Realitní makléřOndřej Kolář

vášrealiťák.cz
Umístění v roce 2023 1. v okrese Ústí nad Orlicí 1. v Pardubický kraj 32. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 128. místo celkově 4. místo v Pardubický kraj 2. místo v Ústí nad Orlicí

O mně

Jmenuji se Ondřej Kolář a v realitách se pohybuji od roku 2013. Svou práci miluju. Klient je pro mě důležitý, přistupuji k němu profesionálně a lidsky. Za každým prodejem nemovitosti se skrývá lidský příběh. Zbavím Vás zbytečných obav, starostí a stresů, a především zajistím bezpečný převod nemovitosti. Specializuji se na prodej a pronájem rodinných domů, bytů a pozemků na Orlickoústecku a Svitavsku, kde jsem vyrůstal, kde bydlím a kde to znám. Využívám moderní nástroje (virtuální prohlídky, videoprohlídky, letecké snímky dronem) a sociální sítě (facebook, instagram, youtube). Za svou praxi jsem pomohl již více než stovce klientů splnit si svůj sen o bydlení. Vždy mi záleží na odvedení stoprocentní práce a na spokojenosti klientů. Za mě pak hovoří reference mých spokojených klientů.

Informace

Makléř
Ondřej Kolář
Telefon
+420736414564
Soutěžní oblast
Ústí nad Orlicí (kraj Pardubický)
Působnost
Ústí nad Orlicí (kraj Pardubický)
Jako makléř působím od roku
2013
Jazykové dovednosti
angličtina
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, chaty / chalupy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Dobrý den, pane Koláři,
spolupráce při koupi chaty byla dobrá, vždy jste ochotně zodpověděl naše dotazy a pomohl nám vyřešit nastalé situace. Děkuji


Renata Hegrová, 22.10.2021

Vážení,
hodnocení mé spolupráce s panem Ondřejem Kolářem je výborné. Nemohu mu v jeho práci vytknout sebemenší pochybení. Velmi jsem kvitovala skutečnost, že jsem nebyla nucena jezdit z Prahy do místa prodeje, vše probíhalo bez mé účasti. Dále jsem byla velmi vděčná za ochotu přijet za mnou pro potřebné dokumenty. Na naší spolupráci jsem neshledala žádné nedostatky. Byla jsem velmi spokojená. Mohu Vaši společnost jen doporučit.


Daniela Šímová, 31.12.2021

Dobrý den, koncem roku 2021 jsme využili služeb p. Koláře při zprostředkování pronájmu bytu. Se službami jsme byli maximálně spokojeni - pěkné fotky, prezentace a rychlé nalezení vhodného nájemníka.
Děkujeme


Pávkovi, 17.1.2022

S realitní kanceláří Directreal Spolu a makléřem p. Kolářem jsme byli velmi spokojeni, vše nám dobře vysvětlil, rychle jsme se na všem domluvili a moc jsme ocenili vstřícný přístup s veškerým servisem, který s koupí nemovitostí souvisí.
Děkujeme ještě jednou!


Renata Cehulová, 28.9.2021

Dobrý den, na základě doporučení jsem si na prodej zahrady vybrala RK Directreal Spolu v Ústí nad Orlicí, konkrétně jsem oslovila ředitele kanceláře a makléře pana Ondřeje Koláře. jsem ráda, že jsem se obrátila právě na něj. Jeho služby byly profesionální, nechyběl lidský přístup. Komunikace bezproblémová. Děkuji a mohu skutečně jen doporučit.

Zdena Künzelová, 11.8.2021

Chtěla bych velmi poděkovat vaši realitní kanceláři za zprostředkování prodeje chaty, zejména makléři panu Ondřeji Kolářovi, který nám ve velmi krátké době zprostředkoval prodej chaty. Přístup pana Ondřeje Koláře je velmi profesionální, jeho jednání bylo vždy korektní a vystupování příjemné. Realitní kancelář a pana Koláře mohu jen doporučit

Věra Soudková, 10.3.2021

Pokud chcete prodej své nemovitosti svěřit do rukou opravdového profesionála, jste na správné adrese.
Během let jsem měla možnost posoudit práci mnoha makléřů jak při koupi, tak při prodeji nemovitostí. Jednání a schopnosti pana Koláře však vybočující ve všech směrech. Pro prodeji vaší nemovitosti udělá tento makléř možné maximum, jedná vždy ve vašem zájmu, poskytuje plnohodnotný servis služeb, kdy se nemusíte starat absolutně o nic, a přesto celá transakce proběhne k Vaší naprosté spokojenosti...


