Realitní makléřRobin Hejl

S&L a partners s.r.o.
„Není čas, ztrácet čas“
Umístění v roce 2023 1. v okrese Česká Lípa 2. v Liberecký kraj 16. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 6. místo celkově 2. místo v Liberecký kraj 1. místo v Česká Lípa

O mně

V realitách se pohybuji čtvrtým rokem. Na práci mě nejvíce baví poznávání nových lidí a nemovitostí, ke kterým se vážou různé příběhy. Moje práce je mým koníčkem, která se pozitivně odráží na mém výkonu. Zakládám si na rychlosti, kvalitě, důvěře a individuálním přístupu. Snažím se vyjít vstříc každému požadavku. A jsem moc rád, že jim v drtivé většině případů dokážu vyhovět.

Informace

Makléř
Robin Hejl
Telefon
+420737613779
Soutěžní oblast
Česká Lípa (kraj Liberecký)
Působnost
Mladá Boleslav (kraj Středočeský), Liberec (kraj Liberecký), Česká Lípa (kraj Liberecký), Jablonec nad Nisou (kraj Liberecký)
Jako makléř působím od roku
2019
Jazykové dovednosti
angličtina
Specializace
prodej, pronájem, nájemní domy / činžáky, byty, rodinné domy
Nabízené služby
cenové mapy, video prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

Robin Hejl je člověk na svém místě.Věci spojené s prodejem mého bytu bez problému zařízené ať už se jednalo o právní úkony a smlouvy ,nebo prezentace mého bytu od nafocení až po jeho uvedení na sociàlní sítě a portály.Skvělá komunikace jak se mnou tak s kupujícím a musím říct že za mě absolutní spokojenost a myslím si,že takhle by měla vypadat péče o klienta .

Petr Loos, 16.10.2022

Při prodeji garsonky jsem byla s panem Hejlem velmi spokojená, vše probíhalo, tak jak jsme se dohodli, mohu ho určitě doporučit.

Drahomíra Grošaftová, 20.7.2022

S Robinem jsem byl při prodeji svého bytu velice spokojený. Špičková prezentace a rychlý prodej. Mohu ho jedině doporučit.

Filip Špaček, 17.2.2022

Skvělý servis , férové jednání. Nemám co bych téhle realitní společnosti mohl vytknout . Vše vyšlo na jedničku. Za mě můžu určitě všem co chtějí prodat nemovitost doporučit S&L partners.Děkuji moc hlavně panu makléři Robinovi Hejlovi za profesionální jednání a zastupování.

Martin Klampfl, 30.8.2021

Výborná zkušenost ohledně pronájmu mého bytu, vše proběhlo rychle a spolehlivě. Vřele doporučuji!

Lenka Vaculíková, 22.10.2021

Pan Robin je sympatický, spolehlivý, velmi milý a schopný makléř. Jeho služby můžeme jedině doporučit 😉

Adriana Halamová, 9.10.2021

Profesionální,sympatický,bezproblémová komunikace,rychlý prodej nemovitosti.Za mě určitě doporučuji 👌

Erik Lankaš, 11.1.2021

“Kvalita služeb pana Robina Hejla je na profesionální úrovni, je vstřícný a velmi si vážíme jeho ochoty kdykoliv řešit situaci při koupi bytu mé babičky ve Mšeně. Má příjemné vystupování a určitě ho můžeme doporučit! Děkujeme.😊“

Andrea Papežová, 11.10.2020

Maximální spokojenost ... spolehlivý a profesionální, v případě potřeby se na něj opět obrátím

Hynek Husák, 19.3.2021

Vynikající osobní zkušenost. Spolehlivost.
Pan Hejl myslí i za vás 😉
Doporučujeme 🙂


Simona Pohanková, 18.8.2021

S Robinem spolupracuji přes 3 roky, vždy je vše podle dohody. Rychlý a profesionální přístup.
Doporučuji


Martin Pňaček, 25.3.2023

Perfektní jednaní na úrovni, úspěšný pronájem našeho bytu v krátké době a pro nás absolutně bez starostí. Moc děkuji a velice doporučuji.

