Realitní makléřŠárka Sabová

RE/MAX Alfa
„Nemovitosti mých klientů nenabízím, ale prodávám.“
Umístění v roce 2023 2. v okrese Praha 10 4. v Hlavní město Praha 11. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 5. místo v Praha 10

O mně

Jsem certifikovaná realitní makléřka se 100% zapálením pro svůj obor. Profesionalita, zkušenosti, spolehlivost a lidský přístup – to jsou mé hlavní hodnoty. Zajímá vás prodej nemovitosti nebo hledáte dokonalý nový domov? Jsem tu pro vás. Naprostá spokojenost mých klientů je pro mě vždy na prvním místě. Buďte mezi nimi! Chcete prodat nemovitost v Praze nebo blízkém okolí? Nechcete prodejem trávit dny i noci? Prodejní proces může být náročnější, než se zdá. Pojďte do prodeje najisto a svěřte svou nabídku mně. Najdu pro vás perfektního kupce a vaši nemovitost prodám rychle, bez starostí a za nejvyšší možnou cenu. Nemusíte ztrácet čas ani nervy, o vše se postarám za vás. Své jméno jsem spojila s úspěšnou značkou RE/MAX, největším poskytovatelem realitních služeb na světě. Toto silné zázemí přináší mým klientům řadu benefitů. Dlouholeté know-how, širokou databázi potenciálních kupců i podpora nejlepších profesionálů v oboru. Přidejte se k mým spokojeným klientům i vy!

Informace

Makléř
Šárka Sabová , DiS.
Telefon
+420776636121
Soutěžní oblast
Praha 10
Působnost
Praha 10, Praha 4, Praha-východ (kraj Středočeský), Praha 1
Jako makléř působím od roku
2017
Jazykové dovednosti
angličtina, čeština
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Velmi profesionální přístup, precizní příprava podkladů, proklientský přístup při hledání průniku časů obhlídky nemovitosti. I když jsme si nemovitost následně nekoupili, tak velmi oceňujeme přístup realitní makléřky.

Jaroslav Morkus, 31.3.2023

Makléřku paní Šárku Sabovou
jsme oslovili na základě místních znalostí. Rozhodnutí jsme učinili po zoufalé 6 měsíční snaze prodat byt, kdy došlo ke katastrofálně chybné volbě jineho makléře. Paní Sabová se úkolu zhostila naprosto skvěle. Za pouhých 43 dnů nám sehnala kupce. Paní Sabová, chtěli bychom Vám tímto poděkovat za Vaši skvělou práci. Dokázala jste nám, že se profese makléře dá dělat poctivě, pracovat pro klienty a snažit se udelat pro ně maximum. Váš přístup nás uklidnil a dodal nám dů...


Radek a Ivana Novákovi, 16.3.2023
Zobrazit celý text reference

Rád bych i touto cestou poděkoval paní Šárce Sabové za vstřícnost, serióznost a profesionalitu. Koupě bytu díky ní proběhla naprosto hladce a během celého procesu jsem měl veškeré potřebné informace. Její služby mohu všem jen doporučit.

Jan Antoš, 3.3.2023

Paní Sabovou mohu vřele doporučit, má zcela profesionální přístup, jedná férově, je pečlivá, ušetřila mi při prodeji bytu spoustu práce

Marek Musil, 8.3.2023

S priateľkou sme dostali pracovné ponuky v Prahe, a potrebovali sme si zariadiť bývanie v Prahe. Aj napriek vzdialenosti (Bratislava-Praha), nám pani Sabová bola vždy k dispozícii a všetko prebehlo veľmi rýchlo a bez akýchkoľvek problémov. So snúbenicou by sme sa tak chceli pani Sabovej veľmi pekne poďakovať za jej profesionálny prístup a rýchle vybavenie. Martin Krištoff

Martin Krištoff, 31.1.2023

Měl jsem tu čest pověřit paní Sabovou sehnáním nového nájemníka do bytu na Praze 6. Od začátku vše probíhalo rychle, přesně, profesionálně, i řada někdy nepříjemných formálních převodových záležitosti proběhla hladce. Poskytla na začátku cenné rady a celý proces řídila s citem, aby byly obě strany spokojeny. Poskytla výborně propracovanou nájemní smlouvu, kterou jsme snadno upravili pro náš konkrétní nájem. Po ani ne týdnu od zahájení spolupráce byla podepsána rezervační smlouva a dnes již nájem...