Ira Smolková, 11.2.2022
Zobrazit celý text reference

Jsem zastánce full servisu a Ondra z vasrealitak.cz je přesně takový makléř, kterého jsem hledal.
Spolupracuji s ním již hezkou řádku let a jeho tah na branku je pro mne to nej co šikovný a slušný makléř má mít.
Vřele ho všem doporučuji, jelikož najít tu správnou možnost při prodeji i nákupu nemovitosti je přesně vizitka Ondry Koláře.
Děkuji.


Lukáš Malínek, 17.2.2022

Dobrý den,
chtěl bych touto formou poděkovat panu Kolářovi za zprostředkování prodeje mého domku. Je to zodpovědný a přímý člověk. Vše probíhalo tak jak jsme se domluvili a co je pro mne hlavní, nemusel jsem se o nic starat a nic zařizovat. Nějak tak jsem si vždy představoval službu realitní kanceláře. Ještě jednou upřímně děkuji a přeji hodně zdraví a dalších úspěšných akcí.


Bořivoj Chládek, 31.5.2022

Dobrý den, pane Koláři,
chtěla bych touto formou poděkovat za zprostředkování prodeje mého domu v Poličce. Vše probíhalo tak, jak jsme se domluvili a nemusela jsem se o nic starat a nic zařizovat. Ještě jednou upřímně děkuji a přeji hodně zdraví a dalších úspěšných akcí.


Jana Šafránková, 27.6.2022

Dobrý den, pane Koláři,
chtěla bych Vám touto cestou poděkovat ohledně prodeje mé nemovitosti. Byla jsem v situaci, kdy jsem hledala každou dobrou radu a doporučení.
Věděla jsem, že prodej domu nebude úplně jednoduchá záležitost.
Dnes jsem ráda, že jsem Vás oslovila a proto Vám chci nesmírně poděkovat za vysoce profesionální přístup s ochotou naslouchat mým problémům.
Po celou dobu prodeje jste mi byl vždy na blízku, dobře poradil a také dodal sílu a optimismus.
Velice si vážím veškerého ú...


Jana Krátká, 23.6.2022
Zobrazit celý text reference

Dobrý den, s Vašimi službami spojenými s prodejem naší nemovitosti jsme byli velice spokojení. Jednal jste rychle a konstruktivně, ve všem jste nám vyšel vstříc. S radostí bychom Vás, jako realitního makléře, doporučili svým známým a přátelům.

manželé Milan a Kateřina Novákovi z Hradce Králové, 2.9.2022

Dobrý večer, moc děkujeme za pomoc s prodejem domu. Určitě vás doporučíme, byli jsme nadmíru spokojeni. Oceňujeme váš přístup, že jste nám se vším poradil a zařídil vše potřebné. Přejeme mnoho dalších úspěšných prodejů.

Lucie Vinzensová, 28.3.2023

Dobrý den pane Koláři,
rád bych Vám touto cestou poděkoval za bezchybný a kompletní servis při pronájmu bytu v České Třebové.
Kompletním servisem mám na mysli jak moderně zpracovanou inzerci včetně 3D prohlídky bytu, tak zajištění potřebných dokumentů k pronájmů bytu a především nalezení vhodného zájemce o tento pronájem.
Určitě se na Vás s důvěrou obrátím znovu, pokud bych potřeboval nějaké služby v realitách. Děkuji.


Ing. Petr Doležal, 24.3.2023

Dobrý den,
děkuji za Vaše služby, jsem s Vámi spokojen a doporučil bych Vás svým přátelům.


