Realitní makléřTereza Cónová

Tereza Cónová
Umístění v roce 2023 9. v okrese Ostrava-město 14. v Moravskoslezský kraj 149. v celé ČR

O mně

V oblasti obchodu působím již 13 let a realitám se naplno věnuji 9 let. Reality jsou mou srdeční záležitostí, věnuji se nejen prodeji nemovitostí, ale také vzdělávání veřejnosti v této oblasti. Jsem ostravský patriot. Ostravu znám jako své boty, znám ostravský trh a umím tu prodávat nemovitosti. Za 9 let, co jsem v realitách, jsem zobchodovala stovky nemovitostí a často se i já ocitám v roli prodávajícího i kupujícího, proto rozumím Vašim obavám. Celou transakcí Vás provedu od A až po Z. Při své práci se zaměřuji na špičkovou prezentaci nemovitosti a propracovaný marketing. Aplikuji moderní metody přípravy nemovitosti k prodeji zahrnující homestaging, profesionální fotografie, videoprohlídky, 3D virtuální prohlídky či letecké záběry z dronu. Samozřejmostí jsou pro mě poutavé texty či samostatný web nemovitosti, který následně propaguji při marketingových kampaních. Přidanou hodnotou je profesionální vyjednávání se zájemci, zajištění financování či profesionální právní služby.

Informace

Makléř
Tereza Cónová
Telefon
+420775110081
Soutěžní oblast
Ostrava-město (kraj Moravskoslezský)
Působnost
Olomouc (kraj Olomoucký), Ostrava-město (kraj Moravskoslezský), Nový Jičín (kraj Moravskoslezský), Frýdek-Místek (kraj Moravskoslezský)
Jako makléř působím od roku
2015
Jazykové dovednosti
angličtina
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, chaty / chalupy, stavební pozemky
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, advokátní úschova, právní poradenství, sjednání hypotéky, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging
Webové stránky

Reference

Profesionální a pečlivý přístup již v přípravné fázi před uvedením nemovitosti do inzerce. Pravidelné informování klienta a nabídkách jednotlivých zájemců. Veškerý administrativní servis spojený s vlastním prodejem nemovitosti.
Vzhledem ke vzdálenosti současného bydliště od prodávané nemovitosti eliminace zbytečného cestování navíc. Děkujeme.


Radim Beniček, 16.6.2023

S paní Conovou jsem realizoval 4 pronájmy a jeden prodej. Je to top profesionálka a už bych nešel za jinou realitkou. Potřebuji mít all-inclusive, o nic se nestarat a to ona umí. Předám klíčky a zařídí všechno od A do Z a ještě k tomu vybere vhodného nájemníka, aniž bych ho musel předem vidět :-)
Sám mám zkušenosti s hledáním nájemníků a už bych to nikdy nechtěl dělat. Je to peklo. Lidi na prohlídku vůbec nepřijdou, i když se s nimi člověk domlouvá týden. Ani nezavolají. Takto to mám všechno za...


Jan Slanina, 5.7.2023
Zobrazit celý text reference

Spolupráce při prodeji bytu byla s makléřkou Terezou Cónovou správná volba. Její přístup je profesionální a přitom lidsky laskavý. Byt prezentovala moderním stylem, který má švih, dokonalé fotky předem promyšleně naaranžované nemovitosti s originálním popisem nemovitosti. Vřele doporučuji!

Libor Richter, 30.6.2023

This lady knows how to market! Films online, hitting all the right tags for searches by buyers; pictures with the angles that highlighted the best of the house; contacts in lending, legal.... She's simply the best at her trade. You'd be foolish not to use her to market your house!

Daniel Smith, 23.6.2023

Rychlá, profesionální práce... a to vše s úsměvem.

Daniel Sup, 16.6.2023

Děkujeme paní Tereze Cónové za vstřícný a trpělivý přístup při prodeji naší nemovitosti a za právní služby spojené s prodejem nemovitosti.

Karin Kalousová, 28.4.2023

Profesionální přístup a příjemné jednání. Nadstandardní práce makléře.

Ing. Aleš Bogocz, 30.5.2023

Her services are great!

Priscila Bayas, 1.4.2023

S přístupem realitní kanceláře jsem byla velice spokojená, především oceňuji velikou vstřícnost, korektnost, profesionalitu a příjemný přístup. Velmi oceňuji neuvěřitelnou rychlost, s jakou se kanceláři podařilo najít vhodného seriózního kupce, a profesionální a rychlé vyřízení všech nezbytných dokumentů.

MVDr. Jana Kozáková, 24.6.2022

Paní Cónovou vřele doporučuji! Po pečlivém výběru jsem si ji vybrala pro prodej nemovitosti a nemohu ji vynachválit.
Jednání bylo vždy na profesionální úrovni. Oceňuji přehled, dostatek včasných informací a férovost. Děkuji moc za příjemnou spolupráci. Segeťová


Veronika Segeťová, 26.10.2023

V loňském roce jsem byla nucena z důvodu rozvodového řízení prodat svůj dům… Byla mi doporučena paní Cónová a já jsem za to ráda, spolupráce s ní byla na velice profesionální úrovni, neustále jsme byli v kontaktu a také vyřídila všechnu administrativu… Dům se díky ní prodal v neuvěřitelně rychlém čase, což nám umožnilo i rychlejší manželské vyrovnání… Ja mohu jen a jen doporučit, protože její vstřícnost a příjemné vystupování se v dnešních realitách už moc nevidí… Moc děkuji…

Lucie Komárková, 20.8.2023

Tuhle realitní společnost bych velmi doporučila, z vlastní zkušenosti mohu napsat, že jednání je na velmi profesionální úrovni, příjemné, rychlé a efektivní, ještě jednou moc děkujeme za příjemnou spolupráci Ž.M.

Monika Želiasková, 15.10.2023

Certifikáty a školení

23.4.2023, QARA FEST - certifikát o absolvování školení

16.4.2023, Trénink autohypnózy a hypnózy - akreditovaný vzdělávací program

24.4.2019, Real Estate Marketing Tour 2019

19.5.2016, Certifikovaný makléř - Gaudens

18.5.2016, Realitní akademie

18.11.2012, Přechod přes oheň

31.10.2011, Silvova metoda