Realitní makléřRoman Mikita

DĚLÁME REALITY SRDCEM s.r.o.
Umístění v roce 2023 1. v okrese Frýdek-Místek 6. v Moravskoslezský kraj 71. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 8. místo v Frýdek-Místek

O mně

Život se neměří počtem nádechů a výdechů, ale počtem okamžiků, které nám vzaly dech. Je na každém z nás, jak se k této myšlence postavíme. Žiji život tak, abych měl na co vzpomínat. Realitním makléřem jsem pro vás již od r. 2010. Věřím, že tato společná vzájemná důvěra vypovídá o mnohém.

Informace

Makléř
Bc. Roman Mikita
Telefon
+420723840022
Soutěžní oblast
Frýdek-Místek (kraj Moravskoslezský)
Působnost
Frýdek-Místek (kraj Moravskoslezský)
Jako makléř působím od roku
2010
Specializace
prodej, pronájem, byty, rodinné domy, chaty / chalupy
Nabízené služby
zajištění vkladu na katastr, marketing nemovitosti na míru, profesionální fotografie, video prohlídky, cenové mapy, advokátní úschova, homestaging, právní poradenství, výkup nemovitosti

Reference

Slovy pana. Mikity, že se makléřská profese dá dělat i slušně se mi zde na 110% potvrdila a můžu zde udělit 5*+.

1, Bych chtěl říct, že jsem byl na straně kupují ho a dlouho vybíral byt. Tudíž už jsem měl spoustu poznatků a přehledů od ostatních Realitních makléřů nebo kancelářích. Mnohdy jsem byl situacemi otráven nebo dokonce i naštván.

2, Určitě jsem, nebyl jednoduchý klient. Vše, jsem chtěl mít prověřené od nezávislého právníka a některé body ve smlouvách se upravovali pro můj klid, ...


J.Lekac, 10.8.2023
Zobrazit celý text reference

Skvělý a rychlý přistup, vše mi bylo jednoduše a stručně vysvětleno. Vyl jsem moc spokojený :)

Vojtěch Lyčka, 7.6.2023

Vřele doporučuji - pan Mikita je velmi ochotný , vše vysvětlí a za mě skvělé je, že jedná na rovinu.

Nikola Dordíková, 9.6.2023

Skvělá spolupráce, výborná komunikace, vše skvěle vysvětleno a ochota se vším pomoct.
Moc děkujeme za spolupráci. Za nás 1*☺️


Jiří Kaluža, 12.5.2023

Pan Mikita je profesionál tělem i duší. Od začátku až do konce s ním byla naprosto perfektní komunikace. Informoval mě o každém kroku, a to hned. Vždy vše srozumitelně vysvětlil, poradil, navrhl nejlepší možné řešení. Prodej bytu byl pro mě díky němu naprosto bezproblémový a mohla jsem se na něj maximálně spolehnout. Pan Mikita dělá reality opravdu srdcem :-) a velmi to jde na jeho práci znát. V budoucnu se budu obracet už pouze na něj. Nemohla jsem totiž narazit na lepšího realitního makléře, a...

Michaela Wlazlová, 24.4.2023
Zobrazit celý text reference

VELMI,VELMI OBROVSKÁ SPOKOJENOST. NEMÁM SLOV. PERFEKTĚ VŠE ZAJIŠTĚNO,VYSVĚTLENO TAK, ŽE JSEM TOMU ROZUMĚLA I JÁÁÁ. OPRAVDU VŘELE DOPORUČUJI. JE UŽASNÝ NE JEN JEKO REALITÁK, ALE I JAKO ČLOVĚK. VŽDY K RUCE I KDYŽ UŽ AKCE PROBĚHLA A ZAŘÍDÍ I TO CO NEMUSÍ. TLUČKOVÁ

Markéta Slaninová, 26.4.2023

Odbornost, preciznost, ochota a celkově profesionální přístup jsou důvody, proč se na pana Mikitu obracíme již několik let.
Nemáme důvod hledat jinde. S jeho prací jsme byli vždy spokojeni.


Kamil Peterek, 24.4.2023

S prací pana Mikity jsme byly maximálně spokojeny. Velice profesionální přístup, spolehlivost, skvělá komunikace. Veškeré smlouvy a podklady připravené na jedničku a ochotný kdykoli zodpovědět jakýkoliv dotaz. Mohu jen doporučit.

Jana Moldříková, 9.3.2023

S panem Mikitou spolupracuji už delší dobu a vím, že se na něho můžu kdykoliv spolehnout. Při nabídce nemovitosti k pronájmu ji nechá profesionálně nafotit a pěkně odprezentuje. Zařídí vše potřebné - smlouvu, plné moci, pokud jsou potřeba, dokonce u dodavatele elektřiny vyřídí přepis smlouvy na nového nájemníka. Nájemníky, které přivede, jsou solidní a spolehliví, což je pro mě jako pronajímatele velice důležité. Vždy, když potřebuji něco z oblasti realit, třeba jen radu, tak vím přesně, na koho...

