Realitní makléřRadim Vrána

MINT reality s.r.o.
„Hájit zájmy svých klientů a dobře poradit je mým posláním“
Umístění v roce 2023 10. v okrese Ostrava-město

O mně

Jsem certifikovaný realitní makléř a mám za sebou spousty spokojených klientů. Snažím se za každou cenu pomoci klientovi a vždy dobře poradit. Nabízím proto komplexní služby a dokážu opravdu pomoci. Vím, že nejrychlejší obchod vždy nemusí být ten nejlepší. Dokážu vždy promyslet všechny možnosti a navrhnout například zhodnocení bytu rekonstrukcí před prodejem. Během své praxe jsem se naučil, že vizuální atraktivita a správná strategie prodeje jsou těmi nejdůležitějšími faktory pro úspěšný obchod, věnuji proto dostatek energie kompletní přípravě nemovitosti k prodeji, stejně jako inzerci, prohlídkám, vypracování smluv a poprodejnímu servisu.

Informace

Makléř
Radim Vrána
Telefon
+420722792287
Soutěžní oblast
Ostrava-město (kraj Moravskoslezský)
Působnost
Ostrava-město (kraj Moravskoslezský)
Jako makléř působím od roku
2017
Jazykové dovednosti
angličtina, polština
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, video prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Pan Radim Vrána je ve svém oboru profesionál. Je velmi slušný, férový, korektní, komunikativní, pozitivní a maximálně vstřícný realitní makléř . Prodej nemovitosti zajistí od A až do Z naprosto bezchybně. Ze svých zkušeností s jinými realitními makléři mohu doporučit pana Radima Vránu jako jednoho z nejlepších. S poděkováním za bezproblémovou koupi bytu a úctou. B. Králová

B. Králová, 8.12.2021

Mohu jen doporučit! Pan Vrána zařídil prodej mého bytu v Ostravě. Vše probíhalo hladce a bez problémů. Protože v Ostravě nebydlím, dala jsem panu Vránovi klíče a pak už se nemusela o nic starat, prostě jsem o pár týdnů později dorazila na podpis kupní smlouvy. Cením si maximální vstřícnosti a profesionality. To se dnes už tak často nevidí :)

Lenka Fiřtová, 1.12.2021

Rád bych touto formou poděkoval za perfektní servis při prodeji bytu v Ostravě, který nám zprostředkoval realitní makléř pan Radim Vrána. Jeho vstřícný a přátelský přístup, rychlé a proaktivní jednání nám velmi usnadnily prodej bytu z pozůstalosti. Byli jsme velice spokojeni a p. Vránu vřele doporučujeme dalším klientům.

Petr Gajdadzis, 2.11.2021

Touto recenzí bych chtěl velmi poděkovat Panu Radimovi Vránovi. Jeho přístup je velice profesionální. Na dnešní dobu férové jednání, ochota kdykoliv jsme spolu komunikovali vyšel maximálně vstříc nad rámec svých povinností.
Dům nám dokázal prodat o 700tis víc nad mou požadovanou částkou za což jsem mu vděčný. Je to člověk na pravém místě. Po dlouhé době sem poznal profesionála který může být na výsledky své práce hrdý. Kresta Dalibor


Dalibor Kresta, 21.10.2021

Naprosto profesionální přístup. O vše bylo postaráno a byli jsme o všech krocích předem transparentně informováni.

Vojtěch Palkovič, 19.10.2021

Férový a profesionální přístup, na čem jsme se dohodli, to platilio. Za mne bez pochyb doporučuji.

Jan Špil, 27.9.2021

Při prodeji bytu jsem oslovil realitní kancelář v Ostravě Porubě. Ochotně se mě ujal makléř pan Radim Vrána. Okamžitě provedl prohlídku bytu s finančním návrhem prodeje. Po celou dobu mě informoval o prohlídkách a potencioálních zájemcích. Vše se nakonec podařilo v brzké době zrealizovat k mé maximální spokojenosti. Tuto realitní kancelář bych vřele doporučil. Zejména bych chtěl velice kladně ohodnotit pana Vránu za profesionalitu a vstřícnost.

Jaromír Šlapa, 31.8.2021

Chtěla bych tímto ještě jednou moc poděkovat p. Radimovi. Díky němu se nám podařilo prodat náš byt bez sebemenších problému. Jednání s nim bylo na profesionální úrovni, se vším nám pomohl, vše vysvětlit, nic jsme nemuseli řešit prostě všechno zařídil za nás. Když jsem něco nevěděla mohla jsem ho kdykoliv kontaktovat a vždy nám pomohl :) Moc všem Radima doporučuji je to skvělý člověk a ještě lepší realitní makléř.

Lucie Maňáková, 5.4.2023