, je s ním skvělá komunikace a vždy jedná v zájmu klienta. Výborně vyřídí veškeré formality a informuje o každém svém kroku. Za mě nejlepší realitní agent, kterého jsem potkal. Rozhodně rád komukoliv doporučím."

Jindřich Bílek, 5.2.2020

Bezproblémový a bezstarostný prodej bytu v Jablonci n/N. Mohu jen doporučit.

Lukáš Zdeněk, 22.5.2020

Rychlé a férové jednání, komunikace na jedničku a přesné plnění všech dohod ohledně pronájmu. Za celou rodinu mohu říci, že pro další spolupráci se obrátíme opět na pana Ondřeje Hofmana.

Eliška Prokůpková, 9.6.2020

Děkujeme panu Hofmanovi za zprostředkování koupě bytu a skvělý servis navíc. Byli jsme moc spokojeni, vše proběhlo bez problému. Moc doporučujeme.

Eliška Náhlovská, 19.6.2020

Příjemná komunikace, vřelé vystupování. Informovanost v oboru. Férové jednání. Doporučuji a děkujeme Ondřeji Hofmanovi za posouzení hodnoty chalupy a pozemků. Těším se na další případnou spolupráci.

Jaroslav Gabriel, 3.9.2020

Skvělý přístup, hladký průběh. 🙌🏻

Filip Beran, 30.10.2020

Osobní přístup, skvělá komunikace. Doporučuji!

Žaneta Hanušová, 2.11.2020

Přijemná komunikace, bezproblémová koupě nemovitosti. Vždy byl včas a připraven na schůzkách. Vyhověl mým požadavkům a zařídil všechno o co jsem si požádala. Doporučuji.

Lucie Draboňová, 11.1.2021

Vse probehlo bez problemu chalupa prodana . Doporucuji.👍

Petr Miček, 15.1.2021

Pan Hofman je velice vstřícný a ochotný. Jeho jednání je přátelské a zároveň velmi profesionální. Vše zařídil, s ostatním pomohl a ochotně poradil. Koupě nemovitosti pro mě byla díky němu velmi rychlá, bez jakýchkoliv komplikací a starostí. Vřele doporučuji!!!

Lucie Christová, 2.4.2021

Rychlý a profesionální přístup. Vše bez problému.

Michal Zahradník, 19.4.2021

Vše proběhlo v pořádku, pan Hofman poradil, pomohl kde to šlo, děkuji

Daniel Křikava, 21.4.2021

Vřele můžu doporučit👍, příjemné jednání, rychlá dohoda a profesionální přístup snad samozřejmostí. 🙏 díky za vše

Čestmír Kožíšek, 8.5.2021

Doporučuji Ondřeje Hofmana jako realitního makléře a paní Böhmovou, která mi pomohla vyřídit hypotéku, kterou jsem s jinou společností nebyl schopen vyřešit. Dekuji už ,,BIDLÍM”.

Viktor Dolhov, 3.6.2021

Skvělá komunikace, rychlost a vstřícnost.

Aneta Hauznerová, 3.6.2021

Přes pana Hofmana jsme kupovali nové bydlení. Spolupráce s ním byla na vysoké úrovni. Se všemi dotazy či zádrhely dokázal pomoci a vše řádně vysvětlit. Rozhodně bych pana Hofmana doporučil a přeji i ostatním aby našli své bydlení a vše proběhlo bez problémů jako u nás 😊👍

Jan Horáček, 5.8.2021

Doporučuji, pro klienta se snaží udělat maximum davám plný počet hvězdiček

Josefína Adiová, 7.8.2021

Ondřeje vřele doporučuji, pro jeho profesionální a současně lidský přístup, od začátku do konce 👍👍👍

David Vaniš, 16.8.2022

Děkuji za profesionální přístup, rychlé a stručné jednání a do detailu zmáklé informace o bytu, doporučuji.

Jan Vytrval, 1.4.2022

Pan Hofman pomohl s nákupem a prodejem nemovitostí, dvakrát podal žádost a vše bylo v pořádku. Vřele doporučuji a v případě potřeby znovu použiji!

