Realitní makléřStanislav Tichý

Stanislav Tichý, reality a energie
„Vždycky existuje i jiná možnost...“
Umístění v roce 2023 6. v okrese Olomouc 10. v Olomoucký kraj 102. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 50. místo celkově 6. místo v Olomoucký kraj 2. místo v Olomouc

O mně

Svoji práci neberu jako byznys, ale jako službu. Nejdůležitější pro mne totiž není výše mé odměny, ale moje dobré jméno a pověst. Často proto dělám věci jinak, než je běžné, ale vždy ve prospěch svých spokojených klientů. Při mé práci mi pomáhají dlouholeté odborné a obchodní zkušenosti z oblasti stavebnictví, díky kterým mohu lépe vnímat potřeby klienta a nezávisle posoudit skutečný stav nemovitosti, a to jak z hlediska stavebního, tak energetického.

Informace

Makléř
Stanislav Tichý
Telefon
773474928
Soutěžní oblast
Olomouc (kraj Olomoucký)
Působnost
Olomouc (kraj Olomoucký), Šumperk (kraj Olomoucký)
Jako makléř působím od roku
2020
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, sjednání hypotéky, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

Zdravíme, vyřízení naší záležitosti proběhlo k naší naprosté spokojenosti.
Děkujeme.


Hubert Uher, 6.5.2021

Byli jsme velice spokojeni se službami pana Tichého, který je poctivý, svědomitý a příjemný, můžeme jej jenom doporučit.

Radka Poliánová, 29.11.2022

K doporučení se přidávám i já. Pozitivně naladěný, znalosti na nejvyšší úrovni a je tu pro Vás téměř 24/7.

Miroslav Borůvka, 30.11.2022

Děkuji za Vaši výbornou spolupráci ohledně prodeje bytu.

Oldřich Pohorský, 9.11.2022

Vážený pane Tichý, velice Vám děkuji za výbornou spolupráci. Velmi si vážím Vašeho celkového přístupu ve zpracování všech dokladů, zejména rychlého a kvalitního vyhotovení konečné smlouvy včetně odborných rad, a také spoluúčasti při předání objektu. Vzhledem k dobré zkušenosti se na Vás jistě ráda v budoucnu obrátím se žádostí o realitní služby.

Milada Marchovská, 5.12.2020

Pana Stanislava Tichého si vážím jako realitního makléře - je to odborník na svém místě. Poradí, pomůže a neslyšela jsem od něj slovo nevím.

Anna Konečná, 14.1.2023

Jste odborníkem na svém místě, který je schopen poradit svým klientům ve všech situacích, které je mohou při prodeji nebo nákupu nemovitostí potkat. Pokud někdo hledá člověka, který ho provede všemi kroky při převodu nemovitostí, může se na Vás obrátit.

Miroslav Píštěk, 24.1.2021

Spolupráci s panem Stanislavem Tichým jsme zahájili od získání prvotních informací ohledně prodávané nemovitosti až po uzavření kupní smlouvy. Tato spolupráce probíhala na vysoké úrovni, neboť předané informace měly zásadní vliv na samotný obchod. Vše co bylo dohodnuto, nejen ke spokojenosti mé osoby, ale také dalších zainteresovaných, se vyřešilo bez zaváhání. Doporučuji proto projednávat záležitosti v oblasti realit s naprosto erudovaným panem Stanislavem Tichým, neboť tento svým přístupem pro...

Ing. Tomáš Němčic, starosta obce, 7.1.2022
Zobrazit celý text reference

Váš přístup a práce s klienty je vysoce odborná, kvalitní a především velmi rychlá. Velmi si u Vás cením ochoty, přístupu a rychlosti.

Marie Konečná, 9.1.2022

Moc děkujeme za kvalitní a rychlou práci. Rovněž děkujeme za Váš čas, který jste tomu věnoval. Jste profesionál na svém místě. Budu Vás všem s hrdostí doporučovat.

Karel Voborník, 23.1.2022

Děkuji Vám za spolupráci, která byla výborná a příjemná. Musím říct, že jste ve mně okamžitě vzbudil důvěru, kterou jste opravdu nezklamal, takže jsem po celou dobu mohl být v pohodě, což velmi oceňuji. Byl jste vstřícný, když něco drhlo, našel jste pro všechny přijatelné řešení. Takže ještě jednou děkuji, pokud budu ještě nějaké reality v budoucnu řešit, určitě se na Vás obrátím. A máte můj hlas v projektu Realiťák roku :-).

MUDr. František Novák, 13.9.2023

Stoprocentní práce. Ochota. Všem doporučím. S pozdravem David Svoboda.

David Svoboda, 18.9.2023

Pan Tichý je odborník na svém místě. Tímto velice děkuji za jeho profesionální služby, vstřícnost, spolehlivost a ochotu. Mohu všem jen doporučit!

Eva Lánská, 31.10.2023

Pan Tichý je odborník na svém místě - perfektní makléř, který pomůže, vysvětlí a zařídí i nemožné. Takových lidí kdyby bylo více, ochotný, spolehlivý a všude ho budu doporučovat.

Dagmar Adamcová, 10.11.2023

Pan Tichý je úžasný člověk. Pomohl do posledního detailu se vším co bylo potřeba. S prodejem i se všemi potřebnými dokumenty a právním servisem. Je to člověk se srdcem na správném místě. Doporučuji velmi

Peter Spáčil, 15.2.2024

Se službami pana Tichého jsem byl velmi spokojený, odborník ve svém oboru, nápomocný a lidský přístup. Mohu jen doporučit.

Marek Richter, 16.2.2024

Kéž by byli všichni makléři jako pan Tichý...Velice si ceníme jeho profesionálního a lidského přístupu. Rozhodně doporučujeme!

Tibor Ronto, 18.2.2024

Certifikáty a školení

12.4.2024, Projekt Realiťák roku: Úspěšné absolvování Online odborného testu 2024

2.4.2024, Realitní Roadshow - JARO 2024 na téma: "Právo, daně a investice"

4.10.2023, Realitní Roadshow - PODZIM 2023 na téma: "To nejlepší pro makléře"

11.9.2023, Absolvování kurzu "Spoluvlastnické podíly nemovitostí"

2.6.2023, Projekt Realiťák roku: Úspěšné absolvování Online odborného testu 2023

1.6.2023, Absolvování kurzu "Prodávej jako profík"

16.5.2023, Realitní Roadshow - JARO 2023 na téma: "Právo, daně a finance pro realitní makléře"