Karel Zděnovec, 13.4.2023
Zobrazit celý text reference

Velmi oceňuji vstřícnou komunikaci, která probíhala vždy hladce. Pokaždé jsem dostala potřebné odpovědi a celý proces nákupu probíhal v opravdu příjemné a přesto profesionální atmosféře.

Lucie Váchová, 5.1.2023

Děkuji Vám paní Sabová za dokonale odvedenou práci při zadaném požadavku na pronájem bytu.
Pokud bude potřeba, určitě se na Vás obrátím i v budoucnu, případně Vás doporučím ostatním.


Danuše Vejmelková, 4.1.2023

Paní realitní makléřka byla úžasná. Byli jsme s ní nadmíru spokojeni. Velmi rychlé a komplexní jednání, jakákoliv žádost nebyla problém. Byli jsme v průběhu celé transakce "v obraze", vždy jsme věděli, co se děje, či co a kdy proběhne. Skvělá spolupráce. Rádi se na paní Sabovou znovu obrátíme, bude-li příležitost.
Moc děkujeme.


Renata Hájková, 4.7.2023

Spolupráce je velmi příjemná.

Peng Liao, 16.8.2023

S paní Šárkou Sabovou jsem byl nadmíru spokojen. Nebyl jediný problém, se kterým by si paní Sabová neporadila. Oceňuji velmi profesionální a lidský přístup. Nedovedu si představit, že by služby realitního makléře mohly být ještě na lepší úrovni. Za vše moc děkuji.

Roman Kavlík, 7.6.2023

K prodeji svého bytu v Břevnově jsem využil služeb paní Šárky
Sabové, makléřky realitní kanceláře RE/MAX Alfa. Z její činnosti
je patrná naprostá profesionalita, ochota, vstřícnost a znalost
problematiky této transakce. Celá záležitost proběhla v pohodové atmosféře a k naprosté spokojenosti obou zúčastněných stran - prodávající i kupující. Vřele doporučuji !!!


Vladimír Kalaš, 5.7.2023

Spolupráce s paní Sabovou byla profsionální, věcná, pružná a příjemná. Připraveností a vstřícností mi ušetřila hodně času a starostí. Tedy mohu jen poděkovat a doporučit :)

Lenka Šlaisová, 11.7.2023

Vše proběhlo moc fajn a dle předloženého harmonogramu. Transakce byla velmi jednoduchá a rychlá. Pozitivem je, že paní makléřka spolupracuje s realitními advokáty, kteří přesně a precizně vypracovávají podklady, takže vše klaplo na poprvé. Moc děkujeme a můžeme jen doporučit.

Jan Petružálek, 12.7.2023

Příjemná a naprosto férová spolupráce.

Aleš Krupička, 6.6.2023

S paní Sabovou jsem byl naprosto spokojen. Její profesionalita, komunikace a ochota vyjít vstříc byly skvělé. Celý komplikovaný proces nákupu bytu byl díky ní vcelku lehký. Ještě jednou Vám děkuji! Určitě ji doporučuji všem ostatním.

Jakub Hruška, 20.6.2023

Velmi milá a pohodová :)

Martin Hudeček, 11.5.2023

Realitní makléřku Šárku Sabovou jsme vybrali v podstatě náhodně, protože má kancelář poblíž naší nemovitosti. S radostí mohu říci, že naše volba byla skvělá. Spolupráce probíhala naprosto bezproblémově a rychle. Paní Sabová nám poskytla servis a cenné rady nad naše očekávání. Než jsme se nadáli, měli jsme k dispozici přehlednou tabulku se zájemci, ze kterých jsme si včetně doporučení od makléřky mohli pohodlně vybrat. Následně nám zpracovala veškerou administrativu, přičemž myslela i velmi dopře...

Tomáš Markup, 27.8.2023
Zobrazit celý text reference

Většina z nás dělí svůj život na rodinný/soukromý či pracovní. Šárka Sabová ve své profesi dokáže něco neuvěřitelného. Umí ho rozdělit na tři. V tom pracovním totiž "žije" potřeby kupujícího a prodávajícího zároveň. A to s obří pílí a vstřícností. Neudělá na jedné straně "plus" aby se na té druhé vytvořilo "mínus". Vyhodnocuje situace a dění rychle, účelně.