Alla Tsiple, 31.5.2022

Vstřícné a milé jednání v kombinací s profesionálním přístupem při oceňování staveb. Moc Děkuji, mohu jen doporučit 🙂

Lukáš Malý, 8.6.2022

Přes pana Hofmana jsme si pronajímali byt. Vše bylo zařízeno profesionálně a hlavně rychle. Pan Hofman byl vždy milý, ochotný a byla radost s ním spolupracovat. Ještě jednou děkujeme a určitě doporučujeme! ☺️

Simona Hancová, 9.6.2022

Byt prodán nad hodnotou aktuální tržní ceny. Doporučuji !

Tomáš Vik, 23.6.2022

Děkuji za pomoc při koupi nemovitosti.

Jura Ruščak, 15.7.2022

Naprostá spokojenost, velmi ochotné jednání. I když jsme se během vyřizovacího procesu potýkali s mnohými problémy, pan Hofman nám byl vždy nápomocný a pomohl nám koupi parcely zdárně dokončit.

Radek Kopecký, 3.8.2022

Profesionální přístup a rychlé jednání. Jsem maximálně spokojen.

Tomáš Podolský, 14.8.2022

Vyřešil bleskově pronájem mého bytu. Skvělá komunikace a profi přístup. Příště se na něj obrátím znovu. 🙂

Ondřej Farský, 15.8.2022

Děkuji Ondřejovi Hofmanovi za pomoc při prodeji domu mých rodičů, díky jeho aktivnímu, lidskému přístupu, profesionálně zpracované nabídce a skvělé komunikaci se dům podařilo prodat za velmi slušnou cenu. Mohu jen doporučit. P.P.

Petr Peuker, 21.9.2022

Děkujeme panu makléři za profesionální přístup při sjednávání pronájmu.
Inzerát jsme našli na internetu a velmi nás pan makléř překvapil, pana Ondřeje mohu vřele doporučit.
Jednání velmi ochotné v přátelském ale přesto profesionálním duchu, skvělá komunikace.
Velmi nás potěšil milý dárek při sepsání smlouvy i za ten panu makléři velké díky, velmi hezké gesto!


Marie Hlaváčková, 16.2.2023

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jozef Maxián, 3.3.2023

Služby spojené s pronájmem bytu byly provedeny na profesionální úrovni, velice rychle a bez jakýchkoli negativních připomínek z mé strany.

Aleš Prokůpek, 5.3.2023

Profesionální přístup, vše bylo velmi rychle a bez problémů zařízeno.

Pavel Nechanický, 22.3.2023

Děkuji za rychlou odpověď na otázku ohledně aktuální hodnoty nemovitosti.

Tomáš Koudelka, 22.3.2023

Děkuji, pane makléři Ondřej Hofman, za profesionální přístup při sjednávání pronájmu bydlení. Bylo to rychlé a bez problémů. Mohu bezpečně doporučit.

Mariia Chornei, 23.3.2023

S Tímto Makléřem jsme byli velice spokojení … vše proběhlo velice hladce a rychle :)…měl také velice ochotný a empatický přístup takže pokud i vy hledáte bydlení tak jedině přes tohoto makléře :) !

Martin Krumov, 24.3.2023

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Renata Šrytrová, 25.4.2023

Dobré odpoledne, děkuji za rychlé a profesionální hledání bydlení a uzavření obchodu. Doporučuji.

Андрей Салтовский, 26.4.2023

Děkujeme ze velice profesionální přístup, vše proběhlo bez problémů a rychle. vřele doporučujeme

Libuše Klokočková, 22.4.2023

Chtěl bych moc poděkovat panu Hofmanovi za profesionální a nadstandardní přístup při prodeji chaty. Moc děkuji. Doporucuji všem.

Josef Novák, 21.5.2023

Velmi rychlé a profesionální jednání, vše bylo v naprostém pořádku. Doporučuji

Nikola Drahotová, 21.5.2023

Přes Ondru jsem si pronajímal kanceláře, vše proběhlo bez problému, reagoval rychle a proaktivně. S chutí doporučuji jeho služby.

Zdeněk Milfajt, 31.5.2023

Chtěl bych poděkovat za pomoc při stanovení ceny bytu. Skvělé jednání, doporučuji.

