Realitní makléřRenata Lexová

Realitní kancelář Pohoda
„Naší odměnou jste Vy - spokojení klienti!!“
Umístění v roce 2023 2. v okrese Ústí nad Orlicí 3. v Pardubický kraj 44. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 102. místo celkově 3. místo v Pardubický kraj 1. místo v Ústí nad Orlicí

O mně

Jsem Renata Lexová - realitní profesionální makléřka pro Východní Čechy. Práce realitního makléře je velmi zodpovědná práce, snažím se ji odvádět vždy na co nejlepší úrovni, avšak vždy s úsměvem na tváři a lidským přístupem. Ke každému klientovi přistupuji individuálně dle jeho potřeb. Prodej nemovitosti je důležitý krok v životě každého z nás, proto by to nikdo neměl podceňovat. Záleží mi na odvedení špičkové práce! Pro úspěšný prodej využívám nejmodernější prezentace nemovitostí (vlastní web nemovitosti, videoprohlídky, virtuální prohlídky, profi fotografie, půdorysy, záběry z dronu). Jsem tady, abych svým klientům poradila a pomohla s prodejem či koupí nemovitosti. V realitách pracuji již od roku 2011 a prodala jsem více než 250 nemovitostí. Mojí největší odměnou po každém zrealizovaném prodeji jsou spokojení klienti, kteří mi rádi píši své recenze na Googlu nebo Seznamu. Vždy se těším na osobní setkání s každým klientem.

Informace

Makléř
Renata Lexová
Telefon
+420776650888
Soutěžní oblast
Ústí nad Orlicí (kraj Pardubický)
Působnost
Ústí nad Orlicí (kraj Pardubický)
Jako makléř působím od roku
2011
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, chaty / chalupy, nájemní domy / činžáky
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, homestaging, marketing nemovitosti na míru, zajištění vkladu na katastr
Webové stránky

Reference

Moje zkušenost - ze strany kupujícího - s paní Lexovou, reality POHODA, Vysoké Mýto.
Koupě nemovitosti proběhla hladce. Veškeré domluvené termíny schůzek proběhly dle dohody. Potřebná dokumentace byla připravena a vyřízena včas. Převody peněz i práce s advokátní úschovnou byla bezproblémová. Oceňuji lidský, přátelský, ale zároveň zodpovědný a profesionální přístup makléřky.
Upřímně: paní Lexová změnila můj pohled na prodejce nemovitostí. Není to žádná realiťačka, ale opravdová REALITNÍ MAKLÉŘ...


Vladimír Černín, kupující, 10.2.2021
Zobrazit celý text reference

Bylo nám potěšením s paní Lexovou spolupracovat :) Profesionální přístup a jednání na úrovni s velice příjemným vystupováním :) Paní Lexová nám pomohla s prodejem zahrady, která se prodala během několika dní a dokonce za vyšší cenu :) Ještě jednou Vám patří naše velké poděkování a budeme-li v budoucnu chtít zrealizovat prodej nebo koupi nemovitosti, určitě se na Vás znovu obrátíme :) Jan Štusák

Jan Štusák - prodávající, 1.9.2021

Strašně nerad chválím, tady však nejde jináče...po dřívějších nedobrých zkušenostech s makléři...dokonalý balzám👌👌. Skvělý přístup, spolehlivost a velká porce charakteru....Renata Lexová deset bodů z deseti.👍👍

Jaromír Štolba, 10.8.2021

Už máme dvouletou zkušenost a pokaždé nám p. Lexová vyšla maximálně vstříc. Vše na čem jsme se domluvili, bylo dodrženo. Profesionální přístup a rychlé jednání.

Lubomír Kieseweter, 30.3.2021

Rádi bychom touto cestou MOC poděkovali paní Lexové za její opravdu lidský a profesionální přístup při koupi našeho domečku. Naše cesta od první schůzky až po vyčerpání hypotéky byla kvůli pozemkům, katastru a požadavkům banky složitější, ale všechno jsme zvládli a spokojeně bydlíme.
Paní Lexová, ještě jednou Vám za všechno MOC DĚKUJEME
Monika a Michal Sloupnice


manželé Monika a Michal Novákovi, 7.12.2022

Pro mě nejlepší makléřka kterou jsem poznala a myslím že lepší najít snad ani nejde.
Pomáhá mi s pronájmem nemovitosti a vždy se snaží najím slušné a spolehlivé podnájemníky. Jsem vděčná, že jsme na sebe narazily a tímhle bych jí chtěla moc poděkovat. L.B


Lucie Bystřická, majitelka bytů, 31.3.2023

S RK POHODA, resp. s paní Renatou Lexovou jsme spolupracovali již podruhé a opět jsme byli naprosto spokojeni. Vysoká vstřícnost, přístup ke klientům, profesionalita a také v neposlední řadě rychlost zpracování všech potřebných úkonů je samozřejmostí. Všem vřele doporučujeme !!!

manželé Šamalíkovi Vysoké Mýto, 8.7.2022

Ještě jednou velký dík za zprostředkování prodeje naši nemovitosti. Paní Renato Lexová bylo mi potěšením s Vámi jednat. Přeji Vám mnoho úspěchů Roman Staněk.