Pavel Jecelín, 20.7.2023

K realitní makléřce-paní Šárce Sabové jsem se dostala přes doporučení a nelituji toho. Spolupráce s paní makléřkou byla nad očekávání skvělá. Celým prodejem mě provedla naprosto úžasně a získala moji maximální důvěru. Příjemné a přátelské chování,empatie , ochota,spolehlivost a profesionalita.
Když kdokoliv z mých příbuzných,nebo přátel bude v budoucnu potřebovat realitní služby,určitě paní Šárku Sabovou budu vřele doporučovat.


Jana Kalašová, 16.7.2023

Výborná spolupráce,vše proběhlo dle dohody - Vřele doporučuji

Jan Vrla, 13.7.2023

Paní maklerka Sabová je ideálním průvodcem k vysněné nemovitosti. Neskutečně trpělivá, flexibilní, nic nebyl problém a všechno zařídila. Neměla jsem žádnou starost a mohla se na ni kompletně spolehnout. Doporučuji všem klientům, je velmi profesionální a příjemná.

Martina Krupičková, 10.5.2023

Děkuji za profesionální přístup a ochotu. Dnes už to je vzácnost. Hodně úspěšných obchodů.

Renata Ammannová, 6.5.2023

Pani Šárka Sabová je veľmi milá, zodpovedná, profesionál v každém ohledu. Moc děkuji za pomoc, a vřele doporučuji k spolupráci.

Miroslava Horáková, 7.9.2023

Milá makléřka, upozornila i na menší nedostatky v bytě. Informace o bytě a jeho okolí byly kvalitně připravené.

Sára Holubová, 11.9.2023

Paní Sabová je skvělá makléřka, velice příjemná paní.Při hledání nájemce bytu nebyl žádný problém, spolupráce s ni výborná.Mohu vřele doporučit všem, kteří chtějí využít službu realitní kanceláře.

Helena Filipová, 14.9.2023

Díky osobnímu přístupu paní makléřky mi prodej mého bytu připadal jednoduchý a bezproblémový.Děkuji,paní Šárko Sabová,doufám že i nadále budu potkávat LIDI jako Vy.

Miloš Roztočil, 21.10.2022

Trvale ziji ve Svycarsku a s pani Sabovou jsem prodavala nemovitost v Praze. I pres vzdalenostni barieru vse probehlo velmi rychle a absolutne na 100%. Bylo to diky jeji naproste profesionalite, take nadstandardnimu pristupu, ale predevsim jeji neskutecne slusnosti - vlidnosti. Pani Sabovou s uplne klidnym srdcem doporucuji vsem v Cechach, ale i ve Svycarsku.
Jeste jednou mnohokrat za vse dekuji.
S uctou,


Kristýna Malá, 1.8.2022

Velmi profesionální jednání. Naprostá spokojenost. Doporučuji!

Marek Bednařík, 21.7.2022

Chtěla bych touto cestou poděkovat paní Šárce Sabove za její profesionalni a rychlý průběh celého prodeje.
Velmi oceňuji úroveň,slušnost a vstřícnost.
Vždy budu vědět ,koho mám doporučit.
Ještě jednou moc děkuji.


Jana Palmová, 27.5.2022

Děkuji za zprostředkování nájmu bytu. Vše proběhlo bez problému. Oceňuji profesilnální přístup paní Šárky Sabové.

Martin Němec, 6.6.2022

Výborná spolupráce, vše šlo rychle a přístup byl profesionální. Paní Sabová vše zařídila a domluvila, ideální volba pro lidi, co nechtějí mít s pronájmem bytu či shánění starosti. Naprostá spokojenost.

Ondřej Jirava, 6.6.2022

Přes paní makléřku jsem pronajímal byt. Vše proběhlo rychle, na profesionální úrovni, mohu vřele doporučit její služby.

Jan Jarolím, 4.4.2022

Spolupráce na profesionální úrovni. Vše proběhlo v naprosté spokojenosti a pocitu, že jsem svěřil obchod do správných rukou. Dále moc děkuji i za další nezištné rady a tipy, které následovaly po dokončení obchodu.

Dagmar Smrčková, 25.1.2022

Proces koupě nemovitosti může být pro neznalého kupujícího, jako jsem byl já, občas stresující a zmatečný, paní Sabová mi ale naštěstí vždy podala pomocnou ruku, byl jsem klidnější s vědomím, že pokud by se objevil jakýkoliv závažnější problém, tak se pokusí udělat maximum pro to, aby mi ho pomohla vyřešit. Paní Sabovou bych v budoucnu vřele doporučil každému, kdo bude chtít vyřešit svůj problém s bydlením.