Nikola Škramovská, 27.3.2023

Spolupráce s panem Hejlem je BEZCHYBNÁ.
Hledala jsem někoho flexibilního, dynamického, ochotného s profesionálním servisem - na doporučení přátel jsem našla! Pan Hejl mi bleskově pronajal byt a stačila k tomu jedna rychlá schůzka, kde jsme vyřešili to nejpodstatnější, předali si klíče od bytu a o nic dalšího jsem se nemusela starat. Rychlost a preciznost jsou pana Hejla prostřední jména. Spolupráce byla na jedničku. Pokud v budoucnu budu potřebovat poradit v oblasti realit, už vím, kam se obrá...


Magdalena Stárková, 31.3.2023
Zobrazit celý text reference

Slušné jednání a kvalitně odvedená práce. Nic nebylo problém. Jistě to nebyla poslední nemovitost, kterou pan Hejl pro nás spravuje.

Kateřina Svobodová, 3.4.2023

Cením skvělé a rychlé jednání na úrovni s úspěšnými výsledky při pronájmu mého bytu, (ať už se jedná o jednání s bývalými nájemníky, zájemci nebo nájemníky novými). 😄 Bezvadná je i ochota řešit technické problémy bytu sháněním odborníků na opravy. 🙂

Miroslav Rulec, 1.5.2023

Profesionální jednání, skvělá komunikace při prodeji nemovitosti. Vřele doporučuji

Blanka Burianová, 9.5.2023

Perfektní spolupráce. Koupě bytu zprostředkována bez starostí a bez nutnosti obíhání úřadů. Vše vyřízeno k mé spokojenosti. Výborná komunikace, vše přehledně vysvětlené, zprocesované ihned a bez prodlev. Komunikace na jedničku s hvězdičkou. Děkuji a vřele doporučuji.

Tereza Svatoňová, 17.5.2023

S makléřem panem Hejlem i RK S&L a partners jsme byli velmi spokojeni. Pan Hejl nám zprostředkoval rychlou a bezproblémovou koupi bytu, vše bylo profesionální a na úrovni. Určitě doporučujeme.

Jana Zahradníčková, 21.5.2023

Pan Hejl nám velice pomohl s pronájmem bytu o netradiční dispozici. Nezalekl se a věřím, že i díky jeho přístupu se byt pronajal rychleji než jsme předpokládali. Po celou dobu veškerý kontakt byl obratem a na profesionální úrovni. Určitě se v budoucnu opět na pana Hejla obrátíme. Velice vám děkuji za spolupráci :)

Nikola Šipulová, 2.7.2023

Několikaletá spolupráce s panem R. Hejlem je naprosto perfektní. Probíhá na profesionální úrovni a vždy je vše vyřízeno k naší 100% spokojenosti.
Doufám, že i nadále bude spolupráce pokračovat ve stejném duchu. Všem vřele doporučuji. 😊


Lenka Hajduková, 1.8.2023

S prací pana Hejla jsem byla naprosto spokojená, ať už se jednalo o profesionální a vstřícný přístup, rychlé vyřízení nebo odezvu. Bylo mi potěšením spolupracovat. Děkuji.

Hana Janoušková, 3.8.2023

5* (hvězdiček) za prodej bytu.

Petr Rozum, 4.8.2023

5* (hvězdiček) za prodej družstevního podílu k bytové jednotce.