Roman Staněk - prodávající Dvůr Králové n. L., 18.8.2022

Velmi oceňuji Váš flexibilní a profesionální přístup nehledě na čas, volné dny, soukromí atd., zkrátka to, co jste schopna a ochotna udělat pro klienta nehledě na to, zda je právě víkend, večer nebo ráno či snad i noc :-). Sám pracuji ve službách a nabízím služby a jsem zvyklý takto ke svým klientům přistupovat, ale sám se také bohužel často setkávám s přístupem od lidí pracujících ve službách zcela jiným. A to i v případě právě realitních kanceláří. Proto mě Váš přístup velmi mile překvapil. A ...

Marek Nágl - majitel bytu, 15.9.2022
Zobrazit celý text reference

S paní Renatou Lexovou jsme byli naprosto spokojeni. Ochota, seriozní přístup a hlavně profesionalita při jednání.
Rozhodně realitní kancelář můžeme doporučit.


manželé SLádkovi - prodávající, 28.3.2023

Velmi mi vyhovoval profesionální individuální přístup a nabízená nemovitost. S domečkem jsme naprosto spokojeni, s jednáním pohodové realitní kanceláře také.

Irena Gröhmannová - kupující, 18.12.2022

Ráda bych poděkovala realitní kanceláři Pohoda a hlavně paní Lexové za skvěle odvedenou práci při prodeji našeho rodinného domečku. O vše bylo postaráno a byli jsme pravidelně informováni. S ničím jsme neměli starosti jelikož se o vše postarala právě paní Lexová. Můžeme opravdu vřele doporučit tuto realitní kancelář.

Michaela Hudousková - prodávající, 24.4.2023

Realitní kancelář POHODA je vynikající ,vstřícná a férová.
Můžu vřele doporučit ,paní Lexová je profesionální makléřka.


Antonín Valíček Vysoké Mýto - kupující, 12.4.2023

S paní realitní makléřkou Lexovou máme již dvě pozitivní zkušenosti (řešení podnájmu a nyní koupě bytu). Paní Lexová byla velmi ochotná a ve všem nápomocná. Časově se nám vždy přizpůsobila, v případě naléhavosti neváhala odpovídat i v době volna/o víkendech. Na všechny naše dotazy nám svědomitě odpovídala. Dokázala nám poradit ohledně samotné koupi bytu, ale i ohledně dalších věcí, které s koupí souvisí. Spolupráci s ní vřele doporučujeme!

Veronika Dolečková Vysoké Mýto - kupující, 15.3.2023

Mnohokrát děkujeme za profesionalitu a obětavost při zprostředkování prodeje naší chaloupky. Obrátili jsme se na Vás, paní Lexová, už podruhé, jelikož jsme měli už před lety dobrou zkušenost s Vaší kanceláří při prodeji pozemku v Tisové. Všem prodejcům i kupujícím můžeme vaši realitku vřele doporučit.
Marie a Josef Heřmanovi


manželé Heřmanovi Vysočina - prodávající, 1.2.0023

Nedavno som prostrednictvom pani Lexovej kupoval chatu a jej sluzby boli na absolutne profesionalnej urovni.Kedze zijem v zahranici velku cast kupi nehnutelnosti sme riesili po telefone a emailom.Pani Lexova mi vo vsetkom vysla v ustrety (fotky,dokumentacie a komunikacia uplne perfektne).Doteraz som sa nestretol s lepsim realitnym maklerom a doporucujem kazdemu ,kto chce kupovat,alebo predavat nehnutelnost.Este raz pani Lexovej a realitnej kancelarii POHODA dakujeme a prajeme vsetko dobre.rodin...

manželé Kažmirovi Vyškov - kupující, 15.8.2022
Zobrazit celý text reference

Realitní kancelář Pohoda profesionální a příjemný přístup při prodeji nemovitosti, perfektní spolupráce s realitní makléřou Renatou Lexovou,moc děkujeme a vřele doporučujeme

Pavlína Špilinková - prodávající, 14.3.2023

Tímto děkujeme paní Lexové z realitní kanceláře POHODA za její vstřícnost, ochotu a rychlost při vyřízení prodeje bytu. Byli jsme velice spokojeni a můžeme ji doporučit.