Martin Čech, 5.6.2023

Doporučuji - profesionální jednání

Vojtěch Matouš, 30.6.2023

Naprosto doporučuji , skvělé jednání , profesionální přístup rychlého prodeje nemovitosti . Zároveň konzultaci a ohlídání koupě , vysněného pozemku .. děkuji a vřele doporučuji všem 🙂

Matouš Zelinka, 4.7.2023

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tomáš Plesl, 21.7.2023

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anna Polanská, 21.7.2023

Vstřícné, rychlé, profesionální a navíc velmi příjemné jednání.

Ivana Brauerová, 18.8.2023

Velmi profesionální přístup, zkušenost, informovanost, ochota. Při dalším prodeji nebo nákupu nemovitosti budu pana Hofmana určitě kontaktovat.

Jan Kulhánek, 8.9.2023

Děkujeme panu Ondřeji Hofmanovi za pomoc při zprostředkování pronájmu bytu, za jeho profesionální přístup, ochotu a milé jednání. Jsme velmi spokojeny a určitě doporučujeme!

Anička Mudrová, 3.10.2023

Velice rychlá domluva, profesionální a příjemný přístup makléře. Naprostá spokojenost se službami. Mohu jen doporučit.!

Vladimíra Šmídová, 3.10.2023

Všechno bylo super!

Mehmet Atli, 15.11.2023

100% spokojenost, jednání na úrovni, mohu jen doporučit, děkuji.

Václav Křížek, 1.12.2023

Určitě doporučujeme, vše proběhlo hladce, rychle. Ještě jednou děkujeme 🏡🙃

Klára Petrášová, 17.1.2024

Doporučuji! Slušné a Profesionální jednání!

Martin Divácký, 19.1.2024

Kompletní informace k obchodnímu případu, profesionální a rychlé jednání - doporučuji.

Jiří Chramosta, 22.1.2024

Služby realitního makléře Ondřeje Hofmana můžeme jen doporučit. Koupě našeho RD proběhla rychle a hladce. Určitě se na něj rádi opět v budoucnu obrátíme.
Děkujeme
Bauerovi


Serhij Bauer, 29.1.2024

Làm việc chuyên nghiệp và nhanh chóng. Anh ấy giải quyết mọi vấn đề khi tôi cần trong tích tắc, luôn luôn có mặt và lắng nghe khách hàng khi họ cần. Tôi thực sự đánh giá cao cách làm việc của anh ấy. Cảm ơn Ondrej đã giúp vợ chồng chúng tôi tìm được căn nhà ở hợp lý 😃

Trang Tũn, 29.2.2024

Profesionální přístup, spolehlivost. Doporučuji

Eva Honzátková, 29.2.2024

Pan Ondřej Hofman je příjemný makléř, profesionální, zodpovědný a můžete se na něj spolehnout. Doporučuji

Ksyusha Kaptanovskaya, 29.2.2024

Prodej bytů velmi profesionální ochotný vstřícný přístup vřele doporučuji tohoto realitního makléře děkuji

Milan Roštejnský, 29.2.2024

Skvělý přístup, výborná komunikace

Filip Truhlařík, 4.3.2024

Dobré ráno pane Hoffman. Děkuji vám za zprostředkování podnájmu. Líbila se mi vaše práce, komunikace, ochota a rychlost se kterou jste vše vyřídil. Děkuji Šantroch

Ondřej Šantroch, 5.3.2024

Přátelský a profesionální přístup, doporučuji.

Viktorie Skálová, 12.3.2024

Profesionální přístup, vím na koho se případně v budoucnu obrátit. Vše proběhlo tak, jak se dohodlo na začátku. Rozhodně doporučuji!

Karel Šváb, 9.4.2024

Profesionální a nanejvýš korektní služby. Človek na svém místě, byl jsem velmi spokojen.

Milan Jaroň, 9.4.2024

Certifikáty a školení

4.4.2024, Školení technická inspekce nemovitosti od DryOut - Ing. Jan Drška

5.3.2024, Vstupní test Realiťák roku 2024

2.2.2024, TOP 30 - Realiťák roku 2023

27.9.2023, Test podíly nemovitostí

21.4.2023, Účast na realitní konferenci Hradec Králové

10.3.2023, Realiťák roku 2023 - online odborný test