Martin Končol, 23.4.2021

S paní makléřkou jsme se setkali při koupi rodinného domu. Zastupovala prodávající. Jednala s profesionálním nadhledem zkušeného realitního makléře. Velmi oceňuji její seriózní přístup a znalost všech kroků i úskalí celého procesu koupě nemovitosti.

Tereza Kratochvílová, 21.9.2021

Děkuji za profesionální pomoc při pronájmu mé nemovitosti. Vše co se domluvilo bylo v termínu splněno ke spokojenosti mé i najemníka.

Jan Kulhánek, 31.3.2021

Spolupráci s realitní makléřku Šárku Sabovou hodnotíme velmi kladně a doporučujeme.
Paní Sabová nám pomohla najít nové nájemníky do menšího bytu v Praze.
Všechny kroky realizace pronájmu bytu mám předem dostatečně vysvětlila, postup a daný harmonogram byl následně dodržen.
Inzerát pro pronájem bytu byl perfektně zpracován a doplněn profesionálními fotografiemi.
Oceňujeme příjemné vstřícné jednání, spolehlivost, profesionalitu a skvělé služby za dobrou cenu.


Petra Bartáková, 25.4.2021

Chtěl bych poděkovat paní Sabové za skvělou spolupráci, profesionální přístup k nám i kupujícím. Její snahu zajistit vše k prodeji nemovitosti, včetně zařizování dokladů na úřadech. Ze své zkušenosti mohu jenom doporučit.

Miloš Jandáček, 22.4.2021

Velmi profesionalni jednani, naprosto bez problemu.
Doporucuji vsem.


Petr Skládal, 16.3.2021

Naše zkušenosti s paní Sabovou jsou výtečné. Je to vstřícná a schopná makléřka, po všech stránkách profesionálka v nelepším slova smyslu. Můžeme její služby každému vřele doporučit.

Michal Bureš, 10.2.2021

Paní Sabová je pečlivá, vstřícná a velmi schopná makléřka, má příjemné a korektní vystupování na obě strany a je časově značně operativní. Spolupráce s ní byla efektivní a plodná, celý prodej bytu proběhl rychle a hladce. Oslovila široký okruh potenciálních kupců, který bych vlastními silami nikdy nedocílila. Vyhovoval mi i prodej formou transparentní aukce a výsledná cena převýšila můj původní úmysl i po odečtení provize. Paní Sabovou mohu jen doporučit, prostě má jednoznačně úroveň. Děkuji!

Svist, 28.10.2020

S paní makléřkou byl prodej nemovitosti od začátku do konce v podstatě procházkou růžovým sadem. Vlastně na našich "bedrech" zůstal jen ten začátek a konec. Zdárný konec. A to je pro nás, jako klienty, to podstatné. Víme ovšem, že mezi tím bylo potřeba učinit mraky práce a té se paní Šárka Sabová zhostila s plným nasazením, pečlivostí a s vždy vstřícným, milým a naprosto bezproblémovým přístupem. Děkujeme za korektní službu a výbornou spolupráci.

Pavel Fráňa, 14.2.2020

Paní makléřka odvedla profesionální práci. Zařídila vše potřebné a mnohé navíc. Na její práci je vidět vysoké osobní nasazení. Při případném dalším prodeji s ní rád budu znovu spolupracovat.

Patrik Jásek, 14.4.2020

Pronájem mé nemovitosti byl ve spolupráci s paní Sabovou naprosto bezproblémový. Byla velmi ochotná a dodržela vše, na čem jsme se domluvily. Vystupuje velmi profesionálně ve vztahu k oběma stranám a snaží se vybrat nájemníky tak, aby vše klapalo. V lokalitě Praha Horní Měcholupy se vyzná opravdu dobře.

Tereza Fialová, 23.2.2020

S paní Sabovou byla spolupráce velice efektivní.
Schůzky byly plodné a vše se řešilo rychle a účelně,
aby vše spělo k prodeji/odkupu nemovitosti.
Makléřka byla vstřícná, na schůzky dorazila vždy včas.
Když se z naší strany nepodařilo odeslat z účtu peníze na zálohu majiteli nemovitosti, nepanikařila a vysvětlila problém druhé straně.
S klidným svědomím paní Sabovou doporučuji,
po jiných realitních zkušenostech jde o velký rozdíl
DO PLUSU v kvalitě.


Milan Zoulek, 1.7.2019

Bezproblémová komunikace, vstřícné jednání, profesionalita.