Petra Měchurová, 22.8.2023

Pana Hejla mohu jedině doporučit. Spolupráce s ním, která se týkala pronájmu mé nemovitosti, proběhla k mojí plné spokojenosti. Milé a slušné vystupování a bezproblémová komunikace. Veškerá administrativa, nafocení a prezentace nemovitosti - vše na jedničku. Je to profík, na kterého se případně v budoucnu ráda znovu obrátím :)

Helena Kovačová, 27.9.2023

Naprostá spokojenost, skvělé a profesionální jednání při prodeji pozemku. Každý krok s vámi ihned prodiskutuje a mile pomůže. Vše bylo zařízeno rychle a bez problému. Mohu jen doporučit.

Monika Mrhová, 19.10.2023

Není nic lepšího než člověk na svém místě, o tom mě přesvědčil Robin při prodeji pozemku, rychlost prodeje, komunikace a vše potřebné k prodeji je u Robina samozřejmostí. Mohu jen doporučit a přeji mnoho spokojených klientů, jako jsem byl Já.

Miroslav Mrha, 24.10.2023

Naprostá spokojenost s panem makléřem. Ochotný a vstřícný ve všech směrech a byt prodán tak rychle a bez problémů, že jsme to ani nečekali. Děkujeme a doporučujeme 😉

Veronika Nosková, 28.10.2023

Vřele doporučuji spolupráci s panem Hejlem. Profesionální přístup, skvělá prezentace a příjemné vystupování.

David Hlinčík, 8.11.2023

Má první zkušenost a naprosto předčilo mé očekávání. Robin je velice profesionální a rozhodně na správném místě. Skvělá a promptní komunikace v celém průběhu a opravdu není co vytknout. Určitě využiji jeho služby i v budoucnu, pokud bude potřeba.
Kéž by takovýchto Robinů bylo v každém dalším oboru více. :o)
Rozhodně doporučuji.


Andrea Lawson, 15.11.2023

P. Robin Hejl prodával náš suterenní byt v Jablonci nad Nisou, což v dnešní době určitě nebyla žádná legrace. Dlouho jsme se nesetkali s takto profesionálním přístupem, komunikace s nim byla naprosto perfektní, vždy reagoval ihned na mé dotazy (kterých bylo opravdu velké množství), velmi oceňuji jeho lidský přístup. S prodejem jsme maximálně spokojení a v případě koupi jiné nemovitosti víte, na koho se obrátíme.

Tereza Horáková, 2.12.2023

Pana Hejla můžu doporučit všemi deseti. Je to člověk na správném místě, při prodeji bytu nám byl vždy nápomocen, vždy se vším vyhověl nebo poradil.
Za mě veliké plus profesionalita, kdy se pan Hejl o vše postaral, zařídil a my jsme pouze podepsali smlouvu. Tímto nám ubral mnoho starostí.


Dan Susfal, 2.12.2023

Dobrý den, mohu jenom doporučit. Můj byt, který sem potřeboval prodat, tak nechal krásně nafotit, pomohl mi odhadnout cenu a taky se hned prodal na první prohlídce což sem vůbec nečekal. 👍

Pavel Pařík, 16.12.2023

Pan Hejl prodával náš byt v České Lípě a jsem rád, že jsme prodávali právě s panem Hejlem. Skvělý přístup a profesionální jednání. Byli jsme pravidelně informování, což bylo super. Přijel, nafotili, udělali záznam z dronu a během velmi krátké doby to už inzeroval na realitních sítích. A i propagoval na sociálních sítích. Prodáno během 14 dnů!!!! Masakr. Díky moc a přeji moc spokojených klientů, jako jsem já!

Tomáš Veits, 17.12.2023

Ochota,vstřícnost,rychlost vyřizování a super komunikace je to co pana Hejla vystihuje.Prodej bytu byl velmi jednoduchý a rychlý.Mohu jen doporučit.

Michal Šlambor, 17.12.2023

Výborná komunikace, bezproblémová spolupráce, oceňuji profesionální přístup..2×pronajatý byt👍.

