Realitní makléřPetr Zemánek

KAKTUS Reality
„Domov je místo, kde láska pobývá, vzpomínky jsou tvořeny, přátelé jsou vítání a smích tu nikdy nekončí.“
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 31. místo celkově 4. místo v Moravskoslezský kraj 1. místo v Frýdek-Místek

O mně

Jsem realitní makléř s vášní pro lidi a nemovitosti. Mým cílem je nejen úspěšně prodat nemovitost, ale také pomoci klientům najít svůj vysněný domov nebo investiční příležitost. Snažím se naslouchat a porozumět potřebám každého zákazníka. Empatie je pro mě klíčovým prvkem mé práce. Rád naslouchám a snažím se pochopit, co klienti skutečně potřebují.

Informace

Makléř
Petr Zemánek
Telefon
+420728099436
Soutěžní oblast
Frýdek-Místek (kraj Moravskoslezský)
Působnost
Ostrava-město (kraj Moravskoslezský), Nový Jičín (kraj Moravskoslezský), Frýdek-Místek (kraj Moravskoslezský), Vsetín (kraj Zlínský)
Jako makléř působím od roku
2023
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, chaty / chalupy
Nabízené služby
video prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, zajištění vkladu na katastr, homestaging, cenové mapy, virtuální prohlídky

Reference

Kaktus reality mohu jedině doporučit, přístup pana Zemánka z Frýdku Místku je velmi vstřícný a profesionální až se zdá že opravdu nic není problém - a on to opravdu problém není. Péče o zákazníka příkladná, stejně jako informace o nemovitostech a službách realitní kanceláře.

p. Jiří Boček, 21.2.2024

Děkuji RK Kaktus za komplexní poskytnuté služby od odhadu ceny nemovitosti až po její prodej. Zvláštní poděkování p. P. Zemánkovi za vysokou profesionalitu, klid a rozvahu při řešení a vyřešení nepředvídaných a pro prodej zcela zásadních překážek. Heslo RK "férovost a slušnost" jednoznačně potvrzuji a služby RK a p. Zemánka s radostí a vděčností doporučuji.

MUDr. Hana Hykyšová, 20.2.2024

Skvělá spolupráce a úžasný přístup jak ke mně tak k zájemcům. Výborná byla i profesionální prezentace. Byl jsem velice spokojeny a vřele doporučuji

Milan Chalupy, 19.2.2024

Měl jsem zájem o pronájem komerčních prostor, kdy v prvotní fázi nebyl pronájem možný z důvodu podmínek majitelky. Po nějaké době se mi pan Zemánek sám od sebe ozval a sdělil, že nakonec by pronájem byl možný, za což jsem byl velice rád. Co se týče vstřícnosti, rychlosti a přístupu, tak jsem byl velice spokojen. Úprava nájemní smlouvy, tak aby splňovala naše požadavky taky proběhla v pořádku

Marek Heinich, 10.1.2024

Tímto chci poděkovat Realitní kanceláři Kaktus. Koupili jsme díky Vám námi vyhlédnutou nemovitost v Horní Lomné. Ikdyž celá událost trvala dlouze, nakonec jsme se dobrali zdárného konce a jsme s koupí spokojeni. Pan Zemánek odvedl velmi dobrou práci, měl osobní přistup a snažil se věc i přes nemalé překážky posouvat vpřed. Za nás je pan Petr Zemánek realiťák na svém místě.

Alena Linková, 31.1.2024

Jako realitní kancelář ze západních Čech jsem oslovili kolegy z Kaktus reality ohledně spolupráce na prodeji nemovitosti na Ostravsku. Vše dopadlo naprosto skvěle, našli jsme společně kupce, s prodejem byli spokojeni všichni zúčastnění. Jak kupec, tak prodávající a my jsme získali skvělého partnera na Ostravsku. Děkujeme a přejeme spoustu spokojených klientů.

Pavel Smíšek, 16.4.2024

Vstřícný individuální přístup, neomezená podpora po celou dobu spolupráce, zkušenosti v oboru. Naprostá spokojenost.

Jiří Žáček, 24.4.2024

Spolupráce s Kaktus reality a panem Zemánkem byla profesionální, rychlá a oceňuji i velmi vstřícný přístup, určitě doporučuji a ještě jednou díky.

Ladislav Kunc, 29.4.2024

Byl jsem maximálně spokojeny s přístupem a jednáním realitního makléře.

Martin Kozel, 30.4.2024

Certifikáty a školení

16.4.2024, Právo, daně, investice