Jan Sysr, 20.3.2023

Profík, který ctí klienta a je připravený. Je radost takového potkat, ráda doporučuji, když chcete být v klidu a bez starostí.Ještě jednou...DÍKY!

Milena Kubíčková, 23.6.2023

Profesionální přístup, vstřícnost
Velká spokojenost, získal jsem díky spolupráci více než jsem původně chtěl.


Vladimír Dušek, 15.12.2023

Veškerá komunikace absolutně bez problémů, mohu jen doporučit

Ladislav Jiroušek, 13.9.2023

Spokojenost, příště využiji služeb této RK znovu.

Martin Tlačbaba, 15.9.2023

Koupě bytu proběhla bez problémů. Pán je velmi flexibilní.

Štěpán Mátl, 16.9.2023

Přístup pana makléře Ondřeje Koláře při prodeji našeho domu hodnotím jako vysoce profesionální, s průběhem celého procesu prodeje jsem byla spokojená, pana Koláře mohu jako odborníka v oblasti realit doporučit a osobně za jeho práci a zdárný výsledek děkuji.

Irena Pawerová, 10.8.2023

Děkuju panu Kolářovi za pomoc při naší akci jejíž název by mohl být "kulový blesk". Jednalo se v našem případě o prodej jedné nemovitosti a následný nákup druhé. Byli jsme omezení časem. Vše se ale i vzhledem k jeho ochotě, zkušenostem a komunikačním schopnostem stihlo a zvládlo. Pomohl, poradil, zařídil, přivezl. Oceňuji i jeho smluvního právníka, pana Filipa.

Tomáš Bechný, 5.10.2023

Oceňuji profesionální přístup, flexibilitu a oproti konkurenci i nižší provizi.

Martin Pohl, 10.11.2023

Velka spokojenost, vstricne chovani, vysvetleni dane situace, dotazeni prodeje do zdarneho cile. Je dar mit takoveho schopneho realitniho poradce. Doporucuji ostatnim. Dekuji

Vladimír Lebduška, 21.11.2023

S Ondrou Kolářem spolupracuji již delší dobu, vždy když něco s nemovitostmi potřebuji, vyhledám jeho služby a jsem spokojený... Naposledy to byli pronájmy bytů, dříve zase prodeje bytů, vždy spokojenost a profesionalita.
Doporučuji...


Michal Kolář, 19.10.2023

Dobry vecer pane Kolar,
moc dekuji za perfektni praci a i kdyz jsme se jednou videlii a dvakrat slyseli mam z Vas dobry pocit a obdiv. Hlavne v citu jednani, znalosti, predvidavosti a pravdivemu otevrenemu a realnemu jednani. Mejte se hezky.


Jan Lebduška, 21.11.2023

S celým procesem koupě jsem byl spokojený a pokud bych někdy realizoval nějaký prodej nemovitosti, případně hledal nájemce na byt, až se za pár let přestěhuji, tak bych se na Vás rád obrátil. Líbila se mi připravenost podkladů včetně prezentace samotného bytu, která je prakticky stejná, jako u velkých realitních společností... Máte příjemné a solidní vystupování, které není v této oblasti samozřejmostí a je vidět, že máte o tuto profesi zájem i do budoucna a podle toho jednáte. Bohužel občas mám...

Pavel Holeček, 7.11.2023
Zobrazit celý text reference

Certifikáty a školení

6.1.2024, Staň se realitní hvězdou

16.12.2023, Spoluvlastnické podíly nemovitostí

14.12.2023, Celoroční vzdělávání v Realiťák roku KLUBU 2023

8.10.2023, Realiťák roku podzim fest 2023

5.10.2023, Workshop: AML a whistleblowing

21.6.2023, Právo a vady nemovitostí

14.5.2023, Realiťak roku jaro fest 2023

6.3.2023, Online odborný test 2023

10.6.2022, AML školení

4.4.2022, On-line odborný test 2022

1.1.2022, Prověření rizikovosti osob

26.2.2019, Fotografování nemovitostí

14.12.2016, Manažer realitní kanceláře

24.11.2016, Základní kurz realitního makléře

24.10.2016, Daň z nabytí nemovitosti