Tereza Šturmová, 17.12.2023

Pan Robin Hejl je špička ve svém oboru. Vše proběhlo naprosto v pořádku. Doporučuji

Jana Matějková, 20.12.2023

Rychlá domluva, profesionální a aktivní přístup, zaměřuje se na detaily, které byste bez jeho pomoci nezaznamenali. Doporučuji 😉

Veronika Březinová, 28.12.2023

Hodně mě překvapil přístup této společnosti. Je vidět že pánové mají svou práci rádi a opravdu se vyznají. Ochota, loajalita, profesionální přístup. Díky za vše!

Michal Černovský, 13.7.2023

Robin je super realitní makléř. Poradil mi s pronájmem a správou bytu. Profesionální přístup a bez problémů.

Jan Kluger, 30.12.2023

Pan Hejl má profesionální přístup ke své práci a tím ho doporučuji na prodej i na pronájem nemovitosti.

Jiří Pěnička, 31.12.2023

Skvělý profesionální přístup doporučuji

Oxana Kučerová, 2.1.2024

Robina jsem měla možnost poznat jako kolegyně, kamarádka i jako klientka, a tak si troufám říct, že se za jeho zodpovědnost a profesionální přístup mohu opravdu zaručit.
Vždy najde řešení případného problému a svým lidským přístupem si získává důvěru u svých klientů.
Na Robina se vždy obracím ať už potřebuji pomoc nebo jen radu ohledně nemovitostí, ale i pojištění, kde mi vždy poradí spolehlivého kolegu.
Robina doporučuji kudy chodím a v neposlední řadě doporučuji také jeho instagramový profe...


Petra Janků, 4.1.2024
Zobrazit celý text reference

Perfektní přístup ze strany pana makléře, profesionální a vstřícný. Tak to má být😊
Moc děkuji.


Sára Michálková, 11.1.2024

Profesionalni pristup k praci, vystupovani a rychle jednani, mohu jen doporucit. To co slibi, dodrzi, jeho sarm a spolecenske vystupovani mu v tom pomaha, tak mu to snad vydrzi jeste hodne dlouho a pribude mu spousty spokojenych klientu.

Petra Vondráčková, 15.1.2024

Velmi profesionální, vstřícný pokud jsme měli nějaký dotaz okamžitě vše zařídil vyřídil. Naprostá spokojenost.
Moc děkujeme.
Kubátová


Ivana Kubátová, 16.2.2024

moc Vám děkuji za zprostředkování prodeje ,za ochotu máte příjemné vystupování byla jsem s Vámi velice spokojená.

Zdena Jedličková, 16.2.2024

Vše bylo na profesionální úrovni. Pán je velice ochotný.

Gustav Vigato, 19.2.2024

Pne Hejle,
Dekuji Vam za zprostredkovani a pomoc pri hledani bytu. Vazim si Vasi rychlosti a profesionality, ktera jeste porad neni v Cechach uplne samozrejma.
At se Vam dari. S pozdravy J. Sara


Jaroslav Šára, 4.3.2024

Tady není co dodat,prostě luxus...určitě doporučuji.

Jiří Fišera, 14.3.2024

Bezva spolupráce ☀️👍💯

Miluše Tobia, 12.3.2024

Vše proběhlo bez problému, skvělá komunikace a profesionální i lidský přístup zároveň :-)

Jana Labuťová, 19.4.2024

Certifikáty a školení

29.2.2024, Úvodní online odborný test 2024

27.2.2024, Výkupy - kouzla a tajemství

2.2.2024, REALIŤÁK ROKU 2023 - 2. místo v Libereckém kraji

2.2.2024, REALIŤÁK ROKU 2023 - 1. místo v okresu Česká Lípa

2.2.2024, REALIŤÁK ROKU 2023 - TOP 30

23.11.2023, REALFEST - Realitní konference

11.9.2023, Spoluvlastnické podíly nemovitostí

20.3.2023, Online odborný test 2023

20.3.2023, Makléř senior

1.9.2021, Realitní abeceda

28.1.2021, Realitní zprostředkovatel

15.1.2021, Právo pro makléře I.