Robert Janda, 27.5.2019

Paní Sabová nám prodávala byt na pražském Proseku. Komunikace na jedničku, vždy nás informovala, co za kroky bude následovat, vše okolo zařídila a oběhala. Moc děkujeme a doporučujeme.

Petra Hušková, 7.9.2021

Vážení, pokud hledáte službu realitního makléře, resp. makléřky pro jakýkoliv výkon s touto profesí související, tak doporučuji paní Šárku Sabovou . S touto dámou jsem měl co k do činění jednak v rámci odhadů pro úkony v rámci dědického řízení a jednak v rámci prodeje nemovitosti — rekreační chata. Bez jakéhokoliv drbání pod bradičkou je paní makléřka doopravdy velký profesionál, která se o vše, co je spojeno s prodejem, postará od A do Z. Veškeré smluvní podklady, úkony s katastrem, advokáty,.…...

Milan Janda, 11.8.2021
Zobrazit celý text reference

Pani Sabova byla naprosto uzasna v prubehu cele transkace. Obdivuji jeji trpelivost a profesionalitu, nenachazim sebemensi vytku. Jeste jednou velmi dekuji za prikladnou a uspesnou spolupraci.

Michal Gondkovský, 3.7.2019

Paní makléřka vše odborně vysvětlila, byt perfektně představila a ve všem nám vyšla vstříc. Byli jsme velmi spokojeni.

Michaela Málková, 23.10.2020

Paní Sabová byla po celou dobu prodeje domu naprosto skvělá a příjemná. Na každou otázku nám odpověděla buďto hned, nebo nám dodatečné informace poslala během pár dnů. Všechno ochotně vysvětlila a zařídila, a vždy nám vyšla vstříc. I když se vyskytlo několik problémů, paní makléřka zareagovala výborně a se vším nám pomohla. Celý proces nám velmi ulehčila. Paní Sabové moc děkuji a rozhodně ji můžu doporučit.

Jitka Lokšová, 14.4.2020

Paní Sabová je inteligentní, pečlivá, systematická, věcná, spolehlivá, vstřícná, ochotná, komunikativní a tudíž velmi schopná makléřka, navíc stále milá a v pozitivní náladě, má velmi příjemné, důvěryhodné a korektní vystupování na obě strany. Spolupráce s ní byla osvěžující, efektivní a plodná. Kvalita a profesionalita služeb, které zajišťuje, mají vysoký standard, v mém případě při prodeji bytu počínaje vlastním iniciativním terénním průzkumem lokality, oslovením širokého okruhu potenciálních ...

Ing. Monika Poulová, 8.7.2020
Zobrazit celý text reference

Prodávali jsme první nemovitost se strachem, zda někomu nenaletíme a jsem moc ráda, že jsem věřila recenzím u paní Sabové, protože nás opravdu nezklamala a ani na okamžik nám nebylo líto zaplacené provize, jelikož nám vyšla maximálně vstříc i z hlediska času. Zařídila nám vše, včetně profi focení a designérky a byt jsme za slušnou cenu prodali během 14 dnů. Velmi rádi se na ní obrátíme i s další nemovitostí, bylo nám velikou ctí potkat slušného, lidského a férového makléře. Děkujeme.

Adriana Málková, 16.6.2020

Dobrý den, chtěla bych Vám poděkovat za naprosto profesionálně odvedenou práci při prodeji bytu. Vždy jste mi byla k dispozici radou a ochotným vyřízením všeho potřebného. Hlavně chci také poděkovat za lidské chovaní.

Ivana Nešporová, 19.6.2019

Makléřka byla velmi profesionální a lidská zároveň. Vnímám makléřku jako velmi kompetentní, celým procesem prodeje nás provedla hladce s vysokou mírou časové flexibility a ochotou k řadě změn, které byly jednotlivými stranami požadovány. Sama ochotně zařídila mnoho kroků s prodejem spojených čímž jak straně prodávající tak kupující ušetřila čas i starosti. Služby paní Sabové vnímám jako velmi kvalitní.

Mgr. Ivana Kocandová, 22.5.2018

Rychlé jednání, proaktivní přístup, ochota!

Miroslav Suchár, 12.7.2022

Také bych Vám chtěl ještě jednou poděkovat za Váš profesionální přístup a pomoc se vším potřebným při sjednání nájmu mého bytu! Moc si toho vážím a ještě jednou za vše od srdce dekuji.