Oldřich Rejsa - prodávající bytu ve Vysokém Mýtě, 25.3.2023

Ve všech směrech hodnotím kladně.Skvělá prezentace, profesionální přístup. Velmi příjemná a rychlá komunikace. Mohu jen doporučit!

manželé Hunalovi - kupující, 23.11.2022

Velmi příjemné a profesionální jednání paní Renáty Lexové. Děkuji a doporučuji.

Vladimír Váchová - prodávající, 22.11.2022

Velká a velká spokojenost s prací paní Renaty Lexové při prodeji našeho domu. Přes všechny problémy, které se vyskytly byla za všech okolnost vstřícná a příjemná. Mohu jen doporučit, protože její jednání bylo profesionální a přístup lidský

Eva Bártová - prodávající, 26.8.2021

Moc děkujeme paní Renatě Lexově za profesionální přístup, vstřícné a milé jednání při prodeji nemovitosti. Realitní kancelář múžeme jen doporučit a ještě jednou moc poděkovat.

Alena Mokrejšová - prodávající, 2.6.2021

RK Pohoda a konkrétně paní Lexovou mohu vřele doporučit. Vše proběhlo v pořádku a nemovitost byla prodána rychle. Paní Lexová má vstřícné a profesionální jednání a vše zařídili za nás, takže jsme celý proces prodeje měli bez starostí.

Zuzana Němcová, prodávající RD, 21.6.2023

Děkujeme paní Lexové z realitní kanceláře Pohoda za prodej našeho bytu. Spolupráce s paní makléřkou byla velmi profesionální. Děkujeme a vřele doporučujeme. Bartoškovi prodávající.

manželé Bartoškovi - prodávající, 16.9.2023

Díky za navýsost profesionální servis. Setkali jsme se se vstřícností, milým a fér jednáním i s ochotou udělat něco navíc.Díky a ať se daří!

spol. KOLOFOGO - Ing. Černý, 18.7.2023

Spolupráce s realitní kanceláří i s makléřkou Renatou Lexovou byla bez problému. Jednání rychlé a paní makléřka je moc milá a ochotná. Musím pouze chválit.

Lenka Karelová, 13.7.2023

Spolupráce s paní Lexovou byla velmi profesionální a mnohokrát nadstandardní. Komunikace nikdy nevázla, paní Lexová je k dispozici opravdu téměř vždy, což je v procesu koupě/prodeje častokrát klíčové.

Vojtěch Lopour - kupující, 20.8.2023

Profesionální přístup, rychlé a vstřícné jednání. Byli jsme spokojeni, vřele doporučujeme!

Blanka Tomanová, 15.10.2023

Realitní kancelář Pohoda doporučuji všem zájemcům o realitní služby.Vše bez problému bylo vyřešno s veškerým servisem.
Děkuji Pohodě a její služby pod vedením paní Lexové vřele doporučuji. Bělohlávek Zdeněk


Zdeněk Bělohlávek, prodávající, 31.12.2023

Realitní kancelář POHODA, zejména paní Renata Lexová. Profesionální přístup, ochota a skvělá spolupráce při prodeji nemovitosti. Vše proběhlo bez problémů a ve velice krátké době bylo vše vyřízeno. Paní Lexovou můžu jen doporučovat, všem kteří řeší prodej nemovitosti. Je to jednička ve svém oboru.

Pavel Šejvl, 28.12.2023

Spolupráce s paní Lexovou a realitní kanceláří POHODA byla vynikající. Veškeré záležitosti týkající se koupě domu byly z jejich strany komplexně řešeny, jakékoliv nejasnosti či dotazy nám vždy obratem a vstřícně paní Lexová zodpověděla. Vzájemná komunikace byla naprosto bezchybná. Díky jejímu přístupu jsme se nemuseli prakticky o nic starat - vše nám zkrátka zajistila. Danou realitní kancelář můžeme jen a jen doporučit.

Tomáš Kubín, 28.12.2023

S realitním specialistkou Renatou Lexovou z Realitní kanceláře POHODA Mánesova 145, 566 01 Vysoké Mýto jsme byli velmi spokojeni. Vše proběhlo bez problémů.
Děkujeme a doporučujeme všem. Judr. Oldřich Bělohlávek


JUDr. Oldřich Bělohlávek a Marta Bělohlávková, 28.12.2023

Realitní kancelář Pohoda můžeme vřele doporučit. Prodej nemovitosti proběhl rychle a bez problémů. Paní Renata Lexová jedná velmi profesionálně.

MUDr. Jiří Mlejnek, 1.12.2023