Dan Koutecký, 23.3.2023
Zobrazit celý text reference

Profesionální přístup
Vstřícnost, spolehlivost
Výborná komunikace
Co se týče smlouvy o pronájmu, dobře právně ošetřena
V případě potřeby nezbývá nic jiného než doporučit


Adéla Jarošová, 26.2.2023

Naprostá spokojenost. Vřele doporučuji. Profesionální přístup, rychlé a vstřícné jednání. Rádi se znovu obrátíme na pana Mikitu v dalším řešení spolupráce přes reality.

Ivana Bražinová, 27.4.2023

Byli jsme velice mile překvapeni a spokojení s vašimi službami, byly nám podány dostatečně vysvětlující informace. Určitě děláte reality srdcem a rádi vás doporučíme a využijeme v budoucnosti vašich skvělých služeb. Děkujeme.

Andrea Bartolomová, 25.4.2023

Děkujeme vám pane Mikito za vaše vynikající realitní služby a mimořádný přístup při pronájmu bytu. Vážíme si vaší profesionality a příjemného přátelského servisu. Jste nejlepší realitní makléř. Děkujeme a určitě doporučujeme všem.
Manželé Kutějovi


Jakute, 3.3.2023

Profesionalita, ale i osobní přístup je standardem p.Mikity. Naprosto doporučuji jeho práci realitního makléře. Postará se o zakázku od samého počátku (nafocení nemovitosti, propagace inzerce, prohlídky s klienty) až po její konec (sepsání smlouvy, poradenství, případná pomoc s přepisem energií). Výborná komunikace ve všech ohledech. Byla jsem velmi spokojená s jeho přístupem a vstřícností.

Jana Němcová, 29.4.2023

Profesionální přístup a jednání se srdcem . Pronájmuto dříve než jsem čekal.

Roman Adamek, 20.9.2023

Byla jsem velmi spokojená, mohu jen doporučit. Kvalita a rychlost se dnes opravdu cení. Určitě příště bych se zase obrátila na spolupráci s Vámi. Děkuji
S pozdravem Petra


Petra Guzsi, 19.10.2023

Využili jsme služby pana Mikity již podruhé a musíme s radostí konstatovat, že jeho profesionální a hlavně lidský přístup, je opravdu bezkonkurenční.
100% spokojenost.
Skvělá prezentace prodávaných nemovitostí, i veškeré ostatní služby, které s prodejem, nebo koupí souvisí.
Pokud se ještě někdy rozhodneme nějakou nemovitost prodat, nebo koupit, je naše volba jasná.
Proto rádi a s čistým svědomím, všem služby pana Mikity vřele doporučujeme.
Vám pane Mikita, ještě jednou upřímně děkujeme...


David Ševčík, 22.10.2023
Zobrazit celý text reference

Velice profesionální, rychlá, spolehlivá spolupráce, všem vřele doporučuji. Prostě perfektní.

Jana Genzerová, 23.10.2023

Tímto chci opravdu moc poděkovat panu Mikitovi za vše co jste pro mě dělal i když jste některé věci nemusel. Neměl jste problém vše řádně vysvětlit a komunikace s Vami byla skvělá. Věřím, ze všichni co s Vámi budou spolupracovat , budou stejně spokojeni jako já.
Děkuji moc Kunstová


Miriam Kunstová, 10.11.2023

Chtěl bych touto cestou opětovně poděkovat Bc. Romanu Mikitovi za zprostředkování pronájmu bytu. Nové bydlení jsem hledal půl roku a setkal s nejrůznějšími lidmi, co se týče majitelů bytů i makléřů, a realitní trh jsem začal nazývat realitní džunglí bez jakýchkoli pravidel. S Bc. Romanem Mikitou jsem získal zcela novou zkušenost, neboť jeho seriózní a profesionální jednání bylo naprosto výjimečné. Pokud by kdokoli zvažoval spolupráci s Bc. Romanem Mikitou, mohu ji vřele doporučit.

Mike Slováček, 14.11.2023

Velmi děkuji za spolupráci během pronájmu bytu. Pan Mikita má profesionální a vstřícný přístup a určitě jej ráda doporučím ostatním.

Martina Martová, 21.11.2023

Super člověk co je na správném místě, hodně nám pomohl s pronájmem a věcmi kolem toho. Děkujeme

Tomáš Maralík, 24.9.2023

Pan Mikita je naprostý profesionál.

Lukáš Štěpánek, 24.10.2023

Výborná spolupráce, profesionalita a pokud budu tyto služby ještě někdy potřebovat, tak se určitě na pana Mikitu obrátím.

Jana Tellingerová, 17.11.2023

Jsme rádi, že jsme se obrátili na Romana Nikitu. Vše bylo provedeno profesionálně a s duší.

Андрей Залипаев, 18.11.2023

Romana Mikitu znám již od základní školy,kdy byl čestný,hodný,chytrý kluk, naštěstí mu to zůstalo i do dospělosti.
Setkala jsem se s mnoha realitními makléři,ale s čistým svědomím mohu říci, že Roman svou profesionalitou, lidským přístupem a ochotou všechny předčil. Romanovi přeji nadále pohodové klienty a Romi,jen tak dál :-)

Manželé Baranovi


Jana Baranová, 16.11.2023