Petr Lakomý, 3.9.2021

Velmi děkuji paní Šárce Sabové DiS. za její profesionální přístup. Spolupráce s ní byla na vysoké úrovni, taktní a spolehlivá. Všechna jednání probíhala bez jakékoliv komplikace, vždy pečlivě připravena a ochotna zodpovědět kladené dotazy. Děkuji

PhDr. Jitka Plíšková, 1.7.2021

Profesionální přístup a spolehlivost, naprostá spokojenost, můžu jen doporučit.

Petr Vojtěchovský, 14.9.2021

Paní makléřka Šárka Sabová, Dis. byla skvělým průvodcem při nákupu našeho nového bytu. Pomáhala nám s vyřízením všech potřebných dokumentů, trpělivě odpovídala na naše dotazy a upozornila nás na všechny důležité aspekty nákupu nemovitosti. Díky její pomoci jsme celý proces zvládli bez problémů. Vřele paní Sabovou doporučujeme všem, kteří hledají spolehlivého a profesionálního realitního makléře.

Ilona Vaculová, 31.10.2023

Nevím co ještě dodat. Vše podstatné napsali už ty přede mnou. Snad jen to, že i půvab a něžnost,kterým též oplývá mi dodali síly jít dál.Paní Sabová mi dělala odhad nemovitosti pro dědické řízení.Děkuji za její lidský přístup a pokud i vy ostatní chcete jistotu - tady je volba č. 1.
Nashledanou.


Roman Harsa, 31.10.2023

Dear Šarka,
Once again, thank you very much for your kind help with the whole process.
Best regards.

Milá Šárko,
Ještě jednou moc děkuji za laskavou pomoc s celým procesem.
S pozdravem.


Zoltan Velencei, 21.10.2023

Velmi doporučuji. Pracovitost, profesionalita a skvělý přístup.

Martin Demeš, 1.11.2023

Chtěla bych moc poděkovat paní Šárce za perfektně a precizně odvedenou práci při mém prodeji bytu v Praze v Horních Měcholupech. Je spolehlivá, má příjemné vystupování, moc dobře se mi s ní spolupracovalo. Mé poděkování patří za velmi rychlý a úspěšný prodej. Chtěla bych ji zároveň popřát hodně krásných úspěchů v práci a podpořím ji určitě v soutěži o realiťáka roku 2023. Mic si přeji, aby soutěž vyhrála, protože si to zaslouží v plné míře. Ještě jednou moc děkuji za všechno.

Andrea Piková, 3.11.2023

Skvělá makleřka. Rozhodně mohu doporučit!

Marek Bednařík, 7.11.2023

Celá transakce proběhla bez jediného problému a velmi rychle. Mohu doporučit.

Vítězslav Pelc, 14.11.2023

S touto dámou mám již vícenásobnou ( konkrétně 3.)zkušenost v procesu spolupráce v oblasti realit - škoda , že nemám v záloze ještě další.
Bez jakéhokoli drbání pod bradou je to doopravdy velká profesionálka v tomto nelehkém oboru. Navíc se mně líbí to, že na sobě neustále pracuje .
Proto si dovoluji všem dalším, kteří plánují buď nákup či prodej své nemovitosti , aby se s důvěrou na paní Sabovou obrátili. Zaručuji vám, že budete také spokojeni , a to od začátku až do konce...... Nicméně se p...


Milan Janda, 22.12.2023
Zobrazit celý text reference

Certifikáty a školení

15.12.2023, Makléř měsíce

10.10.2023, Realitní roadshow podzim 2023

5.10.2023, Přehled absolvovaných školení v síti RE/MAX 2017-2023

17.9.2023, Spoluvlastnické podíly nemovitostí

12.7.2023, AI pro realitní profesionály

14.6.2023, Osobní značka makléře

6.6.2023, Realiťák roku 2023 odborný test

3.4.2023, Mapy.cz 2023

1.3.2023, 100% club RE/MAX, produkce za rok 2022

1.2.2023, Makléř měsíce

1.2.2023, ISO 2023 (recertifikace po 3 letech)

4.11.2022, 5 let v RE/MAX

1.11.2022, Makléř měsíce

4.4.2022, Mapy.vz 2022

3.1.2022, 100 % club RE/MAX

1.10.2021, Makléř měsíce

4.12.2019, ISO

5.6.2019, Makléř 2.stupně

27.3.2019, Facebook pro pokročilý marketing

21.3.2019, Stavební minimum

18.10.2018, Makléř 1. Stupně